Charlie כתב:
כל מי שקשור להפועל ת"א, החל מהבעלים ועד הילד שבא לראות משחק בשער 8, צריכים להבין שהעונה הקרובה היא עונת בנייה. להפועל בסגל כרגע אין ולו בלם אחד לרפואה! גם שחקנים עם חוזה לא בהכרח יישארו נוכח התפוקה הדלה שלהם. הפועל עומדת לעבור הריסה ובניה מחדש ובצדק. גוטמן בנה קבוצה לתפארת וכשהוא עזב הקבוצה החלה להתפורר. מה שעשו קשטן וניצן/יוסי היה לנסות ולתחזק את הקיים, לנסות ולנסוע על אדי הדלק האחרונים של קבוצת גוטמן-שרידי הדאבל והצ'מפיונס, עם תיקונים וחיזוקים פה ושם.
זה נגמר והעונה ראינו את זה בצורה הכי ברורה שיש.
די לפלסטרים! צריך ניתוח אמיתי ואת זה רב"ש יעשה. אלא שלקבוצה חדשה עם הגנה חדשה לגמרי יקח זמן להתגבש. אני מניח שבמהלך העונה רן יגלה פאקים ונקודות חלשות שלא התגלו בקיץ ויהיה צורך בחיזוקים ושינויים בינואר ו/או בקיץ הבא. המבחן לטעמי של רן והפועל שלו תהיה בכלל בעונת 14/15.
לכן, אין טעם לקלל ולכעוס גם אם הפועל תפתח את העונה עם 2 נצחונות, תיקו ו-5 הפסדים. צריך לדעת שהעסק נבנה לאט וחייבים סבלנות.
בחייאת רבאק, איזה בנייה ואיזה נעליים?
זה כולה כדורגל. מכבי לקחה אליפות קלה עם הגנה שמעולם לא שיחקה יחד.
אין פה קסמים ואין פה בנייה, ואם נהיה גרועים מאוד בעונה הבאה כנראה שהבנייה לא תהפוך אותנו לטובים מאוד בזו שאחריה.
צריך סגל שחקנים טוב, צריך שיטה ברורה ומושרשת במוח של השחקנים, צריך כושר גופני, צריך שקט מההנהלה, צריך שקט תקשורתי, צריך שקט מהקהל, צריך שקט בחדר הלבשה.
אני יודע שיהיה קשה לקחת אליפות, ולכן כל שאני מבקש הוא שנחזור להיות קבוצת כדורגל חזקה. אבל אל תתחילו לקשקש על בנייה. אם היו נותנים ל4 שחקני נוער להיות שחקני הרכב עוד הייתי מבין.
מכבי בנו ותיקנו מה שהיה צריך.
זיו שם כמה שנים, גם עטר, גם מיכה, גם אלברמן.
אי אפשר כל שנה לזרוק את הקוביות ולקוות שייצא 11 פעמים 6. זה לא קורה הרבה.