תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 01:08

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 581 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 16, 17, 18, 19, 20
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום ג' 28/1
הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 14:27 
סמל אישי של המשתמש
גבעתיים כתב:
רואה שחורות כתב:
צור ש. כתב:
דסקל בפייסבוק

ציטוט:
עמוס לוזון חושב שבגלל שדמארי גדל אצלו במכבי פ"ת, והוא העביר אותו להפועל תל אביב בעזרת קומבינה עם אלי טביב, שהוא יכול להכריע מה יקרה איתו בעתיד.

הוא אמנם בעלים של 50% מהכרטיס שלו (כלומר בעלים של 50% מכספי רכישה עתידית שלו) אבל על פי החוקים של פיפ"א אסור לו להשפיע על מעבר של שחקן שלא שלו.

צריך להעניש את עמוס לוזון. מי שאמורה לאכוף את החוקים של פיפ"א היא ההתאחדות. ההתאחדות צריכה להעניש את לוזון.

אה... שיט

מדהים. להתחיל לעבוד על זה לקראת הקיץ (בהנחה ודמארי אכן לא עוזב לסלטה).
זה אומר שהפועל לא צריכה לקנות את החצי השני של דמארי אם היא רוצה שהוא ימשיך אצלה מעבר לשלוש שנים.

שוב, מהקיץ מתאפשר במבי על דמארי.

ברור לי שזה מה שאמור להיות. רק שלפי מה שדסקל אומר הפועל כלל לא צריכה לשלם למכבי פ"ת על החצי שלה, כי הוא גם ככה לא מקנה לה את האחריות על עתידו. האחראית הבלעדית על עתידו היא הפועל.
זה שברור לך ולי שזה לא יקרה ושסביר להניח שאם נרצה את דמארי לעונה הבאה נצטרך לשלם ללוזונים זה כבר משהו אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 14:37 
NARKOTIKA כתב:
במה הוא בוחש ובוחש בדיוק? במה זה מתבטא?

הוא חלק מאלה ששכנעו את רמון לקחת על עצמו את הפועל. לא רואים אותו במתחם, הוא לא מדבר עם המאמן, הוא לא סוגר עסקאות.
איפה הבחישה מתבטאת?

נקרא לזה "משפיע", "מעורב" מה שבא לך. לא ברור לך שהוא בתמונה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 14:41 
רואה שחורות כתב:
גבעתיים כתב:
רואה שחורות כתב:
צור ש. כתב:
דסקל בפייסבוק

ציטוט:
עמוס לוזון חושב שבגלל שדמארי גדל אצלו במכבי פ"ת, והוא העביר אותו להפועל תל אביב בעזרת קומבינה עם אלי טביב, שהוא יכול להכריע מה יקרה איתו בעתיד.

הוא אמנם בעלים של 50% מהכרטיס שלו (כלומר בעלים של 50% מכספי רכישה עתידית שלו) אבל על פי החוקים של פיפ"א אסור לו להשפיע על מעבר של שחקן שלא שלו.

צריך להעניש את עמוס לוזון. מי שאמורה לאכוף את החוקים של פיפ"א היא ההתאחדות. ההתאחדות צריכה להעניש את לוזון.

אה... שיט

מדהים. להתחיל לעבוד על זה לקראת הקיץ (בהנחה ודמארי אכן לא עוזב לסלטה).
זה אומר שהפועל לא צריכה לקנות את החצי השני של דמארי אם היא רוצה שהוא ימשיך אצלה מעבר לשלוש שנים.

שוב, מהקיץ מתאפשר במבי על דמארי.

ברור לי שזה מה שאמור להיות. רק שלפי מה שדסקל אומר הפועל כלל לא צריכה לשלם למכבי פ"ת על החצי שלה, כי הוא גם ככה לא מקנה לה את האחריות על עתידו. האחראית הבלעדית על עתידו היא הפועל.
זה שברור לך ולי שזה לא יקרה ושסביר להניח שאם נרצה את דמארי לעונה הבאה נצטרך לשלם ללוזונים זה כבר משהו אחר.

מבחינה תיארוטית (ומעשית), בסוף השנה יוכל מר לוזון הנכבד להציע לכל מועדון אשר יחפוץ את הזכויות על מכירתו של עומר דמארי.
התמורה שתתקבל ממכירת זכויות אלו יתחלקו שווה בשווה בין הפועל ללוזון, כאשר להפועל יש את הזכות להשוות כל הצעה ולזכות בזכויות שבידי לוזון.

אבל אם עומר דמארי לא יהיה מוכן לחתום על חוזה חדש בשום קבוצה אחרת (והפועל לא מתירה את החוזה ושלמת לו פיצויים על כך), למעשה הוא אמור להמשיך ולשחק תחת החוזה שלו בהפועל לעוד שתי עונות שבסיומם הוא שחקן חופשי שיכול לעבור לאן שיחפוץ.

כך שלהבנתי, במידה ולא מופיע בהסכם של הפועל עם לוזון כי במקרה של מחירה של לוזון לאחר שלוש שנים, הפועל משחררת או מתירה את החוזה, בתיאוריה לוזון יכול למכור גם לג'ורדי את הזכויות, רק שעומר ימשיך לשחק בהפועל וג'ורדי ישאר עם זכוכיות לשנתיים שלמעשה לא שוות כלום :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 14:56 
סמל אישי של המשתמש
בשולי העסקה -

חשוב לזכור שבשל התביעות עם טביב והתחייבויות נוספות, מכירת דמארי בסוף העונה עלולה שלא להספיק ובהפועל עשויים למכור כוכבים כמו גילי ורמוט ואיתי שכטר ואפילו לשחרר את רן בן שמעון מחוזהו
http://www.one.co.il/Article/228795.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 15:10 
בלה, בלה, בלה כתבה שכל כותב בפורום יכל להנפיץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 15:16 
nirog כתב:
בשולי העסקה -

חשוב לזכור שבשל התביעות עם טביב והתחייבויות נוספות, מכירת דמארי בסוף העונה עלולה שלא להספיק ובהפועל עשויים למכור כוכבים כמו גילי ורמוט ואיתי שכטר ואפילו לשחרר את רן בן שמעון מחוזהו
http://www.one.co.il/Article/228795.html

אוי אז חבל שלא מכרו את דמארי אתמול ואז היינו נמנעים מלהגיע לבדיוק אותו המצב בקיץ......

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 15:48 
נרקוטיקה :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 16:18 
redrony כתב:
NARKOTIKA כתב:

הוא חלק מאלה ששכנעו את רמון לקחת על עצמו את הפועל. לא רואים אותו במתחם, הוא לא מדבר עם המאמן, הוא לא סוגר עסקאות.
איפה הבחישה מתבטאת?

לא.
תאיר את עיניי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 17:17 
NARKOTIKA כתב:
redrony כתב:
NARKOTIKA כתב:

איפה הבחישה מתבטאת?

לא.
תאיר את עיניי.

האמת שאני לא יודע כלום כמו שאמרתי לך ויכול להיות שהכל היה חלום.
אני מבין שאתה רוצה הכל על נייר חתום ואולי אם אפשר לצרף איזה וידאו. אני לא מי שיכול לספק לך את זה.
אני כן יכול לחשוד, לשאול שאלות ולנסות להבין האם האינטרס הראשי של האנשים שמנהלים את הקבוצה הוא המועדון ועתידו.
אני מבין לפי רוח הדברים שלך שאתה חושב שכן והכל מסתכם באוזלת יד ניהולית. אני חושב שהנושא הזה הוא קופת שרצים.
נראה לי שהדיון ביננו הגיע למבוי סתום וכולי תקווה שאתה צודק ב-100%. אם המצב הנוכחי מניח את הדעת שלך ותמשיך לשבת ולחכות לאיזה משיח שיבוא ויגאל אותנו, זו זכותך. אני קצת שאלתי, קצת רחרחתי וקיבלתי איזה אוברויו מטריד. אני מזמין אותך לעשות אותו דבר ושוב, אני לא מקורב, לא יודע כלום. רק שואל שאלות ומסייג כל דבר שאני כותב באם ואם.
שיבוא היום, יגיע הרוכש הזה וייקח את הקבוצה ב-100% בלי הצל של כל מי שהחריבו אותה לאורך השנים, הדיון הזה כבר לא יהיה רלוונטי. עד אז, אנחנו צריכים לעזור לזה לקרות ובשביל זה צריך להבין עד הסוף את האינטרסים של מי שמחזיק אותך בביצים עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 17:25 
redrony כתב:
NARKOTIKA כתב:
redrony כתב:
NARKOTIKA כתב:

איפה הבחישה מתבטאת?

לא.
תאיר את עיניי.

נראה לי שהדיון ביננו הגיע למבוי סתום וכולי תקווה שאתה צודק ב-100%. אם המצב הנוכחי מניח את הדעת שלך ותמשיך לשבת ולחכות לאיזה משיח שיבוא ויגאל אותנו, זו זכותך..

זה דיון אחר לגמרי, וזה לא שחור או לבן. אני ממש לא חושב שצריך לחכות למשיח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 17:26 
אפשר לראות דו"חות כספיים של מפעלות חינוך? מישהו יודע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 581 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 16, 17, 18, 19, 20

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: