תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 02:12

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 63 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חיים רמון - זה לא זה שהציל את הקבוצה מטביב?
הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 10:56 
הפועל כתב:
מה נקיה מחובות? איזה סגל דומה לעכשיו?
איזה זיכרון קצר יא אלוהים.
רמון קיבל את הקבוצה כשהיא מפורקת מנכסיה, וטביב עושה הכל כדי לחסוך כל שקל ולהרוס כל פינה טובה. נראה היה שאנחנו בדרך לרדת ליגה לפני שהוא עזב, בהתחשב בכאוס המקצועי שהיה פה. אחרי שהצליחו בשנה שעברה תוך זמן קצרצר לבנות סגל סביר שיכול להתמודד בצמרת, רציתי לנשק את הרגליים לכל מי שהסכים לקחת את הקבוצה מטביב, זה נראה כמו נס בלתי אפשרי מה שעשו.
והכל עוד תחת הצורך לגייס עוד עשרות מיליונים מאוהדים בעלי הון ומהעמותה (אין חוב אה?) כדי לשלם לטביב.

רמון ככל הנראה מנהל די גרוע. אבל לא צריך להמציא דברים כדי לבקר אותו

איזה חובות בדיוק?
הקבוצה נקנתה במחיר מופרז מלכתחילה וללא חובות (החובות שנשארו היו אמורים להיות מקוזזים מה5 מיליון שנשארו בתשלומים)
הסגל של גמר הגביע האחרון :

אפולה אדל, נאאל חוטבא, וואליד באדיר, מרקו שולר, יגאל אנטבי, אביחי ידין, רועי גורדנה, אלרואי כהן (טוטו תמוז, 70), מירקו אורמוש (סלים טועמה, 86), נוסא אייגיבור ועומר דמארי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 11:07 
סמל אישי של המשתמש
רמון עשה המון למען הפועל באביב-קיץ12
מאז הוא (והפועל) לא הבריקו
אחרים שלא הבריקו הלכו הביתה (שחקנים ומאמנים), רמון עדיין פה
הגיע הזמן לפרוש ולהעביר מפתחות הניהול לאחרים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 11:23 
רמון כבר מזמן הבין שזה גדול עליו לנהל את הפועל.
אני מאוד תומך בהתניית העברת זכויות הניהול למישהו שיתחייב לתקציב מינימלי.

אין לי טענה לרמון, לקחת את הפועל זה גדול עליו בכמה מידות. גם אני לא הייתי מוכן למכור את הבית שלי בעבור הפועל (עם כל הכבוד).

הלוואי ויבוא כבר מישהו שיקח את הפועל!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 13:00 
לקחת כל דבר שלא הלך ולזרוק על רמון זה קצת מוגזם, זה הכל.

אגב, אני דיי משוכנע שהתרגיל עם דמארי היה מתואם ורעיון שלו. בסוף נגמר ינואר, חיפה לא הביאה אף אחד במקומו, אנחנו לא נפרדנו מאף אחד והמניות של עומר עלו בקהל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 13:18 
סמל אישי של המשתמש
pokara כתב:
הפועל כתב:
מה נקיה מחובות? איזה סגל דומה לעכשיו?
איזה זיכרון קצר יא אלוהים.
רמון קיבל את הקבוצה כשהיא מפורקת מנכסיה, וטביב עושה הכל כדי לחסוך כל שקל ולהרוס כל פינה טובה. נראה היה שאנחנו בדרך לרדת ליגה לפני שהוא עזב, בהתחשב בכאוס המקצועי שהיה פה. אחרי שהצליחו בשנה שעברה תוך זמן קצרצר לבנות סגל סביר שיכול להתמודד בצמרת, רציתי לנשק את הרגליים לכל מי שהסכים לקחת את הקבוצה מטביב, זה נראה כמו נס בלתי אפשרי מה שעשו.
והכל עוד תחת הצורך לגייס עוד עשרות מיליונים מאוהדים בעלי הון ומהעמותה (אין חוב אה?) כדי לשלם לטביב.

רמון ככל הנראה מנהל די גרוע. אבל לא צריך להמציא דברים כדי לבקר אותו

איזה חובות בדיוק?
הקבוצה נקנתה במחיר מופרז מלכתחילה וללא חובות (החובות שנשארו היו אמורים להיות מקוזזים מה5 מיליון שנשארו בתשלומים)
הסגל של גמר הגביע האחרון :

אפולה אדל, נאאל חוטבא, וואליד באדיר, מרקו שולר, יגאל אנטבי, אביחי ידין, רועי גורדנה, אלרואי כהן (טוטו תמוז, 70), מירקו אורמוש (סלים טועמה, 86), נוסא אייגיבור ועומר דמארי.

חצי מהסגל רק רצה לברוח ולעזוב, ותבע את המועדון. והכסף שאמור לבוא לטביב על הרכישה, הוא בא מהשמיים, ומגויס ממקורות שונים מאשר אותם אלו בדיוק שאמורים במצב רגיל לתת כסף לתקציב השוטף?
בחיאת. קצת היגיון, קצת זיכרון. קצת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 13:24 
גבעתיים כתב:
הבעיה של רמון היא שאינו מוכר את הקבוצה.
אין מצב שאי אפשר למכור אותה ולא מענין אותי האם הוא נכשל בכוונה או סתם נכשל.

חוץ מזה הוא בסדר גמור. לא גאון בכדורגל (המשך החתמת שירזי) ונתון ללחץ האוהדים ברכש כוכבים (שיש בזה גם יתרונות, רק שרב"ש נכשל באירופה די במפתיע). אבל, עם צד חזק של יכולת מניפולטיבית נדירה שהפסיקה את מלאכת ההרס של טביב.
אם היה מקבל את הפועל במצב שטביב קיבל, סביר מאוד שהיינו מצליחים מאוד. מאוד, מאוד.
ואגב, מי שמתגעגע להסתדרות הישנה ולמערכת הבריאות הישנה, מוזמן להמשיך וללעוג לו. רק שיגיד שהוא בעד מה שרמון "הרס".

דווקא אני סבור שגם אם רמון היה מקבל את הפועל במצב שטביב קיבל, וגם אם רמון היה מקבל את הפועל כאשר יש לו תקציב של 80 מליון דולר היינו נכשלים מאוד. מאוד, מאוד.

אתה יודע למה היינו נכשלים מאוד, מאוד, מאוד?
כי כשחברה/עסק/קבוצת כדורגל/ מכולת שכונתית מנוהלת על ידי מישהו שלא יודע לנהל, אז היא לא תצליח. כמה שיהיה למנהל הכושל יותר כסף, כך הוא יבזבז יותר, אבל העסק שלו עדיין לא יצליח.
רן בן שמעון לא עף מאירופה במפתיע, רן בן שמעון עף כי הוא בנה קבוצה לא מספיק טובה, תוך כדי בזבוז ערימות של כסף מבלי שמישהו מלמעלה מפקח עליו.
כנ"ל שנה שעברה, על מה לא בזבזנו כספים? על זאב חיימוביץ, על ג'ון פנסטיל, על ניר נחום ( :bang: ), על חבורת זרים כושלים שהגיע בינואר, וקינחנו בהבאה של הקשר האדיר אלמוג כהן בעלות של כמעט שני מליון שקל ל3 חודשים.
אם היה לרמון יותר כסף הוא פשוט היה מבזבז גם אותו, לא הייתה נוצרת פה שום תוספת של הצלחה.

נערך לאחרונה על ידי pogi בתאריך 29 ינואר 2014, 13:24, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 13:24 
תזכיר לי רק מי מכל השחקנים הללו רצה לברוח ומי תבע את המועדון (מלבד שי אבוטבול אם זכרוני נכון)?
ידין? שמכרת בנזיד עדשים אחרי סאגה מסריחה?
נוסא? שעוד עשו עליו קצת כסף?
או אולי טוטו ?

מי שלא זוכר זה כנראה אתה :)

ואני אחזור שוב ואומר, מעבר לעובדה כי המחיר אותו חיימקה התחייב לשלם היה מופרז ולא הגיוני, לא היתה לי שום טענה אליו אם הוא היה מגיע ומנסה למכור מיידית.
לצערי ההתרשמות שלי היא שהוא מאוד נהנה מהפוזיציה החדשה ולא ממש התלהב לוותר על הטייטל של הבעלים של הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חיים רמון - זה לא זה שהציל את הקבוצה מטביב?
הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 13:28 
כלל ראשון בניהול: אל תחזק את המתחרים שלך. בזה, רמון ניכשל ובגדול. אני אשמח שתראו לי מקום אחד שהוא נגע בו וצמח דשא. הבנאדם לא שם שקל ומנהל את הקבוצה ללא שקיפות לאלה שכן השקיעו. מקבל פרסום ונשאר בתודעה. שכנע אותנו לשלם אקסטרא כסף בשביל שחקן ואחרי חצי שנה רצה לשחרר אותו לשמואת נפשנו. צריך למצוא רוכש כמו גולדהר ( לא בעניין הכסף) שיעשה ניקוי אורוות במועדון הרקוב הזה. תראו איזה הבדלים בין הכדורגל לכדורסל. אם לקבוצת הכדורסל היה את התקציב היחסי של זו מהכדורגל (חצי ממקקי), היינו אלופים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 13:48 
Asafas כתב:
כלל ראשון בניהול: אל תחזק את המתחרים שלך. בזה, רמון ניכשל ובגדול. אני אשמח שתראו לי מקום אחד שהוא נגע בו וצמח דשא. הבנאדם לא שם שקל ומנהל את הקבוצה ללא שקיפות לאלה שכן השקיעו. מקבל פרסום ונשאר בתודעה. שכנע אותנו לשלם אקסטרא כסף בשביל שחקן ואחרי חצי שנה רצה לשחרר אותו לשמואת נפשנו. צריך למצוא רוכש כמו גולדהר ( לא בעניין הכסף) שיעשה ניקוי אורוות במועדון הרקוב הזה. תראו איזה הבדלים בין הכדורגל לכדורסל. אם לקבוצת הכדורסל היה את התקציב היחסי של זו מהכדורגל (חצי ממקקי), היינו אלופים.

הכל אני מסכים איתך, אבל הנשאר בתודעה הזה עלוב בעיניי. באמת. "מקבל פרסום", אתה חושבים שהוא איזה צעירה בת 16 שמחשפת ריאליטי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 13:53 
מנהל את הקבוצה ללא שקיפות לאלו שכן השקיעו זה משפט יפה
אבל בפעול אלו שכן השקיעו רק אתמול נתנו עוד כסף
איך זה מסתדר בפועל?
אם יוסי אבוקסיס או רן בן שמעון הביאו שחקנים לא טובים זה לא הופך את רמון לטביב
ואם הבעיה זה שהוא העמיד תקציב גרעוני הייתם אמורים עכשיו לתמוך במכירה של דמארי בשביל לסגור את הגרעון
אז יש שמועות וחציי שמועות.
תביאו את הבן אדם שמוכן לקחת את הקבוצה.
אני מבטיח להיות ראשון מול הבית של רמון באותו יום
בינתיים כולם פה גיבורים גדולים.
רמון הוא האיש הרע
רק האיש הרע כבר שנתיים בדרך לא דרך מעמיד את התקציב השלישי בגודלו בליגה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 14:00 
סמל אישי של המשתמש
pokara כתב:
תזכיר לי רק מי מכל השחקנים הללו רצה לברוח ומי תבע את המועדון (מלבד שי אבוטבול אם זכרוני נכון)?
או אולי טוטו ?

ואני אחזור שוב ואומר, מעבר לעובדה כי המחיר אותו חיימקה התחייב לשלם היה מופרז ולא הגיוני, לא היתה לי שום טענה אליו אם הוא היה מגיע ומנסה למכור מיידית.
לצערי ההתרשמות שלי היא שהוא מאוד נהנה מהפוזיציה החדשה ולא ממש התלהב לוותר על הטייטל של הבעלים של הפועל.

אז עכשיו רמון אשם שהוא הצליח להרגיע את המערכת ולהוציא אותנו מסבך התביעות והבלגנים שריחף מעלינו? אולי הוא היה צריך להיות עוד יותר גרוע, ולתת לכולם לתבוע אותנו, ואז כולם היו מרוצים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 14:04 
הפועל כתב:
pokara כתב:
או אולי טוטו ?

אז עכשיו רמון אשם שהוא הצליח להרגיע את המערכת ולהוציא אותנו מסבך התביעות והבלגנים שריחף מעלינו? אולי הוא היה צריך להיות עוד יותר גרוע, ולתת לכולם לתבוע אותנו, ואז כולם היו מרוצים

אתה פשוט מדהים,
מעלה טענות חסרות שחר, וכשמקבל תשובה והוכחה שהטענות לא היו נכונות,
ממשיך משם וזוקף את מה שלא היה מתלכלתחילה לזכותו של רמון :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 14:13 
סמל אישי של המשתמש
אז אני ממציא דברים? אני זוכר לא נכון שלפני שרמון נכנס חצי קבוצה איימה בתביעות? שרצו לעזוב וטביב איים שיעמיד סגל שיורד ליגה? הכל פרי זכרוני, בגלל שאני מאוהב ברמון?
אני לא זוכר מי אשכרה הגיש תביעה או לא. מודה. אני כן זוכר את האוירה שהייתה ושהיינו כל הזמן בכותרות ובהקשרים הכי שליליים שיש, ונראה היה שהפכנו למועדון מצורע שכל השחקנים מתחרטים שחתמו בו.
אם גם את זה אתה חושב שאני ממציא, אז באמת אין בסיס לדיון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 14:28 
ושוב, לזרוק דברים באויר ללא סימוכין לא עושה אותם נכונים.

נגד המועדון היו הרבה תביעות של שחקנים שעזבו את הקבוצה בשנה שלפני זה, לא זכור לי מלבד אבוטבול עוד מישהו שאיים או רצה לתבוע ולעזוב, והייתי שמח אם תזכיר לי עכשיו.

וכן האוריה הייתה כי הפועל הולכת לתהום וטביב אכן איים כי לא ישים אגורה שחוקה בקבוצה וימנה לה נאמן,
ולכן גם היה הלחץ הרציני למצוא כבר את הקונה, שהגיע בדמות חיימקה שלצערי הסכים לשלם מחיר מופרז (ועוד מכסף שלא היה לו).

אז שוב, אין טענה על כך שהוא הצליח להוציא את הקבוצה מהיידים של טביב אפילו במחיר מוגזם,
ישנה טענה שמהרגע שהוא הגיע, ולמרות שאמר שהוא בא רק כדי לקחת את הקבוצה ולמכור אותה במיידת , הוא התאהב במעמד ובתפקיד ולא עושה הרושם בעייני כי הוא רוצה למכור.

(דרך אגב, למרות שג אני זעמתי על התנהלותו של הנוכל כלפי שחקנים ובעלי קבוצות וחשבתי שזה יפגע בנו לטווח הארוך כי מי ירצה בכלל להתקרב אלינו, המציאות מוכיחה כי עדיין לא קם בעל קבוצה שיסרב לעשות עסקים עם הנוכל בקבוצתו החדשה, ועדיין לא קם השחקן שאמר או סרב להגיע אליהם מאז שהוא הבעלים:( )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 14:40 
סמל אישי של המשתמש
פה למשל מוזכרים טועמה, חוטבא וחוטה שמאיימים לתבוע, וסדרה של תביעות מכל העולם ואשתו שעשו עסקים עם הפועל
http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/332/208.html

ואני מסכים שרמון מנהל גרוע, ועשה טעות אדירה כשהסכים להשתולל שנה שעברה עם התקציב, למרות שהיה מתבקש לצמצם אותו. ולמה? כי אין כסף, כי תובעים ו...כי צריך לשלם לטביב - בקיצור כי הקבוצה לא הגיעה לידיו כשהשולחן נקי והכל יופי טופי.
וייתכן שהוא לא רוצה כעת למכור, ושהאגו שלו כרגע מדבר במקום השכל.

ועדיין זה לא הופך אותו לטביב, ועדיין מהלך לקיחת הקבוצה היה דחיפת ידיו לאמבטיה של חרא שאף אדם שפוי לא היה מוכן להיכנס אליה, ובדיעבד גם הוא לא היה נכנס אליה. ועדיין הניהול תחתיו עדיף מאשר זה של טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 14:49 
ועדיין זה לא הופך אותו לטביב, ועדיין מהלך לקיחת הקבוצה היה דחיפת ידיו לאמבטיה של חרא שאף אדם שפוי לא היה מוכן להיכנס אליה, ובדיעבד גם הוא לא היה נכנס אליה. ועדיין הניהול תחתיו עדיף מאשר זה של טביב.

-------------

על זה אין לנו ויכוח כלל.......

אבל, וזה האבל הגדול של חלק מהכותבים כנגד רמון,
להיות עדיף על השטן הגדול זאת לא באמת חוכמה כל כך גדולה ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 14:50 
לא יאומן שאנשים מגנים פה על הכושל בן כושל הזה, חברם הטוב של השקרן תאומים והכלב מוני הראל.

״עשה טעויות, אבל הוא אוהב את הפועל״

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 15:04 
כנראה כי חלקנו מבין שאי אפשר לחיות בלה-לה לנד. אין מנהל מושלם, ואין בעל בית מושלם. אפילו מיץ' גולדהאר שכולם פה מייחלים לאחר כמותו, עשה טעויות ושפך כמה מאות מליונים לפני שהצליח לקחת תואר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 15:14 
נועם שחם כתב:
כנראה כי חלקנו מבין שאי אפשר לחיות בלה-לה לנד. אין מנהל מושלם, ואין בעל בית מושלם. אפילו מיץ' גולדהאר שכולם פה מייחלים לאחר כמותו, עשה טעויות ושפך כמה מאות מליונים לפני שהצליח לקחת תואר.

לפחות גולדהאר לומד מהטעויות של עצמו, והוא עוד אחד שבאמת יכול להרשות לעצמו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 15:20 
מעניין מה היו אומרים פה אם רמון היה פועל בצורה אחראית
במקרה כזה שכטר וורמוט וכנראה עוד כמה שחקנים לא היו ביום בקבוצה
אני בטוח שאז כל מי שצועק פה על ניהול היה מבסוט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 17:21 
pogi כתב:
גבעתיים כתב:
הבעיה של רמון היא שאינו מוכר את הקבוצה.
אין מצב שאי אפשר למכור אותה ולא מענין אותי האם הוא נכשל בכוונה או סתם נכשל.

חוץ מזה הוא בסדר גמור. לא גאון בכדורגל (המשך החתמת שירזי) ונתון ללחץ האוהדים ברכש כוכבים (שיש בזה גם יתרונות, רק שרב"ש נכשל באירופה די במפתיע). אבל, עם צד חזק של יכולת מניפולטיבית נדירה שהפסיקה את מלאכת ההרס של טביב.
אם היה מקבל את הפועל במצב שטביב קיבל, סביר מאוד שהיינו מצליחים מאוד. מאוד, מאוד.
ואגב, מי שמתגעגע להסתדרות הישנה ולמערכת הבריאות הישנה, מוזמן להמשיך וללעוג לו. רק שיגיד שהוא בעד מה שרמון "הרס".

דווקא אני סבור שגם אם רמון היה מקבל את הפועל במצב שטביב קיבל, וגם אם רמון היה מקבל את הפועל כאשר יש לו תקציב של 80 מליון דולר היינו נכשלים מאוד. מאוד, מאוד.

אתה יודע למה היינו נכשלים מאוד, מאוד, מאוד?
כי כשחברה/עסק/קבוצת כדורגל/ מכולת שכונתית מנוהלת על ידי מישהו שלא יודע לנהל, אז היא לא תצליח. כמה שיהיה למנהל הכושל יותר כסף, כך הוא יבזבז יותר, אבל העסק שלו עדיין לא יצליח.
רן בן שמעון לא עף מאירופה במפתיע, רן בן שמעון עף כי הוא בנה קבוצה לא מספיק טובה, תוך כדי בזבוז ערימות של כסף מבלי שמישהו מלמעלה מפקח עליו.
כנ"ל שנה שעברה, על מה לא בזבזנו כספים? על זאב חיימוביץ, על ג'ון פנסטיל, על ניר נחום ( :bang: ), על חבורת זרים כושלים שהגיע בינואר, וקינחנו בהבאה של הקשר האדיר אלמוג כהן בעלות של כמעט שני מליון שקל ל3 חודשים.
אם היה לרמון יותר כסף הוא פשוט היה מבזבז גם אותו, לא הייתה נוצרת פה שום תוספת של הצלחה.

ההנהלה עמדה מאחורי המאמן. ועקרונית, זה טוב. לדוגמא, קשטן בתקופותיו הטובות היה האוטוריטה היחידה בהפועל. כמו פרגוסון במנצ'סטר יונייטד. "כולם" התפעלו מכך שרן היה למאמן שלנו.
חוץ מזה, כל הדוגמאות שהובאו לא גרמו לשבר הכספי.
ובצד המקצועי, לרן המופלא היו מספיק כלים כדי להעביר אותנו שלב באירופה. אבל, לדוגמא, להתעקש על שכטר כסקורר זו שגיאה. ובעיקר, לא ידענו שרן סובל מתקרת זכוכית ולא יכול לנצח משחקים בהם יש לנו יתרון או להביא ליתרון במשחקים אחרים רק כי הם גדולים עליו. ובמשחק הקובע לעליה באירופה במפתיע לא הגענו למשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 18:03 
מהפכה כתב:
מעניין מה היו אומרים פה אם רמון היה פועל בצורה אחראית
במקרה כזה שכטר וורמוט וכנראה עוד כמה שחקנים לא היו ביום בקבוצה
אני בטוח שאז כל מי שצועק פה על ניהול היה מבסוט

בגדול מי שהכניס אותנו לבור זה שכטר ומשכורת פסיכית לרבש.
ניהול שפוי היה אומר לכנס מסעת, להסביר שככה וככה ואין כסף להביא את שכטר ולא לסבן אותנו שזה במימון חיצוני. ואת רבש להביא בהרבה פחות כסף, אחרי שמכבי וחיפה כבר סגרו עם מאמנים ולא היה לו לאן ללכת פרט להפועל.

נכון, הכל בדיעבד, אבל מה שהכי מרגיז זה להציג מצב שהכל בסדר ואז גול אחד של פאנדורי חושף כמה שהוא שקרן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 18:07 
לכולם היה ברור שהכל בנוי על הליגה האירופאית
ואני שואל שוב,
אם שכטר לא היה בא, ולא וורמוט שגם החוזה שלו לא בתקציב שלנו
והפועל הייתה מעמידה בשנתיים האחרונות תקציב שפוי מה אז היו אומרים?

ואני אומר יותר מזה, ניסו להעמיד תקציב גבוה. לא הצליחו. עכשיו חוזרים לשפיות
מה הבעיה פה?
היה עדיף לא לנסות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 18:19 
מהפכה כתב:
ואני שואל שוב,

מה הבעיה פה?
היה עדיף לא לנסות?

הכל נכון, אבל בסופו של דבר השאלה היחידה היא האם הם באמת מנסים למכור את הקבוצה ובאיזה סכום.
אם רמון ותאומים עושים הכל כדי למכור את הקבוצה, במחיר של החובות לטביב + כספי הבעלים שמומשו (ולא ערבויות שלא מומשו), אז בינתיים הוא חייב לשמור על תקציב שפוי וצריך להבין את זה.
אני בספק לגבי זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 18:21 
מהפכה כתב:
ואני שואל שוב,

מה הבעיה פה?
היה עדיף לא לנסות?

אם הכל היה מתנהל בשקיפות, שבאים ואומרים לאוהדים שאין כסף, אז כן, אף אחד לא היה מתלונן.
אבל עכשיו אתה חי על הלוואות ועוד הלוואות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 18:22 
רמון לא טביב עובדה!
רמון מנהל גרוע עובדה!
מה זה שייך אחד לשני?
מה איכפת לי מהעבר אם ההווה והעתיד רק חשובים, אנחנו לא לומדים מהעבר ולכן ההווה כל כך אפור.
רמון צריך ללכת כיוון שזמנו טם ונישלם .
הכי הכי חשוב עם רמון אין קונה ואין עתיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 18:49 
ההווה אפור ואם לא יהיה שינוי, העתיד שחור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חיים רמון - זה לא זה שהציל את הקבוצה מטביב?
הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 19:53 
villa crespo כתב:
מהפכה כתב:
ואני שואל שוב,

מה הבעיה פה?
היה עדיף לא לנסות?

הכל נכון, אבל בסופו של דבר השאלה היחידה היא האם הם באמת מנסים למכור את הקבוצה ובאיזה סכום.
אם רמון ותאומים עושים הכל כדי למכור את הקבוצה, במחיר של החובות לטביב + כספי הבעלים שמומשו (ולא ערבויות שלא מומשו), אז בינתיים הוא חייב לשמור על תקציב שפוי וצריך להבין את זה.
אני בספק לגבי זה.

זה העניין בדיוק, כי ההתנהלות שלהם היא לא התנהלות של מישהו שרוצה להבריא את המועדון ולנסות למצוא רוכש, אלא התנהלות של גמבלרים חסרי אחריות שמנסים להיכנס בכח לפוזיציית המושיע והביאו למצב שכמעט בלתי סביר למצוא בו רוכש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 20:47 
רמות הניתוק הולכות ושוברות שיאים.
מי שלא מבין עד עתה מי ומה הם רמון ותאומים, וקורא להם 'מנהלים שעושים טעויות' הם אנשים מנותקים, וזה מצב עגום שכן מדובר ברוב האוהדים בסופו של דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2014, 23:29 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 63 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: