תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 13:31

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 173 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול על פי מקורות זרים - מהדורת פברואר
הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 16:04 
סמל אישי של המשתמש
מה כל כך הפריע להם שיגאל עמיר יתאבד? דווקא נשמע לי אחלה של דבר.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 16:26 
סמל אישי של המשתמש
אם יגאל עמיר היה מוצא את מותו בכלא, הקונספירציות שהיו צצות כפטריות אחרי הגשם היו מסמרות שיער עוד יותר מכל הקטע של חברות התיקים.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 16:30 
חוץ מזה, למה שיתאבד? שיסבול כל יום ויום עד אחרון ימיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 16:36 
teknoboy כתב:
אם יגאל עמיר היה מוצא את מותו בכלא, הקונספירציות שהיו צצות כפטריות אחרי הגשם היו מסמרות שיער עוד יותר מכל הקטע של חברות התיקים.

לא ממש מעניין אותי מה הפסיכים האלו חושבים. טיפשים תמיד יהיו. זה עדיין לא מצדיק השקעה כלכלית משמעותית כדי למנוע מעמיר להתאבד. היום שבו הוא יתאבד יהיה יום טוב אבל מי שחושב שהוא יתאבד ממש, אבל ממש, לא מבין מי האיש. דון שימון יתאבד לפניו.
אשר ל"יירצח" - לא שזה יהיה אסון גדול, אבל אם עמיר בבידוד איך ירצחו אותו?

אלא אם כן התא הזה תוכנן מראש לאסירים מסוגו של X, אז בשביל עמיר זה באמת בזבוז של כסף. שהשב"ס לא יבכו אח"כ שחסר להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 16:43 
גיא האדום כתב:
teknoboy כתב:

לא ממש מעניין אותי מה הפסיכים האלו חושבים. טיפשים תמיד יהיו. זה עדיין לא מצדיק השקעה כלכלית משמעותית כדי למנוע מעמיר להתאבד. היום שבו הוא יתאבד יהיה יום טוב אבל מי שחושב שהוא יתאבד ממש, אבל ממש, לא מבין מי האיש. דון שימון יתאבד לפניו.

אלא אם כן התא הזה תוכנן מראש לאסירים מסוגו של X, אז בשביל עמיר זה באמת בזבוז של כסף. שהשב"ס לא יבכו אח"כ שחסר להם.

כיוון שהוא רצח ראש ממשלה היו צריכים לתת לזה אפקט מיוחד. אני מניח שמאחורי בניית התא הייתה גם מחשבה שיווקית-פוליטית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 17:05 
דב חנין מול מירי רגב (כפיים) בערוץ 22.
ממליץ לצפות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 17:05 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
teknoboy כתב:

קודם כל סביר בעיניי שבנו את התא\אגף הזה גם מתוך מחשבה על שימושים עתידיים כמו במקרה דנן.
שנית, תאר לך שהוא יתאבד, ומייד אחר כך תופץ שמועה שהוא בכלל נרצח בידי העוזר הפרלמנטרי של פרס כדי להסתיר איזו אמת אפלה מדומיינת. זה לא נראה לך כמו מצב שכדאי מאוד להימנע ממנו?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 17:08 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:

רובם לא הוחזקו בחשאי במשך שנים. על המעצר של וענונו פורסם אחרי כמה שבועות. כנ"ל למיטב זכרוני עם קלמנוביץ. מרקוס קלינברג הוא באמת מקרה שכזה אבל הוא כמעט יחיד ומיוחד (ואני לא יודע אם מוצדק או לא). ועדיין, קלינברג נשפט בבית משפט ולמיטב ידיעתי משפחתו ידעה בדיוק מה קורה איתו.
כולם הוחזקו בחשאי כל עוד הצליחו להסתיר את זה מהציבור, אני מנחש שאם היו יכולים, עד היום לא היית יודע על אנשים כמו וענונו, מה שגורם לי לחשוב שיש סיכוי לא רע בכלל שיש לנו עוד אנשים עלומים בתאים עלומים במקומות עלומים בארץ.
הסיפור הזה רק מחזק את זה.

גיא האדום כתב:
אשר להצעה שלך, היא החוק כיום. לעיתונות מותר לפרסם הכל אלא אם יש צו איסור פרסום. הבעייה היא כמובן שקצת קל מידי להוציא את הצוים האלו כי השופטים לא מוסגלים לעמוד בפני התחינה של השב"כניק שבוכה להם שכל פרסום יביא לחורבן המדינה. אלו באמת שאלות לא קלות בשביל שופטים אבל אני לא חושב שדיווח לועדת השרותים החשאיים בכנסת יהיה אפקטיבי יותר.
אני לא מדבר רק על צנזורה, אני מדבר על פתיחה מלאה של המסמכים האלו אחרי מספר לא גדול מדי של שנים (כמובן יש יוצאים מהכלל) שיעמדו מקבלי ההחלטות האלו לפני הציבור ויסבירו למה אסור היה לאזרחים לדעת על התכניות שהיו לאריק בלבנון או מה שהאגף היהודי של השב"כ עושה (שלא יגידו שאני לא זורק לימנים עצם!).
אני לא חושב שהגישה של לפרסם רק מה שעיתונאי מצא במקרה לרוב ע"י מדליף שמסתכן בכלא עובדת כזה טוב.
גיא האדום כתב:
ולבסוף, אני לא שמתי לב איפה בלינק שהבאת נכתב שמדובר באוסטרלי, ובטח לא עם כל הפרטים שמפורסמים עכשיו.
אתה באמת חושב שאם היו יודעים שהוא אוסטרלי זה היה פוגע בבטחון המדינה?
מעבר כמובן לנזק הנוראי שנגרם למדינה ב 2010 מהפרסום הראשוני - אנחנו מדברים פה על מיליוני הרוגים.
לפחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 17:26 
teknoboy כתב:
גיא האדום כתב:
teknoboy כתב:

קודם כל סביר בעיניי שבנו את התא\אגף הזה גם מתוך מחשבה על שימושים עתידיים כמו במקרה דנן.
שנית, תאר לך שהוא יתאבד, ומייד אחר כך תופץ שמועה שהוא בכלל נרצח בידי העוזר הפרלמנטרי של פרס כדי להסתיר איזו אמת אפלה מדומיינת. זה לא נראה לך כמו מצב שכדאי מאוד להימנע ממנו?

לא.
דעתם של מי שמאמינים לשמועות שכאלו לא מעניינת אותי ולא צריכה לטעמי להכתיב מדיניות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 17:33 
אמיר: מה הכוונה "להסתיר"? אתה מצפה שהמדינה תוציא הודעה לתקשורת בכל פעם שהיא עוצרת מישהו מטעמים בטחוניים? המשפחות והמקורבים יודעים. לפחות ברוב המקרים האלו מספרים להם את זה, במקסימום אחרי מספר ימים. אני לא יודע מה היה עם וענונו, קלמנוביץ, או קלינברג. אני חושב (אבל לא יודע בוודאות) שהמשפחות בכל המקרים האלו ידעו על המעצר אחרי כמה ימים. מכאן והלאה אם מישהו רוצה ללכת לעיתון זה עניין שלו.
מקרה וענונו אגב הוא מיוחד כי השם התפרסם בציבור עוד לפני שפורסם שהוא נעצר. זה באמת שונה מרוב המקרים עם המרגלים האלו. אני לא בטוח באיזה רמה זה מעניין את הציבור שפלוני נעצר על ריגול.

אני לא חושב שפרסום המסמכים שאפשר לפרסם אחרי כמה שנים זה רעיון רע בתיאוריה למרות שחלק מהמקורות שבאמצעותם חושפים סוכנים הם מקורות שפעילים 30 שנה ואותם אפשר יהיה לחשוף רק אחרי לא מעט שנים, אז אני לא בטוח שזה ממש יפתור את הבעיות. אשר לאריק ולבנון, אני לא בטוח שיש משהו שלא נחשף.

ואשר לשאלה האחרונה שלך, אני חושב שכבר הסברתי למה יכול להיות שייגרם למדינה נזק בטחוני חמור אם ידעו על סוכן מוסד ספציפי שנעצר, כולל שמו ותמונתו, לעומת ידיעה על זה שמישהו נעצר ולא ברור למה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 17:50 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
בזבוז של כסף.

אני לא חושב שמדובר כאן בתא כל כך "משוכלל ויקר" כדבריך בהודעה קודמת.
בסה"כ מאוד מבודד, מאוד שמור ומאוד מצולם ומתועד. כמה זה כבר יכול לעלות?
הנה עדותו של אחיו של יגאל עמיר:
ציטוט:
"זה תא קטן מאוד של כשניים וחצי על שלושה מטרים עם מיטה, כיור, מקלחון ושירותים", סיפר עמיר. "רק אחי היה כלוא במקום ואין אגף מבקרים כך שאת הביקורים שלנו עשינו בתוך התא עצמו. התא הוא כמו קילוף בצל - הוא ממש אגף בתוך אגף בכלא וכדי להגיע לשם צריך לעבור כמה דלתות ברזל וכדי לעבור כל שער צריך לקבל אישורים מיוחדים. התא כולו מתועד בכמה מצלמות וכל הזמן עוקבים אחריך למעט המקלחון והשירותים. אם מישהו אכן התאבד אז סביר להניח שזה היה שם". עמיר הגדיר את המקום כ"מקום שמור ומסוגר ברמות הגבוהות ביותר" ואמר כי לאסיר שבמקום אין כל קשר עם אסירים אחרים. "לנו זה היה טוב כמשפחה כי יכולנו לבקר את יגאל בשקט אבל לו זה לא היה קל בכלל כי הוא היה מנותק לחלוטין מאנשים אחרים". בנוסף לכך, לתא באגף 15 מחוברת גם חצר קטנה בגודל דומה לזה של התא העשויה כולה מבטון יצוק. מעל ל"חצר" ישנה רשת ברזל המונעת מעבר כלשהו".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 17:59 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
אמיר: מה הכוונה "להסתיר"? אתה מצפה שהמדינה תוציא הודעה לתקשורת בכל פעם שהיא עוצרת מישהו מטעמים בטחוניים? המשפחות והמקורבים יודעים. לפחות ברוב המקרים האלו מספרים להם את זה, במקסימום אחרי מספר ימים. אני לא יודע מה היה עם וענונו, קלמנוביץ, או קלינברג. אני חושב (אבל לא יודע בוודאות) שהמשפחות בכל המקרים האלו ידעו על המעצר אחרי כמה ימים. מכאן והלאה אם מישהו רוצה ללכת לעיתון זה עניין שלו.
מקרה וענונו אגב הוא מיוחד כי השם התפרסם בציבור עוד לפני שפורסם שהוא נעצר. זה באמת שונה מרוב המקרים עם המרגלים האלו. אני לא בטוח באיזה רמה זה מעניין את הציבור שפלוני נעצר על ריגול.

אני לא חושב שפרסום המסמכים שאפשר לפרסם אחרי כמה שנים זה רעיון רע בתיאוריה למרות שחלק מהמקורות שבאמצעותם חושפים סוכנים הם מקורות שפעילים 30 שנה ואותם אפשר יהיה לחשוף רק אחרי לא מעט שנים, אז אני לא בטוח שזה ממש יפתור את הבעיות. אשר לאריק ולבנון, אני לא בטוח שיש משהו שלא נחשף.

אני חושב שכל מה שלא מסכן את בטחון המדינה צריך להיות חשוף לציבור, אלו דברים שהם עושים עם הכסף שלך, בשמך, והילדים שלך יצטרכו לחיות עם התוצאות שלהם. ולא, אני לא מוכן לסמוך על אנשי המסתורין והערפל בנושא הזה, ההיסטוריה מלמדת שזה רעיון ממש ממש רע.

לא כל כך חשוב לי אם זה נעשה בדחיפה או משיכה.

גיא האדום כתב:
ואשר לשאלה האחרונה שלך, אני חושב שכבר הסברתי למה יכול להיות שייגרם למדינה נזק בטחוני חמור אם ידעו על סוכן מוסד ספציפי שנעצר, כולל שמו ותמונתו, לעומת ידיעה על זה שמישהו נעצר ולא ברור למה.
ואני חושב שאני הסברתי למה אני לא מוכן לסמוך בנושאים האלו על האנשים שניסו להסתיר את המקרה של ענת קם בנימוקים של בטחון המדינה.
אגב, יש לך איזשהו מקרה שהדלפה פגעה באופן מעשי בבטחון?
אני מנסה להזכר ולא מצליח.

נערך לאחרונה על ידי אמיר בתאריך 13 פברואר 2013, 20:11, נערך 3 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 18:24 
סמל אישי של המשתמש
לפי וואלה חזר בהלם קרב
http://news.walla.co.il/?w=/90/2616509

ואני מסכים שאם אין כאן עניין של ביטחון מדינה הכל צריך להיות חשוף וגלוי אחרת אנחנו בדיוק כמו אלו שאנחנו מזהירים את העולם מהם

*ובלי קשר וואלה בטאקט הרגיל כל הכתבות וידאו בנושא נפתחות בפירסומת החדשה של קפה טורקי עם הקפטן שמושלך לתא כלא קטן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 18:33 
מה זה "בטחון המדינה" ומי קובע מה זה "בטחון המדינה"?
נניח שמתנהל הליך משפטי נגד חשוד בפגיעה בחוקי מדינת ישראל בנושא "בטחון המדינה", מי מבטיח שזכויותיו מוגנות ונשמרות כאשר הכל מתנהל תחת זו איסור פרסום מוחלט של בית המשפט (כולל על הצו עצמו)?
גם כאשר חשוד נשפט והורשע לגבי סעיפים קשים של "בגידה" או "ריגול" יש לו זכויות ומרווח פעולה משפטי כדי לשמור על צלם אנוש גם בעת מעצרו. חלק ממאבקו המשפטי תלוי שחשיפת מצבו בכלי תקשורת. דעת הקהל משחקת תפקיד חיוני בשמירת על בטחונו כאשר נמצא בבית כלא. תנאי זה לא יכול להתקיים כאשר האיש פשוט "לא קיים".
אבל נניח שהאיש עשה משהו חמור ביותר שעלול לסכן אלפי חיי אדם: האם מישהו שפוי מאמין שניתן להסתיר הכל כל הזמן בעידן האינטרנט?
אם יש כזה אדם, מקומו לא נמצא בתפקדי ציבורי רגיש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 19:25 
moshiko כתב:
נניח שמתנהל הליך משפטי נגד חשוד בפגיעה בחוקי מדינת ישראל בנושא "בטחון המדינה", מי מבטיח שזכויותיו מוגנות ונשמרות כאשר הכל מתנהל תחת זו איסור פרסום מוחלט של בית המשפט (כולל על הצו עצמו)?
גם כאשר חשוד נשפט והורשע לגבי סעיפים קשים של "בגידה" או "ריגול" יש לו זכויות ומרווח פעולה משפטי כדי לשמור על צלם אנוש גם בעת מעצרו. חלק ממאבקו המשפטי תלוי שחשיפת מצבו בכלי תקשורת. דעת הקהל משחקת תפקיד חיוני בשמירת על בטחונו כאשר נמצא בבית כלא. תנאי זה לא יכול להתקיים כאשר האיש פשוט "לא קיים".
אבל נניח שהאיש עשה משהו חמור ביותר שעלול לסכן אלפי חיי אדם: האם מישהו שפוי מאמין שניתן להסתיר הכל כל הזמן בעידן האינטרנט?
אם יש כזה אדם, מקומו לא נמצא בתפקדי ציבורי רגיש.

!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 19:48 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:
הממונה על הבטחון במערכת הבטחון, עשו סקר ומצאו שיש לו הכי הרבה "בטחון" בתואר ככה שמתמטית יוצא שהוא האדם הכי ראוי לדעת מה מותר ואסור לך לדעת.
איך אתה אפילו מעיז לחלוק על מישהו שיש לו פעמיים בטחון בשם?
כמה יש לך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 19:50 
סמל אישי של המשתמש
:LOL2: :LOL2: :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 19:54 
איזה רפובליקת בננות יא אללה. מדהים כל יום מחדש.

וכוס אמא שלהם, עכשיו אפילו עם מדינה כמו אוסטרליה אנחנו מצליחים קצת להסתכסך?
אני מתכנן לחזור לשם בזמן הקרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 20:01 
סמל אישי של המשתמש
אממממ......
אתה יודע,
אנחנו תמיד מעצבנים את אוסטרליה.

גשר מכביה,
סוכני המוסד עם הדרכונים הזרים,
ועכשיו זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 20:32 
התכוונתי לכל מה שקרה מאז עניין הדרכונים הזרים, לא רק למה שנחשף עכשיו (וזה קרה באותה שנה).

בכל מקרה, ממה שאני מבין, זה מה שקרה:
האוסטרלי החביב ריגל במדינות אוייבות עבור המוסד עם דרכון אוסטרלי. האוסטרלים התחילו לחשוד, חקרו את העניין, עד שלבסוף הסיפור הגיע לגורמים מסויימים בתקשורת האוסטרלית. עיתונאים באוסטרליה "שרפו" אותו, חשפו את שמו ואת התמונה שלו. מן הסתם, במוסד הוא כבר לא יוכל להיות סוכן, אז מה עשו במוסד? נפטרו ממנו ושלום על ישראל. לא בגידה ולא תלייה. וכמובן שהסתירו את זה מכל גורם אפשרי, כדי שלסוריה, לבנון ואיראן לא יהיו את הפרטים על אותו סוכן, וכדי שלא יתחילו להצליב מידע עליו, וכך לגלות מרגלי מוסד אחרים וסודות אודות המוסד וישראל. אבל הופ... תראו מה קרה, הפרשה נחשפה בסופו של דבר. מפתיע...

ככל הנראה זה מה שקרה, לפי ההיגיון שלי.

לא יאומן. אשכרה ניקיטה פה.
זה מה שקורה לאוסטרלי חביב שבמקום לחיות את החיים הטובים במלבורן, לסיים יום עבודה, ללכת לשתות בירה, לחזור הביתה, לצאת עם הכלב ולזיין את האישה- מגיע למדינה החשוכה הזאת.

נערך לאחרונה על ידי Woody Allen בתאריך 13 פברואר 2013, 20:56, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 20:38 
סמל אישי של המשתמש
מכל שברי ורסיסי המידע לא הבנתי:
לאדם הזה נערך משפט?
הוא ישב בכלא כתוצאה מעונש שגזר עליו בית משפט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 20:41 
הסלע האדום כתב:
מכל שברי ורסיסי המידע לא הבנתי:
לאדם הזה נערך משפט?
הוא ישב בכלא כתוצאה מעונש שגזר עליו בית משפט?

לא... זרקו אותו לכלא בלי משפט ובלי כלום ואחרי זמן קצר "התאבד".
"התאבד" בתא הכי שמור במדינה... קצת מוזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 20:43 
סמל אישי של המשתמש
צצות עכשיו כל מיני קונספירציות שבעצם הוא חי ולא סתם המשפחה לא הרעישה עולמות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 20:44 
סמל אישי של המשתמש
לי זה עדיין לא ברור.
אפילו ממכתבו של ניצן הורוביץ מלפני שנתיים אפשר להבין שכן ואפשר להבין שלא:
http://go.ynet.co.il/pic/news/13.02.13.pdf

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 20:48 
אני חושב שמה שאמרתי כמה הודעות למעלה זה נכון.
נחיה ונראה אם אני צודק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 21:22 
סמל אישי של המשתמש
וודי אלן אתה ילד כאפות מפגר.
מה שקרה באמת הוא שהבחור היה במוסד מספר שנים ואיפה שהוא משהו קרה ולכן לאחר שהוא חזר "ללמוד" באוסטרליה ובא במגע עם סוכנים של מדינת אויב (אירן) , היה חשש כי יחשוף אמצעים וסוכנים במדינות אויב ולכן נחטף/הובא בתרמית לארץ, נשפט משפט מלא והושם בכלא. פאשלה נוראית גרמה להתאבדות המצערת שלו ומשם זה היה עניין של זמן עד שזה יתפוצץ.
* אחד שיודע (לעשות 1+1)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 21:30 
וואו, אתה פשוט גאון.

ילד כאפות מפגר תקרא לחברים שלך, יא קוקסינל עקר עם בעיות אינטימיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 21:31 
סמל אישי של המשתמש
I rest my case.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 21:31 
רק שאלה קטנה,
אם זה באמת לא משהו שעלול לעשות נזק לביטחון המדינה, למה שבית המשפט יאשר צא"פ על זה ? במיוחד שזה צו כזה הדוק ..
מה בית המשפט באמת כ"כ שפוט לכל ה'ביטחוניסטים' פה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2013, 21:40 
עומר מ. כתב:
I rest my case.

איך אתה מסביר את זה שהבנאדם נכלא חודשים ספורים בלבד לאחר ששמו ותמונתו נחשפו בעיתון אוסטרלי, לאחר שסוכנות הביון האוסטרלית עלתה על העניין שהבחור מרגל לטובת ישראל? אלה עובדות שכבר יודעים.

וברור שמה שאמרתי די מופרך, אני עדיין לא חוש חש הבלש, אבל בואו נגיד שאני לא אופתע אם זה מתקרב לזה.

"התאבדות", "רשלנות", טוב נו... אני לא אתפלא אם רצו לגמור עם העניין ומישהו "בטעות" הגניב לו איזה חבל לתא ומישהו "בטעות" לא הסתכל במצלמות באותו זמן, וכמובן שכל "הטעויות" האלה קרו מעט אחרי שהוא נכנס לכלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 173 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: