אדום אופטימי כתב:
kobster כתב:
נועם שחם כתב:
אדום אופטימי כתב:
עמי נאווי כתב:
חלק מהתגובות פה הן בדיחה.
אם המשתמש "הזקנה מאוסישקין", שמחזיק באותן דעות בדיוק כמו פותח האשכול, היה כותב פה את אותה ההודעה, אנשים היו סוגדים .
איפה הכסף? רצו לא מעט שמועות בנושא, כולל מקומות עלומים ומוזרים. למה אין אף אחד שיגיד לאן נעלם הכסף?
וזה לא שצריך יותר מדי להשקיע - פורסם בזמנו שעו"ד מוזר יחד עם עוד 2 אנשים עברו על הספרים.
אז למה פתאום כולם ממלאים פיהם מים?

במיוחד לחלק המודגש
Frank Serpico כתב:
[quote="mkorman1"] מצטרף לכל שאלה ושאלה
והגיע הזמן כמדומני גם לקבל תשובות ולא רק סיסמאות
חבוטות
!!!
הבעיה היא לא בתוכן, אלא בצורה שבה השאלה מוצגת (כסוג של התרסה/ביקורת) וגם לזהות השואל יש חשיבות. אם השואל הוא פרובוקטור שעסוק בהתגרויות דרך קבע, אז גם כשהוא מציג שאלה לגיטימית ו"תמימה" לכאורה, אנחנו כבר יודעים שהוא לא תמים, ושמדובר בעוד פרובוקציה. עם כל הכבוד, מושיקו זה לא סוקו. לסוקו יש קרדיט גדול בקהל והוא הרוויח אותו ביושר. מושקיו זה סה"כ עוד יוזר פיקטיבי שמסתתר מאחרי המקלדת.
לגופו של ענין - השאלות לגיטימיות, וזו האחריות שלנו האוהדים ושל עמותת האוהדים לרדת לחקר הענין. מצד שני צריך להפנים שזה לא יקרה ביום אחד. יש למועדון עוד כמה דברים חשובים לטפל בהם בדרך, והיום הראשון של העונה, הוא לא היום המתאים לנושא הזה.
כל מילה נועם.
האלן קובסטר, האלן נועם.,
עברה כמעט שנה וחצי מאז ניפתח האשכול.
האם עכשיו כבר מותר לשאול ולצפות לתשובה רציניצת או שגם הפעם המועד לא מתאים והסיגנון לא מתאים ?[/quote]
אהלן.
נזכרת תשעה חודשים מאוחר מדי.
הדוחות של 11/12 כבר פורסמו בחודש מרץ והטענה היא שטביב יצר חובות גדולים מאוד, דבר אשר נידון בבוררות בינו לבין רמון כחלק מעניין של תשלום שאר החלקים מהמכירה (6 מיליון פלוס 5 מיליון בתשלומים שנתיים).
כל מי שהגיע לאסיפת חברי העמותה בשבוע שעבר נחשף לדוחות של העונה הקודמת (12/13) בצורה די מפורטת, חשב המועדון גם הוא היה נוכח ועל פניו נראה תקין.
האסיפה הרלבנטית שבה דובר על עונת 11/12 נערכה במאי האחרון ועלתה גם פה לדיון. העניינים בין רמון לטביב לא מעניינים אותנו ולא קשורים למצב הנוכחי. לטביב יש ערבויות לכסף הזה שהן לא חלק מקופת המועדון.
הבעיה שלנו עכשיו היא אחרת. אנחנו נמצאים לכאורה באותו מצב בו היינו לפני שנה וחצי. בעלים שלא מסוגל או לא רוצה להזרים כסף למועדון, לא מסוגל או לא רוצה למכור אותו, והדרך היחידה שלו לעמוד בהתחייבויות היא למכור שחקנים מובילים.
השאלה שצריך לשאול היא איך לפני שנה וחצי היה מפגן מחאה מרשים ומנוהל היטב, והיום אף אחד לא מזיז ולא יזיז את עצמו כדי לדרוש מרמון את מה שדרשו מטביב.