תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 08:20

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5490 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 183  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ובינתיים בשאר הליגה
הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 03:53 
תכלס אתה צודק לחלוטין. מקום 4 בסוף הסיבוב השני מבטיח לך ביתיות בפלייאוף ומבטיח לך סיבוב שלישי מלא במשחקים נגד הגדולות שאתה לא חייב לנצח (במקום מקום 5 שנותן לך מלא משחקים נגד הקטנות שכל אחד מלחמת עולם), זה עולם ומלואו ממקום 5.

מה שהתכוונתי זה שקצת קשה לי לקחת את זה בחשבון עדיין בתור מטרה ריאלית עבורנו, אבל אתה צודק שההבדל כל כך משמעותי שזו צריכה להיות השאיפה.

אגב, זה גם אומר שהמשחק הקרוב מול האילת הוא סוג של משחק עונה (אם אתה מנצח אתה בהפרש שני משחקים מהם).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 04:15 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
יובל כתב:
KingAlpaca כתב:
יובל כתב:
מכבי כמעט הפסידו, בבית, לחולון, שעלתה למשחק עם סגל של ליגה לאומית.

ארז תכיר, זאת רצפה, מונחים עליה גביע וצלחת, בבקשה תביא כבר גארד ותקח תואר.

אני זה שצרח את זה בלי הפסקה שנה שעברה,
לגבי העונה, חכה, כרגע זה ככה, אבל בוא נראה אותם באפריל.

האמת שחיפה בסגל מלא (אם רוט חוזר כמו שצריך, רנדל לא מתפורר ואולי אפילו גארד במקום קוביאן), עם איך שהם נראו בתחילת העונה, אמורים לקחת אליפות.
הגביע זה לגמרי בהישג יד.

צריך להבין - לגבינו ספציפית ממש לא נכונה הטענה שמה שחשוב זה סוף העונה. אפילו הייתי אומר שהעונה תחילת העונה היתה חשובה במיוחד (הדרבי בית והגביע הן מטרות מאוד חשובות).
אבל לגבי מכבי בליגה, זה בהחלט נכון. הם רק צריכים להגיע לשלבים המכריעים בכושר מספיק טוב של השחקנים הבכירים (אולי גם להחליף את טייריס רייס), וזה בכיס שלהם. גם עכשיו עם כל היכולת החלשה שלהם, הם הרוויחו במשחקים האחרונים את פניני ואת טיוס ולפחות לגבי הליגה (והחוק הרוסי) זה יהיה מאוד חשוב עבורם. הם בכל זאת פייבוריטים ברורים.

אני לא מסכים. אני לא מאמין בזה שקבוצה נראית רע כל העונה (והם נראים רע, כמה שהם נראים רע), ואז בסוף העונה הכל מתחבר להם.
יש להם סגל רחב כל כך שזה כבר חיסרון, חמישייה-שישייה-שביעייה לא מספיק טובה, בעיית היררכיה, בעיות מקצועיות ולא מקצועיות מפה ועד הודעה חדשה - הם פשוט לא טובים. מתוך 12 משחקים בליגה הם הפסידו 4 וניצחו עוד 5 בדקה האחרונה.

אני גם לא מסכים ליריבות שהכתרת לנו. לגליל יש אולי את הסגל החלש בליגה, הם בכלל לא באיזור שלנו. להרצליה כבר אין כמעט סיכוי לעבור אותנו עד סוף הסיבוב. חולון, יריבה בקושי.

אם היינו מביאים גארד טוב במקום קאונסיל גם המקום הראשון היה בהישג יד לפי דעתי, אבל אני לוקח את המילה שלך שאין דבר כזה באופק ולכן המטרה הריאלית היא מקום 4. היריבות על המקום הזה הן אילת ונס ציונה.

המשחק נגד אילת הוא באמת משחק עונה, רק רוצה לתקן שאם אנחנו מנצחים ביותר מנקודה אנחנו בהפרש של שניים וחצי משחקים מהם, כלומר בתשעה משחקים הם יצטרכו לנצח 3 פעמים יותר מאיתנו שזה המון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 04:40 
זה ממש לא נכון במקרה הזה. מכבי לא באמת צריכים "להתחבר" מאפס או משהו, הרי בבסיס זו אותה קבוצה משנה שעברה (ג'יימס, סמית', היקמן, אוחיון, פניני, לנדסברג) עם אותו מאמן משנה שעברה, מחוזקת בבלו, שחורציאניטיס ואינגלס (השינויים של רייס וטיוס במקום לוגאן ואליהו לא משמעותיים). והקבוצה הזאת היתה הקבוצה הכי טובה בליגה עונה שעברה, עזוב את זה שהם הפסידו את האליפות במשחק בודד (שהשנה הפורמט הזה שונה). זה לא שיש שם בעיה של חומר שחקנים, הרי זה ברור וגם רואים את זה באירופה. הם בתקופה יחסית חלשה (בעיקר בליגה) עם פציעות וכושר פחות טוב של כמה שחקנים, אבל הם עדיין ברמה מעל הליגה איך שלא תסתכל על זה.

לגבי המיקום הריאלי שלנו - הכל נזיל מאוד בליגה הזאת, הרבה מאוד עניין של מומנטומים, סה"כ הרמה די דומה. קבוצות שנראות לך עכשיו בשפל יכולות לעשות כמה שינויים ולתת רצף נצחונות, ולעומת זאת קבוצה כמונו עם איזו פציעונת קטנה או יציאה של שחקן או שניים מפוקוס יכולה להכנס לבעיה.
וזו ממש לא "מילה" שלי שאין מחליף לקאונסיל באופק, אני פשוט התייאשתי מהאופציה הזאת מזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: ובינתיים בשאר הליגה
הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 07:01 
Fez כתב:
תכלס אתה צודק לחלוטין. מקום 4 בסוף הסיבוב השני מבטיח לך ביתיות בפלייאוף ומבטיח לך סיבוב שלישי מלא במשחקים נגד הגדולות שאתה לא חייב לנצח (במקום מקום 5 שנותן לך מלא משחקים נגד הקטנות שכל אחד מלחמת עולם), זה עולם ומלואו ממקום 5.

מה שהתכוונתי זה שקצת קשה לי לקחת את זה בחשבון עדיין בתור מטרה ריאלית עבורנו, אבל אתה צודק שההבדל כל כך משמעותי שזו צריכה להיות השאיפה.

אגב, זה גם אומר שהמשחק הקרוב מול האילת הוא סוג של משחק עונה (אם אתה מנצח אתה בהפרש שני משחקים מהם).

ניצחון על אילת בשבוע הבא ומקומות 3-4 בהחלט יהיו בהשג ידנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 19:50 
הרבע הראשון בפחים נגמר ב
24-7 (!!) לגליל על חולון
:D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 20:20 
סמל אישי של המשתמש
מגדל מנצחת באילת (14 הפרש 5 לסיום)
נתניה מביסה את הרצליה (18 הפרש רבע אחרון)
גליל מביסה את חולון (24 הפרש מחצית)

קבוצות מרכז הטבלה מתרחקות מאיתנו, משחק קריטי ביום שני - ניצחון יקרב אותנו מאוד מאוד לבית העליון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 20:27 
יובל כתב:

קבוצות מרכז הטבלה מתרחקות מאיתנו, משחק קריטי ביום שני - ניצחון יקרב אותנו מאוד מאוד לבית העליון.

תוצאות מצויינות עד כה. בטח בהתחשב בעובדה שיש לנו עוד לארח את חולון וגלבוע בבית. מאזן של 8-14 צפוי להספיק למקום הרביעי, עכשיו רק צריך לראות איך עושים את זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: ובינתיים בשאר הליגה
הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 20:28 
מעניין שאת אילת נגד ירושלים אפשר לשדר במקביל למכבי ביורוליג...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 20:28 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:

ירושלים במשחק מצוין אני בהלם עדיין שניצחנו אותם

סגרו יפה את אילת מקווה שארז רואה איךך לסגור להם את הקלעים שתפרו אותנו במשחק הראשון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 20:29 
סמל אישי של המשתמש
מילפורד כתב:
מעניין שאת אילת נגד ירושלים אפשר לשדר במקביל למכבי ביורוליג...

מה קשור הקבוצה של המדינה למשחק של מצרים נגד ירדן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 20:34 
אילת זאת הקבוצה היחידה שלא ניצחנו מבין כל קבוצות ליגת העל מאז שחזרנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 20:36 
סמל אישי של המשתמש
Adom Bdam כתב:
אילת זאת הקבוצה היחידה שלא ניצחנו מבין כל קבוצות ליגת העל מאז שחזרנו

ניצחנו אותם בגלגול הקודם שלהם כמ.כ הבקעה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 20:40 
גליל עם 15 ריב' התקפה על חולון ואנחנו רק ברבע השלישי
מאוד מעניין אותי אם הם עדיין יחפשו זר גארד ולא גבוה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 20:44 
אילת נראו פשוט קטסטרופה היום
הם קבוצה עם הרבה אינסטנט אופנס, למעשה כל הקבוצה שלהם זה אינסטנט אופנס אחד גדול... אבל המשחק העומד שלהם ברמה הקבוצתית הוא פשוט מזעזע

עדיין הם קבוצה שאם נותנים לה קצת לרוץ או אם הם תופסים עליך יום מבחוץ אז יהיה מאוד קשה מולם, אבל הם לחלוטין קבוצה של יום ושל יכולת אישית של הגארדים
הכדורסל שלהם במשחק העומד הוא נוראי

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 02 ינואר 2014, 20:46, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 20:46 
סמל אישי של המשתמש
ברגר כתב:
יובל כתב:

תוצאות מצויינות עד כה. בטח בהתחשב בעובדה שיש לנו עוד לארח את חולון וגלבוע בבית. מאזן של 8-14 צפוי להספיק למקום הרביעי, עכשיו רק צריך לראות איך עושים את זה

אם מנצחים את אילת אז גם 13 ואפילו 12 ניצחונות יספיקו. אף קבוצת מרכז טבלה לא יכולה לעבור את המאזן הזה.
אם ממשיכים את הריצה הטובה אפשר די להבטיח את המקום בפלייאוף העליון עד החצי עם משחקים לא קשים על הנייר (אילת בבית, חולון בית, ראשון חוץ, נס ציונה חוץ, גליל בית). אבל בשביל צריך לבוא מרוכזים ליום שני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 20:48 
יום שני וואחד משחק עונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 20:50 
וואו,
התוצאות של היום הופכות את המשחק ביום שני למשחק העונה שלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 20:53 
חשוב מאוד לנצח את אילת וגם את נ"צ כדי לסיים במקום ה4

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 20:53 
סמל אישי של המשתמש
נתניה מנצחת בסוף 7, הרצליה עשתה ריצת 16-0 ברבע האחרון שבמהלכה נתניה לא קלעה 6 דקות והורידה עד 3 אבל הזמן נגמר להרצליה. ניצחון מפתיע לנתניה, אבל כמו שחשבתי הם קבוצה שיכולה לגנוב נצחונות מדי פעם.

חולון בהתבזות שלא תיאמן, 30 הפרש בבית מול קבוצה חלשה כמו גליל. אין לי מושג מה ליובין עושה, הוא משחק עכשיו בלי זרים, הוא בכח רוצה לקבל בראש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 21:03 
חולון הורידו את ההפרש לאזור ה20

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 21:06 
סמל אישי של המשתמש
דרוקר מאמן טיפש, הקבוצות עם אותו מאזן, חולון ניצחה ב-20 הפרש בסיבוב הקודם (ואפילו בלי קשר, בליגה כל כך צמודה הסיכוי לבית פנימי הוא גבוה) ובמקום לשחק על הפרשים הם הוא מעלה ילדים ברבע האחרון.
גליל כבר הובילה למעלה מ-30 הפרש ודרוקר פשוט נתן לחולון לחזור ל-17.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 21:09 
נתניה קבוצה פח והרצליה אכזבה אדירה העונה. עם סגל כמו שלהם, היו צריכים להיות הרבה יותר טובים ובעיקר עם מאזן הרבה יותר טוב.
זה מכניס את אשדוד לצרות צרורות כי ראשל"צ כבר לא בליגה שלהם ועכשיו גם נתניה תופסים מהם מרחק.

בגליל הסיפור הגדול זה הישראלים, משחק הכי טוב העונה של טישמן ושמחון (שהיו אכזבה גדולה) היום. חולון לעומת זאת בבעיה גדולה עם אסברי שמאז המשחק מולנו נראה כאילו נכנסה בו רוחו של וינסנט קאונסיל, ובנוסף לזה הם עדיין חסרים זר. אחרי המשחק מול מכבי הם חשבו שהם כאלה גדולים שבלי ריינולדס ובלי זר הם קרובים מאוד לנצח ביד אליהו, אבל ברור שיש שם לא מעט צרות.

שורה תחתונה, תוצאות מצוינות מצוינות בשבילנו ואני מקווה מאוד שנדע לנצל הזדמנות גדולה מאוד ביום שני בבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 21:26 
אנחנו מתקרבים למצב שצריך להסתכל על המצב בטבלה ולהתחיל לחשוב למעלה במקום למטה...
המשחק מול אילת הוא ממש חשוב כי ניצחון מביא אותנו לפלוס של עליהם ויתרון בין הקבוצות (אם לא ננצח בנקודה בדיוק).
נס ציונה בירידה כרגע והמאבק בסוף יהיה מול אילת וחיפה על 2 מקומות ברביעיה.

יאללה להתחזק ולבוא בכל הכח ביום שני למשחק קשה ביותר!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 21:29 
סמל אישי של המשתמש
gigs כתב:
המשחק מול אילת הוא ממש חשוב כי ניצחון מביא אותנו לפלוס של עליהם ויתרון בין הקבוצות (אם לא ננצח בנקודה בדיוק).
למעט המקרה של בית פנימי איתם ועם עוד קבוצה או קבוצות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 21:40 
gigs כתב:
אנחנו מתקרבים למצב שצריך להסתכל על המצב בטבלה ולהתחיל לחשוב למעלה במקום למטה...
נס ציונה בירידה כרגע והמאבק בסוף יהיה מול אילת וחיפה על 2 מקומות ברביעיה.

יאללה להתחזק ולבוא בכל הכח ביום שני למשחק קשה ביותר!

לדעתי אלקטרע מגדל וחיפה יהיו שלושת הראשונות - אני חושב שגם בסדר שאמרתי אבל לא בטוח.
אחר כך זה - אילת (עדיין אני חושב שהם פייבוריטים אלא אם כן ננצח יום שני) , הפועל ונס ציונה ואולי אולי הגלבוע למרות שלא נראה לי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 21:54 
סמל אישי של המשתמש
אם אנחנו נאבקים על לסיים מקום 4, אז כבר עדיף ללכת לבית תחתון ולסיים 6-7. מכבי יסיימו ראשונים לדעתי בכל מקרה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 21:55 
סמל אישי של המשתמש
באיזה קטע בדיוק זה עדיף?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 21:57 
אחד האדומים כתב:
באיזה קטע בדיוק זה עדיף?

אני חושב שהוא מתכוון לכך שאם נסיים 4 ונעבור את הקבוצה מהמקום החמישי ברבע גמר פליאוף אז ברבע גמר נקבל את מכבי.
לדעתי עדיף לסיים מקום 4 ולקבל 3 משחקי בית מול מכבי מגדל וחיפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 22:17 
אגב, למה שוחק היום מחזור 14 ולא מחזור 13 (שנדחה בגלל הגביע)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2014, 22:59 
הפסדנו באילת בנקודה.
בבית, בכושר הנוכחי של שתי הקבוצות, אנחנו יכולים וחייבים לנצח אותם.
כמובן בלי אטרף מהקהל זה לא יקרה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5490 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 183  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: