תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 09:46

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 8 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: בטים באינטרנט
הודעהפורסם: 11 יולי 2013, 16:00 
אני יודע שהיה פה לא פעם אשכול בנושא הזה.
כמה דברים לא ברורים לי- נרשמתי לאתר ויקטור צ'נדלר ושם התברר לי שעם אשראי ישראלי אי אפשר לבצע הפקדות, ובכל אתרי ההימורים אפשר רק דרך העברה בנקאית.
איך בדיוק כל העסק הזה הולך? זה חוקי למי שתושב הארץ להמר באתרים מחו"ל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: בטים באינטרנט
הודעהפורסם: 11 יולי 2013, 17:32 
סמל אישי של המשתמש
לך אליהם, הכל יסתדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2013, 17:58 
לויקטור צ'נדלר יש כרטיסים שנקראים "אינטרנט קארד" שאתה קונה במקומות שונים בארץ. אתה משלם מזומן, מקבל קוד, מקיש אותו בתוכנה והחשבון שלך מזוכה בסכום ששילמת מינוס עמלה של איזה עשרה אחוז.

מה הכוונה שאר האתרים? אם נניח אתה מדבר על פוקר, לרוב האתרים הגדולים (נניח פוקרסטארס) יש פורומים של אנשים שמוכרים כסף של פוקרסטארס, אתה נפגש איתם והם במקום מעבירים לך כסף לחשבון.

אם אתה מדבר על אתרי הימור ספורט, אז באתרים הגדולים (בט 365 , bwin וכו') אני אישית לא הצלחתי להפקיד כסף גם שניסיתי להשתמש באשראי הונגרי ובאשראי אמריקאי. אבל בטוח יש דרך, לא התעמקתי מספיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2013, 18:18 
כל העניין של האינטרנט קארד הזה נראה לי לא טוב. החלטתי לוותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2013, 20:21 
משתמש בזה כבר כמה שנים וזה אחלה.
מלבד העשרה אחוז עמלה שזה עמלה די גבוהה, הכל עובד חלק, וגם בכמה פעמים שהרווחתי והפקדתי לחשבון הכסף הגיע תוך כמה ימים לחשבון.
אבל בחירה שלך גבר. אולי הכי טוב זה לא להמר :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2013, 23:32 
סמל אישי של המשתמש
לא חוקי למי שמפיץ את זה. למי שמהמר אין למדינה מה לעשות.
בישראל יש חוק האיסור על הימור באינטרנט למעט אתר הטוטו, מה שקורה בפועל שהשלוחה הישראלית מפעילה את ויקטור צ'נדלר מגיברלטר, מה שאומר שלהם גם המדינה לא יכולה לעשות כלום. לגבי ההימור עצמו, ההימור נעשה באינטרנט שזה מרחב פתוח, הסרבר לא נמצא בישראל, אז הכל טוב והמדינה יכולה להישאר אתה יודע עם מה....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2013, 08:17 
סמל אישי של המשתמש
בשנה ומשהו האחרונות הבעיה הכי קשה הייתה לעשות העברות של כסף לארץ אם אתה רוצה למשוך זכיות.
ההפקדות יחסית נוחות,וכמו שנאמר פה שפרט לעלות ההפקדה דרך סוכן או דרך האינטרנט קארד,זה עובר חלק.
יש בנקים מסויימים (פועלים בוודאות עושים את המוות - עדות ממקור ראשון),ומחזירים את ההפקדות האלה חזרה לחו"ל.
יש אופציה של למשוך מסוכנים שלהם במזומן,אבל גם שם גוזרים עלייך עמלה,ולא בכל מקום ובכל זמן אתה תמצא סוכן כזה.
בקיצור,נהיה סופר בעייתי להמר בחו"ל,ולצערי הטוטו בחסות המשטרה ובתי המשפט הפכו את זה למשימה מסורבלת ודי בלתי אפשרית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2013, 00:01 
מי שבאמת מעונין שיצור קשר בפרטי.
בלי עמלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 8 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: