תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 09:45

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 90 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל היום הרביעי 13.3
הודעהפורסם: 13 מרץ 2013, 08:46 
סמל אישי של המשתמש
ידיעות מישהו?

מן הסתם שבקרוב יגיעו לאתרי הספורט, התבכיינויות של השחקנים וגורמים שונים בסגנון - שחקן בקבוצה: "לא הולך לנו שום דבר, לא יודעים למה, חייבים לבוא כמו גברים ובלה בלה בלה אם לא ננצח במשחק הקרוב יהיה פה בלגן ואיפה פרופסור בר ניב שיסתובב פה וילטף לנו את התחת?"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל היום הרביעי 13.3
הודעהפורסם: 13 מרץ 2013, 09:00 
עזוב, אתה לא רוצה לשמוע. הלכלוכים הרגילים.
החדשות היחידות שצריכות לעניין הוא מתי רמון ימצא מישהו שיקח על עצמו את המועדון, ינקה אותו ויזרוק לכל הרוחות את כל החארות שמנהלים את המועדון היום ומדרדרים אותו לקיבינימאט, שום דבר אחר לא מעניין או חשוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2013, 09:04 
סמל אישי של המשתמש
אוף! אבל זה מועדון עם הנהלה בת של זונה (לב, לב וסמל של סטאלין) !
ובכלל כל האוהדים מעורבים וזה עושה רק טוב להפועל (שלנו!!!). (לב, פרח, סמל של הפועל)!

:LENIN: :hapoel: :COMMY:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל היום הרביעי 13.3
הודעהפורסם: 13 מרץ 2013, 09:10 
האדס כתב:
אוף! אבל זה מועדון עם הנהלה בת של זונה (לב, לב וסמל של סטאלין) !
ובכלל כל האוהדים מעורבים וזה עושה רק טוב להפועל (שלנו!!!). (לב, פרח, סמל של הפועל)!

:LENIN: :hapoel: :COMMY:

אין אחד שאומר את זה. חלאס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2013, 09:12 
סמל אישי של המשתמש
תשמע, הסיכוי שאני אלך ואחפש עכשיו בפורום אשפה הזה את כל המטיפי דעת שהטיפו לי ולדומיי, הוא בערך כמו הסיכוי שאני אסע לקרית שמונה לראות את אלו שיורקים לי בפנים כל שבוע,
אז אל תזיין לי ת'מוח. אמרו ועוד איך אמרו. עכשיו הם פשוט בחורים שלהם. אין להם אומץ להשמיע את הדעה הסוציאליסטית-קקי שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2013, 09:18 
האדס כתב:
תשמע, הסיכוי שאני אלך ואחפש עכשיו בפורום אשפה הזה את כל המטיפי דעת שהטיפו לי ולדומיי, הוא בערך כמו הסיכוי שאני אסע לקרית שמונה לראות את אלו שיורקים לי בפנים כל שבוע,
אז אל תזיין לי ת'מוח. אמרו ועוד איך אמרו. עכשיו הם פשוט בחורים שלהם. אין להם אומץ להשמיע את הדעה הסוציאליסטית-קקי שלהם.

עזוב לאוהד כורסה הזה אין מושג בשיט, אבל הוא יודע לירות ״פורום מכבי״ בכל הזדמנות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2013, 09:19 
סמל אישי של המשתמש
http://www.one.co.il/Article/214219.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2013, 09:19 
סמל אישי של המשתמש
האוהדים קנו 20 אחוז- עובדה.
הקבוצה נכשלה- עובדה.
אבל תן לי סיבה אחת רצינית למה יש קשר בין הדברים, ולמה אם לא היינו קונים את החלק שלנו - דברים היו נראים אחרת.
מעולם לא אמרו כאן שהקבוצה צריכה להיות רק שלנו, בלי מישהו שיתן כסף.
אתה סתם שופך רעל. אבל זה בסדר. גם לי בא לשפוך רעל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2013, 09:20 
סמל אישי של המשתמש
אני אוהד כורסה עכשיו? זה מה שיש להגיד לטענות שלי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2013, 09:22 
האדס כתב:
אני אוהד כורסה עכשיו? זה מה שיש להגיד לטענות שלי?

לא אתה למי שהגבת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2013, 09:23 
מה אתה רוצה עכשיו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2013, 09:30 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
הקבוצה נכשלה- עובדה.
אבל תן לי סיבה אחת רצינית למה יש קשר בין הדברים, ולמה אם לא היינו קונים את החלק שלנו - דברים היו נראים אחרת.

האוהדים עשו דבר מדהים בעונה שעברה. הם הצליחו להעיף בעל בית שהגיע רק בשביל מעמד ויח"צ על חשבון המועדון שלנו.
נעשה מאבק שאין לי מילים לתאר את ההערכה שלי אליו, למרות שלא הייתי חלק פעיל בו. ברצינות מלאה.
באותו קיץ רכש חיים רמון את הקבוצה וטען שהוא יביא עימו קבוצת משקיעים. לאף אחד לא היו חלומות גדולים על אליפות, גם לי לא, ורק חלמנו על קבוצה מאוזנת כלכלית ומנוהלת בצורה שרצינו.
מה שקיבלנו זה ספינים תקשורתיים בחסות מושיק תאומים ("אני נכשלתי כמנהל" , אז למה היה האיש הראשון שישב ליד חיים רמון כשרכש את הקבוצה?) וניהול כלכלי ומקצועי גרוע.
מהרגע שהחליטו להשאיר את ניצן בשביל לחסוך קצת כסף (עוד לפני שהתגלתה המחלה הארורה, החלמה מהירה) ועד לרגע שהתחילו להחתים לנו כל מיני ג'ון פנסטלים בשביל לקנות אותנו.
על הדרך לא התביישו לדרוש מאיתנו מנוי+חבר עמותה בטענה שהעתיד של המועדון תלוי בנו. חלק גדול מהקהל ביצע את הפקודה והציל בעצמו את הפועל.
חיים רמון ושות' לא שמו שקל בהפועל, וזו דעתי עד שמשיהו יוכיח ל אחרת. הם כן קנו את הקבוצה מטביב, אבל יו איזה קטע, כשאתה רוצה להיות בעלים של עסק אז אתה לא רק משלם עליו, אתה גם צריך להשקיע בו.
ועכשיו, כשלחלק מהאוהדים (שהם אפילו לא מייצגי דעת הקהל בעייני) יש מניה בקבוצה, אתה יושב ושואל את עצמך מה הם בעצם עושים? איפה השקיפות שהבטיחו, איפה הניהול הנכון, החזון, היחס לקהל (מישהו ראה את מחירי הכרטיסים לאחרונה?) ושאר הדברים שנורא רצינו שישתנו. הכל נמחק. כי הם סה"כ ילדים קטנים בגן של הגדולים. כי חיימק'ה מכפכף אותם, ומפה אשמור כבר על השפה היפה.
כואב לי הלב על אנשים תמימים שחושבים שהם יכולים לשנות ולהשפיע על הכרישים שמנהלים את הפועל. אבל הם לא סופרים אותנו, אנחנו רק משאבת כסף עבורם, עוד הזדמנות לחשיפה ציבורית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2013, 09:34 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
אדום נחמד כתב:
הקבוצה נכשלה- עובדה.

האוהדים עשו דבר מדהים בעונה שעברה. הם הצליחו להעיף בעל בית שהגיע רק בשביל מעמד ויח"צ על חשבון המועדון שלנו.
נעשה מאבק שאין לי מילים לתאר את ההערכה שלי אליו, למרות שלא הייתי חלק פעיל בו. ברצינות מלאה.
באותו קיץ רכש חיים רמון את הקבוצה וטען שהוא יביא עימו קבוצת משקיעים. לאף אחד לא היו חלומות גדולים על אליפות, גם לי לא, ורק חלמנו על קבוצה מאוזנת כלכלית ומנוהלת בצורה שרצינו.
מה שקיבלנו זה ספינים תקשורתיים בחסות מושיק תאומים ("אני נכשלתי כמנהל" , אז למה היה האיש הראשון שישב ליד חיים רמון כשרכש את הקבוצה?) וניהול כלכלי ומקצועי גרוע.
מהרגע שהחליטו להשאיר את ניצן בשביל לחסוך קצת כסף (עוד לפני שהתגלתה המחלה הארורה, החלמה מהירה) ועד לרגע שהתחילו להחתים לנו כל מיני ג'ון פנסטלים בשביל לקנות אותנו.
על הדרך לא התביישו לדרוש מאיתנו מנוי+חבר עמותה בטענה שהעתיד של המועדון תלוי בנו. חלק גדול מהקהל ביצע את הפקודה והציל בעצמו את הפועל.
חיים רמון ושות' לא שמו שקל בהפועל, וזו דעתי עד שמשיהו יוכיח ל אחרת. הם כן קנו את הקבוצה מטביב, אבל יו איזה קטע, כשאתה רוצה להיות בעלים של עסק אז אתה לא רק משלם עליו, אתה גם צריך להשקיע בו.
ועכשיו, כשלחלק מהאוהדים (שהם אפילו לא מייצגי דעת הקהל בעייני) יש מניה בקבוצה, אתה יושב ושואל את עצמך מה הם בעצם עושים? איפה השקיפות שהבטיחו, איפה הניהול הנכון, החזון, היחס לקהל (מישהו ראה את מחירי הכרטיסים לאחרונה?) ושאר הדברים שנורא רצינו שישתנו. הכל נמחק. כי הם סה"כ ילדים קטנים בגן של הגדולים. כי חיימק'ה מכפכף אותם, ומפה אשמור כבר על השפה היפה.
כואב לי הלב על אנשים תמימים שחושבים שהם יכולים לשנות ולהשפיע על הכרישים שמנהלים את הפועל. אבל הם לא סופרים אותנו, אנחנו רק משאבת כסף עבורם, עוד הזדמנות לחשיפה ציבורית.

אני מפחד שאין שקיפות כי יש פה משהו הרבה יותר גדול מסתם "הוא מכפכף אותם" ו-"לא סופרים אותנו".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2013, 09:35 
סמל אישי של המשתמש
ברור שיש פה משהו גדול יותר, וברור שזה גם קשור לצורת הרכישה ההזויה שביצעו עם אלי טביב.
אני גם בטוח שחיים רמון אומר למשתמש X שהוא חבר עמותה: "עזוב, למה להוציא את זה לתקשורת? זה סתם יפגע במועדון ובקהל, יש דברים שצריכים להשאר אצלנו"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2013, 09:40 
סמל אישי של המשתמש
אני מבין שהשחקנים לא באימון עכשיו כי הם צריכים לנוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2013, 09:42 
גביזון כתב:

ב 16 וחצי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2013, 09:42 
האדס כתב:
ברור שיש פה משהו גדול יותר, וברור שזה גם קשור לצורת הרכישה ההזויה שביצעו עם אלי טביב.
אני גם בטוח שחיים רמון אומר למשתמש X שהוא חבר עמותה: "עזוב, למה להוציא את זה לתקשורת? זה סתם יפגע במועדון ובקהל, יש דברים שצריכים להשאר אצלנו"

ואיפה מוני בסיפור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2013, 09:43 
סמל אישי של המשתמש
ב-Walla עלתה כתבה עם מסרים מההנהלה שאם לא נעפיל לאירופה, ישוחררו שחקנים כמו גילי ורמוט (למה דווקא ורמוט? האם מנסים לעשות מניפולציה רגשית על האוהדים כבר מעכשיו כדי שיפתחו שוב את הכיס?), ויהיה תקציב אחד הנמוכים שהמועדון ידע בשנים האחרונות.

1. אם אין לכם שקל לשים במועדון, תחפשו יותר חזק מישהו שיש לו.
2. בדיוק ציטוטים כאלה ראינו בתקופת טביב שנה שעברה. זה מתחיל להריח כמו טביב, רק עם לוק של אוהד הפועל (מוני הראל 2).

http://sports.walla.co.il/?w=/156/2624604

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2013, 09:45 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
גביזון כתב:

ב 16 וחצי

קבוצה של גברים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2013, 09:46 
אנשים, תרגעו קצת. מי שחשב שיום אחרי ההתנתקות מטביב תהיה פה איזו אידיליה, פשוט חי בלה לה לנד.

אי אפשר לפתור את כל הבעיות ביום אחד, והמיקוד עכשיו צריך להיות בחשיבה לטווח ארוך. לא על העונה הבאה, אלא על 5 העונות הבאות. הפועל ת"א צריכה ללמוד לבנות את עצמה בלי תלות בגורמים אינטרסנטים, ולבנות שדרת ניהול יציבה שמבינה את מקומה ואת תפקידה, את ערכי המועדון ומסוגלת לייצר משהו חדש ושונה.

התפקיד שלנו עכשיו הוא לדאוג שהאנשים שצריכים לקבל את ההחלטות, יבינו את זה ויפעלו.

התפקיד שלנו הוא גם להראות שהקהל עומד מאוחד ותומך בקבוצה, גם בימים הלא פשוטים האלו, ושלא צריך לשקוע במרה שחורה.

לשבת ולבכות על מר גורלנו או לקלל את כל העולם, לא יוביל אותנו לשום מקום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2013, 09:48 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
אנשים, תרגעו קצת. מי שחשב שיום אחרי ההתנתקות מטביב תהיה פה איזו אידיליה, פשוט חי בלה לה לנד.

אי אפשר לפתור את כל הבעיות ביום אחד, והמיקוד עכשיו צריך להיות בחשיבה לטווח ארוך. לא על העונה הבאה, אלא על 5 העונות הבאות. הפועל ת"א צריכה ללמוד לבנות את עצמה בלי תלות בגורמים אינטרסנטים, ולבנות שדרת ניהול יציבה שמבינה את מקומה ואת תפקידה, את ערכי המועדון ומסוגלת לייצר משהו חדש ושונה.

התפקיד שלנו עכשיו הוא לדאוג שהאנשים שצריכים לקבל את ההחלטות, יבינו את זה ויפעלו.

התפקיד שלנו הוא גם להראות שהקהל עומד מאוחד ותומך בקבוצה, גם בימים הלא פשוטים האלו, ושלא צריך לשקוע במרה שחורה.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2013, 09:50 
התפקיד שלך, שחם, הוא להבין ( איך עד עכשיו לא הבנת זה שאלה טובה... ) שכל מה שכתבת לא רלוונטי. ז"א לא שלא כתבת דברים נכונים, אלא שכדי שהם יקרו צריך בעלים חדש שיעשה את הסדר. כשזה יקרה התפקיד של האוהדים יכול לחזור להיות מינורי יותר, כרגע, כמו בעונה שעברה קולנו צריך להישמע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2013, 09:50 
סמל אישי של המשתמש
אני לא יושב ובוכה ממש לא, הכתובת הייתה על הקיר מספיק זמן כדי שאכין את עצמי נפשית לקקה הזה.
אבל כן הגיע הזמן להגיד את האמת ושהדברים פה לא קרובים לניהול נכון, פאק מי בכלל המנהל של הקבוצה הזו?
שכונה, כוסאמק. שכונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2013, 09:51 
אותו מנהל שכבר כשל. זה מנהל הקבוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2013, 09:53 
נועם שחם כתב:

יש לי הרבה מה לומר בקשר לזה.
א. הגיע הזמן שנתנתק כבר מהצל של טביב והקלישאה ש"מה חשבתם שייקח יומיים לשקם את המועדון".. העובדה היחידה שעומדת לזכותנו בגלל המצב הקודם היא שההכנות לעונה החלו באיחור ניכר. הבעיה שמאז אנחנו רק עושים טעות אחר טעות ולא רק זה, אלא שבמקום לבנות ולתכנן משהו לטווח ארוך, נעשו טעויות שגרמו נזק עוד יותר גדול לטווח ארוך.
ב.הייתי בכיף יכול לזרום איתך על זה שהתפקיד שלנו הוא להראות שהקהל עומד מאוחד וזה...אבל אנחנו בישראל, אתה יודע שמעבר להודעות בפורום זה לא באמת יעמוד במבחן המציאות וככל שהתוצאות יהיו גרועות יותר ההתנהגות של הקהל רק תלחיץ יותר את המערכת ועכשיו כשכמה אוהדים הצליחו להתשחל למקומות קובעים אז הלחץ שם הוא עוד יותר גדול ופוגע.
ג. אני באמת ובתמים לא מאמין שאפשר יהיה פה לעשות צוות ניהול מורחב שמנהל כסף שלא שייך לו ויהיה מנותק לגמרי מאינטרסים,. זה הרבה יותר לה לה לנד מהסעיף הראשון. לצערי אחרי עונה כזו (כשצריך לזכור שגם העונה הקודמות היתה סיוט לא קטן), אנשים יצביעו ברגליים. הפועל הוא לא מועדון שבנוי ל5 שנים של דשדוש בבינוניות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2013, 09:55 
החריש שצריך לעשות כל כך עמוק, שרק אלוהים יודע כמה זמן ייקח לנו לעשות אותו.
ממחלקת הילדים עד מחלקת הבוגרים.
משחקנים ועד מנהלי קבוצה.

הבעיה שעד שלא יבוא בעל בית רציני עם כסף, שום דבר כזה לא יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2013, 09:57 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
נועם שחם כתב:

יש לי הרבה מה לומר בקשר לזה.
א. הגיע הזמן שנתנתק כבר מהצל של טביב והקלישאה ש"מה חשבתם שייקח יומיים לשקם את המועדון".. העובדה היחידה שעומדת לזכותנו בגלל המצב הקודם היא שההכנות לעונה החלו באיחור ניכר. הבעיה שמאז אנחנו רק עושים טעות אחר טעות ולא רק זה, אלא שבמקום לבנות ולתכנן משהו לטווח ארוך, נעשו טעויות שגרמו נזק עוד יותר גדול לטווח ארוך.
ב.הייתי בכיף יכול לזרום איתך על זה שהתפקיד שלנו הוא להראות שהקהל עומד מאוחד וזה...אבל אנחנו בישראל, אתה יודע שמעבר להודעות בפורום זה לא באמת יעמוד במבחן המציאות וככל שהתוצאות יהיו גרועות יותר ההתנהגות של הקהל רק תלחיץ יותר את המערכת ועכשיו כשכמה אוהדים הצליחו להתשחל למקומות קובעים אז הלחץ שם הוא עוד יותר גדול ופוגע.
ג. אני באמת ובתמים לא מאמין שאפשר יהיה פה לעשות צוות ניהול מורחב שמנהל כסף שלא שייך לו ויהיה מנותק לגמרי מאינטרסים,. זה הרבה יותר לה לה לנד מהסעיף הראשון. לצערי אחרי עונה כזו (כשצריך לזכור שגם העונה הקודמות היתה סיוט לא קטן), אנשים יצביעו ברגליים. הפועל הוא לא מועדון שבנוי ל5 שנים של דשדוש בבינוניות.

הקיץ הקרוב הוא המבחן האמיתי של ההנהלה הזו, שבהצהרה הגיע כבאפר בין טביב לבעלים הבא.
אולי אני תמים, אבל אני מאמין שכן נעשים מאמצים למצוא רוכש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2013, 09:58 
נכון שצריך שינויים גדולים, אבל בסוף זה מתחיל מרוכש רציני שימנה מנכ"ל ומנהל מקצועי.
אם זה לא קורה, לפחות למנות מנהל מקצועי לטווח ארוך ולהחליף את לובין במישהו רציני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2013, 10:04 
אז מה אתה טוען שחר, שנשב ונתפלל שגם עלינו יפול איזה תואם גולדהאר?

בקיץ האחרון קרה משהו מהותי שהוא מעבר לסילוק של טביב. יש פה שינוי תפיסה, ושינוי מקבוצה שמוחזקת בידיים פרטיות ע"י פילנתרופ כזה או אחר, למודל של ניהול שמבוסס על הכנסות המועדון, על כוחו של הקהל, ועל אנשים שפועלים לנהל את המועדון כסוג של שליחות ציבורית.

אני חושב שמודל כזה יכול לעבוד, אבל הוא דורש עבודת ניהול מאד מקצועית ויסודית, ולא יכול לעבוד על אילתורים. אני מסכים לחלוטין שבנושא הזה הניהול העונה הוא כשלון מוחלט, אבל זה נובע במידה רבה מן האופן החפוז בו הועברה הקבוצה מידי טביב.

אם אתה שואל אותי, אני הייתי רוצה לראות איך עושים עבודה אמיתית כדי לאפשר למועדון להתנהל בצורה הזו, גם אם המשמעות היא ירידה בתקציבים, מאשר לחזור למה שהיה פה בעבר או למודל בעלות פרטית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2013, 10:04 
IdanTheLittle כתב:
ב-Walla עלתה כתבה עם מסרים מההנהלה שאם לא נעפיל לאירופה, ישוחררו שחקנים כמו גילי ורמוט (למה דווקא ורמוט? האם מנסים לעשות מניפולציה רגשית על האוהדים כבר מעכשיו כדי שיפתחו שוב את הכיס?), ויהיה תקציב אחד הנמוכים שהמועדון ידע בשנים האחרונות.

1. אם אין לכם שקל לשים במועדון, תחפשו יותר חזק מישהו שיש לו.
2. בדיוק ציטוטים כאלה ראינו בתקופת טביב שנה שעברה. זה מתחיל להריח כמו טביב, רק עם לוק של אוהד הפועל (מוני הראל 2).

http://sports.walla.co.il/?w=/156/2624604

שילכו לעזאזל אם זה המצב, שיפרקו את המועדון -9 ושכל החבורת זבל האלה ילכו הביתה אחת ולתמיד שיקחו איתם את ליובין, בואנו ואת המקורבים, סידי ומי שזה לא יהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 90 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: