chimpfive כתב:
pogi כתב:
אנשים פה מפספסים את הנקודה המהותית בכל הסיפור
הנקודה הזו, עד כמה שזה ידהים פה חלק, היא לא המכירה של דמארי
במצב שהמועדון הגיע אליו, שלבעלים אין כסף לממש התחייבויות, הוא חייב למכור שחקנים, אם ארסנל מכרה את ואן פרסי ליונייטד, אנחנו יכולים להעביר בשקט את דמארי לסלטה ויגו
הבעיה פה היא אחרת- נניח וסגרנו את הגירעון, לאן ממשיכים מפה?
האם מעכשיו רמון ישנה את ההתנהלות שלו שהובילה מלכתחילה למצב הזה? האם הוא יפסיק לעשות שטויות עם הכסף שנותנים לו? האם הוא ימנה מנכ"ל או הנהלה נורמלית שמעכשיו תיקח את ההחלטות???
פה נמצאת הבעיה האמיתית
אם העמותה היא גוף שהוא חצי משפיע על מה שקורה, בזה היא צריכה לטפל, לא במניעת המעבר של דמארי שזו לצערי עובדה מוגמרת
התשובה היא לא, אבל אתה בעצמך תומך בגישה של לא להלחיץ את המערכת עכשיו, אז כמובן שרמון ימשיך איתנו עד הפירוק סטייל בית"ר, רק ששם יש מישהו שבסוף שם כסף, אנחנו נשארים עם אנשים שהשתלטו על קבוצה בלי שיש להם יכולת לכך. ואם חיים רמון צריך 6 מיליון ש"ח נוספים כדי לכסות את התביעות מול טביב אני בטוח שהוא ימצא מישהו שיעשה זאת בשבילו, הוא רק צריך להחליט שהוא עושה את זה באותה תשוקה שהוא מפרק את הקבוצה.
זה בדיוק העניין, נראה לי שהוא כבר לא מוצא יותר אנשים ש"יעשו זאת בשבילו", ואני לא מתפלא.
אחרי הכל, הרבה אנשים נתנו שמו כסף בהפועל, למרות מה שטוענים פה
בלי כסף אתה לא יכול להביא תוך שנה וחצי את קוטניו, דג'מבה, ורמוט, ממן, הרוש, פנסטיל, חיימוביץ, פאביצ'ביץ, ניר נחום, קוסטה, רוצ'לה,פטקוביץ, אלמוג כהן, קולין, איליץ, שכטר, גרזיציץ, לוקאס, עמוס, ליאור לוי, עבדורחימי, זגורי, מסיקה, צ'וקול, פדידה ורן יצחק (ואני בטוח ששכחתי עוד כמה)
בלי כסף אתה גם לא יכול להחתים את יגאל אנטבי לעוד שנה, אתה לא יכול להמשיך לממן את החוזה של שירזי ותוך כדי להחתים את אבוקסיס ואז לחתום איתו לשנה נוספת רק כדי לפטר אותו אחרי חודש.
בלי כסף אתה גם לא יכול להמשיך לשלם משכורת לאלימלך רק כדי להעסיק בתור עוזר מאמן את אסי דומב. אתה גם לא יכול להחתים על חוזה עצום את רב"ש .
חיים רמון השיג כסף, אם רק היו מנצלים אותו נכון היינו יכולים להסתכל על גולדהרד מלמעלה. אבל כסף בדר"כ נגמר כשמבזבזים אותו, והאנשים שרמון בזבז להם את הכסף לא רוצים לתת לו עוד ואני מבין אותם.