תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 20:04

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 36 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: גצה והמעבר לבאיירן מינכן
הודעהפורסם: 24 אפריל 2013, 23:32 
2 דברים שחשוב לי לדון עליהם בנושא הזה:

1. איך זה חוקי לעזאזאל? לא אמור להיות חוק שכל עוד קבוצות משתתפות באותו מפעל אסור לקבוצה אחת לדבר עם השחקנים של הקבוצה השנייה? אני זוכר ששיחקנו מול קאזאן, היו כבר שמועות על נאתכו, אבל הכל היה מתחת לשולחן, כי זה היה אסור מבחינה חוקית. במקרה של גצה- זאת פשוט חתימה רשמית שמפורסמת בצורה רשמית.

עכשיו נצא מנקודת הנחה שזה חוקי מבחינת תקנון, שזה דבילי לכל דבר ועניין.
החלטתם לנהל משא ומתן שלא בחלון ההעברות, כשר אבל קצת מסריח, נגיד. קראתי גם שבחודש הבא סעיף השחרור כמו שחתום בחוזה, אמור היה לעלות החל מהחודש הבא. לדעתי פיפ"א חייבת לפתור מקרים כאלה- לדוגמא- לפתוח מן קרן כזאת שקבוצה יכול להפקיד בה את סכום השחרור המלא, וברגע שהקבוצות כבר לא מתחרות אחת מול השנייה- לנהל משא ומתן. ההפקדה של הכסף לא צריכה להיות גלויה לא לשחקן ולא לקבוצה שלו. ההפקדה תיתן להם את הזכות להחתים אותו לפי סעיף השחרור ביום בו הם העבירו את הכסף.(סתם רעיון שעלה לי)

2. גצה. מה לעזאזאל?
שחקן שמאוד הערכתי, והפך אצלי ברגע לבן זונה גדול. כל מה שאני שונא בשחקן כדורגל הוא עשה. למה לעבור ככה? למה כשאתה יודע שאולי עוד תיפגשו בגמר? למה לעשות את זה מאחורי הגב לקבוצה שגידלה אותך?
אני חייב להגיד, שאם זה תלוי בי, הוא לא עולה לשחק היום מול ריאל, ולא עולה יותר בכלל. כוכב ככל שיהיה, שילך להזדיין.

ושאלה למתעמקים פה: איך קיבלו את זה בקהל? אני מדבר על הפורומים ועל ארגוני האוהדים, לא על עדר ה80 אלף שנמצא באצטדיון, כי שם זה נראה שזה עבר בשקט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: גצה והמעבר לבאיירן מינכן
הודעהפורסם: 24 אפריל 2013, 23:37 
זה חוקי כי הוא שחקן חופשי בסיום העונה והוא יכול לסכם איפה שבא לו מינואר, בדיוק כמו תמוז אגב...
לגבי האוהדים:
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אפריל 2013, 23:40 
זוועה פשוט זוועה מה שקורה עם הכדורגלנים האלה..
אמינות ואישיות פשוט אפס. וזה לא רק מעכשיו נהיה, תמיד הם התנהגו כמו זבלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אפריל 2013, 23:41 
סמל אישי של המשתמש
1. עד כמה שידוע לי זה לא יצא כהודעה רשמית, אלא "דלף".
2. 37 מ' זה הסעיף שיחרור של גצה, סעיף שיחרור שיעלה בקיץ (או משהו כזה).
3. אני לא מבין גדול, אבל אני ממש ממש לא חושב שהיריבות בין באירן לדורטמונד כזאת גדולה, יותר יריבות כמו שיש בינינו לחיפה, עקרונית אני חושב שהיריבה העיקרית ל דורטמונד זה שאלקה ושל באירן זה נירנברג (לא שזה אומר שאין יריבות כמו שהראה שחר.....).
*אני ממש ממש לא בטוח לגבי 3 ואשמח אם מישהו שמבין בנושא יסביר את זה (המשתמש Karl Marx?)
עריכה - כנראה ש1 זה כבר לא נכון....

In Rabash we trust

נערך לאחרונה על ידי שער 5 הוא קרנבל בתאריך 24 אפריל 2013, 23:44, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אפריל 2013, 23:41 
סמל אישי של המשתמש
במשחקים עם קאזאן נאתכו כבר היה חתום שם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2013, 00:28 
סמל אישי של המשתמש
לבנדובסקי כנ"ל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2013, 01:23 
שחר כתב:
זה חוקי כי הוא שחקן חופשי בסיום העונה והוא יכול לסכם איפה שבא לו מינואר, בדיוק כמו תמוז אגב...
לגבי האוהדים:
תמונה

מה שחקן חופשי?

הם שילמו עבורו 37 מליון יורו סעיף שחרור, מה הקשר לשחקן חופשי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2013, 02:05 
סמל אישי של המשתמש
1) ברגע שיש סעיף שחרור וקבוצה פונה להנהלה ואומרת לה שהיא מוכנה לשלם את המחיר שנקבע בו היא רשאית לנהל עם השחקן מו"מ.
2) שום דבר לא נעשה מאחורי הגב.
3) לבאיירן אין שום יריבות (אפילו את 1860 הם התגייסו להציל מפירוק) אבל כל הקבוצות האחרות "לא ממש אוהבות" אותה.
4) בלי קשר לזה שלא נעשה פה שום דבר לא בסדר גצה הוא בוגד, במיוחד כשהוא שחקן בית שלהם.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2013, 02:38 
השחקנים כבר שברו את כל שיאי הגועל...רק הספקתי להרגע מנוייר והנה, עוד פצצה.
הבן אדם בגיל 20 במועדון שגידל אותו, מקבל יחס של אליל, מההנהלה ועד אחרון האוהדים, חוזה של 100 אלף יורו לשבוע. משחק במועדון אלוף גרמניה בשנתיים האחרונות ושהולך להיות בגמר ליגת האלופות. מה לעזאזל חסר לו בחיים? אני לא מדבר על זה שהוא הצהיר שהוא לא רואה בעיה בלשחק כל הקריירה בדורטמונד, כמה שהוא אוהב אותו וכו'...

למרות שזה לא סיפור חדש עם באיירן (באלאק, זה רוברטו, קלוזה, נוייר...), אין לי שום תלונה אליהם...
משחקים לפי חוקי המשחק, והאמת? אם נסתכל בעיניים קרות על העניין, אחלה אסטרטגיה למקסם את יעילות הרכישה.
גם שחקן שמחזק אותם, גם מקומי שלא צריך זמן להסתגל, וגם מחליש את היריבה הישירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2013, 03:02 
ItaiH6 כתב:
1) ברגע שיש סעיף שחרור וקבוצה פונה להנהלה ואומרת לה שהיא מוכנה לשלם את המחיר שנקבע בו היא רשאית לנהל עם השחקן מו"מ.

לפי מה שהבנתי (יכול להיות שאני טועה)- הסדר היה הפוך, הם סגרו עם גצה לפני שדורטמונד ידעה מזה בכלל והודיעו להם שהם מוכנים לשלם את סכום הרכישה.

בכלל, אני מאמין שאם לגצה היה טיפה אכפת, הוא היה סוגר עם המועדון שלו שאת השיחות האלה הוא יעשה רק בעוד חודש- גם בשביל הספורטיביות, וגם בשביל היתרון הכלכלי למועדון שגידל אותו.
בן זונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2013, 07:14 
שער 5 הוא קרנבל כתב:
1. עד כמה שידוע לי זה לא יצא כהודעה רשמית, אלא "דלף".
2. 37 מ' זה הסעיף שיחרור של גצה, סעיף שיחרור שיעלה בקיץ (או משהו כזה).
3. אני לא מבין גדול, אבל אני ממש ממש לא חושב שהיריבות בין באירן לדורטמונד כזאת גדולה, יותר יריבות כמו שיש בינינו לחיפה, עקרונית אני חושב שהיריבה העיקרית ל דורטמונד זה שאלקה ושל באירן זה נירנברג (לא שזה אומר שאין יריבות כמו שהראה שחר.....).
*אני ממש ממש לא בטוח לגבי 3 ואשמח אם מישהו שמבין בנושא יסביר את זה (המשתמש Karl Marx?)
עריכה - כנראה ש1 זה כבר לא נכון....

היריבות בין דורטמונד לבאיירן היא ממש לא דומה ליריבות בינינו לבין חיפה.
אמנם הם באמת 2 הקבוצות הגדולות בגרמניה וזה גם מה שהיה בארץ בשנים האחרונות איתנו ועם חיפה אבל
בליגת אלופות כל עוד הקבוצות לא נפגשות ביניהם אוהדי דורטמונד מייחלים להצלחה של באיירן ולהפך
אין שנאה אמיתית בין הקבוצות אלא תחרותיות שמתבטאת במפעלים שהם משחקים ממש אחד נגד השני
בליגה למשל אוהדי דורטמונד רוצים שבאיירן יפסידו כי זה כביכול יכול לעזור להם להשיג את המטרה שלהם אבל בליגת אלופות הם אפילו יעודדו את באיירן במשחקים מול קבוצות אחרות.
הייתי במשחק של דורטמונד השנה מול ורדר ברמן במחזור ה1 של העונה ויצא לי לדבר שם עם כמה אוהדים והם טענו שרוב הקהל חושב ככה(גם אותי זה ממש הפתיע)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2013, 08:08 
סמל אישי של המשתמש
היו צריכים לחכות לא בגלל היריבות בין המועדונים, אלא בגלל האפשרות הסבירה שהם ייפגשו בגמר ליגת האלופות.
לגבי גצה - היה לו סעיף שחרור. אם הוא הלך לבאיירן אני מאמין שזה כי לא הרבה קבוצות אחרות הסכימו לשלם אותו. אולי פריז, אולי צ'לסי... גם אני הייתי בוחר בבאיירן.
במקרה של לבנדובסקי זה כבר אחרת כי גם יונייטד רצו אותו, אבל גם אותו קשה להאשים על מעבר למועדון מספר 1 באירופה.

בכל מקרה, זה לא העיקר. העיקר הוא שמחלקת הנוער של דורטמונד פעם נוספת מייצרת כשרונות אדירים שלא מספקים לה רק הצלחה מקצועית, אלא גם הכנסה כלכלית. שני השחקנים האלה בלבד צפויים להכניס לה כ-60 מליון יורו, שעם הניהול הנכון של בורוסיה יכולים להניב עוד חמישה כמוהם. כרגע הדיבור החם הוא על שורלה (שעפ"י רבים כבר סגור בצ'לסי). הוא לא יעלה יותר מ-20 מליון יורו, גם לא דרקשלר משאלקה, ואם אתם שואלים אותי, הם לא פחות טובים. ואלה עוד אפשרויות יקרות ומוכרות יותר משאר התחליפים עליהם חשבו בדורטמונד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2013, 09:13 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
ItaiH6 כתב:

לפי מה שהבנתי (יכול להיות שאני טועה)- הסדר היה הפוך, הם סגרו עם גצה לפני שדורטמונד ידעה מזה בכלל והודיעו להם שהם מוכנים לשלם את סכום הרכישה.

בכלל, אני מאמין שאם לגצה היה טיפה אכפת, הוא היה סוגר עם המועדון שלו שאת השיחות האלה הוא יעשה רק בעוד חודש- גם בשביל הספורטיביות, וגם בשביל היתרון הכלכלי למועדון שגידל אותו.
בן זונה.

גם אם סדר הפעולות היה כפי שציינת זה עדיין חוקי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2013, 09:28 
סמל אישי של המשתמש
לגצה קורה בדיוק מה שקרה לזהבי.
מעבר לקבוצה שהיא בשיא פריחתה, כסף גדול ומרכז הבמה.

אנחנו מצפים קצת יותר מדי מהאנשים האלה שהם כנראה בסופו של דבר לא אוהדים של הקבוצה. כן, זהבי היה מחובר טוב להפועל ולקהל ואני בטוח שהמעבר לא היה לו כזה קל.. אבל בשורה התחתונה הוא (כמו גצה) קיבל הצעה שקשה לסרב לה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2013, 09:28 
זה היה ברור שהגדולות יפרקו אותם, הם עוד יחסית סחבו זמן ארוך במיוחד למעלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2013, 09:38 
סמל אישי של המשתמש
לא מובן לי איפה יהיה לו מקום לשחק בבאיירן, הם קבוצה מושלמת שסתם זרקו כסף עליו עם כמה שהוא גדול
בכל מקרה, אני עדיין בדעה שרויס שחקן יותר טוב ממנו
לנדובסקי יכול להיות שיעבור לבאיירן(למרות שיש להם את גומז ומנדקוביץ ואין מקום גם לו) נכון לעכשיו הוא לא סגר בשום קבוצה אחרת...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2013, 09:39 
העניין הוא שגם גצה וגם לבנדובסקי יודעים שמעמדה של דורטמונד מבחינה כספית התחזק מאוד בשנים האחרונות, אפילו דרמטית. ובטח ששחקן צעיר ותוצרת בית כמו גצה לא חייב לעזוב את המועדון כדי להרגיש שהוא במועדון גדול עם יכולת לקחת תארים, וגם לא להיות מופסד מבחינה כספית, ולכן זה מאכזב. אם שחקנים מתנהגים ככה אל קבוצה שהיא מס' 2 ובצמיחה כספית ומקצועית משמעותית, כל הסיפורים על ליגה שיוויונית ותחרותית הם חרטא ברטא והכל תלוי בבאיירן לעולם. הדרך שבה באיירןעצמה מתנהגת היא לא חדשה, כרגיל מכוערת, אבל מה חדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2013, 09:52 
סמל אישי של המשתמש
Maor7 כתב:

אנחנו מצפים קצת יותר מדי מהאנשים האלה שהם כנראה בסופו של דבר לא אוהדים של הקבוצה. כן, זהבי היה מחובר טוב להפועל ולקהל ואני בטוח שהמעבר לא היה לו כזה קל.. אבל בשורה התחתונה הוא (כמו גצה) קיבל הצעה שקשה לסרב לה.

חוץ מהעובדה שגם דורטמונד בשיא פריחתה, וזהבי ממש לא נראה סובל מהמעבר שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2013, 10:28 
סמל אישי של המשתמש
לבאן מרסר וצ'ורצ'יץ' בשוק.

בושה שנתנו לו לעלות על הדשא אתמול, צריך לזרוק אותו לקיבינימט ובטח שלא לתת לו לשחק בגמר נגד באיירן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2013, 11:19 
סמל אישי של המשתמש
Maor7 כתב:

ההבדל זה שאין שנאה אמיתית בין דורטמונד לבאירן.
אגב, אם כבר כסף, אני חייב להבין מאיפה יש לבאירן (ש72% ממנה בידי האוהדים) יש כסף לכמות כזאת מטורפת של רכש, עם כל הכבוד לספונסרים וחברות מסחריות.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2013, 11:22 
סמל אישי של המשתמש
שער 5 הוא קרנבל כתב:
Maor7 כתב:

ההבדל זה שאין שנאה אמיתית בין דורטמונד לבאירן.
אגב, אם כבר כסף, אני חייב להבין מאיפה יש לבאירן (ש72% ממנה בידי האוהדים) יש כסף לכמות כזאת מטורפת של רכש, עם כל הכבוד לספונסרים וחברות מסחריות.

ספונסרים וחברות מסחריות זה גורם כספי עצום כשמדובר בBMW, אדידס, Tמובייל ואאודי ולא בבוני התיכון.
בנוסף יש גם טיפ-טיפונת מרצ'נדייזינג בכל העולם, בכל זאת לא מועדון כל כך קטן בשביל שלא יהיה מוכר מחוץ לבוואריה.
מדובר באחד מארבעת המועדונים הכי רווחיים בעולם יחד עם מנצ'סטר יונייטד, ברצלונה וריאל מדריד.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2013, 11:24 
שאר ה28 או כמה שזה לא יהיה הם של חברות כמו אאודי וכו'.

ואני לא מבין מה ההפתעה הגדולה. אם לא קונה אותך מישהו עשיר מאד, אתה לא תצטרף למועדון של הגדולות, הן ייקחו לך את השחקנים הטובים שלך אחד אחרי השני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2013, 11:28 
כמה מנויים יש לקבוצה כמו באיירן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2013, 11:36 
יש שם 70,000 למשחק, קצת פחות מדורטמונד.
מינוס קהל חוץ וכרטיסים, בטח באיזור ה60.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2013, 11:44 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
שאר ה28 או כמה שזה לא יהיה הם של חברות כמו אאודי וכו'.

ואני לא מבין מה ההפתעה הגדולה. אם לא קונה אותך מישהו עשיר מאד, אתה לא תצטרף למועדון של הגדולות, הן ייקחו לך את השחקנים הטובים שלך אחד אחרי השני.

אז למה לדורטמונד התקציב כל כך יותר נמוך? עם התנופה של השנים האחרונות אני אתפלא אם הם לא מרוויחים גם הם המון מספונסרים.
אגב, מה שאדיר בדורטמונד זה שגם אחרי שיקחו להם את גצה, הומלס ולסנדובסקי, עדיין יש להם שחקנים אדירים כמו רויס וגנדוגאן.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2013, 11:49 
כי הם עיר קטנה ושוק קטן.
ואל תדאג, גם אותם ייקחו משם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2013, 12:02 
ההבדל בין באיירן לדורטמונד הוא בכל התחומים: מהכנסה מסחרית שבאיירן היא מספר אחד בעולם ( פירוט בהודעה של איתי ) ופי שתיים מדורטמונד בתחום הזה, דרך הכנסות במגרש שההבדל במחירי הכרטיסים שביניהן הוא משמעותי ( באיירן מגיעה מעיר גדולה במחוז עשיר, ודורטמונד מעיר קטנה במחוז קצת פחות ) והצלחה די קבועה בליגת האלופות שמשמעותה זכויות שידור גבוהות בעשרות מיליונים. היתרון הפיננסי היחיד שלה, כמו שניתן לראות כאן, הוא בפלוס/מינוס מרכש, ולא בטוח שהיא מרוצה ממנו...
ועדיין, אם יש מועדון בגרמניה שהתקדם בהכנסות בעונות האחרונות, זו דורטמונד, וההגעה הכמעט וודאית שלה לגמר השמפיונס רק תוסיף להכנסות העונה. מילא, אם היה מדובר בעוד קבוצה בצמרת ( כמו ערסנל למשל שהרכש החדש של יוניטד וילפריד זאהה, אמר שהוא אוהד שלהם ורצה לעבור אליהם והם רצו גם, אבל לא יכל להגיד לא ליוניטד כי הם משהו אחר ) עוד הייתי מבין, אבל דורטמונד היא הקבוצה מס' 2, עם שתי אליפויות רצופות והצלחה באירופה וגצה הוא שחקן בית. אם בשנתיים הקרובות ימשיך התהליך ודורטמונד לא תצליח לדלג שלב למועדון הגדולות, אז עונות כמו שנה עלולות להיות תכופות יותר והליגה הגרמנית תידרדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2013, 12:11 
היא הקבוצה מספר 2 שהשנה כבר הייתה 20 נק'מאחורי באיירן ומאבדת בקיץ חלוץ ובלם שיצטרכו נסבשביל להביא שחקנים ברמה קרובה לשלהם.

גצה לא עיוור, הוא רואה לאן זה הולך.

נוער וסקאוטינג והכל זה מצויין, זה לא מחזיק לאורך זמן ואתה לא נהנה מהשחקנים יותר מדי, גצה בן 20, הומלס 23 ולבנדובסקי בן 24. לוקחים אותם מהר. וגם בכסף שייכנס, הם יהיו אופציה ב' לאלה,שבאיירן תוותר עליהם, הם יסתפקו בשאריות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2013, 12:11 
באיירן מינכן פשוט תהפוך למשהו שאי אפשר לעצור, בטח לא בגבול גרמניה. חבל שגם הליגה שם תהפוך למשעממת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2013, 12:19 
תשובה טובה לכל אלה שטענו פה נגד הכסף הגדול של מנצ'סטר סיטי, צ'לסי, פס"ז וכו'.
לא מעט פה אמרו שזה לא לגיטימי בעיניהם, ושקבוצות קטנות יכולות להפוך להיות גדולות באמצעות פיתוח תשתיות והשקעה בשחקנים צעירים כשרוניים.
בסופו של דבר הכסף ינצח וקבוצה כמו סיטי למשל לעולם לא היתה הופכת לגדולה שנאבקת על תארים בלי הכספים שהושקעו בה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 36 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: