תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 13:12

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 126 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל יום ב' 6/1
הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 07:05 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

"השבחתי את המועדון"

"שכטר? "הרפתקה" המצב הכלכלי? "אסגור את הגירעון" בעלי המניות? "מדברים בתקשורת ולא תורמים" העתיד? "התקציב יקטן" אחרי חודשים של שתיקה, בעלי הפועל ת"א, חיים רמון, יורה לכל הכיוונים: "הפראייר מת ואין מי שיחליף אותו"
כתב ישראל היום
חיים רמון בוער. אולי כלפי חוץ
הוא ממשיך לשמור על פנים של פוליטקאי, אך ההתקפות שספג לאחרונה כמי שעומד בראש המערכת הלא ממש מתפקדת ששמה הפועל ת"א, עברו מבחינתו את הגבול.
"אין לבעלי המניות זכויות ניהול על פי החוק, לא חובתי לעדכן אותם," אמר אמש הבעלים ששבר שתיקה של חודשים. "למרות זאת היו ישיבות שבהן עודכנו לגבי המצב הכספי. כל ההחלטות התקבלו בידיעתם. לא ברור לי על מה הקרע הזה. כולם ישבו וידעו כולל זה שמדבר הכי הרבה שהשקיע 400 אלף, וקיבל כרטיסים וטיסות 30-ב אלף השנה, השקעה לא רעה סך הכל.
"אני לא עוסק בחרטות, אבל בוא נגיד שיש דברים בהתנהגות של מספר גורמים שאם הייתי יודע אותם ספק אם הייתי בא. יש להפועל אוהדים נפלאים, אני פוגש אותם בכל מקום, אין עוד קהל כזה בארץ ומבחינתי בעולם. אבל אותם גורמים שהיו צריכים לפתוח את הכיס ולסייע, שהיו אמורים להיות שותפים שלי, מסתבר שהם הרבה יותר אוהדים ממנהלים ובטח ממשקיעים."
גם על עמותת האוהדים, שעימה ניהל רומן בתחילה והיום הוא סופג מחלק מאנשיה ביקורת, יש לו מה להגיד. "בשנה שעברה הם היו דבר נהדר. החלום שלי היה שהעמותה תהיה הבעלים. לצערי זה נכשל בגלל שהעמותה לא הצליחה לגייס .50% היא הצטמקה בחבריה 3,000-מ 2,000-ל העונה. הם היו הפרטנרים שלי ובשבילם רציתי לקחת את הסיכונים. ואז התחלפה העמותה, ובאו שני אנשים שעושים בה כבתוך שלהם."
"מה שקורה סביב הקבוצה כרגע וכל הדיבורים פוגעים בסיכוי להביא משקיע, אני מתחייב שאף אחד לא יעשה שקל על הפועל כולל בעלי המניות ואני אדאג לכך. אני לא מתרגש מהמשמיצים המעטים, אבל אחרים קוראים ושומעים וזה פוגע בסיכויים של המועדון להימכר."
הפועל, לדברי רמון הולכת לשינוי. "אם לא יהיה רוכש או תורמים גדולים, הפועל תהיה קבוצה בטווח הבינוני, של שחקנים תוצרת בית בשכר נמוך," הוא אומר, "תקציב הקבוצה ינוע בין 20 מיליון שקל 25-ל מיליון שקלים. לא מאמין להבטחות מצד אנשים ורק העברה בנקאית תגרום לי להשקיע עכשיו. נגמר עידן התמימות, אני מנהל קשוח. אייצב את המצב הפיננסי של הפועל ואביא אותה בסוף השנה ללא גירעון."
אחרי העונה המשוגעת אשתקד, הקיץ הדברים נראו אופטימיים יותר. "בפתיחת העונה הייתי פופולרי כמעט כמו ורמוט ושכטר. עם ההדחה מאירופה החלו הבעיות הכלכליות והתחננתי לאנשים שיעזרו לי, אבל רק עידו חג'ג' עזר."
אחת מההחלטות שמשכו הכי הרבה אש היתה החתמתו של איתי שכטר. "אני מההתחלה אמרתי להם שהם מטורפים, שזו הרפתקה," מסביר רמון , "אני אוהב את איתי ובטוח שהוא יחזיר בריבית. הבקשות והתחינות הגיעו בראש ובראשונה מהעמותה. בלחץ הזה לצערי לא עמדתי."
לאחר הנפילה, מספר רמון ש"הייתה הצעה על שכטר ממכבי שעמדה על 600 אלף יורו. זה היה בתחילת העונה וזה היה נמוך מדי. אם היו מציעים מיליון וחצי יורו הייתי מוכר. אל תשפטו לפי היכולת שלו עכשיו. לאחר המאמץ והמנויים למכור במחיר לא סביר זה לא הגיוני.
"את כל קשריי וכישוריי אני מגייס. הבאתי עוד 375 אלף שקל תרומות, הגדלתי במיליון שקל את עוגת הספונסרים בעזרתו של חג'ג.' כרגע ההכנסות הן 2.6 מיליון שקל, ומי עשה את זה? עידו ואני. מי לא? מי שמדבר בתקשורת."
"בסוף העונה הזו נהיה בגירעון של 5-כ מיליון שקלים," ממשיך רמון, "בינואר יהיו קיצוצים והתקציב יקטן. בכל קיץ התחזקנו אך לא יהיה את זה יותר. הפראייר שקוראים לו חיים רמון מת ואין אף אחד שיחליף אותו. ייצוב המצב הפיננסי הוא המטרה. קודם כל לא יהיה פה חמישה מיליון גירעון. מבחינתי שייקחו אחריות וסמכות כבר מחר במקומי. אני השבחתי את המועדון."
ומה על המאמן והשמועות על עזיבתו של עומר דמארי? "מעולם לא עלה על דעתי לפטר את בן שמעון," מצהיר רמון, "הוא לא המאמן הכי טוב באוגוסט והכי גרוע בינואר. לגבי עומר דמארי אני לא אתייחס. אתם יכולים לנחש מה אני רוצה לעשות, אך לא לדעת לפניי שכל מי שצריך לדעת ידע."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום ב' 6/1
הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 08:33 
סמל אישי של המשתמש
פוליטקאי אפס.
לא פחות גרוע מטביב.
הוא יהרוס את הפועל יותר ממהר ממה שחשבתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 08:36 
לא מאמין למילה שיוצאת לו מהפה.
עלוקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 08:57 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 08:59 
סמל אישי של המשתמש
בעייני זה לא מוצא חן חיים.
ביום ראשון כדאי שבלומפילד ירעד.

לא רוצים רמון בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 09:05 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 09:10 
סמל אישי של המשתמש
הכל אותו דבר אין לי כח להעלות הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 09:11 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:

לא רוצים רמון בהפועל.

גם הוא לא רוצה להיות בהפועל וזה הפך לו לנטל, תאמין לי שהוא מחפש רוכש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 09:15 
גרזן אדום כתב:
האדס כתב:

לא רוצים רמון בהפועל.

גם הוא לא רוצה להיות בהפועל וזה הפך לו לנטל, תאמין לי שהוא מחפש רוכש

בדיוק!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 09:20 
האדס כתב:

לא רוצים רמון בהפועל.

בהצלחה, לי אישית הספיק מהמחאות/הפגנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 09:21 
סמל אישי של המשתמש
רוצה למכור? אחלה.
לפני שנתיים אלי טביב רצה להעיף את הפועל בכל צורה שהיא, כמו שרשמתי פה בעבר החיפזון לקנות ממנו רק הגדיל את המחיר למחיר מגוחך של 12 מיליון שקל, שהתחשב בעובדה שטביב היה צריך להשקיע סכום דומה אם היה נשאר עוד עונה אחת בהפועל, דבר שלא רצה.
מפה ולשם הפועל עולה היום 25 מילון שקלים, אז מה זה "רוצה למכור?", בשנתיים השווי של הפועל עלה ביותר מפי 2, והערך שלה על הדשא ירד פי 10.
אם הוא כזה אוהד הפועל טוב שיציע את הקבוצה במחיר הבא: 12 מיליון שקלים ולא שקל יותר.
אם הוא פה בשביל להחזיר את הכסף ששם, מה הוא שונה מקודמו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 09:32 
האדס כתב:
רוצה למכור? אחלה.
לפני שנתיים אלי טביב רצה להעיף את הפועל בכל צורה שהיא, כמו שרשמתי פה בעבר החיפזון לקנות ממנו רק הגדיל את המחיר למחיר מגוחך של 12 מיליון שקל, שהתחשב בעובדה שטביב היה צריך להשקיע סכום דומה אם היה נשאר עוד עונה אחת בהפועל, דבר שלא רצה.
מפה ולשם הפועל עולה היום 25 מילון שקלים, אז מה זה "רוצה למכור?", בשנתיים השווי של הפועל עלה ביותר מפי 2, והערך שלה על הדשא ירד פי 10.
אם הוא כזה אוהד הפועל טוב שיציע את הקבוצה במחיר הבא: 12 מיליון שקלים ולא שקל יותר.

אני בספק אם הוא רוצה להרוויח כסף ממכירת הקבוצה
הוא במקרה הטוב רוצה לא לצאת מופסד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 09:38 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
רוצה למכור? אחלה.

הפועל לא "עולה" 25 מיליון שקל.
הפועל עולה בדיוק מה שעדיין לא שולם לטביב ע"י רמון. כל היתר זה ההתחייבויות שיש לקבוצה, אותם הבעלים המיועד יצטרך לקחת על עצמו.
רמון, כך נראה לפחות, לא יחזיר ולא יקח על עצמו (ולא משנה באמצעות מי) עוד שקל אחד של סיכון, כך שאנחנו נהפוך לקבוצה המתבססת על הכנסותיה בלבד. הקאץ' הוא שההכנסות ירדו פלאים בעקבות זאת, נאבד את הניקוד האירופי ונחזור 20 שנה אחורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 09:51 
סמל אישי של המשתמש
אז המחיר של הפועל עולה אוטומטית בגלל אי העפלה לבתים האירופאים? זה כאילו "השבחה" ?
המחיר של הפועל עולה כי האנשים ש"הצילו" אותנו לא מוכנים לאבד שקל ממה שהם שמו.
לא, הם לא רוצים להרוויח, אבל הם גם ממש לא פה בשביל להפסיד כסף ולתרום להפועל, וזו הבעיה הכי גדולה.
מי שרוצה להיות קבוצה תחרותית צריך בעלים שמוכן להפסיד, זו הייתה הטעות הכי גדולה כשהסכמנו שרמון יקח את הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 09:54 
סמל אישי של המשתמש
בשום שלב לא קיבלנו את רמון כבעלים ששם כסף. זו גנעבת דעת.
הוא עצמו הצהיר שהוא רק פלסטר עד שיבוא רוכש.
אין לו כסף. נקודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 09:59 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
אז המחיר של הפועל עולה אוטומטית בגלל אי העפלה לבתים האירופאים? זה כאילו "השבחה" ?
המחיר של הפועל עולה כי האנשים ש"הצילו" אותנו לא מוכנים לאבד שקל ממה שהם שמו.
לא, הם לא רוצים להרוויח, אבל הם גם ממש לא פה בשביל להפסיד כסף ולתרום להפועל, וזו הבעיה הכי גדולה.
מי שרוצה להיות קבוצה תחרותית צריך בעלים שמוכן להפסיד, זו הייתה הטעות הכי גדולה כשהסכמנו שרמון יקח את הפועל.

היינו מסכימים גם אם אבי נמני היה לוקח את הפועל, עזוב אותך שטויות. אתה שוכח איפה היינו לפני שנתיים.
חיים רמון לא שונה מאף בעלים שהיה בהפועל בשנים האחרונות - יש ניקוד אירופי. אני אבנה סגל נחמד. נעלה לאירופה. לפעמים ניקח אליפות, לפעמים גביע. אין אירופה? אין שחקנים.
הוא פשוט נפל על העונה הזו, של אין אירופה.

כל האנשים האלה הם מנהלים, לא בעלים. בעלים מוכן להפסיד, המנהלים של הפועל לא מוכנים להפסיד. הם מביאים תרומות, מביאים ספונסרים. לא משקיעים כסף מכיסם.

צריכים בעלים, זה ברור - כרגע עושה רושם שאחד כזה יגיע רק אם לא יצטרך לקחת על עצמו חובות גדולים.
אז או שרמון ימכור את כל השחקנים עד הקיץ, יביא רוכש ויעוף מכאן,
או שיעמוד בהתחייבויות שלו ויישאר.

בשום פנים באופן לא נסבול את התרחיש לפיו הוא מפרק את הפועל מכל נכסיה, מזמבר לה את הניקוד האירופי (קודש הקודשים) וממשיך להיות בעלים ולהגיע למשחקים עם החיוך המטומטם הזה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 09:59 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
אין לו כסף. נקודה.

כן כן, אני גנב דעת.
חיים רמון לא סיפר במסיבות העיתונאים על השמקיעים האלמונים שאסור לו עוד לחשוף.
הוא לא מרח אותנו במשך כל השנה הראשונה שלו בהפועל שהמשקיעים ברחו לו.
מעולם לא נאמר שחיים רמון בא לעשות קבוצה עם תקציב מאוזן שתמכור שחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 10:00 
סמל אישי של המשתמש
האדס, אתה לא הבנת.
המחיר של הפועל היה ונותר הסכום ששולם/ישולם לטביב. כל אחד מבעלי המניות הנוכחיים (או רובם) יקבל בחזרה את הכסף ששילם עבור המניות. זה לגיטימי. הם קנו ועכשיו הם מוכרים ובלבד שלא יהיה רווח ואני לא מאמין שמישהו מהם מחפש לעשות כסף על המכירה.
המספר 25 מיליון הוא כנראה סכום הרכישה+ההתחייבויות ו/או החובות של הקבוצה.
אני חושב שאם רמון יצליח לאזן את התקציב עד לקיץ, הפועל תעמוד למכירה כקבוצה ללא חובות ובסכום של 12 מיליון שקל לכל היותר, אולי פחות. עד הקיץ אני מאמין ומקווה שהבוררות עם טביב תסתיים, לכאן או לכאן, ואז יהיה בידי קבוצת הניהול הנוכחית 100% מהמניות. לא אתפלא גם שקיימת "הסכמה שקטה" בין רמון לרן שככל שהפועל לא משיגה כרטיס לאירופה הוא יעזוב בקיץ ללא פיצויים ורעשים.

אין ספק שזה יהיה יותר אטרקטיבי מאשר לקחת את הפועל עכשיו באמצע הליך משפטי עם טביב ועם חובות של 5-10 מיליון ש"ח.
המינוס כמובן הוא שהפועל תיאלץ להיפרד מכמה מנכסיה עד הקיץ ובקיץ, דוגמת דמארי ואולי גם שכטר. כמו כן סביר להניח שלא תהיה באירופה. מנגד החוזים של שכטר ורן אולי ייחסכו וכך תרדנה גם ההתחייבויות של הפועל ברכיב השכר, וזו עוד נקודה שתפעל לטובת המכירה.

ברור מנגד, שכל רוכש שיבוא (אם יבוא) מעבר לרכישה, יצטרך להשקיע לפחות עוד 10 מיליון ש"ח כדי להעמיד קבוצה סבירה שתוכל להתמודד בפליי-אוף העליון עם תקציב של 33-35 מיליון שקל. מה אחרי זה? אלהים גדול, זה תלוי כבר בתוצאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 10:04 
סמל אישי של המשתמש
אני הבנתי את זה מהתחלה,
מפריע לי שהאנשים האלו רוצים את הכסף חזרה.
בעייני לא מדובר בבעלים אלא בחבורה של אנשים שעושים עלי ועליך סיבוב.

טוב שלא היו באים מהיום ה-1, שמהיום ה-1 היינו מחפשים רוכש שיקח את הקבוצה מטביב ב-12, ואפילו פחות.
אבל כולם היו כל כך לחוצים שטביב ימכור את השחקנים, אז הנה, אפשר להיות רגועים, רמון עושה את זה במקומו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 10:06 
האדס כתב:
אני הבנתי את זה מהתחלה,
מפריע לי שהאנשים האלו רוצים את הכסף חזרה.
בעייני לא מדובר בבעלים אלא בחבורה של אנשים שעושים עלי ועליך סיבוב.

טוב שלא היו באים מהיום ה-1, שמהיום ה-1 היינו מחפשים רוכש שיקח את הקבוצה מטביב ב-12, ואפילו פחות.
אבל כולם היו כל כך לחוצים שטביב ימכור את השחקנים, אז הנה, אפשר להיות רגועים, רמון עושה את זה במקומו.

אבל הם באמת לא בעלים ולא התיימרו. הם היו מוכנים לתת גב לרמון כדי להפקיע את הקבוצה מידיו של טביב, והם מוכנים לתת ערבות חוקית לחוזים, כדי לאפשר את הקיום התקין של הפועל. זה לא אומר שהם בהכרח חייבים להיות מוכנים לממש את הערבות כדי שדמארי לא יעבור לחיפה.
מבאס, מעצבן, אבל אין מה לעשות. אגב יש הרבה בעלים שנוהגים ככה, הם בטח לא המציאו את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 10:19 
מה זה מחפש רוכש? באיזה מחיר?
בואו תגיד שאתה מוכן לתת את הקבוצה במחיר ששילמת ובוא תעשה מהלכים להביא את זה. אבל פה כבר הכל בשושו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 10:32 
סמל אישי של המשתמש
כמו שאמרתי בפעם המיליארד: רמון ימכור את הקבוצה, השאלה עוד כמה שנים, מה ישאר ממנה, ומה נאלץ לעבור בדרך, איזה שיאים של עליבות עוד נשבור. אפילו תומכיו פה אומרים שהוא ניסה כבר שנה וחצי לנהל ונכשל כמו בעבר, אז כעת יתחיל למפש רוכש. בקיצור, רמון לא חיפש רוכש עד עכשיו, הוא ימשיך לנסות לנהל או מה שהוא לא עושה עם הסמרטוט שלו הנקרא הפועל תל אביב, יאשים בדרך את כל העולם ואשתו, ואז שכבר לא ישאר כלום, הוא ימכור. בינתיים העמותה תמשיך לשחק כשק אגרוף מצד רמון,ולהוות פלטפורמה נוחה להאשמות עם כח תקשורתי ששייך רק לו ולמר "באתי לעזור". כן, מעכשיו אחרי שנה וחצי יהיה שינוי ורמון יחפש רוכש עם תנאים הגיוניים, זה כבר קורה, בינתיים הפועל תואשם בזה שהיא הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 10:35 
אוגוסטוס היל כתב:
בואו תגיד שאתה מוכן לתת את הקבוצה במחיר ששילמת ובוא תעשה מהלכים להביא את זה. אבל פה כבר הכל בשושו

יש רק בעיה אחת - החובות - אם יגיע פראייר שיהיה מוכן לקחת את החובות עליו, אז רמון ייתן לו את הקבוצה בחינם
או לחילופין רמון ימכור את הקבוצה בסכום החוב שיש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 10:35 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
כמו שאמרתי בפעם המיליארד: רמון ימכור את הקבוצה, השאלה עוד כמה שנים, מה ישאר ממנה, ומה נאלץ לעבור בדרך, איזה שיאים של עליבות עוד נשבור. אפילו תומכיו פה אומרים שהוא ניסה כבר שנה וחצי לנהל ונכשל כמו בעבר, אז כעת יתחיל למפש רוכש. בקיצור, רמון לא חיפש רוכש עד עכשיו, הוא ימשיך לנסות לנהל או מה שהוא לא עושה עם הסמרטוט שלו הנקרא הפועל תל אביב, יאשים בדרך את כל העולם ואשתו, ואז שכבר לא ישאר כלום, הוא ימכור. בינתיים העמותה תמשיך לשחק כשק אגרוף מצד רמון,ולהוות פלטפורמה נוחה להאשמות עם כח תקשורתי ששייך רק לו ולמר "באתי לעזור". כן, מעכשיו אחרי שנה וחצי יהיה שינוי ורמון יחפש רוכש עם תנאים הגיוניים, זה כבר קורה, בינתיים הפועל תואשם בזה שהיא הפועל.

1. אני חבר עמותה
2. האידיאל מבחינתי שהעמותה תהיה רק עמותת אוהדים, ולא חלק מבעלי הקבוצה
3. במצב הנוכחי - העמותה היא המזל הכי גדול שיש לנו. אוי ואבוי אם העמותה לא הייתה שם כדי להבהיר (באופן קלאסי ואלגנטי, יש לציין) את המתרחש באמת מאחורי הקלעים בהפועל. הבאזז היה קטן בהרבה, ואיתו גם דעת הקהל הייתה ממשיכה להתעסק בליאור לוי מגן ימני או שמאלי, או בכל הדברים הפחות חשובים האחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 10:43 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

יש רק בעיה אחת - החובות - אם יגיע פראייר שיהיה מוכן לקחת את החובות עליו, אז רמון ייתן לו את הקבוצה בחינם
או לחילופין רמון ימכור את הקבוצה בסכום החוב שיש.

אתה חוזר על זה כל הזמן
אז גם אני אחזור על שלי, כדי שרמון וחבר מרעיו לא ישתמשו בעניין הזה למה לא מוכרים
שניידר שם 65 מליון ש"ח על מכבי בגלל חובות ולוני
הבעיה היא לא החובות, הבעיה היא מי מחפש ואם בכלל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 10:44 
סמל אישי של המשתמש
מחאה חדשה בטוח תביא אלינו עשרות קונים שמחים וטובי לב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 10:48 
זה ברור שהם באו לעשות סיבוב. כולם באו ועשו סיבוב והראו כמה הם אוהדים ועכשיו שהקבוצה לא מצליחה ואפילו מתרסקת מקצועית כולם נעלמים ונשאר בן אדם אחד חיים רמון, כנראה בגלל שהוא לא יכול לברוח כרגע.
הוא לא פחות אשם מהם אבל להעלות אותו למוקד לבד זה טיפשי. זה כל מה שהוא אמר בראיון הזה.
האוהדים שהוא מדבר עליהם זה האנשים שעכשיו אתה לא רואה אותם, כנראה אותם אנשים ששמו ערבויות. הוא יוצא על כולם אולי חוץ מחג'ג' שכנראה היחיד שמשלם וגם לא הכל.
ועכשיו גם להם נוח להפנות את האש לחיים רמון והם יוצאים נקיים ללא פגע. כולם אשמים, גם העמותה שכל הזמן אומרת לא ידענו.

עוד שבוע בטח אחרי שימכרו את דמארי יקומו פה אנשים ויגידו שהגנבת דעת הצליחה שרמון הצליח למכור את דמארי וכולנו מבינים למה ואף אחד לא כועס. ואז יתחיל כל הכעס שוב.
הגנבת דעת האמיתית הייתה שהביאו את שכטר ורב"ש ובנו קבוצה בתקציב יותר גדול ממה שאנשים מוכנים להחזיר. עכשיו זה תיקון הטעויות שעולה לנו ביוקר.
הדבר היחיד שאפשר לעשות עכשיו זה לסגור את הגרעון של הקבוצה ולא לקנות יותר מעל התקציב שיש ולנסות להביא רוכש רציני שיעיף כמעט כל אחד שקורא לעצמו אחראי על משהו בהפועל.

ד"א אחרי שעפנו מאירופה התחילו הדיבורים על מכירת שחקנים ואנשים פה רצו לצאת להפגנות מתחת לבתים. הדבר הכי נכון היה להרגיע את המצב עד ינואר בתקווה שהקבוצה תצליח וזה מה שהוא עשה בין אם הוא שיקר או שמישהו לא עמד בהתחיבויות שלו.
אז גם אחרי שהיה ברור שלא יהיה כסף כי כולנו ידענו שאירופה זה המקור הכנסה העיקרי שלנו והיו על זה אין סוף דיבורים גם מצד רמון אף אחד לא היה מוכן לקבל את התוצאות.
עכשיו כולם בוכים שאמרו להם שיש כסף, הבטיחו להם. אז אין. ועדיף שימכרו שחקנים עכשיו מאשר בתחילת העונה. ואני לא חושב שעדיף בסוף העונה כי אין לנו סיכוי לסיים באירופה העונה לצערנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 10:56 
סמל אישי של המשתמש
5רמון כושל
הוא הודה כושל
הוא כשל בעבר
והוא ימשיך לשורף כל חלקה הגיונית בהפועל עוד שנים, תוך שהוא יאשים את כל מי שמסביבו, כולל שירפת שחקנים ומאמנים על הדרך

השאלה היא פשוטה, למה שלא יביא איש מקצוע חיצוני שאשכרה יודע לנהל קבוצה?
למה כ"כ חשוב לו להשאר בתפקיד הזה ועל הדרך להציג את עצמו כמסכן?
עד מתי, עוד כמה שנים נסבול להיות מנוהלים תחתיו?
אם היונו עולים לאירופה היינו מתנהלים טוב? לאורך כמה זמן זה היה שורד?
בקיצור, שלא יזיין תשכל ויביא מחליף במקומו
כושל בן כושל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 11:02 
סמל אישי של המשתמש
עונה הבאה המנויים יירדו אם נארח בנתניה, אז כסף מהמנויים ואירופה לא יהיה, רוכש קשה למצוא אין מי שמשווק את הקבוצה, אולי צריך מישהו שיעשה קמפיין שיווקי לקבוצה וינסה למצוא רוכש ולא להגיד אף אחד לא רוצה את הפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 06 ינואר 2014, 11:38 
האדס כתב:
אדום נחמד כתב:
אין לו כסף. נקודה.

מעולם לא נאמר שחיים רמון בא לעשות קבוצה עם תקציב מאוזן שתמכור שחקנים.

זה פשוט לא נכון, זה נאמר על ידו, בעמותה, וגם בדיונים בפורום.
בטח שהציטוט המדוייק לא היה "נמכור שחקנים" כי אף אחד לא קיווה שזה יגיע לזה, אבל מראש ידענו שזאת פלטפורמה בלי כסף מאחוריה שהשיקול היחיד בה הוא לקחת את הקבוצה מטביב כדי שנוכל לנהל בעצמנו את המכירה ולא ליצור גרעונות.

בגלל זה מההתחלה אני לא לוקח ברצינות את כל הפרנואידים "הוא לא רוצה למכור!!!" כאילו שהוא מרוויח משהו מהכאב ראש הזה. באותו יום הוא לקח אחריות ושם ערבות על מיליונים. גם אני הייתי נגד סיכום על מחיר כזה, אבל זה כבר מת. לדרוש ממנו למכור את הפועל בהפסד זה פשוט לא הוגן עכשיו. הוא התייצב בפרונט ובאותה מידה גם צבאן היה יכול להתייצב. מבחינת ניהול המכירה, הוא לא היה עושה אחרת. אז גם הוא לא רצה למכור?

הבעיה כרגע היא אחרת. רמון מנהל את הפועל וזאת טעות, הוא צריך לזוז הצידה, לתת סמכוית מלאות למנכל (סטייל רמי כהן) בשכר, לנסות לגייס ספוסנרים, ולהשקיע הרבה יותר בשיווק הקבוצה למיליארדרים.
אבל הוא חייב לזוז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 126 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: