תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 12:59

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 267 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל באילת יום ראשון 19:30 (אשכול מקצועי)
הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2013, 01:18 
נתניה הוא לא קיבל אלא הטכנית הייתה לספסל.
לא זוכר בעל פה לגבי היתר אבל זה לא העיקר.
אגב פז - קני בויטון שחקן נהדר אבל עולה כמעט פי 3 מקאונסיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2013, 01:30 
אלא אם קאונסיל מקבל 20-25 אלף אין סיכוי שבוינטון מקבל פי 3 ממנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2013, 01:31 
אני חושב שהנטייה לדבר על אדלשטיין אחרי כל הפסד מזוין של הפועל גובלת באובססיה.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2013, 05:44 
סמל אישי של המשתמש
בלי לנחס לימונד בעיני החתמת העונה כבר אחרי שני מחזורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2013, 07:03 
סמל אישי של המשתמש
סרוסי בביביתון
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2013, 07:20 
האדום הצורר כתב:
אני חושב שהנטייה לדבר על אדלשטיין אחרי כל הפסד מזוין של הפועל גובלת באובססיה.

זה חדש לך שיש אנשים שאובססיביים לארז?
או סתם אנשים שאובססיביים לתלונות באופן כללי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2013, 07:23 
אחד האדומים כתב:
סרוסי בביביתון

אי אפשר פשוט: אלי סהר ב"ישראל היום"

הרי את העיתון אתה כנראה קורא, ואלי סהר אינו אחד מהרעים אלא אם אתה ממחנה צביקה שרף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2013, 07:33 
סמל אישי של המשתמש
לא ראיתי אפילו את ה 10 דקות ששודרו אלא "רק" תקציר, סליחה לקט שלשות וסלי ניצחון של אילת באתר ערוץ הספורט.
גם בלקט הזה הדבר שבולט הוא האמירה של רסקין (אם זיהיתי את הקול) שבסל ניצחון 2 שניות לסיום היו צעדים והכדור היה יצא מיד אילתית.
עכשיו הכל נכון, אבל אם מישהו היה אומר לכם שאנחנו אחרי 2 מחזורים נגד הרצליה בגן-נר ואילת בחוץ נהיה מרחק של שריקה אחת נכונה
מ 2 ניצחונות הייתם קונים את זה.
אנחנו קבוצת תחתית שהמטרה שלה היא קודם כל להישאר בליגה ואולי לעשות את הקפיצת מדרגה משנה שברה ולהמנע ממפגש מול מכבי בפליאוף.
זה הכל, ועד עכשיו אנחנו בהחלט נראים כמו קבוצה שיכולה לעמוד במטרה הזאת ואף להפתיע ולהשיג הרבה מעבר במידה ויחליפו את קאונסיל.
אז חאלס עם כל הרעל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2013, 08:20 
הדברים הטובים לגבי אדלשטיין ידועים. הוא מאמן יסודי, מעביר אימונים מדהים, הקבוצה שלו משחקת כדורסל קבוצתי ורואים שיש דבק כבר מהמשחק אימון הראשון. זה לא גורע ממנו את ניהול המשחק המזעזע (מהחלשים בליגה) ואת הטכניות המיותרות (עלק רק טכנית אחת בעונה שעברה, איזה קשקוש), שאפילו במשחק ידידות באילת הוא הצליח לקבל ולהרים להם את המומנטום.
בלי קשר, אני חושב שהקבוצה נראית טוב מאוד ביחס למה שציפיתי לשלב הזה של העונה, עם שני חסרונות עיקריים - רכז חלש שלא קשור לרמה וחולשה איומה בריבאונד ההגנה בשל מחסור במאסה. עדיין, מול קבוצות כמו נתניה ואשדוד (ממש לא מרשים אותי הניצחון במלחה, מתי כבר אנשים ילמדו שזה המגרש שהכי קל לנצח בו בתחילת עונה? גם ככה הסגל שם מלא בבלונים נפוחים שלא שווים רבע מהעלות שלהם) אנחנו חייבים לצאת עם ניצחון בית לכל הפחות, וגם בחוץ אין סיבה שנמשיך להפסיד לפיקציות האלה, כשהמאמנים שלהם הם נתי כהן ורובי בלינקו.

נערך לאחרונה על ידי bergkamp בתאריך 21 אוקטובר 2013, 09:54, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2013, 08:38 
אני לא אומר שאנחנו לא צריכים לנצח את שתי הקבוצות האלה, אבל בליגה הזו הוכח כבר שהכל אפשרי, לדעתי ממקום 3-4 עד מקום 8-9 יהיו קרבות צמודים מאוד (ולכן גם מתסכל יותר ההפסד אתמול). כמו שאמרתי כשכולם פה הספיקו לקבור את הקבוצה עוד לפני תחילת העונה - יש השנה קבוצה יותר טובה משנה שעברה ועם עוד קצת חיזוק שאני מאמין שיגיע בקרוב הקבוצה תהיה מצוינת ויכולה לשאוף לצמרת הליגה. רביב לימונד זה חיזוק מדהים, קרלון בראון עולה על כל הזרים שהיו לנו שנה שעברה (כולל על גודס למרות שהוא עולה פחות ממנו משמעותית), שולדברנד טפו טפו טפו נראה מצוין וגם הארפר עוד יתן הרבה יותר ממה שיש היום. אם היו לנו עוד 30 אלף דולר מיותרים אפשר בהחלט היה לעשות עונה אדירה אבל גם במצב הקיים יש מה לראות ומה לצפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2013, 08:43 
הטעות לא הייתה של מתן, אלא של הארפר, ששוטט על המגרש בפוזישן האחרון במקום לשמור.
במצב כזה עושים חילופים אוטומטיים. אבל מה זה שווה כשהארפר פשוט לא שומר, ומשאיר שחקן לליי אפ קל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2013, 08:45 
ואגב, לגבי הטכנית, בעונה שעברה כתבתי מספיק נגד הטכניות של ארז וההתעסקות שלו עם השופטים.
אבל
כיוון שלא ראיתי את המשחק ולא ראיתי על מה הוא קיבל טכנית - אני ממש לא יכול להביע דעה. מה שאני כן יכול לומר זה שגם בשידור אמרו שהטכנית לא מוצדקת כי ארז לא השתולל. ואני גם יכול לומר שהשופטים נותנים לארז טכניות בקלות רבה. נראה אותם מתנהגים ככה לדייויד בלאט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: הפועל באילת יום ראשון 19:30 (אשכול מקצועי)
הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2013, 08:45 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
ברקאמפ - אשדוד ניצחה במלחה ונתניה ניצחה את אשדוד, הכל פתוח בליגה הזו אבל אני שמח שהגענו למצב שאם הפועל לא מנצחת קבוצות בליגת העל זו שערורייה.
ואם כבר לדייק - ארז קיבל טכנית אחת בכל העונה שעברה ולא שאני מצדיק את הטכנית של היום אבל לפחות שווה לדייק בעובדות.
ושום מילה על השופטים (שהודו שהם טעו בסיום).

הודו בסיום אה?!
כושלאמאמא שלהם,שופטים של שמעון!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2013, 09:44 
לא רציני להאשים את השופטים. נכון שהם טעו, אבל בשתי הדקות האחרונות היו לנו אולי 6-7 פוזשנים שפשוט זרקנו לפח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2013, 10:14 
נועם שחם כתב:
לא רציני להאשים את השופטים. נכון שהם טעו, אבל בשתי הדקות האחרונות היו לנו אולי 6-7 פוזשנים שפשוט זרקנו לפח.

גם לאילת היו. בסופו של דבר המשחק הוכרע על ידי 2-3 שריקות (או אי שריקות) רעות בסיום וגם השופטים היו הגונים מספיק להודות בזה.
ברור שיכולנו לעשות יותר ולשחק טוב יותר אבל משחק כדורסל מוכרע לפעמים בזריקה/שריקה לפה או לשם והפעם זה היה לרעתנו. מעצבן, מתסכל, אבל אין מה לעשות - זה חלק מהמשחק ואני מקווה שזה יתאזן בהמשך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2013, 10:18 
נועם שחם כתב:

דווקא מאוד רציני. אלה טעויות נוראיות. הצעדים של גייטס היו ברורים. זה שהחוץ היה לטובת הפועל זה היה עוד יותר ברור.
השופטים צריכים להיות מושעים לכמה שבועות.
אבל מן הסתם זה לא יקרה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2013, 10:22 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
ברקאמפ - אשדוד ניצחה במלחה ונתניה ניצחה את אשדוד, הכל פתוח בליגה הזו אבל אני שמח שהגענו למצב שאם הפועל לא מנצחת קבוצות בליגת העל זו שערורייה.
ואם כבר לדייק - ארז קיבל טכנית אחת בכל העונה שעברה ולא שאני מצדיק את הטכנית של היום אבל לפחות שווה לדייק בעובדות.
ושום מילה על השופטים (שהודו שהם טעו בסיום).

אם השופט, שעמד מטר מגייטס כשעשה את צעדת אילת, לא ראה את זה, אני מציע שיחזיר את רישיון הנהיגה שלו כי הוא עיוור מוחלט.
זה נראה כמו התעלמות מכוונת לא כמו טעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2013, 10:59 
אני מתקשה להאמין ששופט בכוונה שרק נגדנו ובכל מקרה, המשחק היה בידיים שלנו ולא היה צריך להגיע לזה שנהיה תלויים בשריקה נקודתית שיכולה ללכת לכאן או לכאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2013, 11:03 
נועם שחם כתב:
אני מתקשה להאמין ששופט בכוונה שרק נגדנו ובכל מקרה, המשחק היה בידיים שלנו ולא היה צריך להגיע לזה שנהיה תלויים בשריקה נקודתית שיכולה ללכת לכאן או לכאן.

אבל זה בדיוק כדורסל, ברור ש"לא צריך להגיע למצב", אבל חלק מהעניין זה גם להתמודד כשאתה מגיע למצב. בשבוע שעבר הגענו למצב שלא היינו צריכים להגיע אליו וניצחנו, השבוע הגענו למצב ולצערי בגלל טעויות שיפוט הפסדנו. זה לא ששיחקנו מול קבוצה ליגה שלישית, הסתבכנו ואז בכינו על טעויות שופטים. שיחקנו מול קבוצה עדיפה בחוץ, היינו יותר טובים וגם הגיע לנו לנצח ואלמלא טעויות השיפוט היינו מנצחים, מעצבן, מתסכל, אבל זה מה יש.
ואני לא חושב שעשו בכוונה, אני חושב שפשוט פחדו לשרוק שריקה כזו במצב כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2013, 11:10 
טור מעניין מוואלה שמסביר שהעובדה שקבוצות מנצחות יותר בבית מושפעת בעיקר מטעויות שופטים לטובת הקבוצה הבייתית.

http://sports.walla.co.il/?w=/196/2686829

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2013, 12:05 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
נועם שחם כתב:

אבל זה בדיוק כדורסל, ברור ש"לא צריך להגיע למצב", אבל חלק מהעניין זה גם להתמודד כשאתה מגיע למצב. בשבוע שעבר הגענו למצב שלא היינו צריכים להגיע אליו וניצחנו, השבוע הגענו למצב ולצערי בגלל טעויות שיפוט הפסדנו. זה לא ששיחקנו מול קבוצה ליגה שלישית, הסתבכנו ואז בכינו על טעויות שופטים. שיחקנו מול קבוצה עדיפה בחוץ, היינו יותר טובים וגם הגיע לנו לנצח ואלמלא טעויות השיפוט היינו מנצחים, מעצבן, מתסכל, אבל זה מה יש.
ואני לא חושב שעשו בכוונה, אני חושב שפשוט פחדו לשרוק שריקה כזו במצב כזה .

מבחינתי זו אותה גברת בשינוי אדרת. שופט צריך לקחת החלטות גם קשות, אם הכל היה כ"כ פשוט לא היו צריכים אותם.
זה היה ממש מולו (רואים היטב בטלוויזיה), "לא ראה" או פחד לשרוק זה היינו הך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2013, 13:49 
לאחר שראיתי את המשחק המלא... מדהים כמה הארפר חסר ביטחון. הוא היה אפילו יותר חלש מקאונסיל במשחק הזה, ויש לו חלק גדול בהפסד. מול הכלום של אילת הוא לא הצליח לסיים שום מהלך מתחת לסל, אבל מעבר לסיומת, הוא פשוט היסס ולא הלך עד הסוף בשום מהלך. גם בריבאונד ובמאבקים על כדור היו לו כמה מקרים שהכדור היה לו ביד והוא לא הצליח להשתלט עליו נטו מחוסר אסרטיביות.
לא יודע מה הוא עשה מאז ליגת הקיץ אבל אין לו את ה-feel למשחק כרגע, גם פיזית הוא עדיין לא בכושר שיא אבל זה פחות האישו. יותר הקטע המנטלי. אולי לעלות בחמישייה ולהתחיל את המשחק יעזור לו קצת. זה השחקן הכי יקר בסגל שלנו שאמור לתת את הטון בקבוצה (בניגוד לקאונסיל שהוא מלכתחילה פשרה במחיר נמוך) ואני מקווה שהוא יכנס לעניינים מהר, במקרה שלו זה ברור שהוא שחקן מוכשר מאוד ואנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו פחות מ-100% תפוקה ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2013, 14:30 
Fez כתב:
לאחר שראיתי את המשחק המלא... מדהים כמה הארפר חסר ביטחון. הוא היה אפילו יותר חלש מקאונסיל במשחק הזה, ויש לו חלק גדול בהפסד. מול הכלום של אילת הוא לא הצליח לסיים שום מהלך מתחת לסל, אבל מעבר לסיומת, הוא פשוט היסס ולא הלך עד הסוף בשום מהלך. גם בריבאונד ובמאבקים על כדור היו לו כמה מקרים שהכדור היה לו ביד והוא לא הצליח להשתלט עליו נטו מחוסר אסרטיביות.
לא יודע מה הוא עשה מאז ליגת הקיץ אבל אין לו את ה-feel למשחק כרגע, גם פיזית הוא עדיין לא בכושר שיא אבל זה פחות האישו. יותר הקטע המנטלי. אולי לעלות בחמישייה ולהתחיל את המשחק יעזור לו קצת. זה השחקן הכי יקר בסגל שלנו שאמור לתת את הטון בקבוצה (בניגוד לקאונסיל שהוא מלכתחילה פשרה במחיר נמוך) ואני מקווה שהוא יכנס לעניינים מהר, במקרה שלו זה ברור שהוא שחקן מוכשר מאוד ואנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו פחות מ-100% תפוקה ממנו.

איפה ניתן לראות את כל המשחק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2013, 14:37 
באתר של המנהלת אפשר להוריד, ניסיתי לשים לינק אבל לא עלה בידי מהאייפון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2013, 14:38 
רדנקו כתב:
Fez כתב:

איפה ניתן לראות את כל המשחק?

הורדה באתר המנהלת

http://server.wscouting.com/CurrentGames/Basketball/Ligat_Winner/2013/2/eilat-hapoel-R2.mp4

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: הפועל באילת יום ראשון 19:30 (אשכול מקצועי)
הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2013, 16:52 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:

אה או קי... אני טוען שהיינו צריכים מראש לנצח אותם 50 הפרש ואז לא היינו מגיעים למצב של שריקה לכאן או לכאן...
זה לא ששיחקנו נגד קונוסים, אלא נגד קבוצה עדיפה, והגענו למצב שפחות או יותר ניצחנו אותם (אם היו שורקים את הצעדים לגייטס קשה לי להאמין שהם היו חוזרים), ובגלל השופטים לא ניצחנו.
זה שיש מה לשפר זה כמעט תמיד נכון וזה לא משנה את העובדה שאם לא השופטים היינו מנצחים.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2013, 19:15 
סמל אישי של המשתמש
עם כל הכבוד לטעיות השיפוט קבוצה שמחטיאה 4 מתפרצות ויש לה בעיה במטרה הבסיסית בכדורסל(לשים את הכדור בסל)
לא מגיע לה לנצח.
גבי קאונסיל-כמו שאמר ברגר:הוא צריך לשחק יותר...

קנדי קראש על הספסל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 267 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: