תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 16:59

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 101 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אלימות המשטרה
הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2013, 23:03 
סמל אישי של המשתמש
איזה עושה את העבודה? תגיד לי, הבועה הזו שאתה חי בה תתנפץ מתישהו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2013, 23:03 
סמל אישי של המשתמש
נשיקה צרפתית כתב:
ברגר כתב:
נשיקה צרפתית כתב:
חבל שיצאו החוצה כלכך קצת

הקבוצה יותר חשובה

יש דברים מעבר לניצחון או הפסד, אם היינו מרוקנים את היציע הסיפור הזה היה עולה לכותרות והאלימות הייתה יוצאת לאור, ואני בטוח שהקהל שנשאר ממש הורגש...
תכלס בוא נודה שמי שנשאר נשאר כי הוא רצה לראות את המשחק ולא בשביל "לא להפקיר את הקבוצה".
לא מצפה מהורים עם ילדים לצאת או אנשים מבוגרים, אבל גם חצי יציע שיוצא היה עושה תעבודה.

לצאת זה הרעיון הכי פחות נכון אחי
קצת פאדיחה אפילו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2013, 23:05 
סמל אישי של המשתמש
נשיקה צרפתית כתב:
ברגר כתב:
נשיקה צרפתית כתב:
חבל שיצאו החוצה כלכך קצת

הקבוצה יותר חשובה

יש דברים מעבר לניצחון או הפסד, אם היינו מרוקנים את היציע הסיפור הזה היה עולה לכותרות והאלימות הייתה יוצאת לאור, ואני בטוח שהקהל שנשאר ממש הורגש...
תכלס בוא נודה שמי שנשאר נשאר כי הוא רצה לראות את המשחק ולא בשביל "לא להפקיר את הקבוצה".
לא מצפה מהורים עם ילדים לצאת או אנשים מבוגרים, אבל גם חצי יציע שיוצא היה עושה תעבודה.

1. גם במקרים שחצי יציע יצא זה לא עשה שום כותרות.
2. גם במקרים שהיו כותרות האמת ברוב המקרים לא יצאה לאור.
3. גם במקרים הבודדים שהאמת יצאה לאור לא קרה עם זה כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2013, 23:12 
למה הייתי צריך לצאת בדיוק?
כשאותי בא לעצור שוטר אני הולך איתו גם אם הוא סתם כלב ונטפל עלי.
זה החוק ואותי חינכו לכבד אותו.
לא בא לחנך את מי שנוהג אחרת אבל למה אני צריך לגלות איתו סולידריות.
ואגב זה מצחיק שכמו גברים רבים עם המשטרה אבל אחרי זה נעלבים ויוצאים החוצה.
מי בדיוק קיבל את העונש בזה שהם יצאו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2013, 23:19 
אני פשוט לא מאמין לכם, נכנסו שוטרים בלי שום סיבה, הכו ועצרו אנשים בלי שום סיבה ובזה מנעו מהם לראות את המשחק
ואתם נשארים ביציע? לא עושים מחאות כדי שיהיו כותרות, עושים את זה כי זה מה שנכון
קהל של מפקירים
גועל נפש מי שהיה עד לאלימות המשטרה ולא יצא
איכס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2013, 23:22 
ממש לא מצדיק את השוטרים שהתנהגו כמו חיות היום וגם האחראי של חברת האבטחה, החולירע.
מישהו יכול להסביר לי למה כל פעם הקהל שלנו מסתבך עם השוטרים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2013, 23:25 
יש בעיות שאין להן פתרון
גם במקרה ששוטר מגיע לעזור לחבר שלו, ומאיים על תחקירן של תכנית טלויזיה מהפריים טיים, והכל מתועד, עם השם והפרצוף שלו, שהוא יזרוק אותו למעצר, ויזיין אותו, ויתפור לו תקיפת שוטר והכל, וזה משודר וזה קרה לאדם שמקורב מאד לתקשורת, אז אחרי שנה - שנתיים השוטר הזה מקודם.

וזה עוד אדם שלא משתייך למגזר שמבחינת כלל הציבור מגיע למגרשים בשביל להתפרע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2013, 23:28 
צר לי מאוד, אבל אני באמת לא מבין איך הגיוני ש"שוטרים נכנסו ליציע בפתאומיות"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2013, 23:34 
סמל אישי של המשתמש
Violet כתב:
צר לי מאוד, אבל אני באמת לא מבין איך הגיוני ש"שוטרים נכנסו ליציע בפתאומיות"

גם אני לא. אבל לגמרי במקרה עמדתי במרחק יריקה מהכניסה ליציע מהדשא ואפילו יותר קרוב למקום בו הייתה המהומה ואני יכול לספר בביטחון מוחלט שהמאבטחים נכנסו ללא כל סיבה ליציע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2013, 23:42 
סמל אישי של המשתמש
יכול להיות שאתם צודקים, לא יודע, לי זה מה שהרגיש נכון. כל אחד ילך בדרכו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2013, 23:44 
עזבו עכשיו את הסיבה שבגללה נכנסו השוטרים ליציע (אם זה בגלל המוטות של הדגלים ואם זה בגלל שביקשו מאיש הברזלים לא לעמוד על הגדר).
הקטע של לצאת מהמגרש פוגע בקבוצה, פוגע בעידוד שיכול לשנות מומנטום ללחוץ על שופט ועוד.
הפועל מעל הכל?
כנראה שהאגו האישי הוא מעל הכל...
טוב שלא ביקשתם גם מהשחקנים לרדת מהמגרש.
opheaaa כתב:
אני פשוט לא מאמין לכם, נכנסו שוטרים בלי שום סיבה, הכו ועצרו אנשים בלי שום סיבה ובזה מנעו מהם לראות את המשחק
קהל של מפקירים
איכס

ואם כולם היו יוצאים אז?
אז מה היה קורה?
פעם הבאה זה לא היה קורה?
השוטרים היו אומרים לעצמם וואי שיט הם יצאו כולם מהמגרש איזה באסה..
כאילו מה באמת?!
סבבה אני מבין את הסולידריות של כמה מכם שאומרים לעצמם ברגע שעוצרים את חבר שלי אז אני הולך איתו ויוצא גם מהמגרש,
מובן אבל אל תבקשו מהאחרים לצאת ועוד תבוא אליהם בטענות על זה שהם לא יצאו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2013, 23:45 
סמל אישי של המשתמש
הכוונה, לירון, היא להביע אקט כלשהו של מחאה.
לכל הפחות לא להתייחס לזה כאילו זה עוד ארוע שלא רלוונטי לאף אחד ולא ידברו עליו למחרת.

אל תתמם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2013, 23:48 
לירון האדום כתב:
עזבו עכשיו את הסיבה שבגללה נכנסו השוטרים ליציע (אם זה בגלל המוטות של הדגלים ואם זה בגלל שביקשו מאיש הברזלים לא לעמוד על הגדר).
הקטע של לצאת מהמגרש פוגע בקבוצה, פוגע בעידוד שיכול לשנות מומנטום ללחוץ על שופט ועוד.
הפועל מעל הכל?

.

אין לך טיפה שלך בושה?
מי שיוצא ולא מעודד פוגע בקבוצה?
אם זה ככה, אז למה אתה לא מעודד?
גם חייבים לך דין וחשבון בטח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2013, 23:49 
אדום נחמד כתב:
הכוונה, לירון, היא להביע אקט כלשהו של מחאה.
לכל הפחות לא להתייחס לזה כאילו זה עוד ארוע שלא רלוונטי לאף אחד ולא ידברו עליו למחרת.

אל תתמם.

אל תיתמם בחיים לא ייצא יציע שלהם החוצה, בדיוק כמו שנדיר יהיה לראות שחקנים יורדים מהמגרש לאחר ששופט למשל שוגה לרעתם.
בשביל שיהיה "באז" על המקרה וכך צריך לקרות, צריך לערב את התקשורת, יש אוהדים שיש להם קשרים בתקשורת.
ואכן צריך להקים קול על כך, אבל יש גם דרך, תפגין במשחקים הבאים, תרים שלטים בגנות השוטרים וכו',
תגיש תלונות למח"ש, שהנהלת הפועל תגיש תלונה רשמית למשטרת ישראל + להתאחדות ועוד ועוד ועוד.
לצאת החוצה ולא לעודד זה לפגוע בקבוצה, זה הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2013, 23:50 
סמל אישי של המשתמש
נשיקה צרפתית כתב:
ברגר כתב:
נשיקה צרפתית כתב:
חבל שיצאו החוצה כלכך קצת

הקבוצה יותר חשובה

אני חושב שכקבוצה שהמטרה העיקרית שלה זה לתמוך בקבוצה, אפשר לחשוב על דרכים אחרות למחות נגד האלימות הזאת שפחות פוגעות בקבוצה מלתת לה לשחק מחצית שלמה בלי תמיכת הקהל. על אחת כמה וכמה כשכבר מובן חד משמעית שהקהל ברובו לא מסכים איתה(ונסיון העבר הוכיח את זה), אז לנסות לעשות אותה שוב כשברור שהאפקט היחיד יהיה פגיעה בקבוצה וריבים בין אלה שיוצאים לאלה שלא זה פשוט חסר תועלת.
ובואו נגיד תאכלס, לאף אחד לא היה אכפת גם אם כל היציע ריק. זה מקסימום היה מקבל שתי שורות ברוב האתרים וכותרת לכמה דקות באתרים עם העורכים היותר נחמדים, ובזה זה כנראה היה מסתכם. המחאות האלה לא מועילות בכלום(אם כבר אז להפך-אלה שגרמו לכל המהומה הזאת לא היו צריכים להתמודד עם הלחץ שיש אחרי המשחקים שזה כנראה החלק הכי קשה בתפקיד שלהם, והם גם היו מסיימים לעבוד יותר מוקדם בתור פרס על זה).
או שאולי המטרה לא היתה לעלות לכותרות בארץ, אלא שכל אתרי האולטראס והאנטיפה והACAB יפרסמו ששוטרים ישראלים עצרו בברוטליות 5 אוהדי הפועל תל אביב, ובמחאה כל האוהדים רוקנו את היציע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2013, 23:50 
סמל אישי של המשתמש
כמובן שלא כולם יצאו. ככה זה בחיים. לא כולם משתפים פעולה.
אבל לטעון שלא צריך לצאת זה כבר משהו אחר לגמרי.

וכן, צריך לעורר באז בתקשורת. איך יותר קל לעשות את זה מאשר לרוקן יציע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2013, 23:54 
אדום נחמד כתב:
כמובן שלא כולם יצאו. ככה זה בחיים. לא כולם משתפים פעולה.
אבל לטעון שלא צריך לצאת זה כבר משהו אחר לגמרי.

וכן, צריך לעורר באז בתקשורת. איך יותר קל לעשות את זה מאשר לרוקן יציע?

בן אם תרוקן יציע שלם ובן אם לא, תקבל את אותו יחס בתקשורת (בהתאם להרבה דברים אחרים).
זאת לא הפעם הראשונה שהאולטראס יוצאים החוצה, זאת גם לא פעם ראשונה שחוץ מהם אף אחד לא יצא החוצה.
אז מה ההבדל בין הפעם הזאת לההיא ולזאת שתבוא אחריה ? (בתקווה שלא תגיע).
שוב - בסופו של דבר הקבוצה נפגעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2013, 23:59 
לירון האדום כתב:
הפועל מעל הכל?
opheaaa כתב:
קהל של מפקירים
איכס

ואם כולם היו יוצאים אז?
אז מה היה קורה?
פעם הבאה זה לא היה קורה?
השוטרים היו אומרים לעצמם וואי שיט הם יצאו כולם מהמגרש איזה באסה..
כאילו מה באמת?!
סבבה אני מבין את הסולידריות של כמה מכם שאומרים לעצמם ברגע שעוצרים את חבר שלי אז אני הולך איתו ויוצא גם מהמגרש,
מובן אבל אל תבקשו מהאחרים לצאת ועוד תבוא אליהם בטענות על זה שהם לא יצאו.

בעולם מושלם השחקנים באמת לא היו עולים לשחק, כשקהל שבא לראות אותם ולדחוף אותם קדימה מותקף על ידי שוטרים, הם לא היו צריכים לעלות
משטרה עלתה ליציע כדי לעשות בלאגן וללכת מכות
אז כן, שיהיו יציעים ריקים, רק שהקהל יוכיח שאם פוגעים סתם באוהד של הקבוצה, אז פוגעים בכל הקהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2013, 00:05 
חבר, אתה חי בסרט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2013, 01:46 
סמל אישי של המשתמש
opheaaa כתב:
קהל של מפקירים
איכס

שאלה פשוטה,
למה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2013, 05:14 
לפחות תקפידו על העובדות.
השוטרים לא סתם התחילו להרביץ.
כל פעם ששוטר בא להוציא מישהו מהיציע 50 איש מנסים למנוע את זה.
השוטרים אגב חוטפים גם הם מכות ביציע.
אותו סיפור כולל היציאה המצחיקה החוצה היה בדרבי סל שנה שעברה.
רוצים להיות אולטראס?סבבה.על תצפו מכל היציע לשתף איתכם פעולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2013, 06:41 
מהפכה כתב:
לפחות תקפידו על העובדות.
.

לא שזה לא נכון בדר"כ, אבל לגבי אתמול מי שלא מקפיד על העובדות זה אתה.
בדקה ה- 43 החליט קצין הביטחון של הפועל חיפה (שהוא אגב בן אלף זונות וכל שנה עושה בלאגן) שלא מתאים לו בעין שיש אוהד אחד בודד שעומד על גדר בגובה מטר.
אז בדקה ה- 43 פתאום הוא החליט לשלוח את המאבטחים שלו להוריד את האוהד. אמרו להם "מה נזכרתם פתאום דקה 43" ולא עברה שנייה אחת, עד שכל המאבטחים רצו פנימה והתחילו להעיף כל מי שהם ראו בדרך.
מי שהיה שם, היה לו ברור שהם חיפשו את הבלאגן וחיכו לו. מי שלא, ימשיך להסביר למה תמיד הקהל של הפועל אשם.
אגב, אופציה אחת הייתה לצאת עם הציוד (אופציה שבדיעבד או לא בדיעבד די נחלה כישלון חרוץ, כי לא היה אפקט כמעט לכמות). אופציה שנייה הייתה להמשיך את המחאה בפנים. אופציה של להישאר אדישים לא קיימת.
אם היו ממשיכים את המחאה בפנים, אז במקום לדבר על אלימות שוטרים היו מדברים על אלימות אוהדים ובתי דין ואז שוב הייתם מתהפכים על חלק מהקהל. אז לפחות תהיו הוגנים כדי להגיד שלכם לא מתאים לצאת וזהו. מה עוד יש לכם לנהל על זה דיון?
אנשים שבמשך 90 דקות לא פותחים את הפה, מעיזים לכתוב כאן שמי שיצא החוצה פוגע בקבוצה בכך שהוא לא מעודד? אין לכם בושה?
ואגב, אפשר לספר פה סיפורים עד מחר. בסופו של יום, רב מוחלט של האנשים מגיעים לראות משחק וללכת הביתה.
גם אם שוטרים היו נכנסים אתמול עם אלות זה לא היה מעניין אותם.
גם אם מודיעים על מועד משחק בישראל 3 ימים מראש, זה לא מעניין אותם. מקסימום לא יסתדר להם והם לא יבואו.
גם אם ייקחו להם 400 ש"ח למשחק בליגת האלופות ויגידו להם "תגידו תודה שאתם משחקים בבלומפילד ולא בר"ג", אז זה לא מעניין אותם.
אותם מעניין לבוא למשחק וללכת הביתה. לפעמים, אגב, זה טוב. אבל כדי לעשות שינוי בדברים שמפריעים, או אמורים להפריע, לכולם, אפשר לשכוח משיתוף פעולה איתם.
להם לא באמת איכפת שאוהדים בישראל הם האחרונים בשרשרת הגורמים שמתחשבים בהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2013, 06:51 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
מהפכה כתב:
לפחות תקפידו על העובדות.
.

לא שזה לא נכון בדר"כ, אבל לגבי אתמול מי שלא מקפיד על העובדות זה אתה.
בדקה ה- 43 החליט קצין הביטחון של הפועל חיפה (שהוא אגב בן אלף זונות וכל שנה עושה בלאגן) שלא מתאים לו בעין שיש אוהד אחד בודד שעומד על גדר בגובה מטר.
אז בדקה ה- 43 פתאום הוא החליט לשלוח את המאבטחים שלו להוריד את האוהד. אמרו להם "מה נזכרתם פתאום דקה 43" ולא עברה שנייה אחת, עד שכל המאבטחים רצו פנימה והתחילו להעיף כל מי שהם ראו בדרך.
מי שהיה שם, היה לו ברור שהם חיפשו את הבלאגן וחיכו לו. מי שלא, ימשיך להסביר למה תמיד הקהל של הפועל אשם.
אגב, אופציה אחת הייתה לצאת עם הציוד (אופציה שבדיעבד או לא בדיעבד די נחלה כישלון חרוץ, כי לא היה אפקט כמעט לכמות). אופציה שנייה הייתה להמשיך את המחאה בפנים. אופציה של להישאר אדישים לא קיימת.
אם היו ממשיכים את המחאה בפנים, אז במקום לדבר על אלימות שוטרים היו מדברים על אלימות אוהדים ובתי דין ואז שוב הייתם מתהפכים על חלק מהקהל. אז לפחות תהיו הוגנים כדי להגיד שלכם לא מתאים לצאת וזהו. מה עוד יש לכם לנהל על זה דיון?
אנשים שבמשך 90 דקות לא פותחים את הפה, מעיזים לכתוב כאן שמי שיצא החוצה פוגע בקבוצה בכך שהוא לא מעודד? אין לכם בושה?
ואגב, אפשר לספר פה סיפורים עד מחר. בסופו של יום, רב מוחלט של האנשים מגיעים לראות משחק וללכת הביתה.
גם אם שוטרים היו נכנסים אתמול עם אלות זה לא היה מעניין אותם.
גם אם מודיעים על מועד משחק בישראל 3 ימים מראש, זה לא מעניין אותם. מקסימום לא יסתדר להם והם לא יבואו.
גם אם ייקחו להם 400 ש"ח למשחק בליגת האלופות ויגידו להם "תגידו תודה שאתם משחקים בבלומפילד ולא בר"ג", אז זה לא מעניין אותם.
אותם מעניין לבוא למשחק וללכת הביתה. לפעמים, אגב, זה טוב. אבל כדי לעשות שינוי בדברים שמפריעים, או אמורים להפריע, לכולם, אפשר לשכוח משיתוף פעולה איתם.
להם לא באמת איכפת שאוהדים בישראל הם האחרונים בשרשרת הגורמים שמתחשבים בהם.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2013, 06:58 
אני חושב שכתבתי בצורה ברורה שלא בזין שלי לצאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2013, 07:19 
villa crespo כתב:
לירון האדום כתב:
הפועל מעל הכל?

.

אין לך טיפה שלך בושה?
מי שיוצא ולא מעודד פוגע בקבוצה?
אם זה ככה, אז למה אתה לא מעודד?
גם חייבים לך דין וחשבון בטח.

שאלה: העידוד הדגלים שהסתירו לכולם גם לאלו שישבו למעלה,
הם בשביל מי ? בשבילי שיושב/עמוד במעלה היציע
ומצטרף פה ושם לשירים? או בשביל לדחוף את הקבוצה?
ואתה יודע מה - קדם תתחשבו באלו שאתם מסתירים להם
עם הדגלים אחרי זה תבואו בטענות למה לא יצאו איתכם.
שוב לדעתי זה פוגע בקבוצה אבל אמרתי אני מבין
את אותם אלו שיצאו כי חבר שלה נעצר.
אבל אם שאר הקהל ייצא או לא זה לא ישפיע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2013, 07:29 
סמל אישי של המשתמש
לא הייתי ואם כל הכבוד לטלויזיה לא ניתן לראות איך התחילה המהומה.
בכל מקרה, בוודאי שאלימות המשטרה אין מקום ואני מקווה שהמכים יענשו בכל חומרת הדין ולא ימסמסו את הנושא כמו בעבר.

לגבי יציאה או אי יציאה , הגיע הזמן שיותר ויותר אנשים יפנימו שהמעודדים לסוגיהם לא עושים זאת עבור הקבוצה או עבור השקנים או עבור חבריהם ליציע.
הם מעודדים עבור עצמם, עבור הנאתם , עבור אמונתם . דבר לגיטמי לכשעצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2013, 07:33 
המשטרה התנהגה כמו חרא אתמול, אבל משום מה, תמיד הקהל שלנו מסתבך איתם. כשזה קורה 15 פעמים בעונה, כנראה שהבעיה היא יותר אצלנו.
הכי גרוע מבחינתי, זה לשיר ״שואה למשטרה״. יש לנו בקהל חבורה של אנשים מגעילים שמשתמשים במושג הזה בקלות וכשגיא פניני התנהג כמו פרחי זבל, הם קפצו עליו. אתם לא שונים ממנו.
אין לי בעיה להיות שונה מכל הקהלים ושישנאו אותנו, יש לי בעיה עם אנרכיסטים מגעילים שמשתמשים במושגים כמו ״שואה״ ו״נאצי״. הייתי שולח אותם לביקור באוושוויץ ואולי אז הם היו מבינים. מבחינתי, זה פשוט נמאס!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2013, 07:47 
מהפכה,על הזין שלי הילדוני אולטראס כמו שאני על הזין שלהם.זה לא סותר את העובדה שהמאבטחים(שהם אלו שהתחילו את הבלגן ולא המשטרה)הם פשוט ביוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2013, 08:06 
אני ישבתי עד דקה שלושים בערך במרכז היציע ומה שראיתי בעיקר היו ארבעה דגלים (בצבעים שאני דווקא דיי מחבב) מתנופפים מול העיניים.
אחרי שמישהו סיפר לי שגילי החמיץ מול שער ריק ואחרי שגיליתי שמפלס העצבים שלי ושל עוד הרבה אנשים מסביבי על הדגלים עולה מרגע לרגע פשוט לקחתי את עצמי ואת הבן שלי ועליתי למעלה כדי לראות משהו.
שהתחילה המהומה במחצית הייתי בטוח שהרקע לכך הוא הדגלים ושמישהו שהחליט שבא לו לראות את המחצית השניה.
התחושה במשך כל המחצית הראשונה הייתה מתסכלת למדיי, אתה עומד במרכז היציע ולא רואה כלום מהמשחק, לא קצת, לא משהו שאתה יכול לעקוף במבט, פשוט לא רואה כלום!
ברור לך לחלוטין שלא רק שאף אחד לא יספור אותך אם תבקש להוריד דגל אלה גם כנראה שתיתקל בתגובות זועמות למדיי בשל הבקשה המוגזמת שלך לראות קצת משחק ולפגוע אנושות בקבוצה ובעידוד, אתה בעיקר מרגיש כאילו מישהו משתין עליך בקשת.
עכשיו מתחיל בלאגן ובאמת שהיה נראה ממרומי היציע שהמשטרה והמאבטחים מגזימים בכמות הכוח שהופעל, מה אתם מצפים ממני כרגע שאני אקום ואצא כאות הזדהות עם אלה שרק לפני רבע שעה הרגשתי שמשתינים עלי ואין לי מה לעשות בנידון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2013, 08:44 
לירון האדום, בעניין הדגלים המסתירים, אתה נובח על העץ הלא נכון. אני מתנגד גדול לדגלים במתכונתם הנוכחית משתי סיבות:
א. הם פוגעים בעידוד. אוהד שמתעסק כל הזמן בנסיונות לראות את המשחק, לא מעודד. קשה לעודד בלי קשר למשחק ובשביל זה צריך לראות אותו.
ב. אני נגד פילוג בקהל ואם זה מפריע לאנשים, אז אפשר להתחשב.

דגלים צריכים להיות במרכז הקומץ ובשאר היציע רק בחלקים מסוימים מהמשחק. נראה לי שזה הפיתרון שכולם יוכלו לחיות איתו בשלום.

וזה עדיין לא מסביר איך אפשר להגיד שמי שיוצא פוגע בעידוד, בזמן שאחרים לא מעודדים בכלל.

מהפכה, אין בעיה שזה על הזין שלך היה לצאת אתמול. לגיטימי. אבל אני חושב שהתמונה רחבה הרבה יותר. השאלה אם גם על הזין שלך אם יעשו משהו נגד היחס לקהל בישראל? למשל, הזכות הבסיסית לדעת על מועד משחק מראש ולא בדקה ה- 90?
השאלה אם היה על הזין שלך כשלקחו 250 ש"ח למשחק מסכן נגד טוטנהאם או 400 ש"ח למשחק בליגת האלופות?
רבאק, כשטביב ניסה לפרק את הקבוצה מנכסיה, היו צריכים לגרד בכח 2000 איש כדי למחות נגדו. וגם כשהחרימו משחק, בלומפילד התמלא באוהדים אחרים שזה על הזין שלהם.
זו הבעיה הגדולה. אוהד לאוהד זאב? אוהד לעצמו זאב. אי אפשר לזכות לשיתוף פעולה בכלום, גם בדברים שפוגעים ונוגעים לכולם.
מה שהיה אתמול זה בולשיט. הלוואי ואלה יהיו הצרות שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 101 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: