תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 10:38

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 47 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות יום רביעי 9/4
הודעהפורסם: 10 אפריל 2013, 07:18 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום

רמון":מחכה לשמוע על החתמה של מסי"
דון פנה למאמן רוני לוי בבקשה שיאמן את הקבוצה בעונה הבאה. "אני מחכה כל בוקר לכותרות כדי לראות את מי החתימו עכשיו בהפועל ת"א. מצפה לשמוע על מקורב שיחתים את מסי ואחר שנמצא במו"מ עם פרגוסון. ההכנות לעונה הבאה נעשות בשקט ומי שמדבר בתקשורת עושה זאת ללא סמכות, כנראה להרוויח שורה ותמונה בעיתון." לרמון אמנם המילה האחרונה בכל הנוגע לקבלת ההחלטות, אך גורמים המקורבים למערכת אכן פנו ללוי, כמו גם למועמדים נוספים דוגמת רן בן שמעון, וניסו לתווך בין הצדדים. בכל מקרה, המצב הכלכלי בקבוצה אינו מאפשר הרפתקאות ואם לא יימצאו מקורות כספיים חדשים, ספק אם המועדון יוכל לשלם סכומים גבוהים למאמנים ישראלים בכירים. גורמים במועדון אמרו כי עקב המצב הכלכלי לא מן הנמנע שפרדי דוד ימשיך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות יום רביעי 9/4
הודעהפורסם: 10 אפריל 2013, 07:19 
סמל אישי של המשתמש
חדשות מרנינות, אחלה פרדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2013, 07:54 
ממה שאני זוכר מידיעות -
גם שם היה הציטוט של רמון.
כמו כן, כל ההכחשות לגבי מינוי או הצעות למאמנים.
אבל בשורה התחתונה היה ציטוט של "בכיר" שאמר שרב"ש סגור ב 90%
אה, דמארי חזור לסגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2013, 08:06 
סמל אישי של המשתמש
אחזור על שכתבתי אתמול: קשה לי להאמין שמשהו ייסגר (גם בגזרת המאמן וגם בשחקנים)
עד שתוכרע שאלת ההשתתפות באירופה, לכאן או לכאן.
עד אז, באמת שחבל להשחית מילים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2013, 09:49 
גרזן אדום כתב:
ישראל היום

רמון":מחכה לשמוע על החתמה של מסי"
דון פנה למאמן רוני לוי בבקשה שיאמן את הקבוצה בעונה הבאה. "אני מחכה כל בוקר לכותרות כדי לראות את מי החתימו עכשיו בהפועל ת"א. מצפה לשמוע על מקורב שיחתים את מסי ואחר שנמצא במו"מ עם פרגוסון. ההכנות לעונה הבאה נעשות בשקט ומי שמדבר בתקשורת עושה זאת ללא סמכות, כנראה להרוויח שורה ותמונה בעיתון." לרמון אמנם המילה האחרונה בכל הנוגע לקבלת ההחלטות, אך גורמים המקורבים למערכת אכן פנו ללוי, כמו גם למועמדים נוספים דוגמת רן בן שמעון, וניסו לתווך בין הצדדים. בכל מקרה, המצב הכלכלי בקבוצה אינו מאפשר הרפתקאות ואם לא יימצאו מקורות כספיים חדשים, ספק אם המועדון יוכל לשלם סכומים גבוהים למאמנים ישראלים בכירים. גורמים במועדון אמרו כי עקב המצב הכלכלי לא מן הנמנע שפרדי דוד ימשיך.

ההמצב הכלכלי על הפנים.ז"א,"שהמאמן" פרדי הוא האפשרות היחידה ברמת המשכורת הזאת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2013, 09:55 
זאת אומרת שהגיע הזמן להודות במצב, אנחנו מהשנים הבאות עם שאיפות של מ.ס אשדוד ובני יהודה, או שיבוא רוכש לפני זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2013, 09:57 
לא שאני חושב שפרדי דוד מאמן כזה טוב אבל ברמות השכר שלו איזה מאמן אחר אתה רוצה להביא
שיהיה משמעותית יותר טוב ?
קשטו ןאלי כהן (של בית"ר) עולים הרבה יותר
אלישע לוי, עטר, קלינגר, איוניר ובנין ידרשו יותר למרות שהם לא יותר טובים מפרדי דוד
אלי כהן של ר"ג או דורה שכן באותו סדר גודל של שכר לא נראים הרבה יותר טוב מפרדי דוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2013, 10:16 
לכל המתלהבים מכמות ה"החתמות" שביצעה ההנהלה בינואר
הגיע הזמן לשלם את המחיר
העיקר שאנחנו יכולים להנות עוד חודש שלם מביצועיו של אלמוג כהן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2013, 10:18 
בני12 כתב:
לא שאני חושב שפרדי דוד מאמן כזה טוב אבל ברמות השכר שלו איזה מאמן אחר אתה רוצה להביא
אלישע לוי, עטר, קלינגר, איוניר ובנין ידרשו יותר למרות שהם לא יותר טובים מפרדי דוד
אלי כהן של ר"ג או דורה שכן באותו סדר גודל של שכר לא נראים הרבה יותר טוב מפרדי דוד

אם האפשרות זה פרדי,אפשר למנות מישהו מהאוהדים.הוא לא יהיה פחות טוב מפרדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2013, 10:33 
nati כתב:
בני12 כתב:

אז את מי אתה כן מציע (חוץ מג'ון גרגורי שיעלה יותר מפרדי) ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2013, 10:44 
במקרה שאין כסף למאמן בסדר גודל שהיינו רוצים, לדעתי אלי כהן של ר"ג זו האופציה הכי טובה. משחקים מצויין, וככה גם שיחקו עכו איתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2013, 10:53 
oMeR1 כתב:
במקרה שאין כסף למאמן בסדר גודל שהיינו רוצים, לדעתי אלי כהן של ר"ג זו האופציה הכי טובה. משחקים מצויין, וככה גם שיחקו עכו איתו.

כל כך מצוין להם מתחת לקו האדום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2013, 11:02 
בני12 כתב:
nati כתב:
בני12 כתב:

אז את מי אתה כן מציע (חוץ מג'ון גרגורי שיעלה יותר מפרדי) ?

לפטר את המנכ"ל(אם זה התפקיד שלו)שרק מפריע ואת המשכורת שלו להוסיף לתקציב המאמן.

ד"א,גרגורי עבד בנצרת כמעט בחינם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2013, 11:03 
בני12 כתב:
oMeR1 כתב:

למצב הזה הוביל אותם פרדי דוד. הכדורגל שהם מציגים פשוט מצויין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2013, 11:04 
אין לי שום בעיה עם לפטר את לובין
אבל מישהו צריך לעשות עבודה של מנכ"ל (העובדה שלובין לא עושה את זה לא אומרת שלא צריך מישהו שכן יעשה את זה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2013, 11:09 
בני12 כתב:
אין לי שום בעיה עם לפטר את לובין
אבל מישהו צריך לעשות עבודה של מנכ"ל (העובדה שלובין לא עושה את זה לא אומרת שלא צריך מישהו שכן יעשה את זה).

עונה שעברה עשתה את זה ילדה בת 20 בלי שום קשר לכדורגל.אומרים שקבצן לא יכול להיות בררן.אז אם אין כסף שיביאו מישהו שייעשה את הג`וב הזה בהתנדבות(ייקבל הוצאות)תאמין לי שיהיו הרבה קופצים על ההצעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2013, 11:41 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:

השריף לא עולה הרבה. הבנאדם עשיר ולא חי מכדורגל אלא מעסקים אחרים שלו, נדל"ן וכו'.
הוא משתכר מעט יחסית בבית'ר ואם קורנפיין יכול לשלם לו - גם רמון יכול, ולא אתפלא אם הוא יסכים אפילו להרוויח פחות אבל לאמן קבוצה כמו הפועל.

לכן זה משעשע לשמוע שמתלבטים לכאורה בין רוני לוי לרב"ש - שניהם מאמנים יקרים מאד ושניהם ירצו תקציב ראוי לרכש, מה שאין להפועל.
השריף יעלה פחות והוכיח (גם בהפועל) שהוא יכול להצליח גם עם תקציב לא גבוה במיוחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2013, 11:49 
סמל אישי של המשתמש
ההבדל מבחינתי בין רב״ש לשאר המועמדים הוא שהאחרים יכולים אולי להוציא דברים יפים מסגל טוב, רב״ש יכול לעשות בטווח של שנתיים-שלוש מועמדת לגיטימית לאליפות מסגל בינוני. בהתחשב במצבנו הכלכלי רב״ש זו החלטה חסכונית גם אם היא עולה יותר.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2013, 11:51 
סמל אישי של המשתמש
pogi כתב:
לכל המתלהבים מכמות ה"החתמות" שביצעה ההנהלה בינואר
הגיע הזמן לשלם את המחיר
העיקר שאנחנו יכולים להנות עוד חודש שלם מביצועיו של אלמוג כהן

כשהחתימו את אלמוג כהן, היה עוד סיכוי להגיע לתארים. אל תשכח זאת.
אלמוג כהן חוץ מהדרבי, הוא רמה מעל כל השאר. הטעות הגדולה ביותר שאפשר בהחלט לומר שגמרה לנו את העונה, היתה להשאיר את שירזי ואחרי זה, להחתים את אבוקסיס במקומו. מראש רמון היה חייב לבנות את הקבוצה עם מאמן בכיר כמה שיותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2013, 12:39 
סמל אישי של המשתמש
זה אולי קצת רחוק אבל כדאי להתכונן :
בעונת 2014/2015 המקדש כנראה יסגר לרגל שיפוצים.
בכתבה על המחלה והמעבר הצפוי שלהם למושבה http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.64.140633.html מוזכרת הפסקה הבאה בסוף הכתבה :
ציטוט:

הצורך להחליט בדחיפות נובע מהעובדה שאם מכבי תשחק שם, יהיה צורך לבנות יציע נוסף מאחורי השערים שיכיל את אוהדי הקבוצות האורחות. המתווה לפיו ימומן אותו יציע לא נפתר כאשר בהנהלת האיצטדיון מאמינים שההוצאות יתחלקו בינם לבין מכבי כשייתכן אף שההסכם יהיה לשנתיים מכיוון שבכל מקרה בעונת 14/15 הם לא יוכלו לשחק באיצטדיון בלומפילד שישופץ .

מחיפוש קל מצאתי את זה - http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?entryId=2243434&skip=1.
הולכים לבצע קירוי ושיפוץ חזות של בלומפילד כמו בנוקיה, גג בכל האצטדיון ולהגדיל את הקיבולת ל 18 אלף מקומות.
אני כבר רואה איך אנחנו הולכים להעביר את 2014/5 באיכסטדיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2013, 12:46 
בני12 כתב:
oMeR1 כתב:

רמת גן שלי אלי כהן טובה בהרבה מרמת של פרדי.
עם פרדי הם בקושי הבקיעו שערים ולא נראו ככאלה שיכולים להשיג מעבר לפירורים.

הקו האדום ? בינתיים שאר קבוצות התחתית השתדרגו ללא הכר ויש עוד סיבות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2013, 12:49 
דווקא רעיון מצויין, יכול להמשיך את המסורת של להוריד קבוצות ליגה ואז לקבל כפרס את הפועל. ראינו כמה זה עובד מצויין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2013, 12:49 
סמל אישי של המשתמש
mbracha כתב:
ההבדל מבחינתי בין רב״ש לשאר המועמדים הוא שהאחרים יכולים אולי להוציא דברים יפים מסגל טוב, רב״ש יכול לעשות בטווח של שנתיים-שלוש מועמדת לגיטימית לאליפות מסגל בינוני. בהתחשב במצבנו הכלכלי רב״ש זו החלטה חסכונית גם אם היא עולה יותר.

ואת זה אתה מסיק כי....? כי הוא פעם אחת הוא ניצל חולשה של הליגה כדי לקחת אליפות לא מרשימה? גם בני יהודה עשתה זאת ב-1990 וכפ"ס בתחילת שנות ה-80.
לדאבוני, אני לא רואה את הליגה נחלשת בשנה-שנתיים הקרובות, לא כל עוד מיץ' ושחר מסתובבים פה ויעמידו תקציבים גבוהים.
קורה פעם ב10-20 שנה שקבוצה פחות טובה עם תקציב נמוך יותר יכולה לגנוב אליפות. זה לא יקרה כל 3-4 שנים. אולי אם תעשה פיינל-פור כמו בכדורסל נוכל לגנוב אליפות פעם בכמה זמן. הרי גם שם, אם אין פיינל-פור אז גם אין קבוצה שלוקחת למכבי אליפות, חוץ ממעידה חד פעמית עם הגליל בשעתו.

הנתון הזה לא פקטור. אתה צריך למצוא מאמן שלא יהיה יקר, אבל יהיה בעל ניסיון ויכולת לאמן את הקבוצה, שתיראה כמו קבוצה, לקדם צעירים ולהביא זרים סבירים עד טובים בסכומים לא גבוהים. השריף עונה על הדרישה הזו. רב"ש - לא. (גם רוני לוי ודרור לא)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2013, 12:58 
סמל אישי של המשתמש
ע"פ ONE אלמוג סובל מכאבים ועלול להיעדר מהמשחק בשבת.

"בעוד שעומר דמארי צפוי לחזור לסגל, אלמוג כהן סובל מכאבים בבטן התחתונה וקיבל מנוחה של יומיים, מה שאומר שכרגע הוא בספק למשחק. שמעון הרוש, הפצוע במשפעה, עבר בדיקות, בהן התברר כי הוא סובל ממתיחה חזקה בלבד ולא מקרע ובקבוצה מעריכים כי הוא יוכל ליטול חלק כבר במשחק מול ק"ש במחזור הבא."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2013, 13:10 
Charlie כתב:
ע"פ ONE אלמוג סובל מכאבים ועלול להיעדר מהמשחק בשבת.

"בעוד שעומר דמארי צפוי לחזור לסגל, אלמוג כהן סובל מכאבים בבטן התחתונה וקיבל מנוחה של יומיים, מה שאומר שכרגע הוא בספק למשחק. שמעון הרוש, הפצוע במשפעה, עבר בדיקות, בהן התברר כי הוא סובל ממתיחה חזקה בלבד ולא מקרע ובקבוצה מעריכים כי הוא יוכל ליטול חלק כבר במשחק מול ק"ש במחזור הבא."

מעניין אם יש רשימה כלשהי של כמות הפציעות העונה, והסיבה להן. פשוט נוראי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2013, 13:29 
סמל אישי של המשתמש
לפי קצב העניינים אנחנו הולכים לחתיכת עשור חשוך .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2013, 14:23 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2013, 15:11 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
בכתבה על המחלה והמעבר הצפוי שלהם למושבה http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.64.140633.html מוזכרת הפסקה הבאה בסוף הכתבה :
ציטוט:

הצורך להחליט בדחיפות נובע מהעובדה שאם מכבי תשחק שם, יהיה צורך לבנות יציע נוסף מאחורי השערים שיכיל את אוהדי הקבוצות האורחות. המתווה לפיו ימומן אותו יציע לא נפתר כאשר בהנהלת האיצטדיון מאמינים שההוצאות יתחלקו בינם לבין מכבי כשייתכן אף שההסכם יהיה לשנתיים מכיוון שבכל מקרה בעונת 14/15 הם לא יוכלו לשחק באיצטדיון בלומפילד שישופץ .

מחיפוש קל מצאתי את זה - http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?entryId=2243434&skip=1 .
הולכים לבצע קירוי ושיפוץ חזות של בלומפילד כמו בנוקיה, גג בכל האצטדיון ולהגדיל את הקיבולת ל 18 אלף מקומות.

אולי עם מזל זה יותחיל בעונה הזו, זה ייגמר מינימום ב2018/9

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2013, 15:13 
סמל אישי של המשתמש
לפי מה שאני זוכר גם הייתה דחיה כלשהי עם דברים שהיו צריכים לעשות העונה
לא בטוח שזה באמת יתחיל ב14\15

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2013, 16:29 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
ציטוט:

מחיפוש קל מצאתי את זה - http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?entryId=2243434&skip=1 .

אז על פי השיפוצים הקודמים מה זה אומר באמת? שנחזור עם קיבולת 10 אלף, והיציאה תהיה דרך תעלה צרה מתחת ליציעים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 47 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: