פאביו כתב:
redrony כתב:
פאביו כתב:
redrony כתב:
נוח ?
הלך חצי טנק דלק,לצאת ב-5 מתל אביב.
מה זה נוח...
כוס עמק
איזה מדינה פח אשפה.
לא מבין את ההגיון לשים הפועל בראשון , שזה "משחק בית" בפקקים גיהינום ולשים את המשחק האטרקטיבי רעננה חיפה (הפועל או מכבי בכלל?) בשבת שהכבישים פתוחים.
דבש
בוא נסכים שמבחינת אטרקטיביות, הם "אטרקטיביים" באותה חוץ מהעובדה שבגלל שזה משחק בית של הפועל, אמורים להגיע יותר אנשים בשבת.
הכוונה שאתה חושב שהפועל צריכים להיות בשבת כי זה מה שאתה מעדיף. אני מניח שאם זה היה רעננה-הפועל וחיפה-עכו, גם היית חושב שהפועל צריכים להיות בשבת
למשחק חוץ של חיפה (אני מבין מההתלהבות בדבריך שזו מכבי חיפה) יגיעו כמה? 2000? 3000? 4000 ?
כמה מגיעים למשחק בית של הפועל ? 10000
זה עדיין יותר מפי 2
אם זה היה רעננה הפועל (חוץ) וחיפה מול עכו (בית של חיפה מחוץ לביתם ) וחיפה לא יכולים לשחק בביתם,הייתי באמת מבין שאנחנו בראשון (בלי קשר לכדורסל) והם בשבת.
אני מבין את המתמטיקה, תאמין לי. בשורה התחתונה, למשחק של הפועל יגיעו יותר אנשים. אני מסכים.
אבל זה לא השיקול היחידי בקביעת זמני משחקים. יש עוולות גדולות יותר כמו לדוגמא לשים 3 משחקים ליגה לאומית ביום שני.
בשורה התחתונה, אין שום סיבה לשחק ביום ראשון, ולא קובעים את זה לפי איזה משחק אטרקטיבי, אלא לפי גחמות של הטוטו וגופי השידור אז השיקול הרציונלי שלך לא רלוונטי פה.
שזה כבר נושא אחר. מצד שאחד אני יכול להגיד לך שמי ששם כסף בכדורגל, יש לו זכות לקבוע מתי יהיו משחקים. מצד שני, הם הורסים את הכדורגל ובעקיפין גם הכנסות עתידיות שלהם