19 כתב:
הם אמרו שכבר ירדנו, שאין סיכוי, ומי שאחראי לזה הוא המאמן, וגם אם יבוא עוד זר, זה כבר לא יעזור.
ושהמאמן נכשל וצריך ללכת הביתה.
נכשל? באמת? משונה.
עכשיו הם יספרו לך שעם התקציב הנמוך בליגה היינו צריכים להיות בטופ 4 וזה כשלון שאנחנו לא שם.
1. בשורה התחתונה, העונה הזו היא הצלחה גדולה. חד משמעית. וזה שהפועל נשארה בליגה חמישה מחזורים לסיום זה בעיני הישג גדול. אני ביקשתי לפני העונה מקום 11. הפועל השיגה יותר מזה ככל הנראה. והקרדיט הוא לארז ולהנהלה.
2. אני גם ביקרתי בחריפות את ההתנהלות עם הזרים, ואני לא חושב שטעיתי. לראייה, ברגע שהפועל שיחקה עם ארבעה זרים רמת המשחק עלתה משמעותית. אני חושב שאם הקבוצה הייתה משחקת כל העונה עם ארבעה זרים, גם פחות טובים מרנדל וגודס היא הייתה בפלייאוף העליון. ואני בטוח שבלי רנדל וגודס ועל לא הייתה מנצחת את מכבי, חולון, אשדוד ואולי גם הרצליה.
3. חלק מהחוכמה של ניהול זה לעשות תיקונים. ההחתמה של רנדל וגודס בעיני הייתה תיקון קריטי שהוכתר בהצלחה וכל הקרדיט להנהלה ולארז. חד משמעית. זה שהייתה ביקורת לא סותר את זה שגם מגיעות לאנשים האלה מחמאות גדולות.
4. וכן, אני חושב שבלי רנדל וגודס היינו מסובכים קשה במאבק נגד הירידה ואשקלון הייתה מנצחת עוד כמה משחקים רק בזכות האמונה שיש קבוצה חלשה עם סיכוי מהותי לרדת.