teknoboy כתב:
אגב, הטיעון "לא מתאים לי כי זה דופק אותי" הוא קביל לגמרי במצבים מסוימים.
אם, למשל, היה ארגון שמתיימר לייצג את כלל האוהדים אבל נותן עדיפות לחלק קטן מהם, היה מקום לאוהדים להשמיע טענה כזאת.
היות והעמותה, למיטב הבנתי, מתיימרת לייצג בשלב זה רק את חבריה (לא זכור לי שהעמותה הכריזה שהיא הופכת לארגון אוהדים או מקימה אחד כזה, עד כמה שזכור לי המטרות שלה אחרות לגמרי) אין לטענה הזאת יותר מדי תוקף בהקשר הנוכחי.
העמותה הזאת היא הבעלים של מועדון הפועל תל אביב וככזאת היא צריכה גם לדאוג לאינטרסים של המועדון ולא רק לאינטרסים של החברים בה. חלק מהאינטרסים של המועדון זה האינטרסים של כלל האוהדים, שברגע שהעמותה מחזיקה בבעלות במועדון היא צריכה להתחשב גם בהם ולא רק בעצמה, במיוחד אם היא מקבלת לידיה כרטיסים למכירה. (באותה מידה זה לא הגיוני שבגלל שרמון הוא הבעלים ומייצג את האינטרסים של עצמו הוא יוכל לבחור רשימה של 700 אנשים שיוכלו לקנות כרטיסים, נכון?)
לטעמי, המצב האידאלי (נכון להיום, כשאין רישומים של הגעה למשחקים) הוא כזה:
מכירה ראשונה - 50% שמורים למי שהוא גם מנוי וגם חבר עמותה
כל מי שיש לו גם מנוי וגם חברות ולא הצליח לרכוש כרטיס במכירה הראשונה, יוכל להשתתף גם במכירה השנייה
מכירה שנייה - 50% למי שמחזיק רק במנוי, רק בחברות, או מחזיק בשניהם ולא זכה במכירה הראשונה
כמובן אם נשארים כרטיסים אז מכירה פתוחה לכולם
מי שיש לו מנוי מגיע לו כרטיס לא פחות ממי שחבר בעמותה (ואולי אפילו יותר), ואני אומר את זה בתור אחד שיש לו חברות ואין לו מנוי