תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 01:01

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 57 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: בחירות 2014
הודעהפורסם: 07 נובמבר 2013, 15:55 
באספת העמותה נקבע אמש שהבחירות הקרובות יערכו באמצע חודש מרץ לערך. לכן מצ"ב לוחות הזמנים לבחירות להנהלה:
15.12.2013 מינוי ועדת בחירות ופרסום קריאה להגשת מועמדויות
9.1.2014 תאריך אחרון להגשת מועמדויות למזכירות העמותה
15.2.2014 פרסום רשימת המועמדים הסופית
8.3.2014 תחילת הצבעה
15.3.2014 בחירות (וספירת קולות)

להגשת מועמדות לוועדת הבחירות אנא צרו קשר בהודעה פרטית, או במייל ל- nimrod.bo@gmail.com

בבחירות יבחרו 5 חברי הוועד המנהל של העמותה ו-3 חברי ועדת הביקורת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: בחירות 2014
הודעהפורסם: 07 נובמבר 2013, 16:03 
א. מקווה שחברי ההנהלה הנוכחית יעמידו עצמם לבחירה, אני איתם.

ב. מקווה שיהיה יותר מועמדים מהפעמים הקודמות

ג. תצביעו! זה חשוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: בחירות 2014
הודעהפורסם: 07 נובמבר 2013, 20:12 
סמל אישי של המשתמש
צור ש. כתב:

ג. תצביעו! זה חשוב

מאחל לעצמנו את ההתלבטות שהייתה בעמותה בכדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: בחירות 2014
הודעהפורסם: 07 נובמבר 2013, 21:41 
red in blood כתב:
צור ש. כתב:

ג. תצביעו! זה חשוב

מאחל לעצמנו את ההתלבטות שהייתה בעמותה בכדורגל.

מקווה שלמועמדים יהיו תוכניות ומטרות מובהקות ולא "...אני בשער 5 מימי גילי לנדאו...." או "...אין לי חולצות צהובות בארון..."
ספונסרים שהמועמד מביא...
תוכניות מוגדרות לטווח ארוך/לטווח קצר...
בניית שלד ניהולי למועדון ועוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2013, 21:45 
סמל אישי של המשתמש
נתחיל בזה שבכלל יהיה קאדר מועמדים ראוי, ולא כמו בבחירות לחבר ההנהלה המחליף האחרון שהיו מועמד וחצי. אחרי זה נתווכח על רמת הניסוחים במצע..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 נובמבר 2013, 00:24 
איך יהיה קודר מועמדים מכובד כשלא נותנים מראש שום סיכוי למועמד שאינו מהאולטראס או מההנהלה הנוכחית להתמודד ברצינות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2013, 00:29 
סמל אישי של המשתמש
אני אומר כבר עכשיו שמועמד שיבטיח ששבוע לפני כל דרבי בית הוא מחתים גארד זר אפילו רק לשבועיים אני בוחר בו אפילו לפני רמי (אלא אם זה יהיה רמי).

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 08 נובמבר 2013, 06:18 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:
איך יהיה קודר מועמדים מכובד כשלא נותנים מראש שום סיכוי למועמד שאינו מהאולטראס או מההנהלה הנוכחית להתמודד ברצינות?

מחזק
הגיע הזמן ךפתוח את רשימת חברי העמותה לכל המתמודדים ולאפשר להם ךהתראיין בתקשורת ללא הגבלה.
רק ככה יהיו מועמדים נוספים וכך יעלו אחוזי ההצבעה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 08 נובמבר 2013, 10:31 
דובראש כתב:
רדנקו כתב:

מחזק
הגיע הזמן ךפתוח את רשימת חברי העמותה לכל המתמודדים ולאפשר להם ךהתראיין בתקשורת ללא הגבלה.
רק ככה יהיו מועמדים נוספים וכך יעלו אחוזי ההצבעה

להתראיין בתקשורת זה לא מה שישנה באמת אבל אין בעיה לדעתי שוועדת הבחירות תאפשר זאת.
לגבי רשימת חברי העמותה - אני חושב שהמטרה היא לא להפוך את הבחירות למטרד עבור החברים ולא לגרום להם לקבל טלפונים ואסמסים מציקים ברמה מוגזמת ממתמודדים. השאלה איך אפשר להתגבר על זה?
(חוץ מזה שמלבד מאור שנבחר מהיום הראשון לא היה אף חבר הנהלה מהאולטראס ככה שהטענה לגבי יתרון לאולטראס היא לא רצינית).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2013, 11:00 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שאין כ"כ הרבה מועמדים נחושים שיציקו ממילא.
הבעיה היחידה יכולה להיות שמאגר הנתונים הזה יתגלגל הלאה (כמו שקורה כמעט תמיד גם אם לא בכוונה למאגרי נתונים שכאלו כשהם מגיעים לתפוצה שיותר ממינימלית) וזה יגרום לספאם בצורה עקיפה לדברים אחרים. וזה כבר משהו יותר חמור בעיניי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 נובמבר 2013, 15:01 
ההנחה שפתיחת רשימת החברים למתמודדים תהפוך למטרד לחברים היא מגוחכת במקרה הטוב. והיא נועדה להשאיר את העמותה בידי אותה קבוצה של אנשים כל הזמן. גם אם זה יהיה מטרד לחברים פעם בארבע שנים התוצאה שאולי יעשה רענון של ההנהלה וחבריה (ולא רק בגלל שהחברים הקבועים פרשו) חשובה הרבה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 נובמבר 2013, 15:56 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו, איזו רשימה בדיוק סגורה (באמת שואל)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 08 נובמבר 2013, 16:06 
סמל אישי של המשתמש
אחד האדומים כתב:
רדנקו, איזו רשימה בדיוק סגורה (באמת שואל)?

רשימת חברי העמותה ויצירת הקשר עימם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2013, 17:24 
1. הבחירות הן כל שנתיים ולא כל 4
2. מההנהלה הקודמת התחלפו 4 מתוך 5 חברים
3. מי שקובע את הכללים לבחירות היא ועדת הבחירות
עד כאן עובדות. יש בעיה אמיתית בכך שרשימת חברי העמותה עם פרטיהם (טלפונים, כתובות ודוא"ל) יסתובבו בין הרבה ידיים, זו גם בעיה חוקית לדעתי.
עכשיו, אפשר לנהל דיון רציני של איך מקדמים את הבחירות ואיך באמת מושכים עוד אנשים טובים להתמודד (כי זה אינטרס של כולנו - במיוחד של ההנהלה הנוכחית). או שאפשר להיכנס לקונספירציות ותיאוריות של קבוצה של אנשים ששולטת בעמותה כל הזמן (למרות שכמו שכבר ציינתי - היחיד שנשאר מההנהלה הקודמת זה רמי, וזה גם המזל הכי גדול שלנו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2013, 17:29 
סמל אישי של המשתמש
אפשר לשלוח מייל לחברי העמותה בהם ישאלו אם הם מוכנים לקבל ובאיזה דרך תעמולת בחירות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2013, 17:32 
דרך אגב הם מקבלים באופן מרוכז על ידי ועדת הבחירות פעם אחת, אבל זה רעיון טוב, לבקש את האישור להעביר את הפרטים למתמודדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2013, 17:50 
סמל אישי של המשתמש
מקווה שההנהלה הנוכחית תעמיד את עצמה יחד עם מועמדים רבים נוספים ושיהיו בחירות הוגנות ועניניות

מצד שני מצפה רק מאנשים שבאמת ובתמים יכולים להתחייב לעניין להעמיד את עצמם, ניהול העמותה דורש משאבי זמן ואנרגיה גבוהים שרק הולכים וגדלים.

ובעיקר מצפה מאיתנו האוהדים לשים בצד כל אג'נדה ודעה קדומה שיש לנו ולשפוט כל מתמודד על סמך ניסיונו ,מצעו,ובעיקר מה לדעתנו הוא יכול לתרום
שאך ורק טובת הקבוצה והעמותה לנגד עיננו ולא מי חבריו או מי לדעתנו הוא מייצג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2013, 21:03 
ראצ'ו כתב:
עד כאן עובדות. יש בעיה אמיתית בכך שרשימת חברי העמותה עם פרטיהם (טלפונים, כתובות ודוא"ל) יסתובבו בין הרבה ידיים, זו גם בעיה חוקית לדעתי.
עכשיו, אפשר לנהל דיון רציני של איך מקדמים את הבחירות ואיך באמת מושכים עוד אנשים טובים להתמודד (כי זה אינטרס של כולנו - במיוחד של ההנהלה הנוכחית). או שאפשר להיכנס לקונספירציות ותיאוריות של קבוצה של אנשים ששולטת בעמותה כל הזמן (למרות שכמו שכבר ציינתי - היחיד שנשאר מההנהלה הקודמת זה רמי, וזה גם המזל הכי גדול שלנו).

הכל פתיר.
אפשר שכל מועמד שרוצה לשלוח מייל יעביר אותו לועדת הבחירות והיא תפיץ אותו לכלל חברי העמותה כמו שעושים עם המייל השבועי.
בכל מייל יופיע המייל של המועמד וכך מי מחברי העמותה שירצה לברר איתו עוד פרטים או לשאול שאלות יוכל לעשות זאת באופן עצמאי.
אם נורא נורא רוצים (נראה לי מיותר) אפשר להגביל את כמות המיילים האלה לפעמיים בשבוע או משהו כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2013, 21:22 
ראצ'ו כתב:

קשקוש. זה הגיע מהלחץ של ההנהלה הראשונה והמשיך בגלל אותו לחץ. ואת זה אני יודע ואתה לא, כי מה לעשות שלא היית שם ואני כן כשהייתי בועדת הבחירות.

כמו שאמרתי - חברי ההנהלה מתחלפים רק כשמישהו פורש. ולא במקרה.

אין פה שום תיאוריות קונספירציה. יש פה עובדות ברורות שכל מי שמבין קצת איך הדברים מתנהלים (קצת - ולא הרבה) רואה טוב מאד.

בבחירות האחרונות רצה לרוץ משה אלפסי שהוא בעל נסיון בניהול קבוצות ספורט במשך שנים ויודע איך משיגים כספים אבל הוא לא היה יכול לספר דבר על עצמו לבוחרים חות מאשר באתר של העמותה.

אבל למה שזה יהיה אכפת למישהו כאשר הכל נשאר במשפחה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2013, 21:25 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:
ראצ'ו כתב:

קשקוש. זה הגיע מהלחץ של ההנהלה הראשונה והמשיך בגלל אותו לחץ. ואת זה אני יודע ואתה לא, כי מה לעשות שלא היית שם ואני כן כשהייתי בועדת הבחירות.

כמו שאמרתי - חברי ההנהלה מתחלפים רק כשמישהו פורש. ולא במקרה.

אין פה שום תיאוריות קונספירציה. יש פה עובדות ברורות שכל מי שמבין קצת איך הדברים מתנהלים (קצת - ולא הרבה) רואה טוב מאד.

בבחירות האחרונות רצה לרוץ משה אלפסי שהוא בעל נסיון בניהול קבוצות ספורט במשך שנים ויודע איך משיגים כספים אבל הוא לא היה יכול לספר דבר על עצמו לבוחרים חות מאשר באתר של העמותה.

אבל למה שזה יהיה אכפת למישהו כאשר הכל נשאר במשפחה?

לפי מה שאתה אומר מי שלא עשה את תפקידו זה אתה כוועדת בחירות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2013, 21:34 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו,
למי יש את הסמכות לקבוע האם מועמדים יוכלו להתראיין
למשל קבל את רשימת החברי העמותה והכתובות/טלפונים שלהם, באיזה דרכים הם יכולים לשכנע ובאיזה אסור ?

האם החלטה כזו לדוגמא בסמכותבה של וועדת הבחירות ?
בסמכותב של ההנהלה ?
מוגדרת בתקנון העמותה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2013, 22:52 
בני12 כתב:
ראצ'ו כתב:

הכל פתיר.
אפשר שכל מועמד שרוצה לשלוח מייל יעביר אותו לועדת הבחירות והיא תפיץ אותו לכלל חברי העמותה כמו שעושים עם המייל השבועי.
בכל מייל יופיע המייל של המועמד וכך מי מחברי העמותה שירצה לברר איתו עוד פרטים או לשאול שאלות יוכל לעשות זאת באופן עצמאי.
אם נורא נורא רוצים (נראה לי מיותר) אפשר להגביל את כמות המיילים האלה לפעמיים בשבוע או משהו כזה.

זה נשמע לי טוב והגיוני, וגם יש הבדל בין מיילים לטלפונים.
בקשר למשה אלפסי - זה באמת פספוס שאדם כמוהו לא התמודד ואני באופן אישי גם דיברתי איתו שיגיש מועמדות בבחירות המיוחדות שהיו השנה.
בכל אופן המטרה היא לא לבכות על טעויות העבר אלא למצוא פתרון אמיתי ולדאוג שיהיו כמה שיותר מתמודדים בבחירות הקרובות. אני משוכנע שלא כל חברי הוועד המנהל יתמודדו בבחירות הקרובות וצריך דם חדש להנהלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2013, 00:25 
סמל אישי של המשתמש
להטיל הכל על ההנהלה ובעית רשימת התפוצה זה קצת מצחיק, כשאנשים אפילו לא מנצלים את הבמה שניתנת להם.
במינימום של המינימום אפשר לצפות שאנשים יפתחו עמוד פייסבוק, אולי אפילו אתר, וישימו קשר לכל אלו מהדף שנפתח להם במהלך הבחירות באתר העמותה. אבל כמעט אף אחד לא טורח לעשות את המינימום הזה.
על תעמולה במשחקים בכלל אין מה לדבר, הרי זה בסה"כ ריכוז שבועי של מאות חברי עמותה וחבריהם, זה לא שאפשר לעשות עם זה משהו.

כאשר אנשים לא מנצלים את הדרכים הקיימות אפילו בצורה מינימלית, קצת מצחיק בעיניי לדבר על כך שהבעיה היא רשימת התפוצה (שזו באמת בעיה שראוי למצוא לה פתרון כלשהו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2013, 16:02 
הפועל כתב:
להטיל הכל על ההנהלה ובעית רשימת התפוצה זה קצת מצחיק, כשאנשים אפילו לא מנצלים את הבמה שניתנת להם.
במינימום של המינימום אפשר לצפות שאנשים יפתחו עמוד פייסבוק, אולי אפילו אתר, וישימו קשר לכל אלו מהדף שנפתח להם במהלך הבחירות באתר העמותה. אבל כמעט אף אחד לא טורח לעשות את המינימום הזה.
על תעמולה במשחקים בכלל אין מה לדבר, הרי זה בסה"כ ריכוז שבועי של מאות חברי עמותה וחבריהם, זה לא שאפשר לעשות עם זה משהו.

כאשר אנשים לא מנצלים את הדרכים הקיימות אפילו בצורה מינימלית, קצת מצחיק בעיניי לדבר על כך שהבעיה היא רשימת התפוצה (שזו באמת בעיה שראוי למצוא לה פתרון כלשהו).

מחזק.
הייתי מעורב במערכת בחירות אחת או שתיים, בשתיהן רדפנו אחרי מתמודדים שיספקו מצע.
מלבד כמה צדיקים (דא, באופן אירוני דווקא האנשים בעלי הסיכוי הרב ביותר להיבחר [שבסופו של דבר נבחרו...]) כמעט אף אחד לא שיתף פעולה.

רדנקו,
מציע שתציע דרכי פעולה אופרטביות בפורום העמותה.
יש לי הרגשה שזה אינטרס של כולנו שמערכות הבחירות יהפכו לפעילות יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2013, 18:36 
סמל אישי של המשתמש
אגב, אני מנהל עמותה אחרת כרגע (לא קשורה לספורט) ולא מזמן ניסחנו מחדש את התקנון והוספנו סעיף שקובע שהעמותה מקציבה לכל מועמד בחירות 200 ש״ח לצורך קמפיין בחירות.
הסכום לא משנה ויכל להיות גבוה/נמוך יותר, אבל חשוב שיהיה קיים. המחשבה מאחורי זה הייתה להפוך את זה לברור לכך שהעמותה מצפה מכל המועמדים לקיים קמפיין, שזה צורך, ואפילו רשום בתקנון שהעמותה מתכוונת לעזור להם.

(לצערי יש לנו הפעם רק בדיוק כמות המועמדים הנדרשת, אז הפעם לא יתקיימו בחירות, אבל ניסחנו את זה עם מחשבה לעתיד)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2013, 10:19 
עדיין זקוקים למתנדבים לוועדת הבחירות! אנא שלחו דוא"ל ל-nimrod.bo@gmail.com

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2013, 11:52 
סמל אישי של המשתמש
הפועל תל אביב כדורסל כתב:
עדיין זקוקים למתנדבים לוועדת הבחירות! אנא שלחו דוא"ל ל-nimrod.bo@gmail.com

מקווה שזה לא מרמז על כמות המועמדים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2013, 13:28 
אולי זה מרמז על כך שאנשים לא מתנדבים כי הם שוקלים להציע את עצמם בכלל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2013, 13:58 
אפשר במקום לתת למועמדים את רשימת החברים, שהמועמדים יעבירו להנהלה 3-4 מסרים וההנהלה תעביר בשמם, והמידע שלנו לא יסתובב בין מיליון ידיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2013, 17:48 
לא תתפוס אותי כתב:
אפשר במקום לתת למועמדים את רשימת החברים, שהמועמדים יעבירו להנהלה 3-4 מסרים וההנהלה תעביר בשמם, והמידע שלנו לא יסתובב בין מיליון ידיים.

בכל בחירות ועדת הבחירות פונה בצורה מרוכזת לכל החברים בשם המתמודדים ומעבירה מצע וכו׳ ובעצם כל מה שהמועמדים רוצים להציג לחברים. רק שזה קורה בצורה אחת מסודרת ולא באופן פרטני על ידי כל מתמודד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 57 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: