תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 22:59

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 101 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: סיכום משחק
הודעהפורסם: 27 דצמבר 2013, 21:57 
סמל אישי של המשתמש
ארדיטי כתב:
הפועל כתב:
עד לפני כמה שבועות כשפחות או יותר המטרה הייתה להישאר בליגה, אז זה היה קריטי ודחוף.
אם זאת עדיין המטרה, אז לא צריך למהר.
אם המטרה היא עכשיו לנסות לרוץ בצמרת, אז זה גם קריטי ודחוף. כי סטטיסטית מתישהו יהיה מומנטום שלילי, ואולי גם נסבול מפציעות. ואז עם עדיין נהיה עם קאונסיל זאת תהיה בעיה. כי נצטרך תוך זמן קצר להביא שחקן אחר, ועד שהוא ייכנס לעניינים יכול לקחת זמן. ובינתיים אנחנו נפסיד משחקים.

אז בקיצור אם המטרה שלנו לעשות כל מה שצריך כדי לרוץ בצמרת, אז צריך כמה שיותר מהר להחליף אותו. אם לא, אז לא

מתן לא מסכים איתך לפי הראיון איתו אתמול ואם גם ארז לא מסכים איתך אז נאלץ פשוט לתת להם לקבל את ההחלטות כי תכלס אנחנו אוהדים והם אנשי מקצוע שעושים עבודה מדהימה עד עכשיו והרוויחו לפחות שנעזוב אותם בשקט.

מה לעזאזל אתה רוצה?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2013, 22:11 
ItaiH6 כתב:
ארדיטי כתב:
הפועל כתב:
עד לפני כמה שבועות כשפחות או יותר המטרה הייתה להישאר בליגה, אז זה היה קריטי ודחוף.
אם המטרה היא עכשיו לנסות לרוץ בצמרת, אז זה גם קריטי ודחוף. כי סטטיסטית מתישהו יהיה מומנטום שלילי, ואולי גם נסבול מפציעות. ואז עם עדיין נהיה עם קאונסיל זאת תהיה בעיה. כי נצטרך תוך זמן קצר להביא שחקן אחר, ועד שהוא ייכנס לעניינים יכול לקחת זמן. ובינתיים אנחנו נפסיד משחקים.

אז בקיצור אם המטרה שלנו לעשות כל מה שצריך כדי לרוץ בצמרת, אז צריך כמה שיותר מהר להחליף אותו. אם לא, אז לא

מתן לא מסכים איתך לפי הראיון איתו אתמול ואם גם ארז לא מסכים איתך אז נאלץ פשוט לתת להם לקבל את ההחלטות כי תכלס אנחנו אוהדים והם אנשי מקצוע שעושים עבודה מדהימה עד עכשיו והרוויחו לפחות שנעזוב אותם בשקט.

מה לעזאזל אתה רוצה?

כשפיני דיבר עם מתן אתמול על להחליף את קאונסיל ולהביא חיזוק לקבוצה מתן הביע הסתייגות מהרעיון ופחות או יותר אמר שלא טוב לעשות שינויים במשהו שעובד, אז אם הוא חושב ככה מי אנחנו שנגיד שחייבים להחליף אותו וזה בזיון שהוא פה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2013, 22:14 
סמל אישי של המשתמש
ארדיטי כתב:
ItaiH6 כתב:
ארדיטי כתב:
הפועל כתב:

מה לעזאזל אתה רוצה?

כשפיני דיבר עם מתן אתמול על להחליף את קאונסיל ולהביא חיזוק לקבוצה מתן הביע הסתייגות מהרעיון ופחות או יותר אמר שלא טוב לעשות שינויים במשהו שעובד, אז אם הוא חושב ככה מי אנחנו שנגיד שחייבים להחליף אותו וזה בזיון שהוא פה?

מתן הוא קפטן הקבוצה תפקידו לתמוך בשחקים שבקבוצה שלו
מה רצית שיגיד בראיון ששחקן שמחר אמור להתאמן איתו הוא גרוע והורס את המשחק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2013, 22:17 
r200 כתב:
ארדיטי כתב:
ItaiH6 כתב:
ארדיטי כתב:
הפועל כתב:

מה לעזאזל אתה רוצה?

מתן הוא קפטן הקבוצה תפקידו לתמוך בשחקים שבקבוצה שלו
מה רצית שיגיד בראיון ששחקן שמחר אמור להתאמן איתו הוא גרוע והורס את המשחק?

יש עוד אלף תשובות דיפלומטיות בין צריך להחליף את קאונסיל לבין לצאת נגד שינויים בקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2013, 22:21 
כמה זמן אתה חושב שלימונד, בראון ומתן נאור מסוגלים לשחק כמעט 40 דקות למשחק? צריך להתחיל להפסיד בשביל להבין שחייב להגיע שחקן על חשבון קאונסיל?

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2013, 22:23 
Red or Dead כתב:
כמה זמן אתה חושב שלימונד, בראון ומתן נאור מסוגלים לשחק כמעט 40 דקות למשחק? צריך להתחיל להפסיד בשביל להבין שחייב להגיע שחקן על חשבון קאונסיל?

אני חושב שזה לא טוב וצריך להביא מחליף לקאונסיל.

אבל אם מתן וארז חושבים אחרת אז אני מקבל את ההחלטה שלהם, אם מתן היה דיפלומט והם רוצים עדיין להחליף אותו אז זה יבוצע, אם הם לא אז זו זכותם זאת כל ההשקפה שלי.
יש לנו צוות מעולה וצריך לתת להם להחליט מה טוב להפועל, הם עשו עבודה מצוינת בזה עד עכשיו.
אנחנו רק צריכים לעשות את העבודה שלנו, גם אנחנו עשינו את זה מעולה עד עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2013, 22:31 
וואי וואי תהיה לי בריא אתה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2013, 22:37 
פז קולינס באירופה היה סקורר בכל הקבוצות שלו.
נכון שהוא נשאר קבוצתי וחכם כי הוא כזה אבל זה לא אומר שהוא בהכרח יאהב לשחק 25 דקות למשחק כדי לשחק רכז.
גם גודס הוא לא ממש רול פלייר בעיני. הוא סקורר. לא כזה שיכפה את עצמו אלא כזה שעושה נקודות בשטף של המשחק.
בכל אופן, אם תשים לב, לא דיברתי נגד הבאה של קולינס כי הוא באמת שחקן שאני אוהב, דיברתי ברמה העקרונית על לחשוב טוב על השחקן שאתה מביא דווקא בגלל הסיטואציה הנוכחית.

יובל, אם היום אתה עדיין היית מחליף את אוונס בסימפסון אז אני פשוט חושב שאתה טועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2013, 22:44 
מה החשיבות של ההגדרה ״סקורר״ בדיון הזה?
אם מדובר על שחקן שיודע לעשות נקודות, שחקן עם יכולת התקפית, ברור שהם (קולינס וגודס) ״סקוררים״. וזה אחלה. אתה רוצה בכוח להביא נגר? הרי חלק מהעניין זה שבדקות שרביב וקרלון נחים יהיה מישהו שיכול לשים נקודות על הלוח.
אם מדובר על שחקן שתוך כדי כופה את עצמו על המשחק, או חייב את הכדור ביד, או אנוכי ובעייתי, הם לא. והרי זה מה שחשוב, על זה אנחנו מדברים. אז אני באמת לא מבין מה אתה מנסה להגיד.

וברור שסימפסון עדיף על ג׳וש, עם כל האהבה. לא צריך לעשות כזאת אידיאליזציה של הקבוצה, כאילו אנחנו כל כך מושלמים וכל מה שניגע רק יכול להרוס. חייבים לחזור למציאות כאן. אנחנו משחקים כדורסל טוב מאוד כרגע אבל אנחנו רחוקים מלהיות כאלה מושלמים. האופוריה מוגזמת והציפיות שנוצרות פה לקבוצה הן לא ריאליות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2013, 23:29 
Fez כתב:
מה החשיבות של ההגדרה ״סקורר״ בדיון הזה?
אם מדובר על שחקן שיודע לעשות נקודות, שחקן עם יכולת התקפית, ברור שהם (קולינס וגודס) ״סקוררים״. וזה אחלה. אתה רוצה בכוח להביא נגר? הרי חלק מהעניין זה שבדקות שרביב וקרלון נחים יהיה מישהו שיכול לשים נקודות על הלוח.
אם מדובר על שחקן שתוך כדי כופה את עצמו על המשחק, או חייב את הכדור ביד, או אנוכי ובעייתי, הם לא. והרי זה מה שחשוב, על זה אנחנו מדברים. אז אני באמת לא מבין מה אתה מנסה להגיד.

וברור שסימפסון עדיף על ג׳וש, עם כל האהבה. לא צריך לעשות כזאת אידיאליזציה של הקבוצה, כאילו אנחנו כל כך מושלמים וכל מה שניגע רק יכול להרוס. חייבים לחזור למציאות כאן. אנחנו משחקים כדורסל טוב מאוד כרגע אבל אנחנו רחוקים מלהיות כאלה מושלמים. האופוריה מוגזמת והציפיות שנוצרות פה לקבוצה הן לא ריאליות.

אתה שוב מדבר ספציפית על קולינס וגודס כשאני סתם נתתי אותם בתור דוגמה והנקודה שלי היא בכלל עקרונית יותר עקב השיגעון של "העיקר להחליף את קואנסיל".
אני לא רוצה נגר, אני רוצה מוביל כדור טוב, שלא תהיה לו בעיה לשחק 25 דקות למשחק, עדיף עם הגנה טובה ויכולת קליעה סבירה. וכן, זה חשוב לבחור את השחקן הזה בתבונה.
ואני מסכים שסימפסון עדיף על ג'וש, מה הקשר? הקבוצה משחקת כדורסל מצוין כרגע וכשיש לך משהו טוב ביד אתה לא משנה אלא אם אתה ממש חייב (ועם קאונסיל אתה ממש חייב לשם הבהרה).
לא סתם לקח לנו זמן עד שהגענו לרמה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2013, 05:09 
סמל אישי של המשתמש
ארדיטי כתב:
ItaiH6 כתב:
ארדיטי כתב:
הפועל כתב:

מה לעזאזל אתה רוצה?

הוא בסך הכל אמר שהאויב של הטוב זה הטוב מאוד או משהו בסגנון.
גם האויב של הרע זה הטוב והאויב של הפתח תקוה זה הקיים, ככה שאני מעדיף (ואני מניח שאני מייצג את דעת הרוב המוחלט) משהו קיים וטוב על קאונסיל שכרגע ממלא את משבצת הלא קיים ואם כן אז רע מאוד.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 101 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: