jonati כתב:
לירון האדום כתב:
jonati- בגלל ששמת 500 ש"ח אתה חושב שמגיעה לך קדימות לכרטיס לדרבי?
בגלל האידאולוגיה שלך לא ללכת למשחקי חוץ בקרית אליעזר ב"ש ועוד, אתה חושב שזה בסדר שתהיה זכאי קדם לכרטיס לדרבי?
בסכנין היית? בקרית שמונה היית? האם אתה מגיע לכל משחק חוץ למעט קרית אליעזר וב"ש?
כן- אני השנה שמתי 1300 שקל לקופה של הפועל לפני פתיחת העונה ודאגתי בעצמי (כמו כל מנוי וחבר עמותה) לעזור לקיים קבוצה נורמלית ולשחרר את הקבוצה.
לא בגלל האידיאולוגיה שלי- אני רק שואל למה מישהו שלא היה מוכן לשים 500 שקל בשביל לשחרר את הפועל מהצורר הגדול שלה בשלושים השנה שאני אוהד את הקבוצה, אבל הולך למשחקי חוץ עדיף עלי, הוא מתנגד אידיאולוגית לעשות עמותה ואני מתנגד לשלם 100 שקל + דלק+יציאה מוקדמת מהעבודה בשביל לראות משחק בתנאים לא תנאים. אז האידיאולוגיה של השני אכן מביאה אותו לכל מקום עם הפועל והוא מראה בה תמיכה, אבל אני הראיתי בה תמיכה בשעה קשה. מה גורם לאידיאולוגיה שלו להיות חשובה משלי.
לא הייתי בסכנין ולא הייתי בקריית שמונה, ולא בקרית אליעזר ולא בווסרמיל השנה, בעברי לפני שהייתה לי עבודה כזו כמו עכשיו (של מבוגרים) הייתי בכל מגרש, הייתי בבית שאן וברמת עמידר בשנה בארצית, בווסרמיל הייתי יותר מדי פעמים ובקרית אליעזר ובכל מיני אצטדיונים אחרים, אז מה?
אני חושב שיש כמה דרכים לקבוע מי יכול ללכת לדרבי, בעקבות העובדה שכרגע לא היה מדד למי הולך למשחקי חוץ ומי כן הולך אני חושב שהעמותה בחרה בדרך הכי נכונה האפשרית. לדעתי מי שהולך לכל משחק חוץ מגיע לו שאפו גדול, אבל אני בכלל לא בטוח שזה אמור להיות משהו שקודם למי שהשקיע מכספו בקבוצה.
אם היו קובעים לפי כמות הזמן שמישהו מתנדב בעמותה בשביל לתרום להפועל גם הייתם מתרעמים? למה שזה לא יהיה מדד? מי שאשכרה נותן מעצמו הכי הרבה בשביל שהקבוצה תצליח? לפי שעות התנדבות בעמותה.
לגבי מה שג'ושוס כתב, אני מבין שזה נהוג בכל העולם, כאן בינתיים לא ויש לנו מקרה שהוא די ייחודי ולא קיים בשאר העולם, שבו אנחנו חלק מהבעלות על הקבוצה, משהו יחסית חדש. אני חושב שאפשר לשקלל את זה פנימה.
אמרת שאתה מתנגד בגלל התנאים במשחקי חוץ לא?
בסכנין רואים בידיוק כמו שרואים משער 5, בקרית שמונה רואים לא רע את המשחק.
אז עכשיו זה השעה והעבודה?
תרוצים תמיד יש לך, אבל הכי קל זה להגיד אני שילמתי 500 שח אז אני זכאי לכרטיס לדרבי !
שאפו עלייך 500 שח לשלם יש לך? אבל זמן ורצון ללכת למשחק חוץ של הפועל אין לך?
ואם הדרבי הזה היה בסכנין היית מוכן ללכת? או שאז היית מוותר על הקדימות שלך?
שנח לך אתה רוצה שיהיה לך עדיפות נכון?
וכן לדעתי אלו שמתנדבים שעות על גבי שעות בעמותה זכאים לכרטיס לדרבי ואתה יודע למה?
כי הם גם מגיעים לכל משחק חוץ!!!
לא כמוך שיושב על המחשב בבית ורוצה קדימות לכרטיס דרבי חוץ.
זה שהיית לפני שנים בכל משחק חוץ אני מצדיע לך (בלי ציניות), וחבל שהשיטה לרישום משחקי חוץ לא התחילה מוקדם יותר, ככה היה לך עדיפות.
שוב אני אגיד כשהיה צריך להפגין מול הבית של טביב ומול החנויות של דנה אשכנזי, הייתי שם, למשחקים בקרית אליעזר ובטדי הייתי הולך עוד לפני שהגיע טביב והוציא לי את החשק מהכדורגל, ניסיתי להחזיר את החשק, עשיתי הכל בשביל להפטר מהצורר, לא מתאים לי ללכת למשחקי חוץ אחרים, כאלו שעולים הרבה מאוד כסף כפול שתיים מכרטיס במנוי, לי יש סיבה אידיאולוגית לא לכת למשחקי חוץ בדיוק כמו שלכם יש סיבה אידיאולוגית לא לעשות עמותה, עכשיו אני מנסה להבין מה הופך בן אדם שהחליט שהוא לא שם כסף בשביל להיות חלק מהפועל, אבל מוכן ללכת למשחקים של הקבוצה וכנראה שיש לו את הזמן והכסף לזה, למישהו שראוי יותר ללכת למשחק כדורגל פה קרוב מאשר מישהו ששילם כסף בשביל להיות חלק מהבעלות? תגידו כמה שאתם רוצים שזה בגלל שזה משחק חוץ כמו האחרים, אבל גם אתם לא מאמינים בזה