bergkamp כתב:
sylar אתה בן של זונה. אין לי מושג אם אתה באמת אוהד הפועל ואפילו לא אם אתה באמת תושב תל אביב, אבל אתה בן של אלף זונות ובחיים לא יצאתי על מישהו בפורום כמו שאני יוצא עליך י'חתיכת אפס.
בוא נתחיל רגע מהעובדה שחולדאי הרס את אוסישקין, תוך כדי שהוא משאיר את הפועל ת"א לגסוס. אם הקהל של הפועל לא לוקח את העניין הזה על הגב שלו ומקים קבוצה מהקבר, אין היום הפועל ת"א בכדורסל בזכות צמד הפושעים חולדאי ושאול. לא אשכח שפגשתי את הזבל הזה במסעדה ואמרתי לו שיוריד את הידיים שלו מאוסישקין, הוא חייך את החיוך היהיר שלו ואמר לי 'אין מה לעשות, חייבים להרוס את האולם הזה, אין ברירה אחרת'.
נמשיך בדרך שבה אוסישקין נהרס, בביריונים שנשלחו לשם במהלך תקופת המחאה, במניעה לא חוקית מתושבים לבושים באדום (אפילו כאלה שלא אוהדי הפועל) להיכנס לישיבות מועצה הפתוחות לציבור הרחב. נמשיך בזה ש-6 שנים אחרי שהאולם נהרס, להפועל ת"א כדורסל שפותחת עונה שנייה בליגת העל אין אולם והיא נודדת בין ראשון לציון לרמת השרון לאולם שקטן על מידותיה בהדר יוסף. איזה יופי שבונים אולם, מה בדיוק מנע מהחולדה המושחתת לבנות אולם כשהגענו כבר לליגה הלאומית?
ועכשיו נשים את הפועל בצד. אין לי ספק שאתה לא תל אביבי במקור (שוב, אם אני מאמין לגרסה שבן זונה מטונף כמוך יכול להיות אוהד הפועל ותושב תל אביב), אבל אני כן. אני שנאתי את חולדאי הרבה לפני שאוסישקין בכלל היה על הפרק והלכתי להצביע נגד מי שהתמודד נגדו בכל קדנציה, פרט לזו הראשונה שבה הוא נבחר. תחת הבן זונה הזה העיר הפכה להיות גן עדן לנדל"ניסטים וגיהנום לצעירים חסרי נכסים. בדירה שלפני 6 שנים שכרתי ב-3500 שקל רצו ממני כיום 5700 שקל. ומה הבן הזונה חולדאי עושה? מפשיר קרקעות עירוניות לבניית מגדלים להייטקיסטים בשוק הסיטונאי, מאפשר בניית מגדלי יוקרה של גינדי ועוד כרישי נדל"ן בכל פינה. חוסם לנו את האוויר מהים. אה רגע, הים. שם דווקא לו אכפת לו להשקיע פחות - כלומר מי שצריך במקרה להזרים מי ביוב ימצא שם אכסניה נהדרת להיפטר משופכין. גם התשתיות הנפלאות שחולדאי דואג להן בדמות שיפוצים ראוותניים (חמש שנים שיפצו את אבן גבירול! חמש שנים! אבל בדרום העיר אותם רחובות משובשים עם ביוב ימשיכו לעמוד כמו שהם) קורסות פעם אחר פעם ומאפשרות לביוב להגיע לים שלנו. ואז יש כמובן את השיפוץ השערורייתי של הטיילת. 50 מיליון שקל כדי לבנות טריבונה, להקטין את רצועת החול בחוף הים לטובת בטון! וכל זה מסתבר, כדי להסתיר צינור גז מסחרי שהוטמן מתחת לאדמה (ובמפתיע העירייה מסרבת להגיב או להתייחס אליו). 50 מיליון שקל שיפוץ!
ואני כבר לא מדבר על ענייני חינוך, תחבורה, חנייה - כל דבר שמטריד את מי שבאמת גר בעיר הזאת. ואפילו הדברים הטובים שנעשו תחתיו - תל אופן, גינת קריית ספר - קרו רק בזכות "עיר לכולנו" שהגיעה עם אג'נדה ירוקה ונאבקה נגדו למשל על רצונו להפוך את השטח למגדל על חשבון גינה ציבורית באזור שחסר ריאה ירוקה.
ומה עם בעלי העסקים שנאבקים בעירייה מתנכלת? זאת אומרת עירייה שמתנכלת למי שבא לה להתנכל, לא לאנשים שהחולדה חפץ בייקרם. בשביל זה עובד האגף לרישוי עסקים בעירייה, שאנשים מסתובבים בין עסקים ודורשים שוחד (!!!) כדי שלא יוציאו למקום צו סגירה או דרישה לשיפוץ של עשרות אלפי שקלים מטעמי תברואה או שקר כלשהו. מדובר באגף שלם שמנוהל ע"י עבריינים בשירות חולדאי. אני אישית מכיר חבר שהגיע אליו "פקח" מטעם האגף לרישוי עסקים ורמז לו שתמורת תשלום של כמה אלפי שקלים הוא יוכל להימנע משיפוץ המקום שלא עומד בתקן כלשהו ויעלה לו עשרות אלפי שקלים.
על מקורביו וסגניו שהואשמו בשחיתות בסיפורי מכרזים וחניונים אני לא ארחיב כי כבר נשבר לי הזין לכתוב בשביל זין כמוך שמספר לנו שחולדאי טוב והוא מסתכל על זה קודם כל כתושב. טפיייי עליך י'זבל.
אז ככה, אני תל אביבי מהיום שנולדתי. אני אוהד הפועל ומנוי לשער 5 החל מהעונה, עד העונה הייתי ב-7.
הייתי במאות משחקים, בכיתי עם הקבוצה, שמחתי עם הקבוצה, התעצבנתי, קיללתי, שתקתי, נרטבתי בגשם, נשרפתי בשמש.
אני לא בן זונה, וגם לא בן של אלף זונות, אני בסך הכל מצביע אחרת ממך.
מצד אחד אין סיבה שאני אגיד לך את זה כי אתה לא שווה את המאמץ.
מצד שני לא באמת יצאת עלי, בעיקר יצאת על חולדאי.
כמו שכתבתי בעמוד הקודם, ההצבעה שלי בבחירות לעיריה היא אנוכית.
לא מעניין אותי למשל דיור ציבורי (וסליחה שאני לא פוליטיקלי קורקט אבל אתה כבר שברת את המחסום הזה) אז לא מעניין אותי מה ניצן מציע כאלטרנטיבה.
מה שאני צריך אני פחות או יותר מקבל ומה שאני לא צריך לא ממש מעניין אותי.
חולדאי הוא אפס, אין ספק. ויכול להיות שגם אני עם האגואיזם שהצגתי פה.
אני לא מתכוון לסנגר עליו, או להגן עליו - ולא כי זה הפסד ידוע מראש מול אוהדי הפועל, אלא פשוט כי באמת אני חושב שהוא אפס מאופס, נוכל מרושע, נבלה מסריחה, אינטרסנט מגעיל וכו' וכו' וכו'.
אתה גם לא צריך לשכנע אותי שלהרוס את האולם היה להרוג את הפועל כדורסל.
אתה מבייש את שם המשתמש האדיר שלך, אין לי מילה אחרת לומר.
אז טפיייי עלי? בסדר.