תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 18:31

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 24 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מחשבות אחרי כמה ימים של חשבון נפש
הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 21:31 
יש בי זעם, מין גאות של חוסר הבנה, עומד לי גדוד של דמעות באמצע הגרון ולא מוכן לזוז משם, הוא עומד בדום מתוח,מחכה להסתער החוצה, זה לא עוד סתם בכי על הפסד בדרבי, כאלה חוויתי כבר הרבה, חוויתי ילדות שלמה שהצעיף האדום שלי היה ספוג בדמעות של הפסדים מגולים של דריקס וחגיגות של נימני לכיוון שער 11, אבל הדמעות האלה הן לא כאלה, הדמעות שעומדות לי בגרון הן דמעות של אובדן דרך, היה דרבי ביום שני, אבל על המגרש לא הייתה הפועל, הקבוצה שלי, האדומה, לא הייתה קיימת ,כאילו נעלמה בתוך ערימה של שחקנים שלא משחקים בשביל הסמל ,בטוח לא בשביל הפטיש והמגל , שחקנים שאף אחד מהם לא יודע אם יהיה כאן עוד יומיים, הרי חצי מהם שלחו כבר לקפל את הקריירה במקום אחר, והחצי השני עדיין לא ירד מהמטוס ולא יודע לאיזה כיוון רצים אחרי גול בבלומפילד.., חבורה של חסרי ביטחון ורצון, שלא מעניין אותם קהל, וההיסטוריה, וטביב ומה שהשגנו בקיץ.
הו הקיץ , החם, המרגש שהרגיש שעכשיו הפועל תהיה אדומה מתמיד, כמו בכדורסל .. איזה הזיה.., יש לנו הנהלה שמלאה באנשים שונים עם המון קולות והרבה רישרושים בתקשורת, וככה על כול פיפס ופיהוק ישר יש שבע הודעות בכול אתר מחורבן באינטרנט, איפה טובת המועדון שהאגו האישי חייב לקבל קצת הכרה??
ומאמן? מאמן שמאשים את כולם חוץ מאת עצמו, שהחליף הרכב בכול שבוע, שגרם לכול שחקן לאבד אמון בעצמו ובקבוצה, שמשנה מערך כול שבוע ובעצם לא אומר לשחקנים כלום, פשוט כלום, בדיוק כמו שהקבוצה הזאת נראית בחודשים האחרונים..
איך הגנה יכולה להאמין בעצמה שלא היו שני משחקים שאותם שחקנים שיחקו בהרכב???, אני בטוח שאם ניקח את הרביעייה המושמצת ביותר פה בפורום נגיד: חוטבא, זאב חיימוביץ , תומר בן יוסף ויגאל אנטבי וניתן להם להיות קבוע בהרכב מתחילת השנה עם ביטחון וגיבוי , הם היו נראים טוב יותר ממה שקורה לנו עכשיו.

אני יכול להמשיך עוד הרבה, לשפוך מילים, וזעם, ודמעות אבל בתכלס אני רוצה קצת שקט, שקט , בלי ידיעות על ריבים , בלי תירוצים, בלי מי הולך ומי בא, בלי מי היה היום חודורוב ומי איחר לאימון, נמאס לי מהרעש הזה, בבקשה תנו לי קצת שקט, שאני אוכל לחזור לראות את הקבוצה שלי, ולשיר לה מכול הלב, ולספר לה שהיא האהבה הראשונה שלי, וכזאת היא תהיה לעולם.
בבקשה, שששששש, בבקשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: מחשבות אחרי כמה ימים של חשבון נפש
הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 21:33 
גולדה מאיר כתב:
יש בי זעם, מין גאות של חוסר הבנה, עומד לי גדוד של דמעות באמצע הגרון ולא מוכן לזוז משם, הוא עומד בדום מתוח,מחכה להסתער החוצה, זה לא עוד סתם בכי על הפסד בדרבי, כאלה חוויתי כבר הרבה, חוויתי ילדות שלמה שהצעיף האדום שלי היה ספוג בדמעות של הפסדים מגולים של דריקס וחגיגות של נימני לכיוון שער 11, אבל הדמעות האלה הן לא כאלה, הדמעות שעומדות לי בגרון הן דמעות של אובדן דרך, היה דרבי ביום שני, אבל על המגרש לא הייתה הפועל, הקבוצה שלי, האדומה, לא הייתה קיימת ,כאילו נעלמה בתוך ערימה של שחקנים שלא משחקים בשביל הסמל ,בטוח לא בשביל הפטיש והמגל , שחקנים שאף אחד מהם לא יודע אם יהיה כאן עוד יומיים, הרי חצי מהם שלחו כבר לקפל את הקריירה במקום אחר, והחצי השני עדיין לא ירד מהמטוס ולא יודע לאיזה כיוון רצים אחרי גול בבלומפילד.., חבורה של חסרי ביטחון ורצון, שלא מעניין אותם קהל, וההיסטוריה, וטביב ומה שהשגנו בקיץ.
הו הקיץ , החם, המרגש שהרגיש שעכשיו הפועל תהיה אדומה מתמיד, כמו בכדורסל .. איזה הזיה.., יש לנו הנהלה שמלאה באנשים שונים עם המון קולות והרבה רישרושים בתקשורת, וככה על כול פיפס ופיהוק ישר יש שבע הודעות בכול אתר מחורבן באינטרנט, איפה טובת המועדון שהאגו האישי חייב לקבל קצת הכרה??
ומאמן? מאמן שמאשים את כולם חוץ מאת עצמו, שהחליף הרכב בכול שבוע, שגרם לכול שחקן לאבד אמון בעצמו ובקבוצה, שמשנה מערך כול שבוע ובעצם לא אומר לשחקנים כלום, פשוט כלום, בדיוק כמו שהקבוצה הזאת נראית בחודשים האחרונים..
איך הגנה יכולה להאמין בעצמה שלא היו שני משחקים שאותם שחקנים שיחקו בהרכב???, אני בטוח שאם ניקח את הרביעייה המושמצת ביותר פה בפורום נגיד: חוטבא, זאב חיימוביץ , תומר בן יוסף ויגאל אנטבי וניתן להם להיות קבוע בהרכב מתחילת השנה עם ביטחון וגיבוי , הם היו נראים טוב יותר ממה שקורה לנו עכשיו.
כל מילה :ROSE:
אני יכול להמשיך עוד הרבה, לשפוך מילים, וזעם, ודמעות אבל בתכלס אני רוצה קצת שקט, שקט , בלי ידיעות על ריבים , בלי תירוצים, בלי מי הולך ומי בא, בלי מי היה היום חודורוב ומי איחר לאימון, נמאס לי מהרעש הזה, בבקשה תנו לי קצת שקט, שאני אוכל לחזור לראות את הקבוצה שלי, ולשיר לה מכול הלב, ולספר לה שהיא האהבה הראשונה שלי, וכזאת היא תהיה לעולם.
בבקשה, שששששש, בבקשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 22:40 
:ROSE:
תקופה קשה ונעבור אותה.
לא לשכוח שבמשך 10 שנים הצהובים האלה שיוצאים מכל החורים עכשיו חירבנו במכנסיים כל פעם שהם ראו אותנו ממול. בין אם היינו שם 12 אלף אדומים או 2500. שנים של פתאטיות ולא יוצאים בלי ניצחון. ותנו לאבי להניף. ואתם מפחדים. ותראו מי עומד על הקווים. סרטים וזה.
תל אביב עדיין אדומה, ויקח להם הרבה מאוד זמן לשנות את זה. יש עליהם וואחד צל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 פברואר 2013, 02:51 
סמל אישי של המשתמש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 פברואר 2013, 04:42 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
תקופה קשה ונעבור אותה.
לא לשכוח שבמשך 10 שנים הצהובים האלה שיוצאים מכל החורים עכשיו חירבנו במכנסיים כל פעם שהם ראו אותנו ממול. בין אם היינו שם 12 אלף אדומים או 2500. שנים של פתאטיות ולא יוצאים בלי ניצחון. ותנו לאבי להניף. ואתם מפחדים. ותראו מי עומד על הקווים. סרטים וזה.
תל אביב עדיין אדומה, ויקח להם הרבה מאוד זמן לשנות את זה. יש עליהם וואחד צל.

אבל זה כל העיניין - עד עכשיו היה לנו יתרון גדול, שהם פחדו מהדרבי. הם פחדו מהפועל.
גם כשהם היו יותר טובים, הם פחדו. גם כשהם ניצחו, הם עדיין פחדו.

עכשיו הפחד הזה השתחרר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 פברואר 2013, 05:08 
פחד יכול לחזור מה מאוד ואולי הדרבי הזה יכול להיות אירוע חד פעמי. זה לא נראה ככה אבל בל נשכח שהם נצחו אותנו רק פעמיים בחמש שנים האחרונות.
ויכול להיות שהשנה זו פשוט השנה שלהם.
עדיף שנתרכז בבנייה והכנה לשנים הבאות.

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 פברואר 2013, 05:19 
סמל אישי של המשתמש
כל מי שראה את הדרבי, מ-2 הצדדים, הבין שזה לא סתם ניצחון של מכבי.
היה כאן משהו יותר מזה - השתחרר להם הפחד מאיתנו.

ברור שאפשר וצריך לקום מזה ולבנות את עצמנו לשנים הבאות,
אבל בנושא הזה, היתרון שהיה לנו ולקח לנו שנים לבנות אותו - נעלם.
אם זה יחזור, זה יהיה רק אחרי עוד הרבה מאוד שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 פברואר 2013, 05:28 
סבבה. אני לא מסכים איתך, אני רק יודע שאם לא ננצח תוך דרבי או שניים נקלע למשבר. בדרבי הבא ובעונה הבאה אפשר לנצח אותם

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 פברואר 2013, 06:16 
סמל אישי של המשתמש
1. כינוי נוראי.
2. אתה קוצר מה שאתה זורע. (גם מתאים מצויין לכינוי שלך)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 פברואר 2013, 06:34 
KingAlpaca כתב:
1. כינוי נוראי.
2. אתה קוצר מה שאתה זורע. (גם מתאים מצויין לכינוי שלך)

1. אל מי אתה פונה?
2. thank you captain obvious

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 פברואר 2013, 06:57 
סמל אישי של המשתמש
1. אל פותח האשכול.
2. הלוואי.
אבל אתה כל כך טועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 פברואר 2013, 08:35 
סמל אישי של המשתמש
אם היה משתחרר להם הפחד - הם היו שמים לנו עשירייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 פברואר 2013, 08:49 
המשחק הזה היה משהו הזוי
לא היה כאן מדובר בהפסד רגיל של הבדלי רמות ,
גם אם קיימים הבדלי רמות כולנו ראינו דרבים בעבר,
כולנו ראינו קבוצות נחותות בכל פרמטר שלא נראות כך על המגרש.
מה שקרה על המגרש נראה כמו איזה סיוט,
משהו דומה ראינו במשחק הראשון בליגה הארופאית.
נראה כאילו באנו לפתוח רגליים.
למרות זאת לדעתי יש לנו חומר שחקנים שמתאים בשקט בצמרת,מול קבוצות הצמרת
וגם להתמודד בכבוד רב בדרבי,
תמיד גם היה לנו כוח הרתעה.
קבוצות חששו מאיתנו
אלא שברגע לא ייעשה שינוי דרסטי במה שקורה בקבוצה,
עברנו 4 משחקים -ספגנו איזה 15 שערים,
היו לנו עוד קודם הרבה משחקים שנראינו פח ,
והשינוי חייב לבוא ,
אלא שכמו שאני רואה -אנו האוהדים נובחים והשיירה עוברת,
אבוקסיס מתראיין כמו איזה פוליטיקאי סוג ז' בכנסת,
ההנהלה מגבה אותו ,וחבל .
למרות הכל יש בי אופטימיות מסויימת ,
כי אני מאמין שאלו למעלה לא כאלו טיפשים לגמרי
שיהיה לנו רק בהצלחה :COMMY: :hapoel:

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 פברואר 2013, 08:53 
אני דווקא לא חושב שקרה שום דבר מיוחד, מה שראינו על המגרש זה מה שראינו מהפועל בכל שלושת החודשים, ככל שהיריבה היתה חזקה יותר הפערים נראו גדולים יותר. גם נגד קבוצות תחתית כמו סכנין, רמת גן והפועל חיפה נראינו עלוב. ונגד מכבי חיפה נראינו עלוב לא פחות מאשר בדרבי, רק שהיה לכולנו נוח לדמיין שבדרבי שחקנים יעלו יותר נחושים, העניין הוא שיש לקבוצה הזו כל כך הרבה בעיות שגם נחישות של 300 אחוז מכל שחקן לא יכולה לחפות על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 פברואר 2013, 08:58 
שחר כתב:
אני דווקא לא חושב שקרה שום דבר מיוחד, מה שראינו על המגרש זה מה שראינו מהפועל בכל שלושת החודשים, ככל שהיריבה היתה חזקה יותר הפערים נראו גדולים יותר. גם נגד קבוצות תחתית כמו סכנין, רמת גן והפועל חיפה נראינו עלוב. ונגד מכבי חיפה נראינו עלוב לא פחות מאשר בדרבי, רק שהיה לכולנו נוח לדמיין שבדרבי שחקנים יעלו יותר נחושים, העניין הוא שיש לקבוצה הזו כל כך הרבה בעיות שגם נחישות של 300 אחוז מכל שחקן לא יכולה לחפות על זה.

לא דיברתי על הדרבי בלבד
לגבי שאר המשחקים אני מסכים איתך שהיינו עלובים,
אלא שבדרבי בלט משהו מעבר ליכולת
לכן דרוש שינוי דרסטי
אם לא יהיה כזה ,נראה לי שמה שנכתב בכרזת הדרבי משהו עם "לשרוף את וולפסון" עלול להתממש

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 פברואר 2013, 09:00 
tadmored כתב:
שחר כתב:

לא דיברתי על הדרבי בלבד
לכן דרוש שינוי דרסטי
אם לא יהיה כזה ,נראה לי שמה שנכתב בכרזת הדרבי משהו עם "לשרוף את וולפסון" עלול להתממש

מה שבלט הוא שהיריבה היתה חזקה יותר מכל הקבוצות הקודמות שעשו מאתנו צחוקים קודם, לכן הפערים נראו עוד יותר גדולים+ הרגשת ההשפלה של כל אחד מאתנו והכבוד שנרמס.
אני לא רואה כבר איזה שינוי דרסטי יקרה העונה ,אומר זאת בצער רב...זה מה יש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: מחשבות אחרי כמה ימים של חשבון נפש
הודעהפורסם: 14 פברואר 2013, 09:04 
שחר כתב:
tadmored כתב:
שחר כתב:

לא דיברתי על הדרבי בלבד
לכן דרוש שינוי דרסטי

מה שבלט הוא שהיריבה היתה חזקה יותר מכל הקבוצות הקודמות שעשו מאתנו צחוקים קודם, לכן הפערים נראו עוד יותר גדולים+ הרגשת ההשפלה של כל אחד מאתנו והכבוד שנרמס.

מסכים.
בחימום עקבנו במיוחד אחרי השחקנים, הייתה הסכמה כללית שהם מאד רוצים ונראים כאילו הם באו אש.
זה לא עוזר עם כאלה פערים, זה שבדרבי מנצחת המלחמה זו קלישאה, לא מעבר לזה.
זה מה שהקבוצה הזו שווה היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 פברואר 2013, 09:05 
שחר כתב:
tadmored כתב:
שחר כתב:

לא דיברתי על הדרבי בלבד
לכן דרוש שינוי דרסטי

הלוואי והפערים היו מקצועיים בלבד ,
אלו לא רק פערים מקצועיים
וזה מה שמטריד אותי

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 פברואר 2013, 09:10 
אנחנו אסופת שחקנים ותו לא. כלום ושום דבר.
ועדיין, צריך קצת אוויר ולצאת מהיסטריה. להרים מחדש את המועדון הזה, זה לא פרוייקט הגנום האנושי.
נכון שכל עוד אין בעלים כמו שאנחנו רוצים זה רק חצי הבראה, אבל צריך להיות מציאותיים ולראות איך אפשר לקדם את המערכת בתנאים הקיימים.
זה תלוי, כמובן, במספר מצומצם של אנשים שאני מאמין שלמרות הטעויות הם באים מתוך אכפתיות ואני מקווה שעכשיו הם קצת התעוררו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 פברואר 2013, 09:15 
אתמול היה משחק שהיה אמור להיות דומה למה שקיווינו שיהיה בדרבי , קבוצה אחת עדיפה (ריאל) מול מנצ'סטר הנחותה אך עם סגל שחקנים טוב .
פרגוסון העמיד את הקבוצה שלו בדרך היעילה ביותר לעבור משחק כזה , הוא יודע בדיוק את היתרונות של הקבוצה שלו ולמרות שראינו שליטה של ריאל מנצ'סטר עמדו יפה .
זה מה שקיוויתי (ממש לא ציפתי כי ראיתי איך המאמן שלנו נראה) שיהיה , אבל במקום זה אבוקסיס המאמן הפחדן בהיסטוריה של הפועל עלה במערך שרק מגדיל את החסרונות של הפועל , חוסר יכולת לעשות לחץ ,הגנה לא מתאומת ,קישור איטי וסטטי , עומר דמארי בקו ולמעשה ביטל כל יתרון שיכל להיות להפועל במשחק הזה .
וכך זה נראה קבוצה טובה בהרבה מול אסופת שחקנים מבולבלת שגם אם רצתה לא יכלה , מזכיר קצת את הילד עם האצבע בסכר , זה לא משנה איך נשחק היריבה מוצאת די מהר איך לעבור דרך החורים שנשארים פתוחים .
אני מוכן להמר על החיים שלי שעם מאמן כמו גוטמן/רב"ש ואפילו אלי כהן אין סיכוי שהקבוצה היתה נראית ככה לאורך כל העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 פברואר 2013, 09:31 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:

כל מילה. עוד הבדל מחיפה הוא שחיפה כבשה שלישייה ומכבי רביעייה ואנשים פה חשבו שבבלומפילד זה יראה אחרת מאשר בקללה (והספיקו לשכוח את בית'ר ונתניה).
במבט לאחור, המשחק נגד ר"ג היה תמרור אדום עבורנו - מי שזוכר הפועל הובילה פעמיים ולא ניצחה כאשר רבע שעה לסוף יוסי עושה חילוף הגנתי(!) כדי לשמור על התוצאה(!) שהיא תיקו ביתי מול קבוצה שמועמדת לירידה בבית שלנו ואחרי שהובלנו פעמיים! ההסבר שלו אחרי המשחק היה חמור שבעתיים: "הבנתי שלא ננצח ורציתי לשמור על התוצאה כדי שלא נפסיד". תבוסתנות לשמה! אלא שאז היינו בתחילתו של כדור השלג וחלקנו עוד לא הבין לאן נושבת הרוח. אנשים חשבו שזה פנצ'ר ולא הבינו שמדובר בסימפטום של מחלה ממארת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 פברואר 2013, 09:39 
סמל אישי של המשתמש
הדרבי כבר מת. זהו.
יום שבת אני מגיע בשביל לעודד, כי המשחק הזה חשוב מדי בשביל לסגור חשבון עם השחקנים (שחלקם סמרטוטים) והאבוקוף.

במידה ונפסיד? כל בלומפילד צריך להשמיע את הקול שלו. לא עוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 פברואר 2013, 09:49 
כל עוד אבוקסיס מאמן הקבוצה, אני לא רואה איך המצב משתנה.
חבל מאוד שהנהלת הקבוצה ויתרה על המקום הראשון וגם על כרטיס לאירופה בעונה הבאה. או שמקום 5-8 יספק אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 פברואר 2013, 13:29 
חבל שמחכים לחטוף עוד איזה שלישייה כדי שיהיה כאן זעזוע.
אם בטעות נחלץ תיקו/ננצח זה יהיה כמו לתת אקמול לחולה סופני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 24 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: