שחר כתב:
pogi כתב:
שחר כתב:
יש סיבות להישאר עם מאמן שנכשל.
לפטר כל שלושה חודשים מאמן זה סימן מובהק של אבדן דרך.
גם כך המועדון שלנו שכונתי, עם התנהלות כזאת אף אחד לא ירצה להתקרב אלינו, לא מאמנים, לא שחקנים ואפילו לא סוכנים שרוצים לסדר לשחקנים שלהם קבוצה רצינית.
אני ממש לא פנטזתי על רב"ש לפני שהגיע ולא הבנתי על מה המהומה, אבל זה כבר קרה.
צריך לקוות שבכל זאת הזמן יעשה טוב ואולי כן יבוא שינוי, היו תקופות של מומנטום טוב ואולי נחזור עליהם נוחבר כמה נצחונות, אבל זה מה שהסגל הזה שהוא בנה ואחראי עליו מסוגל להוציא. צריך להשלים עם העובדה שבמקרה הטוב נצליח להשתחל לאירופה ובמקרה הרע ננמנם למוות חצי עונה.
הייתי אומר שצריך להתחיל לקחת ממנו חלקים מהמאה אחוז אחריות מקצועית שנתנו לו, ואז אני חושב על מי יקבל עבורו אותן או יטיל וטו על החלטות שלו ואז אני מתחרט

אם העונה הייתה לקראת סיום הייתי אומר להשאיר
כרגע אנחנו אחרי סיבוב אחד, חזק בתמונת הפלייאוף התחתון ועם מאמן שאיבד שליטה וכיוון וכנראה גם את אמון השחקנים.
אם לא ישימו לזה סוף עכשיו העניינים יכולים להסתבך, לחכות עוד ולפטר אותו אחרי עוד הפסד או שניים לא ייתן כלום
אני גם לא חושב לפטר אותו אחרי הפסד או שניים, שיאכל את הדייסה שבישל. לרדת ליגה, כמה שאני סקפטי לא נרד.. שיסיים את העונה כמו בן אדם ונפרד כידידים. אם היו לנו בעלים חדשים עם אופק ותוכניות לטווח ארוך, הייתי מסכים איתך שצריך כבר לעשות מהפכה ולהתחיל לבנות את העונה הבאה. אבל אם לא שמתם לב, אנחנו בפייד דאון רצחני והולכים כרגע למקומות רעים מאוד, עם או בלי רב"ש. לפחות ננסה לשמור על יציבות כלשהי ולהוציא משהו מהעונה הזאת.
שחר, זה נשמע כאילו אתה תקוע באג'נדה שמצב הבעלות זו חזות הכל ובינתיים שום דבר לא משנה.
הלו, העונה לא נגמרה ויש על מה לשחק. יש עוד שישה חודשים לליגה פלוס גביע. יש עוד דרבים, משחקים נגד בית"ר, אפשרות להגיע לאירופה. כרגע יש לנו את המאמן הכי כושל בליגה ואנחנו בדרך לשומקום במקרה הטוב ולמטה במקרה הרע (למטה בלי קשר לרמון ותאומים ודמארי, למטה כי אנחנו קבוצה שלא מתפקדת כמו שקורה לקבוצות). בדיוק כמו לפני שנתיים שלמרות שמטרת העל הייתה להעיף את טביב, קשטן היה צריך ללכת אחרי ניצחון אחד משישה משחקים ושירזי הביא בסופו של דבר מקום שני וגביע.
גם אם לטווח הארוך שום דבר לא יעזור מלבד בעלים עשיר (וזה ברור כמעט לכולם), צריך לעשות את המקסימום בכל רגע נתון. להשאיר את בן שמעון האפס הכושל זה בדיוק ההפך. אנחנו בהחלט יציבים מתחילת העונה בכמה שאנחנו גרועים וזה לא הביא לנו רק רע, אני בהחלט רוצה חוסר יציבות אם זו היציבות שאנחנו מקבלים חצי שנה.
"שיאכל את הדייסה שבישל" זה בכלל טיעון מרתיח, מי שאוכל את הדייסה הזאת הם אנחנו, הוא בינתיים מקבל על זה משכורת וממשיך לגנוב דעת. זה נשמע כאילו אתה תקוע על אג'נדת הבעלים עד כדי כך שלא ממש אכפת לך מהתוצאות כרגע, אם זה המשפט שיוצא לך מהמקלדת.
ו-RedFox צודק, אין כסף למועדון, צריך לגרום לו ללכת לבד. למרות שאני לא מאמין שגם 90 דקות של "תתפטר" מעשרת אלפים צופים נגד ב"ש יפרצו את חומת האגו המנופח של הזחוח עם שגעון הגדלות.