תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 21:56

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 69 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הרכב לדרבי
הודעהפורסם: 14 דצמבר 2013, 06:11 
מקווה שמכבי עדין בפסטיבל אירופה.

לא הבנתי מדוע זהבי מתלהב ב-YNET "הדרבי חשוב במיוחד עבורי".
כקונטרה לההתגרות הזו, מקווה שהדרבי יהיה חשוב עבורו כמו שהפציעה של אוקוצ'ה היתה חשובה עבור שי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הרכב לדרבי
הודעהפורסם: 14 דצמבר 2013, 11:41 
אני הייתי הולך על משהו אחר ושונה. מכבי כל השנה משחקים נגד אותה שיטה בליגה. כל הקבוצות בארץ משחקות מולה ב433 או 451, כשהקישור האחורי משחק כבלם שלישי וכולם מצטופפים. מכבי כבר מאומנת ומיומנת לשחק מול השיטה הזאת ששטפה את העולם ולכן אני הייתי הולך על משהו מפתיע, 442, עם גילי וזגורי בכנפיים ורק שני שחקנים באמצע, בריאן ועוד מישהו.
אז נכון, זה יכול לא לעבוד והאמצע יהיה דליל, אבל זהו מערך שמכבי טרם שיחקה מולו, לשחק נגד שני חלוצי שפיץ מה שיחייב את שלושת הבלמים לעשות הגנה ולא להשתתף במשחק הלחץ שלהם וגם המגנים שלהם תמיד יתרכזו בלשמור על שחקני הכנף. עם סגירה נכונה לאמצע של זגורי/ורמוט, זה יכול לעבוד.

כן יצליח או לא, אבל לפחות ניסינו להפתיע אותם מאשר לעלות באותו מערך שכל העולם ואחותו משחק כבר 5-6 שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 דצמבר 2013, 11:47 
סמל אישי של המשתמש
4-4-2, 4-3-3, 4-5-1, 4-2-2-2
לא ייאמן שהגענו למשחק שנועל את הסיבוב ועדיין אין לנו שיטה או תבנית כלשהי לשחק בה
אני לא מהפסימיים בדרך כלל אבל הולך להיות ממש קשה.. נקווה לטוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 דצמבר 2013, 12:01 
JustZiv כתב:
אני הייתי הולך על משהו אחר ושונה. מכבי כל השנה משחקים נגד אותה שיטה בליגה. כל הקבוצות בארץ משחקות מולה ב433 או 451, כשהקישור האחורי משחק כבלם שלישי וכולם מצטופפים. מכבי כבר מאומנת ומיומנת לשחק מול השיטה הזאת ששטפה את העולם ולכן אני הייתי הולך על משהו מפתיע, 442, עם גילי וזגורי בכנפיים ורק שני שחקנים באמצע, בריאן ועוד מישהו.
אז נכון, זה יכול לא לעבוד והאמצע יהיה דליל, אבל זהו מערך שמכבי טרם שיחקה מולו, לשחק נגד שני חלוצי שפיץ מה שיחייב את שלושת הבלמים לעשות הגנה ולא להשתתף במשחק הלחץ שלהם וגם המגנים שלהם תמיד יתרכזו בלשמור על שחקני הכנף. עם סגירה נכונה לאמצע של זגורי/ורמוט, זה יכול לעבוד.

כן יצליח או לא, אבל לפחות ניסינו להפתיע אותם מאשר לעלות באותו מערך שכל העולם ואחותו משחק כבר 5-6 שנים.

האמת שב"ש שיחקו נגדם ב-4-4-2 וניצחו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 דצמבר 2013, 12:18 
סמל אישי של המשתמש
אדום כתב:
JustZiv כתב:

האמת שב"ש שיחקו נגדם ב-4-4-2 וניצחו...

בב"ש יש את ברדה שמשחק כ"חלוץ שני" אבל בפועל יורד אחורה ועוזר לשני הקשרים האחוריים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 דצמבר 2013, 12:26 
המערכים משפיעים מאוד אבל לא מכריעים.
אפשר לנסות מול מכבי גם שיטה שטרם נוסתה כאשר משחקם ללא שוער אבל עם 5 חלוצים. אלא שמומנטום של המשחק נקבע במרכז המגרש ומול שלישיה מיומנת של מכבי זה עלול להסתיים רע.

ב"ש ניצחו אותם כאשר הראש שלהם היה בפרנקפורט + הם הובילו וזלזלו. עיקרון הפוקוס.
עיקרון אותו רב"ש הזכיר כאשר נשאל על החולשה נגד אשדוד.
ועיקרון שיכול לעזור לנו בדרבי, במידה וטרם סיימו את הפסטיבל נגד בורדו. כמו שהועיל לפחות כמו שהועיל למכבי פ"ת שקיבלה משום מקום תיקו דוקא נגד מכבי.

עם זאת, מפריע לי שזהבי אמר שהמשחק נגדנו מיוחד עבורו והוא לא התכוון לסנטימנטים של מי שגידל אותו מ-0. ואלי כן, כי אנחנו מזכירים לו איזה חרא נדיר הוא.
מאחל לו בשנית שהמשחק נגדנו יהיה מיוחד עבורו כמו במשחק נגד אוקוצ'ה עבור אבוטבול. והעונש שלו הוא שישאר במכבי לתמיד במקום החלומות על חו"ל שעומדים בבסיס השיפור בכושרו ועם מאמן, שכמקובל בקבוצות רבות, אינו משחק עם פליימייקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 דצמבר 2013, 14:25 
סמל אישי של המשתמש
קליימן
ורמוט ורמוט ורמוט ורמוט
ורמוט ורמוט ורמוט ורמוט
שכטר דמארי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: הרכב לדרבי
הודעהפורסם: 14 דצמבר 2013, 14:53 
shirman כתב:
--------------------------------קליימן-----------------------------
קצב שמאלי---------שואב מים----------------חוטב עצים-------------קצב ימני
--------------------------------נגר אחורי--------------------
----------מי שייקח לזהבי את השוק------------------מי שייקח לזהבי את הרצועה------------
מתאגרף----------------------------------------------------------------מתאבק
--------------------------------דמארי----------------------------

רק מלחמה, זה הכל.

לב פרח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 דצמבר 2013, 16:25 
שבתאי יחבס כתב:
קליימן
ורמוט ורמוט ורמוט ורמוט
ורמוט ורמוט ורמוט ורמוט
שכטר דמארי

אוי ואבוי.
אין מספיק שלטי פרסום בעולם...
:)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 69 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: