תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 20:44

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 6 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: סוף הסיפור של מכבי קיבוצים ?
הודעהפורסם: 23 יוני 2013, 22:29 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
שתי אגודות מקצועניות, מפוארות של כדורסל בוגרים,עם מסורת מפוארת,ייתכן ואחל מיום שלישי הקרוב,לא יהיו קיימות יותר. האגודות והאגדות הם של הפועל מגידו והפועל גליל עליון,היום ומחר ייתכן ותתקבל החלטה במועצהלסגור אותם,מקווה ומאחל למקבלי ההחלטות להתעשת ,להבין את התרומה של הקבוצות לאזור לקהילה,לתרבות ולילדים,ולקבל את ההחלטה הנכונה,שהיא המשך קיום האגודות האלו גם כקבוצות בוגרות מקצועניות,בברכה .....

מישהו מהקיבוץ שלי הגיב על הסטטוס הזה שנכתב בקבוצה שלהם בפייסבוק. יש אמת ?

ואגב הסל של ירון להט בשניות האחרונות שם :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: סוף הסיפור של מכבי קיבוצים ?
הודעהפורסם: 24 יוני 2013, 09:43 
מועדון שמקורו בקיבוץ של ה"שומר הצעיר" שתולה את הדגל של המחלה בראש האולם שלו, סופו להיכחד!!!
זה מה שקורה שבוגדים ב :COMMY:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2013, 11:24 
סמל אישי של המשתמש
gigs כתב:
מועדון שמקורו בקיבוץ של ה"שומר הצעיר" שתולה את הדגל של המחלה בראש האולם שלו, סופו להיכחד!!!

הבגידה ב- :COMMY: היא בהיותם ארגון ציוני שללא ספק לא הפנים את הסתירה הפנימית בין ציונות ומרקסיזם (או לכל הפחות לא קרא את "על שאלת הלאומיות" של לנין, ההוא מה- :COMMY: ).

...

אבל לעניין הדיון - קצת חבל לי על הפועל גליל עליון, לאולם של מגידו אני מאחל קטיושה על הגג (בלי אנשים בפנים, חלילה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2013, 13:07 
סמל אישי של המשתמש
orrie.r כתב:
ציטוט:
שתי אגודות מקצועניות, מפוארות של כדורסל בוגרים,עם מסורת מפוארת,ייתכן ואחל מיום שלישי הקרוב,לא יהיו קיימות יותר. האגודות והאגדות הם של הפועל מגידו והפועל גליל עליון,היום ומחר ייתכן ותתקבל החלטה במועצהלסגור אותם,מקווה ומאחל למקבלי ההחלטות להתעשת ,להבין את התרומה של הקבוצות לאזור לקהילה,לתרבות ולילדים,ולקבל את ההחלטה הנכונה,שהיא המשך קיום האגודות האלו גם כקבוצות בוגרות מקצועניות,בברכה .....

מישהו מהקיבוץ שלי הגיב על הסטטוס הזה שנכתב בקבוצה שלהם בפייסבוק. יש אמת ?

ואגב הסל של ירון להט בשניות האחרונות שם :BOW:

הציטוט הוא מאתר רשמי? אפשר לירות לעורך בראש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2013, 21:03 
סמל אישי של המשתמש
gigs כתב:

או כמו שהייתי אומר לחבר'ה ממשמר העמק -
יעקב חזן מתהפך בקבר!

ופלגס - למה נראה לך שיש לך מונופול על הפטיש והמגל? נראה לך שאי אפשר להיות סוציאליסט+ציוני?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2013, 23:34 
סמל אישי של המשתמש
EISEN כתב:
gigs כתב:

או כמו שהייתי אומר לחבר'ה ממשמר העמק -
יעקב חזן מתהפך בקבר!

ופלגס - למה נראה לך שיש לך מונופול על הפטיש והמגל? נראה לך שאי אפשר להיות סוציאליסט+ציוני?

אין לי מונופול על כלום. בהחלט נראה לי שאי אפשר להיות מרקסיסט וציוני (סוציאליסט וציוני אפשר גם אפשר, והביקורת שלי על הגישה הזו תגיע בפעם אחרת). הציונות סותרת את המרקסיזם בנקודה בה היא מייחדת ללאום אחד בלבד מדינה - גם אם זו סוציאליסטית - בייחוד כאשר המדינה הזו מוקמת כמדינת-מהגרים מאותו הלאום, על-בסיס אתני, כפתרון לבעיה של גזענות (בעיה שבראיה המעמדית - הטבעית והבסיסית במרקסיזם - ולא בראיה הלאומית, נפתרת מאליה).

הררי טקסט נכתבו על הנושא, אבל מה שחשוב לעניין הפטיש והמגל - סמל המפלגה הקומוניסטית של רוסיה (ה"בולשביקים") - הוא שהם, אלה שהמציאו והשתמשו בסמל לראשונה, לא הסכימו לקבל תנועות לאומיות-אתניות, ביניהן תנועות ציוניות, לקומינטרן - מתוך ראיה אינטרנציונליסטית בלתי מתפשרת. בעניין זה שווה לקרוא את "על השאלה הלאומית" של לנין.

בכל מקרה, צוין כאן שהמכביזם של החוליריעות מהצפון הוא הבגידה בפטיש והמגל, מה שהיסטורית פשוט לא נכון - ההתעקשות על ציונות היא-היא ההפרדות הראשונה מאותה תנועה שהשתמשה בסמל הנ"ל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 6 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: