אדום תלאביבי כתב:
לאור קריסת הקודם וגילו המופלג, הגיע הזמן לקנות חדש.
השימוש שלי בלפטופ מועטים מאוד - לשבת איתו בסלון ולחבר אותו דרך HDMI לטלויזיה, לצורך צפיה בקבצי וידיאו שעליו + תוכנות אופיס + גוגל כרום. זה פלוס מינוס כל מה שאני עושה איתו.
אני רוצה משהו אמין שישרוד פרק זמן ממושך, ושלא יהיה יקר במיוחד.
חבר המליץ לי על Dell latitude E3550. ראיתי שזה בסביבות 3600 ש"ח.
לפני שאני רץ לקנות, אשמח לשמוע אם למישהו יש חוות דעת על הדגם הנ"ל, או על מקומות שכדאי או לא כדאי לקנות מהם, או על דגמים אחרים, זולים יותר, שאולי יתאימו לי.
תודות.
למה אתה צריך לפטופ ב-3600 שקל ?
אתה יכול למצוא לפטופ עם חיבור HDMI גם ב-2000-2500 שקל.
אתמול קניתי טושיבה סאטלייט מסדרת C855 למישהי, שילמנו 2350 שקל כי הועלתה דרישה לחלונות 7 במקום 8 ולכרטיס מסך סביר פלוס לצורכי עבודה.
יש מחשבים טובים מאוד גם בפחות.
הנה סתם דוגמא ב-2300 ש"ח כולל אחריות ל-3 שנים:
http://ksp.co.il/?store=ksptelaviv&sele ... maxprice=0בגלל שדיברת על DELL אז נשארתי שם (מה גם שרכשתי אחד מסדרת ווסטרו לפני 4 שנים בערך לאחותי והוא עדיין סבבה), אבל באמת שזה טווח המחירים למחשבים האלה של כל היצרנים (טווח מחירים בארץ, אם אתה יכול להביא מחו"ל אתה יכול לחסוך $200).
אפשר להוסיף עוד 200-400 ש"ח על זה ולקחת משהו עם כרטיס מסך יותר רציני, אבל לצרכים שלך לא נראה לי שצריך.
בקניית לפטופים אני ממליץ על ללכת למקום שבו הלפטופ עצמו או אחד אחר מהסדרה שלו יושב בתצוגה (גם אם אתה לא מתכוון לקנות בחנות הזאת) או לראות אצל חבר, לראות שהמסך מתאים ולא משתקף לך מדי, המקלדת מגיבה כמו שאתה אוהב, משטח העכבר כנ"ל (אם אתה משתמש בו ולא בעכבר) ושאיכות הבנייה מתאימה לך. כל אלו נתונים משתנים. כמו כן אני ממליץ על אחריות של לא פחות משנתיים, רצוי שלוש שנים. אפשר להתפשר על אחריות של שנה בלבד לסוללה...אבל אם אפשר שלא זה טוב. מדובר בהוצאה לא קטנה גם אם אתה קונה סוללה לא מקורית, אבל שזה לא ידאיג אותך כל כך אם הלפטופ רוב הזמן מחובר לחשמל.