תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 20:14

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 142 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: המאמן של הליגה
הודעהפורסם: 30 דצמבר 2013, 14:44 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
יכול מאד להיות שכתבתי שטויות. אני לא מקורב, אין לי גישה לעלות של כל שחקן ולחוזה שלו. אני גם לא יודע מה העלות האמיתית של איזשהו שחקן שמועמד להחליף אותו.
אני מניח שקאונסיל שחקן מאד זול. בהתאם, אני מניח ששחקן יותר טוב ממנו יהיה גם יותר יקר, ואני לא יודע בכמה.
לי אין את כל העובדות. ההודעה שלי טענה שגם לכותבים פה אין גישה לעובדות האלה.
כל מה שנכתב פה בכל האשכולות נראה לי כמו ספקולציות. שום דבר שנראה להדיוט שכמותי כמו עובדה שאפשר לסמוך עליה.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2013, 14:47 
לא צריך להיות מקורב, הדברים נכתבו כאן שחור על גבי לבן על ידי גורמים רשמיים וגם נאמרו על ידי ארז עצמו (hardly ספקולציות)
זה מצחיק שעוד צריך לנהל את הדיון הזה, been there done that

לנושא אחר: רק אני הייתי אומר לרביב להחטיא את השניה מהעונשין? אני חושב שארז לא ידע שיש לאפי טיים אאוט (לפי התגובה שלו למזכירות). 4 שניות לסיום, עד שהרצליה יקחו ריבאונד ויעברו את המגרש גם ככה לא תהיה להם זריקה נוחה ל-2. לעומת זאת הקליעה מהעונשין נתנה להם גם כדור חוץ מהחצי שלנו וגם זמן לתכנן ולעשות התאמות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2013, 14:50 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:

לנושא אחר: רק אני הייתי אומר לרביב להחטיא את השניה מהעונשין? אני חושב שארז לא ידע שיש לאפי טיים אאוט (לפי התגובה שלו למזכירות). 4 שניות לסיום, עד שהרצליה יקחו ריבאונד ויעברו את המגרש גם ככה לא תהיה להם זריקה נוחה ל-2. לעומת זאת הקליעה מהעונשין נתנה להם גם כדור חוץ מהחצי שלנו וגם זמן לתכנן ולעשות התאמות.

לגמרי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2013, 14:56 
סמל אישי של המשתמש
ארז היה בטוח שלהרצליה אין טיים אאוט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2013, 15:00 
חשבתי שם שזו טעות די קשה שיכלה לעלות לנו במשחק. זריקה מאחורי חסימה ממסירת חוץ זו זריקה הרבה יותר נוחה מזריקה בתנועה אחרי שרצת את כל המגרש בשלוש שניות.
למזלנו הרצליה התעקשו שם על חסימה משולשת לברוילס במקום לתת את הכדור לאומה שהיה פנוי בחסימה השניה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2013, 15:02 
גם להחטיא בכוונה ב-1 הפרש עם 4 שניות זה הימור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2013, 15:09 
4 שניות זה עוד קצת גבולי האמת. 3 שניות הייתי אומר שהוא בטוח צריך להחטיא. בעיקרון אם אתה נערך לזה נכון (שולח שני שחקנים להפריע בריבאונד והשאר מונעים מסירה ארוכה) אין דרך שהם קולעים סל לשתיים בזמן כזה. הסכנה העיקרית היא שישרקו לך שם איזה פאול מטומטם וינצחו אותך מהעונשין.
כך או כך אני הייתי מחטיא כאן את השניה בלי לחשוב פעמיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2013, 15:13 
גם אני חשבתי שצריך להחטיא, ואמרתי את זה לרדנקו. משתי סיבות:
1. לדעתי עד שהיו משתלטים על הכדור היו נשארות להרצליה שתי שניות לעבור מגרש שלם.
2. בחזיוני כבר ראיתי את הרצליה דופקת שלשה בשניה האחרונה ומנצחת את המשחק בדיוק כמו שהפועל ניצחה בסיבוב הקודם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2013, 15:17 
purvis short כתב:
2. בחזיוני כבר ראיתי את הרצליה דופקת שלשה בשניה האחרונה ומנצחת את המשחק בדיוק כמו שהפועל ניצחה בסיבוב הקודם.

אם אני לא טועה, השעון לא מתחיל עד שהכדור בשליטה.
כלומר היו נשארות אותן ארבע שניות מרגע שמישהו היה משתלט על הכדור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2013, 15:26 
בר קולמוסא כתב:
purvis short כתב:

אם אני לא טועה, השעון לא מתחיל עד שהכדור בשליטה.
כלומר היו נשארות אותן ארבע שניות מרגע שמישהו היה משתלט על הכדור.

פרקטית השעון מתחיל כשנוגעים בכדור, עדיין לוקח זמן עד שהגבוה משתלט (במיוחד אם יש לך גבוה שנאבק איתו על הריבאונד), מסתובב, מקבל החלטה ומצליח להוציא נניח מסירה לגארד כשסוגרים לו אופציות מסירה. פרביס צודק שבמקרים כאלה בדרך כלל נשארות בערך שתי שניות לעבור את המגרש. אפילו לפני שטיים אאוט היה נותן כדור מהחצי של היריבה מאמנים היו נותנים לפעמים הוראה להחטיא זריקות כאלה, כי כל הסיפור הזה של לקחת ריבאונד ולהוציא התקפה לוקח זמן, והוא הרבה פחות מתוכנן. לקחת ריבאונד בצד אחד ולקלוע תוך 4 שניות בצד שני כשהקבוצה השניה מוכנה לזה וממוקמת טוב בהגנה זה כמעט בלתי אפשרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2013, 18:01 
סמל אישי של המשתמש
ירדן כתב:
ברור שלא צריך לשחק בליגה . אבל אם כבר משחקים בליגה , אם אין אליפות אז כל העבודה לא נחשבת והכל כישלון .

ממש קדוש מעונה .

אתה בדיוק כמו הדתיים האלה שאתה כל כך שונא אגב , שתהיה בעניין .

פעם שלישית ואחרונה, תלמד לקרוא,
לא אמרתי כישלון.

ואני לא שונא דתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2013, 18:04 
סמל אישי של המשתמש
אחרי סיבוב שלם+, אני יכול לאמר די בוודאות שאנחנו ממש גרועים בלמנוע סלים בכמה שניות אחרונות של רבע/משחק. לא משנה מה היינו עושים, היינו מאד פגיעים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2013, 18:30 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
אחרי סיבוב שלם+, אני יכול לאמר די בוודאות שאנחנו ממש גרועים בלמנוע סלים בכמה שניות אחרונות של רבע/משחק. לא משנה מה היינו עושים, היינו מאד פגיעים

אחרי סיבוב שלם + זה אנדרסטייטמנט.
מדובר באחת המחלות שלנו כבר 2 עונות לפחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2013, 20:51 
איך ארז עם כדורגל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2013, 23:52 
אדום כתב:
איך ארז עם כדורגל?

בדיוק חשבתי על זה שהוא מזכיר לי את קשטן שמוציא מקבוצה של מקום 8 למקום 3-4,
ההבדל שהמשחק של ארז לא משעמם.
תחשבו על בחירת הזרים השנה
1. זר תותח על
2. זר טוב.
3. זר בינוני.
4. זר לענף

הוא הביא את כולם יחד לפני ינואר.
הוא מוציא ממתן עוד עונה לגולד
רביב בעונה הכי טובה מעולם
שולדי למרות העליות והירידות הפך קשוח ואגרסיבי (יחסית לשבדי)
מים מן הסלע!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 00:07 
סמל אישי של המשתמש
אל תשווה לקשטן
:mad: :mad: :mad:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 01:07 
1. התוצאות בינתיים נהדרות, אבל זה בדיוק מה שמצופה מהפועל ת"א. מה ששיגע אותי בעונה שעברה ובתחילת העונה הנוכחית זו הנמכת הציפיות של מר כדורסל וסוגדיו, שנהנה מהמגרש הכי ביתי בליגה והקהל הכי דוחף בארץ בכל מגרש ומגרש. מי שלא מבין את החשיבות של זה בכדורסל, שימשיך להסתכל על אשדוד ונתניה ולהלל מקום שמיני. הפועל ת"א, גם בתקציב נמוך, יכולה וצריכה להיות קבוצת צמרת. לפחות במקומות 4-5, אוקי? אז אחלה שהקבוצה התחברה, בוא נראה שאנחנו מגיעים ליעדים הללו.
2. מישהו הזכיר פה עלויות, אז שיידע שנואלס מנס ציונה עולה אותו דבר כמו קאונסיל ומדובר בשחקן ליגה טוב למדי. אז לצד הפגיעה הנהדרת עם קרלון בראון, אפשר להזכיר את הפאדיחה שנקראת וינסנט קאונסיל. גם בחצי כסף ממה שהוא מרוויח אסור להביא שחקן רע כזה ועוד להשאיר עוד פה שלושה חודשים.
3. בשורה התחתונה, כרגע הקבוצה משחקת ממש טוב ורואים שהיא התחברה וכל הכבוד על כך למר כדורסל.
4. ושאלת תם: למה יונתן שולדברנד לא ראה בהרצליה פרקט כל המחצית השנייה עד 28 שניות לסיום? נראה כמו פרנציפ מגוחך שכמעט הפסיד לנו את המשחק.

נערך לאחרונה על ידי bergkamp בתאריך 31 דצמבר 2013, 01:10, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 01:10 
bergkamp כתב:
התוצאות בינתיים נהדרות, אבל זה בדיוק מה שמצופה מהפועל ת"א. מה ששיגע אותי בעונה שעברה ובתחילת העונה הנוכחית זו הנמכת הציפיות של מר כדורסל וסוגדיו, שנהנה מהמגרש הכי ביתי בליגה והקהל הכי דוחף בארץ בכל מגרש ומגרש. מי שלא מבין את החשיבות של זה בכדורסל, שימשיך להסתכל על אשדוד ונתניה ולהלל מקום שמיני. הפועל ת"א, גם בתקציב נמוך, יכולה וצריכה להיות קבוצת צמרת. לפחות במקומות 4-5, אוקי?
אז אחלה שהקבוצה התחברה, בוא נראה שאנחנו מגיעים ליעדים הללו. על קאונסיל אני לא ארחיב כי באמת שכבר הסאגה הזו יצאה מכל החורים. מי שמדבר אגב על עלויות, שיידע שנואלס מנס ציונה עולה אותו דבר כמו קאונסיל ומדובר בשחקן ליגה טוב. אז לצד הפגיעה הנהדרת עם קרלון בראון, אפשר להזכיר את הפאדיחה שנקראת וינסנט קאונסיל. גם בחצי כסף ממה שהוא מרוויח אסור להביא שחקן רע כזה ועוד להשאיר עוד פה שלושה חודשים.
בשורה התחתונה, כרגע הקבוצה משחקת ממש טוב ורואים שהיא התחברה וכל הכבוד על כך למר כדורסל.
ושאלת תם: למה יונתן שולדברנד לא ראה בהרצליה פרקט כל המחצית השנייה עד 28 שניות לסיום? נראה כמו פרנציפ מגוחך שכמעט הפסיד לנו את המשחק.

או! שלום לך.
דאגתי לך מאז החל רצף הניצחונות, מקווה שאתה מחזיק מעמד ולא קשה לך מדי עם הצלחתו של "גונב הדעת".

שאלת תם: איך קרה שהרבע הרביעי בדרבי לא היה סתם כמו שהבטחת לנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 01:11 
אל תדאג לי, הייתי באוסישקין עוד כשהחליפו לך חיתולים וכשגונב הדעת לא ידע שאי פעם הוא יאמן אותנו ויצטרך לעבור ניתוח להסרת הלשון שלך מהתחת שלו. חתיכת פישר עלוב.
אמירת תם: שכחתי שאתה היית זה שצפה ניצחון בדרבי. אה לא, אתה מהלוזרים שהיו מוכנים לחתום על עוד מקום שמיני. ילד מושתן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 01:18 
bergkamp כתב:
אל תדאג לי, הייתי באוסישקין עוד כשהחליפו לך חיתולים וכשגונב הדעת לא ידע שאי פעם הוא יאמן אותנו ויצטרך לעבור ניתוח להסרת הלשון שלך מהתחת שלו. חתיכת פישר עלוב.

"
שאתם צעקתם בוז אנחנו לא ראינו
כי הרי זו בסך הכל בדיחה
אולי חשבנו
שגם אתם תבינו
אבל אם לא אנחנו מבקשים סליחה, שניצחנו.
"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 01:22 
אשכול מעקב אחרי ילדים חצופים לזכרו של המשתמש "צור ש" ז"ל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 01:27 
bergkamp כתב:
אשכול מעקב אחרי ילדים חצופים לזכרו של המשתמש "צור ש" ז"ל.

רק מצטט, כדי שחברי הפורום ידעו עם מי יש להם עסק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 01:28 
הילד הלך להלשין לגננת. מקווה שהיא זכרה להחליף לך חיתול.

נ.ב. תמות. אם אפשר, אז מרמדיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 01:37 
יהלום אדום כתב:

תמיד יש לארז את הסיפור עם מס' פסקי הזמן, ושואל מידי פעם כמה נשאר לו.

יש על הלוח את מס' פסקי הזמן שכל קבוצה לקחה, לא יכול להריםאת הראש ללוח ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 01:42 
beny כתב:
יהלום אדום כתב:

אם כבר פסקי זמן, אף פעם לא הבנתי את העניין למה בלוח של הדר יוסף משאירים את הסימון של הפסקי זמן מהרבע הקודם
אם אני לא טועה בכל רבע יש 2 פסקי זמן ובאחרון 3 פסקי זמן לכל מאמן וזה לא לפי מחציות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: המאמן של הליגה
הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 06:54 
bergkamp כתב:
הילד הלך להלשין לגננת. מקווה שהיא זכרה להחליף לך חיתול.

נ.ב. תמות. אם אפשר, אז מרמדיה.

הויכוח הזה ברמה הזאת זה מה שחסר לך בחיים?

אה , ואני מעיר לך כי אותך אני מכיר, צור, זה לא אומר שרמת הדיון שאתה מביא לפה לאחרונה שווה משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 08:24 
Adom Bdam כתב:
beny כתב:
יהלום אדום כתב:

אם כבר פסקי זמן, אף פעם לא הבנתי את העניין למה בלוח של הדר יוסף משאירים את הסימון של הפסקי זמן מהרבע הקודם
אם אני לא טועה בכל רבע יש 2 פסקי זמן ובאחרון 3 פסקי זמן לכל מאמן וזה לא לפי מחציות

לא נראה לי. אין מצב שלכל מאמן יש 9 פסקי זמן במשחק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 08:55 
bergkamp כתב:
1. התוצאות בינתיים נהדרות, אבל זה בדיוק מה שמצופה מהפועל ת"א. מה ששיגע אותי בעונה שעברה ובתחילת העונה הנוכחית זו הנמכת הציפיות של מר כדורסל וסוגדיו, שנהנה מהמגרש הכי ביתי בליגה והקהל הכי דוחף בארץ בכל מגרש ומגרש. מי שלא מבין את החשיבות של זה בכדורסל, שימשיך להסתכל על אשדוד ונתניה ולהלל מקום שמיני. הפועל ת"א, גם בתקציב נמוך, יכולה וצריכה להיות קבוצת צמרת. לפחות במקומות 4-5, אוקי? אז אחלה שהקבוצה התחברה, בוא נראה שאנחנו מגיעים ליעדים הללו.
2. מישהו הזכיר פה עלויות, אז שיידע שנואלס מנס ציונה עולה אותו דבר כמו קאונסיל ומדובר בשחקן ליגה טוב למדי. אז לצד הפגיעה הנהדרת עם קרלון בראון, אפשר להזכיר את הפאדיחה שנקראת וינסנט קאונסיל. גם בחצי כסף ממה שהוא מרוויח אסור להביא שחקן רע כזה ועוד להשאיר עוד פה שלושה חודשים.
3. בשורה התחתונה, כרגע הקבוצה משחקת ממש טוב ורואים שהיא התחברה וכל הכבוד על כך למר כדורסל.
4. ושאלת תם: למה יונתן שולדברנד לא ראה בהרצליה פרקט כל המחצית השנייה עד 28 שניות לסיום? נראה כמו פרנציפ מגוחך שכמעט הפסיד לנו את המשחק.

די הבנו, אתה שונא את ארז ורוצה מאמן אחר שהוא ככל הנראה קרוב משפחה\חבר שלך.
בינתיים אתה מביך את עצמך כל כך שהפכת לבדיחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 10:29 
יותר משאני שונא אנטיפטיים פרנואידים כמו ארז אדלשטיין, אני שונא טיפשים - אנשים שחושבים שהם מבינים משהו אפילו שאין להם מושג קלוש ולכן גם התגובות שלהם יהיו תמיד הכל חוץ מלעניין. כן, לפי לפי התבנית הזו אפשר לומר שאני שונא אותך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2013, 10:38 
bergkamp כתב:
יותר משאני שונא אנטיפטיים פרנואידים כמו ארז אדלשטיין, אני שונא טיפשים - אנשים שחושבים שהם מבינים משהו אפילו שאין להם מושג קלוש ולכן גם התגובות שלהם יהיו תמיד הכל חוץ מלעניין. כן, לפי לפי התבנית הזו אפשר לומר שאני שונא אותך.

אתה בכלל מבין כמה מטומטם אתה נשמע? מעבר לזה שאני יודע יותר כדורסל בציפורן של הבהן ממה שאי פעם תבין אתה גם יוצא במסע נגד מאמן שבנה את הקבוצה השניה הכי גדולה של הפועל מאז 2004, אה כן וגם את הקבוצה של 2004, המאמן הכי טוב בליגה שהביא את קבוצה עם תקציב של נתניה למקום שני בטבלה וחצי גמר הגביע ושעל הדרך הוא גם בן אדם סופר נחמד שמדבר עם כל אוהד בגובה העיניים.

אתה תמשיך להנות, כל שאר האנשים ימשיכו לצחוק עלייך כל פעם שהם קוראים פוסט שלך ובא לציון גואל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 142 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: