סינדרום ירושלים כתב:
גביזון כתב:
הלוואי וירושלים תתחרד כמה שיותר מהר.
זה יחסוך את תהליך הגסיסה, גרתי שם שנה, והעיר הזאת עברה ועוברת שינוי כבד אל עבר הבזיון.
ברגע שמעט החילונים שנשארו שם יזדיינו למקום אחר, יפסיקו להגיע סטודנטים והעברית תתמלא אך ורק ערבים, והחרדים יצטרכו לעבוד כי מה לעשות כל הארנונה ומיסי העיריה יפלו עליהם, אולי זה מה שיציל אותם. שיתבודדו ויבודדו את העיר, יקימו סנהדרין, גופי ענישה ואכיפה, ומצידי שיקימו שלטון דת טוטאלי.
גרתי בכל הארץ, באמת שבכולה, מאילת עד רמת הגולן, המקום היחיד שממש שנאתי לגור בו זה ירושלים, למרות עבודה טובה ותנאים מצויינים.
זו פשוט עיר מזויינת מכל כך הרבה בחינות.
אין לי בעיה שאתה שונא את ירושלים וחושב שהיא מזויינת. בכיף, אחי.
מצד שני, אין לך מושג מה קורה בירושלים בשנים האחרונות. וגם, זה כול'ה פורום, אבל תן לנו להחליט לבד אם להשאר כאן או לא.
את ההספדים על מות ירושלים/גסיסת ירושלים החילונית וכו' אני שומע כבר 30 שנה והיייי- זה לא קורה.
ברור שאתם תחליטו לעצמכם, אתם גדלתם בעיר הזאת, אני לא, לדעתי היא עיר אפורה רצח ומגעילה תחת.
אני רק זוכר שגרתי שם היו הפגנות בשכונה החילונית שגרתי בה נגד השתלטות החרדים, והייי, הם השתלטו.
הייתי מאחל לכם בהצלחה נגד החרדים, אבל לא שאין לכם סיכוי, אין לכם בכלל סיכוי למלחמה כזאת.
גם צפת שקורה אלי עברה את אותו התהליך, אנשים מסורתיים שמגיעים מהמרכז לעבוד בה פשוט סובלים רצח מהעיר והאנשים.
2 מדינות ל2 עמים, חרד-לנד, ואל תגיד לי מה איך לחיות כל עוד אני לא פוגע באף אחד ולא עובר על החוק הארצי- לנד.