Fez כתב:
יובל כתב:
KingAlpaca כתב:
יובל כתב:
מכבי כמעט הפסידו, בבית, לחולון, שעלתה למשחק עם סגל של ליגה לאומית.
ארז תכיר, זאת רצפה, מונחים עליה גביע וצלחת, בבקשה תביא כבר גארד ותקח תואר.
אני זה שצרח את זה בלי הפסקה שנה שעברה,
לגבי העונה, חכה, כרגע זה ככה, אבל בוא נראה אותם באפריל.
האמת שחיפה בסגל מלא (אם רוט חוזר כמו שצריך, רנדל לא מתפורר ואולי אפילו גארד במקום קוביאן), עם איך שהם נראו בתחילת העונה, אמורים לקחת אליפות.
הגביע זה לגמרי בהישג יד.
צריך להבין - לגבינו ספציפית ממש לא נכונה הטענה שמה שחשוב זה סוף העונה. אפילו הייתי אומר שהעונה תחילת העונה היתה חשובה במיוחד (הדרבי בית והגביע הן מטרות מאוד חשובות).
אבל לגבי מכבי בליגה, זה בהחלט נכון. הם רק צריכים להגיע לשלבים המכריעים בכושר מספיק טוב של השחקנים הבכירים (אולי גם להחליף את טייריס רייס), וזה בכיס שלהם. גם עכשיו עם כל היכולת החלשה שלהם, הם הרוויחו במשחקים האחרונים את פניני ואת טיוס ולפחות לגבי הליגה (והחוק הרוסי) זה יהיה מאוד חשוב עבורם. הם בכל זאת פייבוריטים ברורים.
אני לא מסכים. אני לא מאמין בזה שקבוצה נראית רע כל העונה (והם נראים רע, כמה שהם נראים רע), ואז בסוף העונה הכל מתחבר להם.
יש להם סגל רחב כל כך שזה כבר חיסרון, חמישייה-שישייה-שביעייה לא מספיק טובה, בעיית היררכיה, בעיות מקצועיות ולא מקצועיות מפה ועד הודעה חדשה - הם פשוט לא טובים. מתוך 12 משחקים בליגה הם הפסידו 4 וניצחו עוד 5 בדקה האחרונה.
אני גם לא מסכים ליריבות שהכתרת לנו. לגליל יש אולי את הסגל החלש בליגה, הם בכלל לא באיזור שלנו. להרצליה כבר אין כמעט סיכוי לעבור אותנו עד סוף הסיבוב. חולון, יריבה בקושי.
אם היינו מביאים גארד טוב במקום קאונסיל גם המקום הראשון היה בהישג יד לפי דעתי, אבל אני לוקח את המילה שלך שאין דבר כזה באופק ולכן המטרה הריאלית היא מקום 4. היריבות על המקום הזה הן אילת ונס ציונה.
המשחק נגד אילת הוא באמת משחק עונה, רק רוצה לתקן שאם אנחנו מנצחים ביותר מנקודה אנחנו בהפרש של שניים וחצי משחקים מהם, כלומר בתשעה משחקים הם יצטרכו לנצח 3 פעמים יותר מאיתנו שזה המון.