תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 07:56

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2091 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 70  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: איתי שכטר
הודעהפורסם: 03 יוני 2013, 13:26 
למקרה שלא הבנתם, רמון מחכה למימון חיצוני גבוה יותר, כך שגם לא נכון להיתפס ל-4 מיליון ש"ח (מתקציב הרכש). אולי הייתי צריך להדגיש את זה יותר בתגובה האחרונה. יהיו הרבה ספינים בימים הקרובים.

pokara, עם כל הכבוד להערכות שלך, קצב כבר סגר את המתווה (והגבולות) מול הגרמנים. דמי העברה יהיו 500-600 אלף יורו פלוס סכום נוסף על העפלה לאירופה (200-300 אלף יורו).

אם תומר לוי, דורון בן דור ויוני הללי היו טורחים לדבר עם קצב, הם היו מגלים שחיפה עדיין לא מדברת בסכומים של שכטר למרות שבסביבת הקסקט לוחצים להיפגש ראשונים. אני מציע להם להרים טלפון לקצב, הוא יסביר להם שזה אפילו לא התחיל. אגב, בחיפה בונים על זה שהפועל לא תגיש שום הצעה על שכטר (ושמכבי לא אופציה עבורו), כך שהוא יתפשר במו"מ איתם.

והויה פרנויה. הכתב הטיפש מ'ישראל היום' (כן, אתה), הכתב הכי מביך יחד עם אלמוג שריד, קובע שהכל משותק אצלנו בגלל שיחה עם סוכן שחקנים (ככה זה כשאין מקורות בקבוצה) שלא הצליח להשחיל לרב"ש שחקנים. תקשורת הספורט במיטבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2013, 13:28 
סמל אישי של המשתמש
לב ארי :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2013, 13:30 
סמל אישי של המשתמש
עזרא כתב:
לב ארי :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2013, 13:35 
חתם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2013, 13:40 
סמל אישי של המשתמש
לב ארי- הכל טוב ויפה, אבל מאכזב לקרוא שכנראה אנחנו נמשיך לראות את ממן,גורדנה, אלרואי כהן מפזזים בבלומפילד בעונה הקרובה- אשכרה לא למדו כלום מהחרא שהאכילו אותנו העונה.
בתיאוריה מספרים לנו על בניה מחדש, בפועל משאירים לנו את הנגרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2013, 13:41 
יואב כתב:
לב ארי- הכל טוב ויפה, אבל מאכזב לקרוא שכנראה אנחנו נמשיך לראות את ממן,גורדנה, אלרואי כהן מפזזים בבלומפילד בעונה הקרובה- אשכרה לא למדו כלום מהחרא שהאכילו אותנו העונה.
בתיאוריה מספרים לנו על בניה מחדש, בפועל משאירים לנו את הנגרים.

מה..
אני באמת לא מבין מאיפה אתם מביאים את הדברים האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2013, 13:46 
מיכאל בן ארי :HEART2:

סתם סתם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2013, 13:59 
האמת היא שהקשקשת של העיתונים מעידה בעיקר על עבודה שקטה בלי הדלפות וזה מעודד. צריך לומר השינוי שעשו במועדון בעניין הזה יפה מאוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2013, 14:05 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
חתם?

מי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2013, 14:06 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
האמת היא שהקשקשת של העיתונים מעידה בעיקר על עבודה שקטה בלי הדלפות וזה מעודד. צריך לומר השינוי שעשו במועדון בעניין הזה יפה מאוד

אל תחיה בסרט, לדעתי אין הדלפות כי אין מה להדליף.
כשהיה מה להדליף על גרזיצ'יץ שמעת כל יום מה הדרישות שלו ואפשר להגיד שהמו"מ נוהל דרך התקשורת.
אין דבר כזה שאין הדלפות,מתי פעם אחרונה שמעת על שחקן שחתם בהפועל מהרגע להרגע?(חוץ מטיאגו קוסטה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2013, 14:09 
אוגוסטוס היל כתב:

הקשקשת של העיתונים מעידה שהעיתונים מקשקשים כמו תמיד, אם יהיו החתמות בלי הדלפות זה אולי יעיד על משהו, בינתיים השקט יכול להעיד על הרבה דברים אחרים למשל (לא שיש לי מושג, אני רק חושב שלא צריך למהר במסקנות)...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2013, 14:21 
תנו קצת חיוביות, ספינים מרגשים אין לנו, אז מה נשאר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2013, 14:45 
חשבון הנאמנות הזה הוא אחד הדברים ההזויים ששמעתי עליהם, מאיפה הכסף שנמצא שם? זה חלק מהכסף שהיה לנו בתקציב הקבוצה? או שזה כסף
שטביב שם כדי לשלם על התביעות?!
כי אם זה מתקציב הקבוצה הרי שמה ההבדל פה מי משלם על זה? בסופו של יום זה מגיע מתוך הקבוצה ואנחנו סובלים! אם טביב שם שם כסף (מה שאני בספק
גדול!) אז זה משהו אחר.

האם דובר על הדברים באסיפה או מישהו יכול להבהיר את הדברים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2013, 14:48 
גם אם שכטר לא יבוא, יש לפחות סיכוי שנשבור את שיא העמודים על שחקן? כמה עמודים היו אצל יצחקי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2013, 14:53 
gigs כתב:
חשבון הנאמנות הזה הוא אחד הדברים ההזויים ששמעתי עליהם, מאיפה הכסף שנמצא שם? זה חלק מהכסף שהיה לנו בתקציב הקבוצה? או שזה כסף
כי אם זה מתקציב הקבוצה הרי שמה ההבדל פה מי משלם על זה? בסופו של יום זה מגיע מתוך הקבוצה ואנחנו סובלים! אם טביב שם שם כסף (מה שאני בספק
גדול!) אז זה משהו אחר.

זה כספים שהגיעו לקבוצה משנים קודמות ובתיאוריה שייכות לקבוצה מימי הניהול של טביב ולכן הוא אמו לשלם
את הבוררויות מהכספים הללו (ולהשלים סכומים אם הכסף לא יספיק).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2013, 14:53 
gigs כתב:
גדול!) אז זה משהו אחר.

מה בדיוק הזוי בזה?
כשטביב החזיק בהפועל חשבון הקבוצה היה בפלוס של מליונים (לא מפתיע בהתחשב בהכנסות העצומות שבתקופתו). המליונים האלה מצויים בחשבון הנאמנות שמטרתו היחידה היא לכסות חובות מתוקפת טביב (ואם הסכום שבחשבון לא יספק לכסות הכל אז טביב צריך לכסות מכספו האישי את השאר)

לא הזוי בכלל ומאוד ברור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2013, 15:19 
סמל אישי של המשתמש
לא אתפלא אם הידיעה הבוקר בוואן ("להפועל תל אביב אין כרגע מימון להבאתו של שכטר") -
היא ידיעה שרמון העביר כדי ליצור לחץ על בעלי ההון ע"מ שיעזרו במימון של שכטר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2013, 15:24 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
ערן כתב:
שחר כתב:
ערן כתב:
שכטר יקבע את דמותה של הפועל בעונות הקרובות - מקצועית, תדמיתית, כלכלית.
בשנה וחצי האחרונות ״נפלנו מהעגלה״, זו ההזדמנות לעלות עליה בחזרה או להישאר בצד הדרך.

מצטער ערן, אבל אחרי כל השבירת שיוויון של טוטו תמוז, לא הייתי מעצים יותר מידי שחקן אחד בודד. הניתוח הזה דרמטי מידי. יכול להיות שגם עם שכטר אצלנו מכבי תעשה בית ספר לליגה עוד עשור וגם ההפך יכול להתרחש.

אתה מציג את זה בצורה לא נכונה ובטח לא כפי שציירתי את זה. שכטר לא מבטיח לנו דבר זולת סיכוי להתמודד כשווים מול חיפה ומכבי; הגעה של שכטר אל אחת מהן (עם זהבי וכנראה אניימה במכבי) - וגם הסיכוי הזה לא יהיה קיים. שלא לדבר על פרמטרים והשלכות אחרים שיושפעו מזה.

גם שכטר לא מבטיח דבר, בדיוק כמו שורמוט לא עשה את זה.
לא על שחקן אחד יפול דבר, אלא ההתנהלות הכללית של המועדון.

יופי, אם ההתנהלות הכללית של המועדון היא לוותר למכבי ולחיפה על כל שחקן ולהגיד שאנחנו קבוצה בבנייה אז אנחנו בדרך להיות מכבי של העשור שלפני העונה הזאת (במקרה הטוב), לא רלוונטים.
לעומת זאת אם לא מוותרים על שכטר זה מסמן גם ליריבות וגם לאוהדים שלך שאתה מצפה מהם לקנות מנויים בשביל חישובי התקציב שלך שאתה רלוונטי.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2013, 15:30 
ItaiH6 כתב:

יופי, אם ההתנהלות הכללית של המועדון היא לוותר למכבי ולחיפה על כל שחקן ולהגיד שאנחנו קבוצה בבנייה אז אנחנו בדרך להיות מכבי של העשור שלפני העונה הזאת (במקרה הטוב), לא רלוונטים.
לעומת זאת אם לא מוותרים על שכטר זה מסמן גם ליריבות וגם לאוהדים שלך שאתה מצפה מהם לקנות מנויים בשביל חישובי התקציב שלך שאתה רלוונטי.

לא צריך להצהיר ולא יודע מה מכבי הצהירו, אבל קבוצה בבניה הם לא היו. ועם כל זה, הם הצליחו לקחת אליפות שברוטציה היו להם 5-6 שחקני בית שעלו מהנוער בשנתיים האחרונות.
הבאת את ורמוט וטב"ח בעונה הקודמת והצהרת שאתה רלוונטי. יופי, עזר לך משהו?
זה נכון שאתה צריך לשדר חוזק אבל בסוף אליפות תיקח עם כדורגל ועם קבוצה שבנויה נכון. כמו שכבר כתבו כאן אלף פעם, אם יש אפשרות להביא את שכטר, מעולה. אם זה להביא אותו ולהתפשר על תפקידים שהם השלד של הקבוצה והבסיס לשיטת המשחק של בן שמעון, אז יהיה לך את שכטר ותלך לים בינואר בשלוש השנים הבאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2013, 15:37 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:
שחר כתב:
ערן כתב:
שחר כתב:
ערן כתב:
בשנה וחצי האחרונות ״נפלנו מהעגלה״, זו ההזדמנות לעלות עליה בחזרה או להישאר בצד הדרך.

מצטער ערן, אבל אחרי כל השבירת שיוויון של טוטו תמוז, לא הייתי מעצים יותר מידי שחקן אחד בודד. הניתוח הזה דרמטי מידי. יכול להיות שגם עם שכטר אצלנו מכבי תעשה בית ספר לליגה עוד עשור וגם ההפך יכול להתרחש.

אתה מציג את זה בצורה לא נכונה ובטח לא כפי שציירתי את זה. שכטר לא מבטיח לנו דבר זולת סיכוי להתמודד כשווים מול חיפה ומכבי; הגעה של שכטר אל אחת מהן (עם זהבי וכנראה אניימה במכבי) - וגם הסיכוי הזה לא יהיה קיים. שלא לדבר על פרמטרים והשלכות אחרים שיושפעו מזה.

מה זה לא מוותרים על שכטר? אם אין כסף אז אין כסף. אי אפשר להילחם עם שקל במיליון שקל.

אם הפועל לא מסוגלת לשלם את כל העסקה המפלצתית הזאת.. אז להתראות שכטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2013, 15:40 
השחקנים הישראלים שאמורים להוות את השלד המדובר, הולכים במיליון יורו לראש.
למה הם זה שלד ושכטר זה לא?

שלד בונים לאורך כמה שנים,לא כל שנה מחדש, מכבי הבינו את זה לפני שנתיים - שלוש, נקווה שפה זה ייקח פחות זמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2013, 15:42 
יא אללה. שיהיו כבר ספינים. בנתיים ממחזרים שמות כבר שבועיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2013, 15:43 
ItaiH6 כתב:
שחר כתב:
ערן כתב:
שחר כתב:
ערן כתב:

אני לא דברתי על בנייה.. אבל אם המועדון "יתאבד" על שכטר, אוהדים יבלבלו לבן שמעון את המוח, יקנו 8 מגנים עלובים, יביאו קשר אחורי מאפען, יפטרו את המאמן אחרי חודש ויביאו מאמן כושל במקומו, אז אתה מסכים איתי שגם המושיע הדגול איתי שכטר לא יעזור לנו? אני פשוט חושב שהבעיות הגדולות באמת של המועדון הן ברמת המיקרו ולא המאקרו..

אגב, שלא יובן לא נכון, הלוואי שיצליחו לסכם עם שכטר, אבל החתימה הזו בטח לא תקבע את עתיד המועדון לטובה או לרעה..זה סתם דרמטיות...אם רמון ימצא רוכש תוך כמהחודשים, זה! יכול לקבוע ולהכריע את עתיד המועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2013, 15:44 
איך מלהביא את שכטר אתה תביא שמונה מגנים חלשים ולא שניים טובים באותו כסף?
מה הקשר בין א' לב'?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2013, 15:48 
19 כתב:
מה הקשר בין א' לב'?

אתה כנראה לא הבנת, הכוונה שלי באופן כללי היתה לרמוז שאם נביא את שכטר ונתנהל כמו בעונה שעברה , אז גם שכטר הגדול לא יעזור לנו.

הקצנה..נו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2013, 15:52 
אם המאמן יביא אחד אחרי השני שחקני הגנה כושלים, ועוד שמונה כאלה, זה כשלון שלו, והוא יצטרך לשלם עליו. ההנהלה אולי תצטרך לשים לו ברקס מתישהו, אבל זה יהיה בעייתי אחרי כל ההייפ שעשו עליו וה"תנו לו לעבוד, סבלנות". אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה, תסריט כזה יהיה כשלון של המאמן נטו.

ועד שיש רוכש חדש אני מעדיף שתהיה קבוצה כמה שיותר חזקה, גם כדי שיהיה לו בסיס לעבוד איתו. לא בא לי לוותר מראש ולחטוף בדרבים עד שיואיל בטובו לבוא רוכש כי "עד אז כלום לא משנה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2013, 15:58 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
19 כתב:
מה הקשר בין א' לב'?

אתה כנראה לא הבנת, הכוונה שלי באופן כללי היתה לרמוז שאם נביא את שכטר ונתנהל כמו בעונה שעברה , אז גם שכטר הגדול לא יעזור לנו.

הקצנה..נו...

זה נכון.
חלק גדול מהבעיה בהתנהלות בעונה שעברה הייתה שבזבזו את כל הכסף על המון שחקנים זולים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2013, 16:00 
19 כתב:
אם המאמן יביא אחד אחרי השני שחקני הגנה כושלים, ועוד שמונה כאלה, זה כשלון שלו, והוא יצטרך לשלם עליו. ההנהלה אולי תצטרך לשים לו ברקס מתישהו, אבל זה יהיה בעייתי אחרי כל ההייפ שעשו עליו וה"תנו לו לעבוד, סבלנות". אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה, תסריט כזה יהיה כשלון של המאמן נטו.

ועד שיש רוכש חדש אני מעדיף שתהיה קבוצה כמה שיותר חזקה, גם כדי שיהיה לו בסיס לעבוד איתו. לא בא לי לוותר מראש ולחטוף בדרבים עד שיואיל בטובו לבוא רוכש כי "עד אז כלום לא משנה".

קובסטר.. :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2013, 16:03 
יובל כתב:
שחר כתב:
19 כתב:
מה הקשר בין א' לב'?

הקצנה..נו...

זה נכון.
חלק גדול מהבעיה בהתנהלות בעונה שעברה הייתה שבזבזו את כל הכסף על המון שחקנים זולים.

בדיוק, שלד בונים לאט לאט לאורך זמן.
לא כל שנה אומרים שבונים שלד ומביאים 8 שחקנים.
בוריס יש, גילי יש, גרזיצ'יץ' יש, תביא עוד אחד או שניים, ועל השאר תהמר. לא תיקח אליפות השנה? לא נורא, אבל תחזק את הבסיס של עצמך לשנים הבאות.

אם הכוונה הייתה להביא בכסף של שכטר שחקן בעמדה אחרת, בן הרוש נניח, או לא יודע מי, אז היה אפשר להתווכח מי עדיף, אבל להביא 4-5 שחקנים בכסף הזה (בהנחה שבכלל יש אותו בשביל 4-5 שחקנים אחרים והוא לא כסף שמיועד רק בשביל שכטר) זה מתכון לשוב להתפלא איך נתקענו עם קבוצה מלאה בשחקנים בינוניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2013, 16:04 
הגלמוד מלוד כתב:
19 כתב:

קובסטר.. :)

כן אני מצטער, אי אפשר להחזיק בחבל משני הקצוות שלו.
אני אתרגל עם הזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2091 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 70  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: