תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 09:39

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5490 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 183  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ובינתיים בשאר הליגה
הודעהפורסם: 03 ינואר 2014, 01:54 
צור ש. כתב:
אגב, למה שוחק היום מחזור 14 ולא מחזור 13 (שנדחה בגלל הגביע)?

המחזורים הוחלפו בגלל ההתאמות לאירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2014, 07:26 
הרצליה. אכזבת העונה. קבוצה שיש לה לא רק ארבעה זרים טובים, אלא גם ישראלים טובים כמו בן שימול, בלייזר, זליקוביץ וגרונפלד, והיא משחקת כדורסל שאין לי מילה אחרת להגדיר אותו מלבד - פרימיטיבי. פיק אנד רול ואחריו תקווה שיהיה בסדר. זה מה שקורה כשמשחקים כדורסל גרוע עם שחקנים טובים. הפועל עד עכשיו היא דוגמא לאיך משחקים כדורסל טוב עם רמת כישרון בינונית.

חולון. לדעתי במובן מסויים הם אנטיתזה להפועל. אם אצלנו לא החליפו שחקן כמו קאנסיל, גם כשברור שכל יום שהוא בקבוצה זה הזוי, בחולון מחליפים בלי סוף. גם שחקנים טובים. למשל, אם רציתם להביא את מרדי קולינס,שהוא גארד, לא היה הגיוני יותר לא לשחרר את גודס? למה שחררתם את גראנט, כדי להביא את אוריאקי? (שאגב, מסתבר שארז ידע טוב טוב למה לא להתקרב אליו...לפעמיםלא להביא שחקן מסוים זו החלטה מעולה).
בעוד שבהפועל מנסים לעבוד הכי חזק עם מה שיש יש תחושה שבחולון כל הזמן בחיפושים. זה עוד יתרון שיש להפועל כיושב ראש את רמי ולא את מישהו כמו מיקי דורסמן שהוא סוג של מאמן על. זה בדיוק הניטרול רעשים שיש בהפועל לעומת הרעשים התמידיים שיש בחולון.

לגבי התחתית. זה די פשוט לדעתי. במחזור הקרוב נתניה מארחת את אשדוד. אם נתניה מנצחת היא עם ארבעה ניצחונות מעל אשדוד כולל ניצחון כפול, מה שאומר שאשדוד עם רגל וחצי בליגה השניה. רישון כבר לא תסתבך. רק חבל לי על מה שעשו בנתניה לרובי. אדם מקסים ומאמן טוב, יותר טוב מבורגר ללא ספק. רובי היה משאיר אותם בליגה לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: ובינתיים בשאר הליגה
הודעהפורסם: 03 ינואר 2014, 08:15 
האנטיתזה הכי גדולה בהודעה הזאת היא ההודעה עצמה לעומת כל ההודעות הקודמות שלך...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2014, 08:24 
סמל אישי של המשתמש
מה חבל על רובי? נחמד נחמד, אבל נתניה נבנתה נורא, ונראתה נורא. בהנחה שהוא אחראי על זה, אז עשו את הצעד הנכון שם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2014, 08:50 
מילפורד כתב:
האנטיתזה הכי גדולה בהודעה הזאת היא ההודעה עצמה לעומת כל ההודעות הקודמות שלך...

ממש לא נכון. מה שאתה טועה בו זה שאם אני מבקר בחריפות התנהלות מקצועית בסוגיה או שתיים זה אומר שאני חושב שההנהלה גרועה וצריכה להתפטר. וזה ממש לא נכון. ומה שכתבתי בקיץ על ההתנהלות עם הזרים, לטעמי היה נכון ועדיין נכון. מה שכתבתי לגבי הלחכות לרגע האחרון, לטעמי נכון גם עכשיו, מה שכתבתי לגבי קאנסיל הוא סופר נכון גם עכשיו. אני עדיין חושב שההתנהלות עם הזרים העונה גרועה, והיא הגורם המרכזי לכך שהפועל לא במקום הראשון בליגה. ואין סיבה כמו שהליגה נראית עד עכשיו שהפועל לא תהיה במקום הראשון. זו לא גרידיות, אלא הסתכלות ריאלית.
אבל חוץ מההתנהלות הזו יש עוד דברים בקבוצת כדורסל. עבודה קשה (למרות סגל בעייתי. יש קבוצות שעסוקות מאה אחוז מהזמן בלשנות סגל. עד שהן שוכחות שבמקביל צריך לעבוד קשה עם הסגל שיש. בהפועל ארז עובד הכי קשה עם הסגל שיש, למרות בינוניותו), שקט, יציבות, שהם חשובים לפעמים כמו ההתנהלות עם הזרים. את זה יש להפועל. אם זה היה בא במקביל להתנהלות נכונה עם זרים הפועל הייתה עכשיו עם מאזן של 10:2 לפחות, ובמצב טוב יותר לקראת חצי גמר הגביע.
אני עדיין חושב שקאנסיל זה מביך. ושהארפר הוכיח עד כה שממש לא היה כדאי לחכות לו עוד ועוד ועוד ועוד (מצטער, כרגע הוא ממש לא איזו מציאה שהישגת במחיר מבצע כי חיכית). ועובדה שדווקא הזר שהבאת ראשון הוא הזר הכי טוב שיש לך.
ועדיין, הצלחה של קבוצת כדורסל נובעת מלא מעט פרמטרים, שאותם יש בהפועל. זה קצת דומה למה שכתבתי באשכול על ארז, שהוויכוח בו הוא מאמן טוב, מאמן רע. במקום להבין שהחיים יותר מורכבים מזה. כנ״ל בהתנהלות של קבוצה. זה שאני חושב שההתנהלות עם הזרים רעה (וקאנסיל הוא עדות לכך שהיא עדיין לא טובה גם עכשיו) לא אומר שאני לא חושב שיש עוד המון דברים טובים מקצועית בקבוצה. ולא אומר שהייתי מחליף רמי במיקי דורסמן. כי ממש לא הייתי רוצה את דורסמן אצלנו במקום רמי (אם כי הייתי רוצה את חשבון הבנק של דורסמן בהפועל)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2014, 09:06 
הפועל כתב:
מה חבל על רובי? נחמד נחמד, אבל נתניה נבנתה נורא, ונראתה נורא. בהנחה שהוא אחראי על זה, אז עשו את הצעד הנכון שם

רובי מאמן טוב. בטח לנתניה. והוא השיג ארבעה ניצחונות כולל אחד בחוץ על אשדוד. סיים את הסיבוב שני ניצחונות מעל אשדוד, בקבוצה שהמטרה היחידה שלה זה להישאר בליגה ועם התקציב הכי נמוך בליגה. לפטר אותו זה מעשה מכוער. למנות במקומו את העוזר שלו זה עוד יותר מכוער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2014, 12:04 
פרוויס, היתה לך מנטרה כזאת שחזרה על עצמה שוב ושוב, שאם כל הקבוצות מצליחות למצוא זרים בקלות זה לא הגיוני שרק אנחנו השונים ולא מתנהגים כמו שאר קבוצות הליגה.
ההודעה שכתבת פה היום היא בדיוק התשובה ללמה זה שאנחנו מתנהלים שונה ולא רצים להחתים כל שחקן פנוי רק בגלל שהוא פנוי היא ההתנהלות הנכונה, גם אם היא חריגה בנוף הכדורסל שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2014, 12:06 
סמל אישי של המשתמש
מילפורד כתב:
פרוויס, היתה לך מנטרה כזאת שחזרה על עצמה שוב ושוב, שאם כל הקבוצות מצליחות למצוא זרים בקלות זה לא הגיוני שרק אנחנו השונים ולא מתנהגים כמו שאר קבוצות הליגה.
ההודעה שכתבת פה היום היא בדיוק התשובה ללמה זה שאנחנו מתנהלים שונה ולא רצים להחתים כל שחקן פנוי רק בגלל שהוא פנוי היא ההתנהלות הנכונה, גם אם היא חריגה בנוף הכדורסל שלנו.

יש גם אמצע בין לא להחתים כל שם שרץ באוויר לבין לא להחתים אף אחד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2014, 12:44 
purvis short כתב:
חולון. לדעתי במובן מסויים הם אנטיתזה להפועל. אם אצלנו לא החליפו שחקן כמו קאנסיל, גם כשברור שכל יום שהוא בקבוצה זה הזוי, בחולון מחליפים בלי סוף. גם שחקנים טובים. למשל, אם רציתם להביא את מרדי קולינס,שהוא גארד, לא היה הגיוני יותר לא לשחרר את גודס? למה שחררתם את גראנט, כדי להביא את אוריאקי? (שאגב, מסתבר שארז ידע טוב טוב למה לא להתקרב אליו...לפעמיםלא להביא שחקן מסוים זו החלטה מעולה).
בעוד שבהפועל מנסים לעבוד הכי חזק עם מה שיש יש תחושה שבחולון כל הזמן בחיפושים. זה עוד יתרון שיש להפועל כיושב ראש את רמי ולא את מישהו כמו מיקי דורסמן שהוא סוג של מאמן על. זה בדיוק הניטרול רעשים שיש בהפועל לעומת הרעשים התמידיים שיש בחולון.

חולון אולי נפלו עם אוריאקי (שבהחלט היה סיכון לא קטן) אבל כך או כך ההחלטה להחליף את גראנט היתה נכונה, הוא היה חלש מאוד ובאופן כללי הוא לא שחקן לדעתי. אתה רק שוכח שהם גם הביאו את סקוטי ריינולדס שהוא אחד הזרים הטובים בליגה והשחקן הכי טוב שם בקבוצה (והוא זה שבא במקום גודס).
הסיבה שחולון קצת מגמגמים במשחקים האחרונים היא בראש ובראשונה סגל ישראלי חלש ומאמן חלש (שמוציא מהסגל שלו מעט מאוד כמו שהוא עשה בגליל שנה שעברה). בנושא ההחלפות אני חושב שההתנהלות שלהם הרבה יותר טובה משלנו, אבל יש להם בעיה שהמאמן שלהם מוציא כל כך מעט מהשחקנים שלו ואז רצים להאשים את הזרים (כמו שבשנה שעברה שחטו את מיטשל וואט שאני טענתי שהוא שחקן מצוין שליובין מבזבז). זה גם מה שקרה עם גודס אגב. הרבה מהשחקנים האלה אצל ארז היו מוציאים מעצמם הרבה יותר ואז בכלל לא היו צריכים להגיע למצב שצריך כל כך הרבה חילופים. אבל לפחות חולון מגיבים למתרחש, מקבלים החלטות ועושים הכל כדי באמת לחזק את הקבוצה. תמיד לקבל החלטות זה הרבה יותר נכון מאשר לעשות הכל כדי להמנע מלקבל החלטות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2014, 12:49 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
הפועל כתב:

רובי מאמן טוב. בטח לנתניה. והוא השיג ארבעה ניצחונות כולל אחד בחוץ על אשדוד. סיים את הסיבוב שני ניצחונות מעל אשדוד, בקבוצה שהמטרה היחידה שלה זה להישאר בליגה ועם התקציב הכי נמוך בליגה. לפטר אותו זה מעשה מכוער. למנות במקומו את העוזר שלו זה עוד יותר מכוער.

די נו. הקבוצה שלו נראתה פח, ונבנתה עקום בלי שחקני פנים ופורוורדים כמעט. אחרי חילופי המאמנים בראשלצ הם הפכו יחד עם אשדוד למועמדת העיקרית לירידה, והחליטו שצריך שינוי.
שוב, יכול להיות שלא הוא בנה את הסגל שם. אבל בהנחה שכן, זה צעד הגיוני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2014, 15:51 
פז, בגדול אני כמובן מסכים עם מה שכתבת. ועדיין - לי יש תחושה שחולון קצת איבדו כיוון. אם עכשיו הם מחפשים גארד, ליד ריינולדס, אז לדעתי היה להם את השחקן הכי מתאים ביד - גודס. אז אולי היה צריך להחליף את גראנט בכלל בריינולדס ולא את גודס. ובכל מקרה גראנט תרם יותר מאוריאקי (מצד שני הרי אין תעודת ביטוח. כשאתה מחליף זר אתה לא יכול להיות בטוח שהמחליף שלו יהיה יותר טוב. ובכן, למעט קאנסיל שאני לא מאמין שאפשר למצוא בשוק מישהו יותר גרוע....)
אגב, הביקורת הכי גדולה שהייתה לי על חולון אילו הייתי אוהד שלה זו הביקורת שהייתה לי על הפועל בעונה שעברה. שהקבוצה נשארה במשך 4-5 משחקים חשובים עם שלושה זרים. וכמה שאוריאקי היה מאכזב, אם הוא היה משחק נגד הפועל וגלבוע, הוא עדיין היה תורם כמה נקודות וקצת ריבאונד.
לגבי המאמן - מסכים. אבל אתה רואה את דורסמן מביא תחתיו את ארז? המאמן זה נגזרת של הבעלים לדעתי. צביקה שרף היה עובד שם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2014, 15:54 
הפועל כתב:
purvis short כתב:
הפועל כתב:

די נו. הקבוצה שלו נראתה פח, ונבנתה עקום בלי שחקני פנים ופורוורדים כמעט. אחרי חילופי המאמנים בראשלצ הם הפכו יחד עם אשדוד למועמדת העיקרית לירידה, והחליטו שצריך שינוי.
שוב, יכול להיות שלא הוא בנה את הסגל שם. אבל בהנחה שכן, זה צעד הגיוני

הקבוצה שלו נראתה פח. וניצחה 4 משחקים, והייתה מרחק שתי החטאות עונשין של בוינטון בשניה האחרונה מניצחון על חולון. וזו קבוצה שאם היא נשארת בליגה בשניה האחרונה של המחזור האחרון אז זו הצלחה.
אלה פיטורים מכוערים מאוד לטעמי. גם בהתחשב בעובדה שרובי הוא נתנייתי והוא סמל גדול של הכדורסל בעיר, ובשורה התחתונה הוא השיג תוצאות סבירות וכל מה שהיה צריך זה לנצח בבית את אשדוד ולהישאר בליגה.
פיטורים מכוערים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2014, 19:59 
אני יודע שהוא לא מדהים או שחקן על אבל אני פשוט אוהב את שלומי הרוש. אחלה שחקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2014, 20:41 
סמל אישי של המשתמש
אסתרון מחרבן על הרצליה ומרחיק את אפי בלי שום סיבה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2014, 20:44 
הפועל כתב:
אסתרון מחרבן על הרצליה ומרחיק את אפי בלי שום סיבה

ההרחקה של אפי מוצדקת הוא כמעט הרביץ לאסתרון
הטכנית שגרמה לכל הבלגן הזה פשוט הזויה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2014, 20:47 
סמל אישי של המשתמש
הכל התחיל מזה שאסתרון סתם תפס עליהם פוזה. נראה לי שיש פה תקדים, פעם ראשונה בהיסטוריה שאוהדים של קבוצה מתעצבנים על שופט שהרחיק את המאמן של היריבה. עד כדי כך אסתרון יצא טמבל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2014, 20:49 
אסתרון, כמו שכתבתי כבר אלף פעם.
בא לגנוב משחק, בכל משחק הוא ה-״כוכב״ הראשי.
2 טכניות והרחקה על כלום.
כמה עלוב, כמה שהוא נבלה.
ליבי ליבי עם אפי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2014, 20:57 
אסור לשבץ את אסתרון למשחקים מרכזיים. אפס עלוב תמיד רוצה לגנוב תהצגה. הרג תמשחק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2014, 21:02 
ואוו עכשיו בשידור חי מנכל בני הרצליה אלדר אקוניס צועק שהם שוקלים להגיש תלונה במשטרה נגד אסתרון לבדוק אם הוא מכר תמשחק! אומר שיש מניעים לא ספורטיביים, אומר שחייבים לפטר את אסתרון מאיגוד השופטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2014, 21:35 
נס ציונה הפסידו לחולון בבית.
מצויין בשבילנו. מנערים עוד מתחרה על מקום בפלייאוף העליון.
אם מנצחים מחר את אילת ביותר מ-1 הפרש אנחנו במצב מצויין,
ואז גם אם נפסיד את כל משחקי החוץ וננצח בבית את כל המשחקים (מול קבוצות חלשות מאיתנו)
נמצא את עצמנו כנראה בפלייאוף העליון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2014, 21:37 
סמל אישי של המשתמש
וואו. שלומי הרוש היה רחוק ריבאונד מטריפל דאבל. 23 נק', 9 ריבאונדים, 10 אסיסטים ו 46(!!!) נקודות מדד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2014, 21:39 
צור ש. כתב:
אני יודע שהוא לא מדהים או שחקן על אבל אני פשוט אוהב את שלומי הרוש. אחלה שחקן.

סידרתי לו אחלה ערב.
23 נק', 9 ריבאונד ו-10 אסיסטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2014, 21:42 
סמל אישי של המשתמש
ואפילו חטיפה, חסימה ו0 איבודים, כל זה בפחות מ-31 דקות. מישהו זוכר תצוגה גדולה מזאת העונה של שחקן כלשהו, ישראלי או זר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2014, 22:02 
סמל אישי של המשתמש
ניצחון מחר שם אותנו עם שלושה הפסדים פחות מכל הקבוצות למעט מכבי, חיפה ומגדל, כלומר רגל וחצי בבית העליון. הפסד ואנחנו רק עם הפסד אחד פחות מאילת פלוס הפסד כפול נגדם. משחק עונה.

נערך לאחרונה על ידי יובל בתאריך 05 ינואר 2014, 22:05, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2014, 22:03 
סמל אישי של המשתמש
אני לא. לעומת זאת שמתי לב לשחקן הזר החדש של נס ציונה - 22 נק', 4/8 לשתיים, 2/3 לשלוש ו8/9 מהקו! לא רע בכלל. גודס משהו. שווה לשים עין!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2014, 22:23 
סמל אישי של המשתמש
אפי חוטף meltdown רציני פה...האמת שהאסתרון העלוב הוא באמת אחד שיכול לגרום לך לאבד עשתונות...תכלס זה קטע לפנתאון:

http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 61186.html

:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2014, 22:25 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
ניצחון מחר שם אותנו עם שלושה הפסדים פחות מכל הקבוצות למעט מכבי, חיפה ומגדל , כלומר רגל וחצי בבית העליון. הפסד ואנחנו רק עם הפסד אחד פחות מאילת פלוס הפסד כפול נגדם. משחק עונה.

ומה עם נס-ציונה? כל מה שכתבת על אילת נכון גם לגביהם - שני משחקי עונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2014, 22:27 
טוב מאוד שנס ציונה הפסידו. סביר להניח שבסיבוב הזה הם לא יצליחו לעשות את הנצחונות מול הגדולות שיכפרו על ההפסדים במשחקים כאלה שהם צריכים לנצח.

פשוט הזוי וכל כך חבל שלא הבאנו את גודס ואנחנו ממשיכים לשחק בלי זר. תוך שבוע הוא משחק הכי הרבה דקות בנס ציונה ומסיים עם המדד הכי גבוה בקבוצה, והוא פאקינג בא על חוזה לחודש. יכלת להביא אותו כל כך בקלות.
כמו שזה נראה, לא הולך להיות פה זר שיהיה רלוונטי עד חצי הגמר וזה עצוב מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2014, 22:36 
סמל אישי של המשתמש
יורם כתב:
יובל כתב:
ניצחון מחר שם אותנו עם שלושה הפסדים פחות מכל הקבוצות למעט מכבי, חיפה ומגדל , כלומר רגל וחצי בבית העליון. הפסד ואנחנו רק עם הפסד אחד פחות מאילת פלוס הפסד כפול נגדם. משחק עונה.

ומה עם נס-ציונה? כל מה שכתבת על אילת נכון גם לגביהם - שני משחקי עונה.

ואללה, יש להם 6. אבל משחק ההשלמה שלהם הוא ביד ושם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2014, 22:49 
מחר חושילינג משחק עונה. אני מקווה שבהפועל מפנימים את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5490 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 183  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: