redrony כתב:
kruvi1 כתב:
זה ויכוח דבילי. כי זה לא באמת מדיד. אתה גם מנסה לשכנע אותי שהפועל משחקים גרוע? אין צורך, אני משוכנע.
הנקודה היא שהם שיחקו לא טוב גם עם עטר, וגם עם בנאדו בתחילת תקופתו של מאמן. עד שהם צברו ניצחונות וביטחון,
ואז גם הגיע הכדורגל.
גם הפועל שיחקה רע עם אבוקסיס, והיא משחקת לא טוב גם עם פרדי דוד.
עכשיו נותר רק לקוות, שנצליח לעבור את אותו תהליך שעבר מכבי חיפה בעזרת הנצחונות הללו.
אני ממש לא מנסה לשכנע אותך שהפועל משחקים גרוע. אני מנסה להראות לך את ההבדל בין קבוצה שיש לך דרך, עם בעלים שיש לו דרך ושלמרות שנכנסו למין סחרור כזה שכלום לא הלך להם הצליחו לשים לזה סוף מכל הבחינות. רמת כדורגל ותוצאות. מה עשה בנאדו בדיוק אני לא ממש יודע כי אני לא באימונים שם, אבל שם עניין הבטחון אני מניח הרבה יותר אקוטי מאשר אצלנו.
קח משחקים שלהם מתחילת העונה, נגד מכבי וק"ש, הם שיחקו יותר טוב מאיתנו והפסידו בגלל כל מיני דברים ואחר כך באמת כבר איבדו בטחון.
אצלנו כל ההתנהלות לקויה מלכתחילה. שחקנים פרחחים, מאמנים לא מספיק טובים (ויוסי גם שגה בכל אלמנט לא מקצועי בהתנהלות שלו) ויותר מכל, אין דרך וחזון אמיתי בקבוצה הזו וזה מתחיל מההנהלה.
מכבי חיפה הביאו את עצמם למצב שהם עוד שנייה מתמודדים על האליפות. הפועל, תרשה לי להמר, אם היו מתחילים את העונה כמו חיפה, היו משחזרים את עונות 2005 ו-2008.
אני גם יכול לקחת את המשחק שלהם נגדנו ולראות שהם שיחקו בדיוק גרוע כמו שאנחנו שיחקנו. דוגמאות אפשר להביא לכאן ולכאן.
הדבר היחידי שההנהלה שלהם עשתה כדי לעצור את אותו סחרור היה להחליף מאמן. בדיעבד זה הצליח.
זה גם בדיוק מה שעשו אצלנו עכשיו. נקווה שזה יעבוד באותה צורה.
מצד שני, זה יכול גם לא לעבוד. כל הבעיות הניהוליות האחרות שיש אצלנו לא ממש קשורות לדעתי.
הם כבר כנראה יבואו לידי ביטוי בעתיד. כרגע, השיפור שלנו, אם יהיה כזה, הוא מקצועי נטו.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk