תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 12:25

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 127 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אשכול לגליזציה
הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2013, 03:05 
סמל אישי של המשתמש
יצא לי לחשוב הרבה על איך אין אשכול בנושא, וחיכיתי לטריגר שיגרום לי לפתוח אותו והגיע היום.
אני מניח שאין לי הרבה מה להרחיב על הקנאביס וסגולותיו הרפואיות והמנטליות, ועל מדיניות ההפללה המעצבנת והאטומה של משטרת ישראל שסובלת מבורות ושמרנות, בזמן שהתופעה הברורה בכל העולם היא להקל וללכת לכיוון לגילזציה. בארץ ההתקדמות המשמעותית היא בתחום הקנאביס הרפואי והנפקת אישורים, אבל לגליזציה עדיין נשמעת כמו מילה גסה.
הסיפור הכי מוכר בתחום הוא של יאיר לפיד, שעוד ב-2011 טען כי מעולם לא עישן. כתגובה, העיתונאי אורי משגב פרסם בטור שלו ב"הארץ" עדות של שני אנשים שאמרו כי עישנו בעבר עם יאיר. במקום להשכיח את הפרשה המביכה, הוא חזר על אותה אמירה בריאיון לפני מספר חודשים, מה שגרם לאותם שני עדים להזדהות; תומר שרון (השחקן) וסופיה טורטוש ארגמן, שאף אמרה שיאיר "פינק אותה בפרח".
הבוקר שלי יחימוביץ' נדחקה לפינה בתוכנית "זוג או פרט" ונאלצה להודות שהשתמשה בעבר בקנאביס, לאחר שתקפה את לפיד על חוסר אמינות. עם זאת, כשנשאלה האם היא בעד לגילזציה היא אמרה שלא, מה שמעלה תהיות רבות.

עוד דוגמה להתפכחות העולמית בתחום מגיעה מטקסס השמרנית, שם לראשונה בהיסטוריה קיים רוב שתומך בלגליזציה (58%).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אשכול לגליזציה
הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2013, 04:47 
סמל אישי של המשתמש
מיקי רוזנטל על לגליזציה, קצת לפני הבחירות....
https://docs.google.com/open?id=0ByCUtS ... U5ZZ2syTnc

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2013, 05:31 
סמל אישי של המשתמש
ארה"ב היא לדעתי בערך 5 שנים מלגלזיציה מלאה, ומשם הדרך לישראל (ולשאר העולם) תהיה מאד קצרה.

נ.ב.
זה רק חצי קשור, אבל חיפשתי הזדמנות להביא את זה -
משטרת סיאטל (שנמצאת במדינת וושינגטון שהעבירה לגליזציה מלאה שנה שעבר) חילקה לאנשים בפסטיבל הגראס השנתי שם (שהוא די מעפן אגב) שקיות דוריטוס עם כיתוב מלבב:
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2013, 06:11 
קשה לי להאמין שתהיה פה בימי חיינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2013, 07:31 
סמל אישי של המשתמש
מסכים שלגליזציה מלאה לא תהיה פה אבל חזון אחרית הימים הוא שמשטרת ישראל תפסיק לנתפרץ לבתיהם של נערים ב6 בבוקר ותהפוך להם תבית רק כי עישנו איזה שכטה עם החבר'ה. לצערי אני שומע על עוד ועוד חברים וקרובים אחרים שזכו לביקור משטרה ושהפכו להם תחדר.

פשוט שיעזבו אותנו בשקט, ולא ייגרמו לנו להיכנס לכפרים ערביים בלילה בשביל קצת תפרחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2013, 09:23 
יש פה בעיה ברורה -הצגת הליגליזציה כעושה רק טוב היא בבסיסה אולי נכונה, אך שוק התרופות יפגע משמעותית. אם מוסיפים לזה את הלובי ההיסטורי שיש לתעשייה זו בקרב מקבלי ההחלטות הליגליזציה אכן רחוקה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2013, 09:27 
בנוסף לזה שנושאים הרבה יותר חשובים, כלכליים וחברתיים- נדחקים לשוליים בשם בעיית הבטחון, אז בוודאי שלגליזציה לא נמצאת בראש סדר היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2013, 09:29 
מעבירים פה מאות ואלפי חוקים בכל כנסת. אפשר לחשוב שהם מתעסקים כל היום בנושאים ברומו של עולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2013, 09:31 
לא יודע לגבי לגליזציה, בינתיים נראה שיש השתדלות להצר את השימוש בקאנאביס רפואי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2013, 09:35 
19 כתב:
מעבירים פה מאות ואלפי חוקים בכל כנסת. אפשר לחשוב שהם מתעסקים כל היום בנושאים ברומו של עולם.

אבל כמו שאיתי אמר, יש אינטרס חזק לא להעביר את החוק הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2013, 09:44 
זה לא צריך להיות חוקי, זה צריך להיות לא מפליל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2013, 10:05 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
זה לא צריך להיות חוקי, זה צריך להיות לא מפליל.

למה זה לא צריך להיות חוקי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2013, 10:30 
התכוונתי כשלב ראשון. אם אין להם זמן,שלא יתעסקו בחקיקה.

מבחינתי כל הסמים צריכים להיות חוקיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2013, 10:34 
סמל אישי של המשתמש
הבנתי, סבבה.
בכל מקרה, עשר דקות אחרי שזה חוקי בארה"ב זה הולך להיות חוקי בישראל, סיפורי ההפחדות האלו על סוחרי סמים שדוחפים ילדים לשתות חשיש יפסיקו לעבוד כשאנשים יראו מה באמת קורה כשיש לגלזציה (שזה פחות או יותר כלום).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2013, 12:40 
סמל אישי של המשתמש
70% מהתיקים בארץ על שימוש עצמי נסגרים מחוסר עניין לציבור ומבלי שבאמת נעשה משהו, חוץ מיצירת צלקות, בזבוז כספי ציבור ובזבוז כספי הפרט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2013, 12:49 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
מבחינתי כל הסמים צריכים להיות חוקיים.

כל הסמים באשר הם ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2013, 12:57 
כן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2013, 13:53 
http://news.walla.co.il/mahadura/?w=//2684505

אז עישנה או לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2013, 14:43 
רואה שחורות כתב:
70% מהתיקים בארץ על שימוש עצמי נסגרים מחוסר עניין לציבור ומבלי שבאמת נעשה משהו, חוץ מיצירת צלקות, בזבוז כספי ציבור ובזבוז כספי הפרט.

עזוב נו, חראם על השוטרים, מעמידים ניידת בכביש ראשי שמוביל למסיבת טבע, מגיע מר שוטר, הופך את האוטו, שואל "של מי זה" ואז מסביר לאדם שהתוודה ש"עזוב זה שטויות אנחנו פותחים לך הליך, ותוך כמה חודשים תקבל מכתב הביתה שהתיק נסגר עקב חוסר עניין לציבור", אז אם זה לא מעניין למה אתה עומד פה בשעה 4 לפנות בוקר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2013, 15:03 
סמל אישי של המשתמש
danired כתב:
רואה שחורות כתב:

עזוב נו, חראם על השוטרים, מעמידים ניידת בכביש ראשי שמוביל למסיבת טבע, מגיע מר שוטר, הופך את האוטו, שואל "של מי זה" ואז מסביר לאדם שהתוודה ש"עזוב זה שטויות אנחנו פותחים לך הליך, ותוך כמה חודשים תקבל מכתב הביתה שהתיק נסגר עקב חוסר עניין לציבור", אז אם זה לא מעניין למה אתה עומד פה בשעה 4 לפנות בוקר?

כי אם לא יהיה לו מה לעשות הוא עלול לפתח אורח חיים אלים ועברייני.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: אשכול לגליזציה
הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2013, 15:07 
danired כתב:
רואה שחורות כתב:

זה במקרה שלא לוקחים אותך לתחנה עם אזיקים כמו איזה עבריין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2013, 15:27 
איתי כתב:
יש פה בעיה ברורה -הצגת הליגליזציה כעושה רק טוב היא בבסיסה אולי נכונה, אך שוק התרופות יפגע משמעותית. אם מוסיפים לזה את הלובי ההיסטורי שיש לתעשייה זו בקרב מקבלי ההחלטות הליגליזציה אכן רחוקה

למה עושה רק טוב?
חסר אנשים (ומשפחות) שנדפקו לגמרי (לגמרי!) מהסם הזה?

עוד אין לי צד בדיון הזה,אבל כל התומכים מציגים את זה כסוכריות טיקטק,
אין לי ספק שזה מאוד מקל למי שצריך אבל יש צד שני שלא מקבל התיחסות.
אני מכיר יותר ממקרה אחד שמסמים קלים (בלי שהפכו לסמים קשים) נדפקו חיים שלמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2013, 15:30 
אני די בטוח שאלכוהול דפק הרבה יותר משפחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: אשכול לגליזציה
הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2013, 15:45 
zink כתב:
אני די בטוח שאלכוהול דפק הרבה יותר משפחות.

ובורסה? והימורים? ופתיחת עסק כושל?

אני לא כל כך מכיר משפחות שנהרסו ממריחואנה, אלא אם כן מישהו בחר לא לדבר עם הילד שלו כשגילה שהוא מעשן, אבל זו בעייה של ההוא שבחר, וזה קורה עם ילד הומו, דתי, חילוני וכו'. זו לא בעייה של המעשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2013, 15:54 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
לא יודע לגבי לגליזציה, בינתיים נראה שיש השתדלות להצר את השימוש בקאנאביס רפואי.

זה דבר כ"כ נורא, אין לכם מושג.
זה פשוט אסון שאיכות החיים של אנשים במצב קשה מאד שסובלים כל רגע ורגע תלויה באנשים מטומטמים חסרי מושג ופופוליסטים.
זה מרתיח וגורם לך לבכות בו זמנית שאתה רואה את זה מול הפנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2013, 15:59 
אבו כובע אני בכנות חושב שסמים קלים פחות מסוכנים מאלכוהול,
ובאותה מידה שאני לא מגיע לעבודה שיכור, כך גם לא אגיע לעבודה מסטול, וכך רוב האנשים.
אם יגדירו בפשטות מהם האסור והמותר של הליגליזציה אני לא רואה סיבה שהיא תפגע בסדר היום של האנשים בישראל.
אגיד לך יותר מזה? אני לא מכיר אנשים שלא מעשנים כי זה לא חוקי. יש כאלו שלא מעשנים כי זה מסריח, כי זה יקר, כי זה לא מתאים לאורך החיים שלהם, כי הם פשוט לא נהנים מהאקט עצמו, אבל בודדים אלו שפגשתי שלא מעשנים נטו בשל חוסר החוקיות. אני גם חושב שהליגליזציה לא תהפוך את הסמים לרווחת הכלל, פשוט תקל על היומיום של אלו שגם ככה צרכו אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2013, 16:00 
כל עוד יש פה חברות תרופות חזקות זה לא יהיה חוקי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2013, 17:51 
סמל אישי של המשתמש
איתי כתב:
ובאותה מידה שאני לא מגיע לעבודה שיכור, כך גם לא אגיע לעבודה מסטול, וכך רוב האנשים.
אם יגדירו בפשטות מהם האסור והמותר של הליגליזציה אני לא רואה סיבה שהיא תפגע בסדר היום של האנשים בישראל.
אגיד לך יותר מזה? אני לא מכיר אנשים שלא מעשנים כי זה לא חוקי. יש כאלו שלא מעשנים כי זה מסריח, כי זה יקר, כי זה לא מתאים לאורך החיים שלהם, כי הם פשוט לא נהנים מהאקט עצמו, אבל בודדים אלו שפגשתי שלא מעשנים נטו בשל חוסר החוקיות. אני גם חושב שהליגליזציה לא תהפוך את הסמים לרווחת הכלל, פשוט תקל על היומיום של אלו שגם ככה צרכו אותם.

אתה לא צריך לחשוב, יש מחקרים ויש עובדות ברורות. לקנאביס יש סגולות רפואיות מדהימות ומעט מאוד נזקים.
עיקר הנזקים נגרמים מהדרך בה אנו צורכים אותו - העישון, אבל לא מהמרכיבים של הצמח שעוזר לתפקוד לב ריאה, ללחץ דם ולשיכוך כאבים, וזאת מבלי להזכיר את הסגולות הפסיכולגיות שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2013, 18:27 
סמל אישי של המשתמש
רואה שחורות כתב:
איתי כתב:

אתה לא צריך לחשוב, יש מחקרים ויש עובדות ברורות. לקנאביס יש סגולות רפואיות מדהימות ומעט מאוד נזקים.
עיקר הנזקים נגרמים מהדרך בה אנו צורכים אותו - העישון, אבל לא מהמרכיבים של הצמח שעוזר לתפקוד לב ריאה, ללחץ דם ולשיכוך כאבים, וזאת מבלי להזכיר את הסגולות הפסיכולגיות שלו.

אם זה כ"כ בטוח, היית רוצה שהרופא שלך יעשן לפני שהוא בודק אותך ?
הגננת בגן ? המורה בכיתה ? נהג האוטובוס ? נהג הקטר ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2013, 18:41 
סמל אישי של המשתמש
dr.avi כתב:
רואה שחורות כתב:
איתי כתב:

אם זה כ"כ בטוח, היית רוצה שהרופא שלך יעשן לפני שהוא בודק אותך ?
הגננת בגן ? המורה בכיתה ? נהג האוטובוס ? נהג הקטר ?

שמע, זה לא שחור או לבן, השאלה היא לא "האם אתה מעושן או לא?". יש המון גוונים אפורים והמון תחושות שונות שיכולות להיגרם (בטוח שאני לא מחדש לאף אחד כלום).
למשל ראיתי סרט על מעשן קבוע שהפסיק למשך חודש. בבדיקות התכופות שנערכו לו התוצאות היו הרבה פחות מרשימות מבחודש אחרי - בו חזר ועישן כל יום.
אם הרופא שלי חזר לפני שעה מהפסקת צהריים ושם הוא מצא לנכון לתת שאכטה אחרי הסנדוויץ' אז אני בטוח שלא רק שזה לא יפריע לי, הוא גם יהיה מחוייך יותר, רגוע יותר וקשוב יותר. מן הסתם מסטול אני לא אשמח לראות אותו.

בכל אופן, כשמדברים על לגליזציה מדברים על כזו שתשפר את אורח חיינו, וכזו שהניצול שלה יהיה בוגר ואחראי. מה זה אומר? שלא מעשנים בזמן העבודה, שלא מעשנים כשנוהגים וכו'... מן הסתם אלו סיכונים שיווצרו אם וכאשר תהיה פה כזאת, אבל הם בהחלט לא מספיקים לבדם בשביל לעצור את התהליך העולמי שמתרחש.
אם ביום יום הרופא שלי מעשן בזמנו הפנוי, ולעבודה הוא מגיע "מפוקס", אז לא רק שלא יהיה לי משהו רע להגיד על זה, אני גם אראה זאת בחיוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 127 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: