תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 13:39

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 61 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל סופש 27-28/12
הודעהפורסם: 28 דצמבר 2013, 16:47 
אני כבר לא יודע איפה הצרות שלנו יותר גדולות,מבחינת הקבוצה או מבחינת המועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2013, 16:50 
יובל כתב:
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 60661.html

עמוס, הרוש, אבוטבול, ספורי.

עד מתי נצטרך לסבול את האפס הזה?

:SHOCK:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2013, 16:56 
סמל אישי של המשתמש
אני כבר לא יודע אם הוא עושה בכוונה כדי לסחוט פיצויי פיטורין ואז ללכת לאומוניה ולהרוויח פעמיים, או שהוא באמת עד כדי כך מאמן מחורבן.
כמו השחקנים בעונה שעברה שלא ידענו אם הוא עושים בכוונה או שהם פשוט ככה גרועים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל סופש 27-28/12
הודעהפורסם: 28 דצמבר 2013, 17:02 
מבין את האילוץ של הרוש, לא מבין מה שי או ספורי מחפשים בהרכב הפותח, לגבי עמוס או בוריס? שניהם שוערים גרועים באותה מידה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2013, 17:20 
יובל כתב:

מה לעזאזל אתה רוצה?
מה ההבדל בין קליימן שחוטף שני גולים באשמתו כל משחק לבין עמוס שעושה בדיוק אותו הדבר?
מה ההבדל בין שמעון הרוש לצ'קול? שניהם בטופ 5 של המגנים הכי גרועים בליגה.
מי בדיוק אמור לפתוח במקום שי? עמית אמזלג?
ספורי זה אכן מעצבן כי מדובר בשחקן שמיליון פעם כבר הוכיח שהוא לא בשל לבוגרים אבל אם להגיד את האמת שאר האופציות גרועות כמעט באותה מידה. רק כמעט אבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2013, 17:21 
מאבד את זה ומאבד את זה בגדול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 דצמבר 2013, 17:23 
למה בסארט לא פותח? במעט ששיחק היה טוב מאוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2013, 17:28 
[ quote="הוקיץ'"]
יובל כתב:

מה לעזאזל אתה רוצה?
מה ההבדל בין קליימן שחוטף שני גולים באשמתו כל משחק לבין עמוס שעושה בדיוק אותו הדבר?
ספורי זה אכן מעצבן כי מדובר בשחקן שמיליון פעם כבר הוכיח שהוא לא בשל לבוגרים אבל אם להגיד את האמת שאר האופציות גרועות כמעט באותה מידה. רק כמעט אבל.[/quote]

במקום שי אפשר להעלות אותי בהרכב או שינסה את הקרואטי, ושון מלכה גם יכול לקבל דקות, כן הם לא קשרי אמצע אבל אפשר לשנות שיטה כי שי הוא לא שחקן כדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל סופש 27-28/12
הודעהפורסם: 28 דצמבר 2013, 17:35 
zink כתב:
מאבד את זה ומאבד את זה בגדול

הדבר הכי מועיל שהקהל יכול לעשות בשביל הקבוצה, זה לגרום לו לרצות ללכת, ולהשתחרר מהמשכורת של השקרן הזה לעונה הבאה לפחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2013, 18:05 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
יובל כתב:

מה לעזאזל אתה רוצה?
ספורי זה אכן מעצבן כי מדובר בשחקן שמיליון פעם כבר הוכיח שהוא לא בשל לבוגרים אבל אם להגיד את האמת שאר האופציות גרועות כמעט באותה מידה. רק כמעט אבל.

אבוטבול וספורי נראו נגד סכנין (ובעצם כמעט בכל דקה מיותרת שהמאמן האפס הליצן הזה נתן להם) כמו שחקני ליגה ארצית. כמה טיפש אפשר להיות כדי להעלות אותם נגד סכנין, לקבל 2-0 במחצית, להחליף אותם בהפסקה ואז שוב להעלות אותם בהרכב במשחק העוקב?

אם נעלה אוהדים מהיציע זה יהיה גרוע רק כמעט באותה מידה. אם נעלה שחקני כדורגל כמו מלכה ועבדורחימי (טובים יותר, טובים פחות, שחקני כדורגל) זה יהיה הרבה הרבה יותר טוב.

בסדר, קליימן מקבל גולים באשמתו כמו עמוס, אני לא מופתע אחרי שכבר האשימו פה את קליימן שהוא לא עוצר מספיק פנדלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2013, 18:09 
לא נתן מתנות, מתנה אחת, ושער אחד שלקח למכבי, עדיין הוא שוער בינוני במקרה הטוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2013, 18:13 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
לא נתן מתנות, מתנה אחת, ושער אחד שלקח למכבי, עדיין הוא שוער בינוני במקרה הטוב

יופי, הוא שוער בינוני, עדיין יותר טוב מעמוס. שלא לדבר על ההשלכות לעתיד של ספסול של קליימן יומיים לפני ינואר.
לא היה מאמן בהפועל שזרע כל כך הרבה הרס ונזק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2013, 18:22 
למי אכפת אם זה הרוש או צ'קול, שניהם לא שווים הרבה
גם בין קליימן לעמוס אין הבדל גדול ובוריס היה נוראי בסכנין
במקרה של שי כנראה שאין ברירה בגלל הפציעות
אבל רמזי ספורי? שוב? באמת?

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2013, 18:23 
ההשלכות שילך שוער בינוני בינואר, ו...? כאילו שמישהו יקח אותו. זה די מדהים הלובי שעושים לו.
לא יודע לקבוע שעמוס שוער גרוע ולא שוער בינוני בדיוק כמו בוריס, אבל הי הוא לא ספג נגד רמה״ש והפועל חיפה! בכל מקרה לא חושב שזה מה שיהרוג אותנו, מה שהורג אותנו זה המאמן והשחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2013, 18:37 
סמל אישי של המשתמש
ערן ז:

""הפועל? אני חושב שהם בכלל לא רצו אותי. לא התנהל משא ומתן, ובחיים לא דיברתי עם חיים רמון. שלחו אוהדים לדבר איתי. תגידו, זה רציני?"

"אחרי גול האליפות שלי ביקשתי חוזה. 'העזנו' להפסיד בקריית שמונה והאוהדים צעקו לי 'לך תמכור בורקס'. ציפיתי אחרי הכל שאהפוך שם לקונצנזוס, אבל זה לא קרה חוץ מבעונה האחרונה שם, כשהתקדמתי בהיררכיות המקובלות כי שחקנים מובילים אחרים עזבו או היו פצועים"

"הייתי שם כינור שני, כי שיחקו שם שמות כמו ורמוט, שכטר ואניימה"

http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/534 ... 101&loc=21

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2013, 18:41 
nirog כתב:
ערן ז:

""הפועל? אני חושב שהם בכלל לא רצו אותי. לא התנהל משא ומתן, ובחיים לא דיברתי עם חיים רמון. שלחו אוהדים לדבר איתי. תגידו, זה רציני?"

"אחרי גול האליפות שלי ביקשתי חוזה. 'העזנו' להפסיד בקריית שמונה והאוהדים צעקו לי 'לך תמכור בורקס'. ציפיתי אחרי הכל שאהפוך שם לקונצנזוס, אבל זה לא קרה חוץ מבעונה האחרונה שם, כשהתקדמתי בהיררכיות המקובלות כי שחקנים מובילים אחרים עזבו או היו פצועים"

"הייתי שם כינור שני, כי שיחקו שם שמות כמו ורמוט, שכטר ואניימה"

http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/534 ... 101&loc=21

חח איזה אפס.
מבסס את כל הקייס שלו נגד אוהדי הפועל על זה שצעקו לו 'לך תמכור בורקס'.
מת שמכבי לא תצליח קצת ונראה מה יצעקו לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2013, 18:52 
כינור שני? אין ספק שהכלב כנראה קורא פה בפורום...
והניסיון שלו לגרום לשכטר לצאת רע פתטי עוד יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2013, 18:54 
גם איזה אדיוט.
"ציפיתי אחרי הכל שאהפוך שם לקונצנזוס, אבל זה לא קרה חוץ מבעונה האחרונה שם".
נו? מתי עוד זה היה אמור לקרות? אחרי זה הוא עזב לפאלרמו.

בקיצור הוא יודע שהוא יצא חתיכת אפס אז הוא מחפש מתחת לאדמה איך ייצא שאוהדי הפועל עשו משהו יוצא דופן שמצדיק את ההתנהגות שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2013, 19:13 
האוהדים משפיעים על ניהול הקבוצה.

עמוס - לא נתנו לו בית ולא נתנו לרב"ש להריץ אותו. גם אובארוב היה חלש בתחילה וכמעט הוחזר לרוסיה. ועמוס שיחק באוירה עוינת האוהדת את בוריס. לעולם לא נדע איך היה מתפקד בלי בלבול המוח של האוהדים ושל בוריס.

שכטר - האוהדים רצו אותו. למעשה להנהלה לא היתה ברירה. רב"ש/ "דחף" בדיאבד. לא יודע האם זה עלה לקבוצה נטו או לחג'ג'. אבל, זו בחירת האוהדים שנכנסה לתקציב הקבוצה השנה ובשנים הבאות. וזאת, למרות שירד מאוד ביכולתו בנבחרת וידוע הסיכון בהחזרת שחקנים מאירופה בעיקר משלא הצליחו שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2013, 19:17 
גבעתיים כתב:
האוהדים משפיעים על ניהול הקבוצה.

עמוס - לא נתנו לו בית ולא נתנו לרב"ש להריץ אותו. גם אובארוב היה חלש בתחילה וכמעט הוחזר לרוסיה. ועמוס שיחק באוירה עוינת האוהדת את בוריס. לעולם לא נדע איך היה מתפקד בלי בלבול המוח של האוהדים ושל בוריס.

שכטר - האוהדים רצו אותו. למעשה להנהלה לא היתה ברירה. רב"ש/ "דחף" בדיאבד. לא יודע האם זה עלה לקבוצה נטו או לחג'ג'. אבל, זו בחירת האוהדים שנכנסה לתקציב הקבוצה השנה ובשנים הבאות. וזאת, למרות שירד מאוד ביכולתו בנבחרת וידוע הסיכון בהחזרת שחקנים מאירופה בעיקר משלא הצליחו שם.

מכבי חיפה ומכבי ת"א היו מתות להחתים את שכטר
כן לחץ הקלה או לא לחץ הקהל , זה היה דבר סופר נכון להחתים את שכטר
תמיד קל לבוא בדיעבד שלא הולך ולהגיד שהמלך לא היה נכון

מעניין מה היו כותבים כבר פורום אם שכטר היה משתף פעולה עם זהבי בצד השני של הכביש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2013, 19:18 
שיהיה ברור חד משמעית - לזהבי יש בעיות נפשיות.

הבנו שפגעו בו, אבל התגובה שלו אינה מידתית. כל בן אדם שפוי היה מסתפק בהצלחה שלו בעונה שעברה ונרגע לגמרי.
אנחנו נסבול מספר שנים, אבל זהבי יסבול ממבנה פסיכולוגי דפוק כל החיים. בעתיד זה יפגע בו בין אם בקריירה או במקום אחר כי כמעט תמיד, פסיכולוגיה דפוקה נשארת כזו עד סוף החיים. ואגב, החיים אינם כה נדיבים והם מענישים על מבנה פסיכולוגי לקוי במוקדם או במאוחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2013, 19:19 
גבעתיים כתב:
שיהיה ברור חד משמעית - ל זהבי יש בעיות נפשיות.

הבנו שפגעו בו, אבל התגובה שלו אינה מידתית. כל בן אדם שפוי היה מסתפק בהצלחה שלו בעונה שעברה ונרגע לגמרי.
אנחנו נסבול מספר שנים, אבל זהבי יסבול ממבנה פסיכולוגי דפוק כל החיים. בעתיד זה יפגע בו בין אם בקריירה או במקום אחר כי כמעט תמיד, פסיכולוגיה דפוקה נשארת כזו עד סוף החיים. ואגב, החיים אינם כה נדיבים והם מענישים על מבנה פסיכולוגי לקוי במוקדם או במאוחר.

נראה לי שאפשר להפסיק להתעסק בו
זה לא פוגע בו אלא רק בנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2013, 19:50 
סמל אישי של המשתמש
Red or Dead כתב:

מסכים איתך, יכול להבין את הכל לאור אילוצים כאלה ואחרים.
אבל פאקינג ראמזי ספורי? שוב פעם? באמת שבא לי שנקבל 5-0 רק בשביל שהשמן המטומטם ילך הביתה. חתיכת מאמן אפס, ספורי היה אפס בדרבי ואפס בסכנין אבל למה לא תן לנו להנות מהכישרון הצעיר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2013, 20:02 
redead כתב:
גבעתיים כתב:
שיהיה ברור חד משמעית - ל זהבי יש בעיות נפשיות.

נראה לי שאפשר להפסיק להתעסק בו
זה לא פוגע בו אלא רק בנו

הלוואי שנפסיק. כולל לגבי טביב.
אני כותב רק כי לצערי הרב יש רבים שמתיחסתים אליו / הם, ובמגמה שירגעו.
בתגובה קודמת הערתי שכתבי אליו באשכול חדשות ולא באשכול על שמו כדי שלא להקפיצו. מגעיל אותי ומבזה אותי לראות את האשכול על שמו בפורום של הקבוצה שאני אוהד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל סופש 27-28/12
הודעהפורסם: 28 דצמבר 2013, 20:11 
RedFox כתב:
Red or Dead כתב:

מסכים איתך, יכול להבין את הכל לאור אילוצים כאלה ואחרים.
אבל פאקינג ראמזי ספורי? שוב פעם? באמת שבא לי שנקבל 5-0 רק בשביל שהשמן המטומטם ילך הביתה. חתיכת מאמן אפס, ספורי היה אפס בדרבי ואפס בסכנין אבל למה לא תן לנו להנות מהכישרון הצעיר...

לא מובן. בטח שיש לך 2 שחקנים יותר טובים ממנו בסגל - מלכה ובסארט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2013, 20:21 
סמל אישי של המשתמש
החלוץ הבולגרי צבטן גנקוב מעורר עניין בכמה קבוצות בליגת העל ביניהן הפועל ת"א שעשויה למכור את עומר דמארי
http://www.one.co.il/Article/227363.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2013, 21:21 
nirog כתב:
החלוץ הבולגרי צבטן גנקוב מעורר עניין בכמה קבוצות בליגת העל ביניהן הפועל ת"א שעשויה למכור את עומר דמארי
http://www.one.co.il/Article/227363.html

ד"ש לסוכן שלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2013, 21:32 
תתכוננו לעוד בלוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2013, 21:40 
סמל אישי של המשתמש
אולי תפסיקו להתייחס למה שמופיע באתר הרכילות העלוב הזה??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2013, 09:27 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
Grandma כתב:
רן בן שמעון, תגיד, מה זה הדבר הזה?
http://www.haaretz.co.il/.premium-1.2201356

האמת - עצוב לקרוא.

רן בן שמעון, תגיד, מה זה הדבר הזה?
אם הייתי שדר קווים באחד המשחקים של הפועל תל אביב העונה, הייתי נעמד מול מאמנה ושואל אותו בדיוק את השאלה הזו
אלון עידן 27.12.2013

אם הייתי שדר הקווים באחד המשחקים של הפועל תל אביב, הייתי נעמד מול רן בן שמעון בסיום משחק, מכחכח מעט בגרוני, מיישר את צווארון חולצתי, משטיח את קווצות השיער הסוררות בצדי ראשי, מקרב את המיקרופון אל פי ושואל אותו כך: "תגיד, מה זה?".
אני מניח שלשמע התהייה בעלת המאפיינים הכלליים מדי, בן שמעון היה מגלה מידה מסוימת של חוסר נוחות. אני מניח שהיה ממתין שתיים עד שלוש שניות, מכווץ את שפתיו כמי שמגלף את מלותיו, ואז היה מנסה להעביר את המבוכה למגרש שלי: "אני לא מבין את השאלה. אתה יכול להיות יותר ספציפי?".
ובכן, בשלב זה, ובכדי לרצות את בר פלוגתי, הייתי נאלץ להיות יותר ספציפי. הייתי בולע מעט רוק, שוב מכחכח בגרוני, שוב מיישר את צווארון חולצתי, הפעם אולי הייתי מוסיף גירוד בצד הימני העליון של מצחי, ואז ושואל: "כלומר... מה זה הדבר הזה?".
אני מניח שלשון הפירוט לא היתה מרצה את בן שמעון. אני מניח שהוא היה מחייך חיוך של מי שאינו מבין מי האיש אשר עומד מולו ומטריד את מחשבותיו בזוטי דברים מעין אלה. אני מניח שהיה מצחקק ציחקוק קטן, מגיש את פיו למיקרופון ובטון אמפתי שמורכב מרבעי טון של פאסיב־אגרסיב אומר כך: "סליחה, בחור יקר, אני לא מכיר אותך ואני לא יודע בדיוק מה אתה מבין בכדורגל. אבל אני לא מדבר בכותרות, אני מדבר רק מקצועית. אז אם יש לך שאלה מקצועית, אני אשמח לענות. אם לא, אני מציע שנפסיק את הראיון".

ובכן, זה השלב בו הייתי מפטיר חיוך קר לעבר בן שמעון, מהנהן כמבין את עמדתו, ממתין שלוש־ארבע שניות, שואף אל תוכי את המבוכה, ומסביר את עצמי בערך כך: "כלומר, מה שאני מתכוון לשאול, ואולי לא הבנת אותי נכון, זה... תגיד, מה זה בדיוק הקשקוש הזה?".

אין לכחד, אני מניח שזה הרגע בו הראיון היה מגיע לסף רתיחה, וייתכן שבן שמעון היה מבקש להפסיקו. אני גם מניח שהוא היה מסתובב בחצי תפנית לאחור, כמחפש מישהו שיחלץ אותו מתוך חלום העוועים אליו נקלע שלא בטובתו. אלא שלמרות אווירת המחנק שהיתה שורה בינינו, אינני מעריך שהיתה לו התעוזה לעזוב את המקום, משום שאהבתו למלה המדוברת ולסוג השיח הדיאלקטי הזה היתה גוברת על מצוקתו הרגעית.

לכן לא נותר לי אלא להניח שהיה מניח יד אבהית על כתפי, כמי שמאמץ אליו ילד מוגבל שהעולם התאכזר אליו, ומסביר לי בעדינות וברוך: "תראה, בחור חביב, כל מה שאני יכול להגיד לך זה שאני גאה לאמן את המועדון הנפלא הזה שנקרא הפועל תל אביב. אני מנהל אותו בצניעות ובגובה העיניים. אני מבקש מהשחקנים שלי להיות אמיתיים. אני מבין את האוהדים הנפלאים שלנו, כל מה שהם מרגישים מקובל עלי. לי יש את הדרך שלי, ואני מאמין שמדובר בתהליך. בכל מקרה, אני לוקח אחריות על כל דבר שקורה במועדון הזה. שהוא נפלא דרך אגב, כן?".

ובכן, אני מניח שאחרי שהיה אומר את הדברים הללו, היה מצפה שאסוג לאחור ואניח לו לנפשו, כמו מרבית שדרי הקווים, שבמהלך השנים סיגלו לעצמם, במהלך אבולוציוני יוצא דופן, רגישויות תת־עוריות שקולטות חוסר נוחות מצד המרואיין. אלא שאני, כחדש בתפקיד, וגם משום שאיני מתכוון להאריך ימיי על קווים לבנים עטויי גיר, לא הייתי מגלה את מידת הרגישות הראויה, והייתי מגיש לו שוב את המיקרופון לאחר שהייתי שואל: "כן כן, גאה, דרך, תהליך, אחריות, אמיתי, הכל בסדר. אבל השאלה שלי היתה אחרת. אני שאלתי בסך הכל מה זה? כלומר, מה זה הדבר הזה? כלומר, מה זה הקשקוש הזה?".

אני מניח שבשלב הזה בן שמעון היה מאבד את עשתונותיו. אני מניח שהיה פולט בקוצר רוח מלים מקוטעות ("טוב", "הבנתי", "תודה"), ורגע לפני שרגליו היו נושאות אותו מהגיהנום הקטן שנכרה עבורו, היה מוודא שכל הקהל בבית מבין שמדובר במראיין בעל יכולות קוגניטיביות נמוכות ("אל תיפגע, אבל אני לא בטוח שאתה מתאים לתפקיד, תהיה לי בריא").

אלא שאני לא הייתי נכנע לרוח הנכאים שהיה מפנה לעברי, משום שעל השאלה המרכזית שלי עדיין לא קיבלתי תשובה. לכן הייתי מדביק בריצה קלה את המרחק הקצר שעבר, מוודא שהצלם מתמקם בזווית הנכונה, ואומר לו כך: "תראה, רן, אני מבין את חוסר הנוחות שלך, אבל אני מבקש שתכבד את המקצוע שלי, וכן, גם את השאלות שלי".

בן שמעון (מקרב את הפרצוף לעברי, רציני כמו שלא היה מעולם): "אני מכבד אותך, אבל אני מרגיש שאתה לא מכבד אותי". אני (חיוך קטן, מבוכה, גבות מורמות): "אני מכבד אותך מאוד... אולי לא ניסחתי את עצמי כמו שצריך... תראה, כל מה שרציתי לדעת זה דבר מאוד פשוט, ויכול להיות שיש דרך אחרת, טובה יותר, לנסח את התהייה הזאת שלי... זה פשוט קצת מלחיץ, טלוויזיה, אלפי צופים, אתה יודע...". בן שמעון (חיוך מכיל, יד על כתף, טון אבהי משהו): "כן, זה לא קל, בטח לא בפעם הראשונה... בסדר, קח את הזמן, בלי לחץ, תחשוב טוב על הניסוח, אני אחכה בסבלנות".

והוא באמת היה מחכה בסבלנות. ואני באמת הייתי חושב על הניסוח. ובאמת הייתי מעביר בתוך ראשי את כל האופציות הרטוריות שיכולות לרפד במעט את השאלה. ואני מניח שלאחר 15 או 20 שניות של שתיקה, נצח של מבוכה במונחים טלוויזיוניים, הייתי מקרב את המיקרופון אל פי, ובטון מעט שברירי, ובארשת פנים של מי שמהלך על ביצים, ומתוך הבנה שמדובר בניסיון האחרון שבן שמעון יאפשר, ואולי במלים האחרונות שלי בקריירה כשדר קווים, הייתי מנסח את הדברים בערך כך: "תגיד, מה זה?".

בזבזתי הרגע 2 דקות מהחיים שלי בלקרוא את הדבר הזה
אלה בוודאות היו ה2 דקות הכי מיותרות שלי השבוע.

המשחק נגד סכנין לא היה שעתיים ויותר מיותרות? ובכל זאת צפית במשחק ותצפה גם במשחק נגד בא"ש - ביזבוז זמן של השבוע הזה.
הטור הזה מיותר? ובכל זאת תקרא דומים לו ביום שלישי, שיסבירו איפה והיכן טעו הפועל ורן (איפה לא?!)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 61 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: