מילפורד כתב:
האנטיתזה הכי גדולה בהודעה הזאת היא ההודעה עצמה לעומת כל ההודעות הקודמות שלך...
ממש לא נכון. מה שאתה טועה בו זה שאם אני מבקר בחריפות התנהלות מקצועית בסוגיה או שתיים זה אומר שאני חושב שההנהלה גרועה וצריכה להתפטר. וזה ממש לא נכון. ומה שכתבתי בקיץ על ההתנהלות עם הזרים, לטעמי היה נכון ועדיין נכון. מה שכתבתי לגבי הלחכות לרגע האחרון, לטעמי נכון גם עכשיו, מה שכתבתי לגבי קאנסיל הוא סופר נכון גם עכשיו. אני עדיין חושב שההתנהלות עם הזרים העונה גרועה, והיא הגורם המרכזי לכך שהפועל לא במקום הראשון בליגה. ואין סיבה כמו שהליגה נראית עד עכשיו שהפועל לא תהיה במקום הראשון. זו לא גרידיות, אלא הסתכלות ריאלית.
אבל חוץ מההתנהלות הזו יש עוד דברים בקבוצת כדורסל. עבודה קשה (למרות סגל בעייתי. יש קבוצות שעסוקות מאה אחוז מהזמן בלשנות סגל. עד שהן שוכחות שבמקביל צריך לעבוד קשה עם הסגל שיש. בהפועל ארז עובד הכי קשה עם הסגל שיש, למרות בינוניותו), שקט, יציבות, שהם חשובים לפעמים כמו ההתנהלות עם הזרים. את זה יש להפועל. אם זה היה בא במקביל להתנהלות נכונה עם זרים הפועל הייתה עכשיו עם מאזן של 10:2 לפחות, ובמצב טוב יותר לקראת חצי גמר הגביע.
אני עדיין חושב שקאנסיל זה מביך. ושהארפר הוכיח עד כה שממש לא היה כדאי לחכות לו עוד ועוד ועוד ועוד (מצטער, כרגע הוא ממש לא איזו מציאה שהישגת במחיר מבצע כי חיכית). ועובדה שדווקא הזר שהבאת ראשון הוא הזר הכי טוב שיש לך.
ועדיין, הצלחה של קבוצת כדורסל נובעת מלא מעט פרמטרים, שאותם יש בהפועל. זה קצת דומה למה שכתבתי באשכול על ארז, שהוויכוח בו הוא מאמן טוב, מאמן רע. במקום להבין שהחיים יותר מורכבים מזה. כנ״ל בהתנהלות של קבוצה. זה שאני חושב שההתנהלות עם הזרים רעה (וקאנסיל הוא עדות לכך שהיא עדיין לא טובה גם עכשיו) לא אומר שאני לא חושב שיש עוד המון דברים טובים מקצועית בקבוצה. ולא אומר שהייתי מחליף רמי במיקי דורסמן. כי ממש לא הייתי רוצה את דורסמן אצלנו במקום רמי (אם כי הייתי רוצה את חשבון הבנק של דורסמן בהפועל)