סוסים רצים לי בדם כתב:
its-sick כתב:
מסיבות זיונים עם בחורות מעניינות אותי. זמרים שאני לא מכיר לא מעניינים אותי. מה קשה להבין?
אם זה לא היה בא ממקום מתנשא, הייתי מסכים איתך, הבעיה שגם אתה וגם החברים שלך במשרד יודעים מי הוא, אבל בשביל המשחק של "אני מתקדם ואין לי מושג מי זה המזרחי הזה" אתם טוענים שאין לכם מושג מי זה.
אנחנו יודעים שיש זמר כזה, כי אנחנו קוראים באתרי החדשות בארץ והשם הזה בכותרות. לא מכירים שירים שלו.
אתה יכול לקרוא לי שקרן כמה שבא לך, זה לא ישנה את העובדה שאני לא מכיר אף שיר שלו.
למה שאכיר? איפה אתה חושב שאני מסתובב שאני אשמע שירים שלו?
לפעמים יש מוזיקה מזרחית בווליום חזק במכוניות שנוסעות לידי. אני לא מזהה אותה, אני מנסה להתעלם ממנה באותה דקה ואין לי איך לדעת מי הזמר.
בחתונות כשיש מוזיקה מזרחית זה סימן לברוח מהר משם, ואני כמובן בורח, אני לא מזוכיסט. זה קורה לי אחת לעשר חתונות. גם שם לא אומרים שמות זמרים ואני מניח שגם אם הייתי נשאר לא היו שמים שיר יותר מפעם אחת.
המטרד של המוזיקה המזרחית הוא סתם מטרד שצץ בחיי לדקה שתיים בחודש, מקסימום. אם אתה חושב שאני מכיר זמרים כאלה, אתה טועה.
אני יודע איך נראה אחד בשם דודו אהרון שהיה בפרומואים לרווק בזמן חדשות הבוקר. אני יודע איך נראה חיים משה מלפני עשרים שנה וגם איזה זוהר ארגוב אחד ממקודם. אלו היחידים שאני מסוגל לזהות מתוך תמונות, ואני לא מכיר אף שיר שלהם.
אין לי שום רצון לשנות את כמות הידע שלי בתחום, בדיוק כמו שאני לא מתכוון להכיר כוכבי קולנוע בוליוודיים שנערצים ע"י מאות מיליונים.