תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 12:35

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 357 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: נוכלי הבחירות המקומיות - אשכול רשמי
הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 16:52 
סמל אישי של המשתמש
היבוסים היו שם קודם, יא בור!

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 17:02 
Officer Barbrady כתב:
צור ש. כתב:
Officer Barbrady כתב:
בנתיים אחוזי הצבעה נמוכים בירושלים, אולי ליאון עוד יפתיע. אמן.

אמן, בואו נהפוך את ירושלים לעוד יותר חרדית, חשוכה, בואו נקים בה את בית המקדש.
בוא נתלה עוד שלטים "לייהד את ירושלים" כמו שהיו אתמול בכמויות ליד טדי.

(לא שברקת עדיף, זה טרפה וזה נבלה)

מצטער, כשבאו לכאן הציונים ו"חילנו" את העיר שבה היה היישוב הישן(שהיה כמובן חרדי) אף אחד לא אמר מילה. לפני העליות הציוניות, ירושלים הייתה עיר עם רוב ערבי ומיעוט חרדי. בלי פאבים, בלי בנות חשופות, בלי מצעדי גאווה.

חבל שבאו הציוניים וחילנו את העיר. הלוואי תחזור עטרה ליושנה ובעיר ירושלים יהיה ראש עיר ערבי, כיאה לזמנים ההם :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 17:07 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
צור ש. כתב:
Officer Barbrady כתב:

מצטער, כשבאו לכאן הציונים ו"חילנו" את העיר שבה היה היישוב הישן(שהיה כמובן חרדי) אף אחד לא אמר מילה. לפני העליות הציוניות, ירושלים הייתה עיר עם רוב ערבי ומיעוט חרדי. בלי פאבים, בלי בנות חשופות, בלי מצעדי גאווה.

זה היה לפני 150 שנה.
צר לי להיות זה שמבשר לך, אבל גם ביפו לא היו אז בנות חשופות ומצעדי גאווה, וגם בניו יורק לא.
ועוד יותר צר לי לבשר לך שהעולם השתנה, וש99.9999% מהאנושות מבינה שעדיף לחיות בעולם של היום מאשר בעולם שאתה כל כך משתוקק אליו (זה בלי החשמל, בלי המים הזורמים, בלי ידיעת קרוא וכתוב, וכו' וכו').

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 17:12 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
ניצן הורוביץ, ועיר לכולנו שזו הרשימה הרצינית היחידה באופוזיציה, שתמשיך לעשות לחולדאי את המוות

done and done...
לא מאמין לצערי שהקול שלי (במקרה של ניצן לפחות) ישפיע, אבל נקווה לטוב...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 17:19 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
הרבה מגבעתיים יש פה,אני שם לב
יאללה לכו לקלפי :
מרץ וקוניק נוסחה מנצחת. :HEART2:

מפתיע אותך?
העיר הכי אדומה בארץ בלי תחרות.
בבקשה, תושבי גבעתיים, לכו להצביע ותסחפו אחריכם את כל מי שאתם מכירים!
רק קוניק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 17:20 
סמל אישי של המשתמש
בר קולמוסא כתב:
Officer Barbrady כתב:
צור ש. כתב:
Officer Barbrady כתב:

חבל שבאו הציוניים וחילנו את העיר. הלוואי תחזור עטרה ליושנה ובעיר ירושלים יהיה ראש עיר ערבי, כיאה לזמנים ההם :ROSE:

מה ההבדל בין שלטון גוי לבין שלטון יהודי שמתנהג כמו גוי? לפחות עם ראש עיר ערבי אני בטוח שלא יהיה מצעד גאווה בעיר.

טכנו, ראיית העולם שלך מעניינת. אתה מתעלם ממיליארד וקצת מוסלמים, שבמדינות שלהם אין מצעדי גאווה ובנות חשופות, ממדינות אפריקה והמזרח הרחוק, אפילו מחלקים באירופה(כמו מספר מדינות במזרח ואפילו מדינות מערביות שהמחנה השמרני מתחזק בהן, וגם רוסיה אם אפשר לקרוא לה אירופה) ומתייחס לגוש המערבי כ99.99999 אחוז מהעולם. פנטסטי.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 17:32 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
טכנו, ראיית העולם שלך מעניינת. אתה מתעלם ממיליארד וקצת מוסלמים, שבמדינות שלהם אין מצעדי גאווה ובנות חשופות, ממדינות אפריקה והמזרח הרחוק, אפילו מחלקים באירופה(כמו מספר מדינות במזרח ואפילו מדינות מערביות שהמחנה השמרני מתחזק בהן, וגם רוסיה אם אפשר לקרוא לה אירופה) ומתייחס לגוש המערבי כ99.99999 אחוז מהעולם. פנטסטי.

לא יודע אם שמת לב, אבל אפילו מהאוכלוסיות שציינת פחות או יותר כל מי שיכול מהגר לגוש המערבי, אז כנראה שגם שם הרוב המוחלט סבר שעדיף לחיות עם חשמל, מים זורמים, מערכת חינוך, מערכת בריאות, וכו' וכו', אפילו אם זה כרוך בוויתור על אספקטים שמאוד חשובים להם כמו היעדר נשים חשופות או שמירה על מצוות של דת כזו או אחרת.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 17:34 
ברקת זה אדם נוראי , גזען ומתנשא. אבל שוב הוא נראה ״ידידותי יותר למשתמש ״ מליאון .
הייטקיסט אשכנזי וולא חרדי , מזכיר את אח שלו בנט .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 17:35 
רוי האדום כתב:
ברקת זה אדם נוראי , גזען ומתנשא. אבל שוב הוא נראה ״ידידותי יותר למשתמש ״ מליאון .

בדיוק
זה כל כך לא מעניין, זה קרב בין ליברמן את דרעי לכל מיני ליכודניקים אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 17:37 
סמל אישי של המשתמש
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... e=1&ref=nf
:D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 17:42 
החתול של שרדינגר כתב:

:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 17:58 
סמל אישי של המשתמש
רוי האדום כתב:

ברקת אולי מתנשא, אבל לא גזען ובטח לא נוראי.
מאיפה אתה לוקח את זה שהוא גזען?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 18:00 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
רוי האדום כתב:

בדיוק

ליכוד בירושלים כבר יותר מעשור בקושי מגרד את המנדט ה-1.
בבחירות האלה יחד עם ישראל ביתנו אופתע אם יקבלו יותר מ-3 מנדטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 18:00 
סינדרום ירושלים כתב:
19 כתב:
רוי האדום כתב:

בדיוק

התכוונתי למי שמריץ את שני המועמדים האלה
קרב פנימי בימין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 18:03 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
Officer Barbrady כתב:

לא יודע אם שמת לב, אבל אפילו מהאוכלוסיות שציינת פחות או יותר כל מי שיכול מהגר לגוש המערבי, אז כנראה שגם שם הרוב המוחלט סבר שעדיף לחיות עם חשמל, מים זורמים, מערכת חינוך, מערכת בריאות, וכו' וכו', אפילו אם זה כרוך בוויתור על אספקטים שמאוד חשובים להם כמו היעדר נשים חשופות או שמירה על מצוות של דת כזו או אחרת.

זה היה יכול להיות טיעון טוב אם לא היו כל כך הרבה מתאסלמים באירופה וחרדים וחוזרים בתשובה במדינות מערביות. אף פעם גם לא אמרתי שאני נגד ביוב ומים זורמים או נגד חשמל, אתה אולי מתבלבל ביני ובין האמיש. העובדות הן שהחרדים ישבו בירושלים עוד לפני החילונים(והם גם אף פעם לא עזבו את העיר) , והתהליך שקורה בשנים האחרונות, במסגרתו הם מקבלים את העיר שלהם בחזרה(וברוך ה׳, בממדים הרבה יותר גדולים ועם הרבה יותר תורה) זה דבר מבורך.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 18:05 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
סינדרום ירושלים כתב:
19 כתב:
רוי האדום כתב:

בדיוק

התכוונתי למי שמריץ את שני המועמדים האלה
קרב פנימי בימין.

ברקת פוליטיקאי וגם מחובר למס' אנשי ליכוד בעיר, אבל זה לא כ"כ רלוונטי ולא משפיע על האנשים כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 18:06 
יש לי הרגשה שאם יתחילו לזרוק חרדים מתל אביב או מבית שמש אתה לא תחשוב שזה תהליך מבורך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 18:06 
סמל אישי של המשתמש
נשמע מעניין מה שאתה אומר.
מה שיעור החוזרים בתשובה במערב?
קצת פחות מעניין אבל רלוונטי - מה שיעור המתאסלמים?

ואם כבר הגיע לפה המומחה - מה שיעור החוזרים בשאלה\מתפקרים\מתבוללים בקרב החרדים\מוסלמים במערב?

עריכה: עוד יותר מעניין משיעור החוזרים בתשובה הוא שיעור המהגרים מהמערב למדינות שבהן חיים את החיים שאתה מתגעגע אליהם כל כך (נניח לארצות כמו סעודיה, תימן וכודומה).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 18:17 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
יש לי הרגשה שאם יתחילו לזרוק חרדים מתל אביב או מבית שמש אתה לא תחשוב שזה תהליך מבורך.

למה אתה אומר ככה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 18:18 
סמל אישי של המשתמש
סליחה, 19. רק עכשיו ראיתי שאתה פונה לאופיסר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 18:26 
סמל אישי של המשתמש
הלוואי וירושלים תתחרד כמה שיותר מהר.
זה יחסוך את תהליך הגסיסה, גרתי שם שנה, והעיר הזאת עברה ועוברת שינוי כבד אל עבר הבזיון.
ברגע שמעט החילונים שנשארו שם יזדיינו למקום אחר, יפסיקו להגיע סטודנטים והעברית תתמלא אך ורק ערבים, והחרדים יצטרכו לעבוד כי מה לעשות כל הארנונה ומיסי העיריה יפלו עליהם, אולי זה מה שיציל אותם. שיתבודדו ויבודדו את העיר, יקימו סנהדרין, גופי ענישה ואכיפה, ומצידי שיקימו שלטון דת טוטאלי.
גרתי בכל הארץ, באמת שבכולה, מאילת עד רמת הגולן, המקום היחיד שממש שנאתי לגור בו זה ירושלים, למרות עבודה טובה ותנאים מצויינים.
זו פשוט עיר מזויינת מכל כך הרבה בחינות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 18:27 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:

תתפלא. אין לחרדים מה לעשות בתל אביב(אלא אם כן רוב החילונים שבה יחליטו לחזור בתשובה).
כשבונים ערים ויישובים לחרדים, החילונים צועקים ומנסים למנוע את זה, אז אל תתפלא שיש ערים כמו בית שמש.

טכנו, הנתונים על חוזרים בתשובה בישראל מדברים על סביבות 200,000 בעשור האחרון. ממספר מחקרים שקראתי, אחוז היוצאים בשאלה שואף לאפס, ועומד על כמה עשרות או מאות בשנה. בארה״ב יש גידול באוכלוסייה החרדית, רק לפני מספר שבועות קראנו על כך שהם שליש מיהודי ניו יורק. אין לי מספרים מדוייקים על מספר המתאסלמים באירופה, אבל אני זוכר ששמעתי שזה בסביבות 200 ביום, פי 4 יותר נשים מגברים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 18:29 
Officer Barbrady כתב:
19 כתב:

תתפלא. אין לחרדים מה לעשות בתל אביב(אלא אם כן רוב החילונים שבה יחליטו לחזור בתשובה).
כשבונים ערים ויישובים לחרדים, החילונים צועקים ומנסים למנוע את זה, אז אל תתפלא שיש ערים כמו בית שמש.

טכנו, הנתונים על חוזרים בתשובה בישראל מדברים על סיבות 200,000 בעשור האחרון. ממספר מחקרים שקראתי, אחוז היוצאים בשאלה שואף לאפס, ועומד על כמה עשרות או מאות בשנה. בארה״ב יש גידול באוכלוסייה החרדית, רק לפני מספר שבועות קראנו על כך שהם שליש מיהודי ניו יורק. אין לי מספרים מדוייקים על מספר המתאסלמים באירופה, אבל אני זוכר ששמעתי שזה בסביבות 200 ביום, פי 4 יותר נשים מגברים.

אין לי בעייה עם ערים לחרדים, כל עוד יש גם ערים לחילוניים.
אין דבר כזה שציבור אחד יקבל יישובים משלו, וידרוש זכות לגור ביישובים של אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 18:30 
אני אישית הצבעתי לרשימה שמורכבת מדתיים וחילוניים ביחד...
אין לי בעיה גם שראש העיר אצלנו יהיה חילוני,זה מעניין לי את ה......
אופיסר,עבודת ה' ורוחניות זה עניין פנימי,זה עבודת המידות..ולא בטוח שמשה ליאון יהיה יותר טוב מברקת או ההפך..אני ממש לא מבין בזה,כמו שאני לא מבין את אלה שאומרים שהחרדים חיים בלי כל מיני מערכות ביוב וכדומה...או בריאות..דבר שהוא לא נכון ומנסים לצייר את כלל הציבור המאמין גם את הדתיים לאומים כאנשים חשוכים....אך במבט פנימה אפשר לראות שהרבה מהם יותר מוארים מהכותבים עצמם.

יש מגרעות בכל נבחר ציבור,במיוחד כאלה שמונעים מ "הרצון לקבל לעצמם" והרבה פעמים רואים שדווקא נבחר ציבור שלא בא מהאג'נדות שלך ,כן בא מתוך עשייה ודאגה מבורכת לכל תושבי עירו והוא גם יכול להיות חילוני או דתי או חרדי וזה לא משנה בכלל.

לא צריך לפול בפח בכל כללי המשחק, עבודת ה' זה דבר שעולה על כל העניינים האלה..זה משהו רוחני
נקי,טהור וקודם כל צריך לשפוט כל נבחר לפי עשייתו ופנימיותו.

צריך תפילה לקב"ה מעומק הלב,שבאמת נבחר הציבור של העיר שלך יהיה קודם כל בן אדם טוב...
שאכפת לו מהתושבים ככלל וכפרט ,ושיצליח לאחד בין מגוון הדעות בעיר שלו....אשרינו.

"העצבות נועלת שערי שמיים,התפילה פותחת שערי שמיים והשמחה בכוחה לשבור חומות"(הבעש"ט)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 18:32 
סמל אישי של המשתמש
בכיף. תבנה ערים לחרדים(וגם לערבים, שסובלים ממצוקת דיור אפילו יותר קשה) ותעשה מה שאתה רוצה בערים החילוניות שלך, כולל תחבורה ציבורית בשבת(כל עוד אגד תסכים להפסיד את החרדים) ומצעדי גאווה בינלאומיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 18:33 
אפשר לקחת את זה עוד צעד קטן
ולזרוק אותם למדינה משלהם
אין טעם שהכסף של המיסים שלי יילך לערים לחרדים בלבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 18:35 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
הלוואי וירושלים תתחרד כמה שיותר מהר.
זה יחסוך את תהליך הגסיסה, גרתי שם שנה, והעיר הזאת עברה ועוברת שינוי כבד אל עבר הבזיון.
ברגע שמעט החילונים שנשארו שם יזדיינו למקום אחר, יפסיקו להגיע סטודנטים והעברית תתמלא אך ורק ערבים, והחרדים יצטרכו לעבוד כי מה לעשות כל הארנונה ומיסי העיריה יפלו עליהם, אולי זה מה שיציל אותם. שיתבודדו ויבודדו את העיר, יקימו סנהדרין, גופי ענישה ואכיפה, ומצידי שיקימו שלטון דת טוטאלי.
גרתי בכל הארץ, באמת שבכולה, מאילת עד רמת הגולן, המקום היחיד שממש שנאתי לגור בו זה ירושלים, למרות עבודה טובה ותנאים מצויינים.
זו פשוט עיר מזויינת מכל כך הרבה בחינות.

אין לי בעיה שאתה שונא את ירושלים וחושב שהיא מזויינת. בכיף, אחי.
מצד שני, אין לך מושג מה קורה בירושלים בשנים האחרונות. וגם, זה כול'ה פורום, אבל תן לנו להחליט לבד אם להשאר כאן או לא.
את ההספדים על מות ירושלים/גסיסת ירושלים החילונית וכו' אני שומע כבר 30 שנה והיייי- זה לא קורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 18:37 
מתי תלמדו לא להגיב לרומאריו בלי קקטוסים הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 18:38 
סמל אישי של המשתמש
אני איתך. זה יהיה בעייתי מבחינת החוזרים בתשובה והיוצאים בשאלה, שיצטרכו לעבור עוד מכשול ענק בדרך להגשמת האמונות שלהם. ובכלל לא הזכרנו את הקיבוצים, שהחרדים לא נגעו ולא התעניינו בהם, ושם יש מספר עצום של חוזרים בתשובה בשנים האחרונות. תנועה של אלפי אזרחים בשנה ממדינה למדינה זה קצת בעייתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 18:40 
סמל אישי של המשתמש
נתונים נמוכים בכל הארץ אולי יגרמו להפתעות בערים
ובכל מקרה זה טוב כמובן לחרדים בכל הערים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 357 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: