תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 18:51

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 319 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 11  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ביתר מענישה את עצמה
הודעהפורסם: 29 ינואר 2013, 22:06 
סמל אישי של המשתמש
בערעור זה ירד ל2 משחקים, סתם בשביל להרגיע את התקשורת ואופ"א.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2013, 01:16 
סמל אישי של המשתמש
אנטיגונה כתב:
ועוד אומרים לבית"ר ולהתאחדות כל הכבוד שהם נלחמים בגזענות, איזו מדינה בדיחה.
אני גם לא הייתי מאשר להם לחזור על התרגיל שלהם של הפעלת הכריזה בזמן קריאות גזעניות.
עם גזענות לא מתמודדים בסתימת אוזניים ובעצימת עיניים.
אבל כנראה שזאת הדרך הקלה, כי לאף אחד אין אומץ באמת להילחם בתופעה הזאת (שלפי קורנפיין קיימת רק בקטנה, וצצה רק במשחק האחרון ע"י קומץ).
אז כמה אלפי ******* לא יראו את הקבוצה שלהם, במילא המטרה שלהם היא לעורר פרובוקציות ולהבאיש את שמה ישראל. הם מבאישים את שמה של ישראל, לא הגזענים החולניים, ומי שבמקום להיאבק בהם ובתופעה מעדיף לעצום עיניים ולסתום אוזניים.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: ביתר מענישה את עצמה
הודעהפורסם: 30 ינואר 2013, 14:03 
סמל אישי של המשתמש
שונא את ביטר. שונא את הבבונים, את האלימות, את ההתלהמות ואת הגזענות.
אבל דבר אחד אנחנו חייבים ללמוד מהם - איך לנצל כל משבר כזה בסוף לטובתם. אצלם, כל סיפור שמתפוצץ ברעש בתקשורת גורם להתלהבות יתר, למכירת כרטיסים מוגברת ולמוטיבציית שיא של השחקנים. בנוסף הם באים, טוענים שהם נלחמים בתופעות הרעות (ובעצם לא עושים כלום) וזוכים לאמפטיה ולהקלה בעונש.
אצלנו הכל הפוך, וגם כשאנחנו צודקים במאה אחוז, זה גורם לכולם לריב אחד עם השני, לבלגאן, לזה שכולם טוענים שאנחנו בכיינים, ובסוף חוטפים את כל העונשים התקדימיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2013, 18:37 
סמל אישי של המשתמש
המסיבת עיתונאים עם השחקנים הצ'צ'נים זה אחד הדברים הכי הזויים שראיתי.
כולם שם בדיכאון, אף אחד לא רוצה את זה.
אני גם לא אופתע אם בסוף בכלל מדובר בשחקנים פח.

האמת, שיש צדק פואטי בזה שבית"ר לא הסכימו לקבל אף שחקן מוסלמי, ובסוף הגיע אליהם אחד שנראה כמו מישהו שיכול לגלם דמות בסדרה 24 (למרות שהשני נראה כמו מלהקת הבנים One Direction).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2013, 20:51 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:
המסיבת עיתונאים עם השחקנים הצ'צ'נים זה אחד הדברים הכי הזויים שראיתי.
כולם שם בדיכאון, אף אחד לא רוצה את זה.
אני גם לא אופתע אם בסוף בכלל מדובר בשחקנים פח.

האמת, שיש צדק פואטי בזה שבית"ר לא הסכימו לקבל אף שחקן מוסלמי, ובסוף הגיע אליהם אחד שנראה כמו מישהו שיכול לגלם דמות בסדרה 24 (למרות שהשני נראה כמו מלהקת הבנים One Direction).

החלוץ הזה נראה די מפחיד נקווה שהוא בלוף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2013, 11:38 
אם למישהו היה ספק...(האמת שלי היה)

http://one.co.il/Article/212265.html
ציטוט:
בוז צורם לסדייב וקדאייב באימון הבכורה בבית"ר
20 אוהדים נמצאים בבית וגן וקיבלו את שני השחקנים הצ'צ'נים בבוז צורם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2013, 11:57 
סמל אישי של המשתמש
איזו אנושות מבחילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2013, 12:04 
העיקר התקשורת טענה שלא היתה גזענות כלפי תמוז , הלוואי ואופ"א תרחיק את ישראל מהמפעלים האירופאים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 10:55 
סמל אישי של המשתמש
http://sports.walla.co.il/?w=/7/2612726

יש הימור מתי תצא הודעה על שיחרורם עקב סיבות מקצועיות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 11:01 
גועל נפש, אני בירושלים ותמונה פשוט מגעילה של בעיניי יותר מ100 אוהדים פשוט עומדים ומקללים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 14:11 
כואב לי הלב לראות את זה באמת. בס"כ שני שחקנים שבאו לשחק כדורגל. פשוט כואב לי הלב. גועל נפש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 14:15 
עצוב לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 15:32 
סמל אישי של המשתמש
כמה משפטים מתוך וואלה:

האוהדים גם גידפו את עוזר המאמן ז'אן טלסניקוב, שהסתובב לכיוונם ואמר: "די, גם איתי אתם רוצים לריב?".

לקראת סיום האימון ניסו כמה מהאוהדים לפרוץ את הגדר שמפרידה ביניהם לבין המגרש, ירקו על סדאייב וקאדייב וזרקו לכיוונם אבנים. אחד מהם אף טיפס מעליה ורק בהתערבות של אחד מהסדרנים נמנע עימות בינו לבין אנשי המועדון. אותו אוהד נעצר על השגת גבול וקורנפיין אמר לו: "עשית טעות ותשלם עליה. אנחנו לא חייבים לכם דין וחשבון".

שחקן בקבוצה אמר: "ראיתי אותם יושבים המומים בחדר ההלבשה והיו לי דמעות בעיניים. כבר ראיתי שחקנים שהאוהדים יורדים להם לחיים, אבל אף פעם לא משהו כזה".

איציק קורנפיין לרדיו ירושלים:"המטרה שלנו עכשיו תהיה לחבק אותם ולשמור עליהם ולתת להם תנאים כדי להצליח. גם השחקנים וגם אנחנו נעזור להם, ונצטרך עזרה גם מההתאחדות ומבתי הדין. לדוגמה אמרתי לדיין עמנואל סלע בדיון שהקריאות הגזעניות נבעו מצעד שעשינו. נצטרך עזרה גם מהמשטרה וממשרד המשפטים".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 15:40 
סמל אישי של המשתמש
חמישה עמודים, ואם אינני טועה - אף מילת שבח אחת למועדון בית"ר ירושלים.

מה חשבתם, שארוע צרוף המוסלמי הראשון לבית"ר יהיה לפי תסריט הוליוודי - ריברי מגיע לירושלים לשנת פרישה, קארים מוסטפה בנזמה מצטרף אליו כדי שיוכלו ללכת יחד לאל אקצה בשבת בבוקר, אחרי החמינדוס, לה פמיליה מודיעה על השעיית הפעילות וחבריה מצטרפים למחסום וואטש?

סוף סוף - ממש על גבול ה"שהחיינו וקיימנו" - קורה מה שהרבה אנשים תבעו מהמועדון הזה: שבמקום כל מיני גינויים ואמירות נוטפות חלב אהבת האדם, יחצו שם את הגבול ששרטטו הבריונים ויצרפו שחקנים ערבים, מוסלמים, whatever. אם כל הביקורת שנשפכה כאן לאורך השנים היתה אפילו רבע אותנטית, היו מתפרסמות פה השבוע מחמאות למועדון הזה. במקום זה, מפשפשים במניעים של ארקדי, שהם למרבה הבושה אנוכיים ולא הומניסטים צרופים, קוראים את שפת הגוף של אלי כהן, שנראה מתוח ומוטרד במקום לקרון אושר ביום החג הזה, לועגים לקורנפיין שמנסה להשתיק את הנבלות ביציע, באיזה נימוק מפגר ש"השתקה רק בורחת מהבעיה". מה בדיוק אמור יו"ר מועדון כדורגל לעשות במצב כזה - ללכת מכות עם הבריונים? לשכור טלפת שישתול מחשבות חדשות במוחותיהם המצומקים?

כל הישות השנואה הזו, "מועדון בית"ר ירושלים" זה איזה עשרה בעלי תפקידים, בני אדם פשוטים שנקלעו לסיטואציה הזו שלא באשמתם ובטח שלא מחפשים להיות גיבורים. הכי קל להם להישאר בסטטוס קוו שבו הם חוטפים גינוי מדי פעם אבל חוזרים הביתה בשקט. אם באמת חשובה לכם הדברת הגזענות - ואני לא מעלה בדעתי, חלילה, שכל הביקורת שקראתי כאן מאז ייסוד הפורום הייתה גלגול עיניים צדקני ושנאה טהורה במסווה של ערכים אוניברסליים - אתם צריכים לנסות לעזור לתהליך שקורה עכשיו בבית"ר ולמלא את החלק שלכם ביצירת דעת קהל חיובית כלפי המהלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 15:43 
סמל אישי של המשתמש
אישטוון כתב:

מה חשבתם, שארוע צרוף המוסלמי הראשון לבית"ר יהיה לפי תסריט הוליוודי - ריברי מגיע לירושלים לשנת פרישה, קארים מוסטפה בנזמה מצטרף אליו כדי שיוכלו ללכת יחד לאל אקצה בשבת בבוקר, אחרי החמינדוס, לה פמיליה מודיעה על השעיית הפעילות וחבריה מצטרפים למחסום וואטש?

סוף סוף - ממש על גבול ה"שהחיינו וקיימנו" - קורה מה שהרבה אנשים תבעו מהמועדון הזה: שבמקום כל מיני גינויים ואמירות נוטפות חלב אהבת האדם, יחצו שם את הגבול ששרטטו הבריונים ויצרפו שחקנים ערבים, מוסלמים, whatever. אם כל הביקורת שנשפכה כאן לאורך השנים היתה אפילו רבע אותנטית, היו מתפרסמות פה השבוע מחמאות למועדון הזה. במקום זה, מפשפשים במניעים של ארקדי, שהם למרבה הבושה אנוכיים ולא הומניסטים צרופים, קוראים את שפת הגוף של אלי כהן, שנראה מתוח ומוטרד במקום לקרון אושר ביום החג הזה, לועגים לקורנפיין שמנסה להשתיק את הנבלות ביציע, באיזה נימוק מפגר ש"השתקה רק בורחת מהבעיה". מה בדיוק אמור יו"ר מועדון כדורגל לעשות במצב כזה - ללכת מכות עם הבריונים? לשכור טלפת שישתול מחשבות חדשות במוחותיהם המצומקים?

כל הישות השנואה הזו, "מועדון בית"ר ירושלים" זה איזה עשרה בעלי תפקידים, בני אדם פשוטים שנקלעו לסיטואציה הזו שלא באשמתם ובטח שלא מחפשים להיות גיבורים. הכי קל להם להישאר בסטטוס קוו שבו הם חוטפים גינוי מדי פעם אבל חוזרים הביתה בשקט. אם באמת חשובה לכם הדברת הגזענות - ואני לא מעלה בדעתי, חלילה, שכל הביקורת שקראתי כאן מאז ייסוד הפורום הייתה גלגול עיניים צדקני ושנאה טהורה במסווה של ערכים אוניברסליים - אתם צריכים לנסות לעזור לתהליך שקורה עכשיו בבית"ר ולמלא את החלק שלכם ביצירת דעת קהל חיובית כלפי המהלך.

מי זה אותו מועדון שמגיע לו קרדיט? ארקדי החליט מעל הראש של כולם להביא שני שחקנים. אין לי בעיה לתת לו קרדיט, אבל הקשר שלו לבית"ר הוא בירוקרטי לחלוטין.
המועדון זה רק האוהדים, ולמועדון יש אוהדים שסולדים מהעליהום על השחקנים המוסלמים. למועדון יש גם אוהדים שזורקים עליהם אבנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 15:56 
סמל אישי של המשתמש
אישטוון כתב:

:LOL2:
גניבת דעת :HEART2:
במשך שנים על גבי שנים, הנהלת ביתר בחרה להתעלם מהבעיה המרקיבה כל עוד היא לא פוגעת בה, אוהדים שנכנסו למיון ואשפוז, תקיפת אנשים מבוגרים ונשים, שירי שטנה נגד רוסים שהקשר בניהם לכדורגל הוא כמו הקשר בין אישטוון ליושרה עיתונאית, הנהלת ביתר בחרה בדבר אחד, לנסות להסית את האש במקום לטפל בבעיה.
זה מהתחיל מסרטונים מסיתים ושימוש בשקרים וסילוף עובדות, שהמשתמש אישטוון, כן כן, זה בדיוק היה הדמות האחראית ונתן עצות עריכה לגבהים, אותם סרטונים שמגבים לדגיטימציה לפגיעה באוהדי הבועל הסמולנים.
והנה, פתאום קורנפיין מקבל אבן על הרכב, אופ"א עושה צרות, האוהדים משקשקים שיסגרו להם את הקבוצה כי החבר'ה מחו"ל פחות סבלניים.
אבל איטוון רוצה קרדיט.
קבל קרדיט על הודעה הזאת שנכתבה לפני מספר דקות בפורום בו אתה נחשב אוהד בכיר, ויועץ לענייני עריכת סרטי הסתה שקריים: :LAGUH!:
ציטוט:
למי שהיום היה נוכח באימון.. בסיום האימון אלי כהן יוצא עם הרכב מחוץ
לבית וגן והיו כמה אוהדים שקיללו אותו פתאום אני מבחין באלי כהן מסיט את ההגה שמאלה ונותן גז לכיון ילד קטן במזל הילד לא ניפגע והייתי עד לזה שהוא היה בצד והסתכל מדובר בבחור דתי עם ציצית שנראה תלמיד ישיבה ולא מישו מהארגון.. ולסיום איציק תקף 3 אוהדים שהם לא עשו כלום וסתם נעצרו..
כמובן שעצרנו את מוטי פשיכצקי ביציע מבית גן והעברנו לו תסרטונים

אמרתי כבר מזמן, שגם אתה אישטוון, כן, גם אתה תהיה בסכנה ע"י אותם פרעי אדם אם יחליטו שאתה מטרה.
אני מבין שהפסקת לכתוב שם, מעניין למה.
מי שמלבה אלימות ולא מתייחס לאלימות שבאה מקרב אנשיו, האלימות בסוף תכלה אותו, תשאל את קורנפיין, שכל מה שהוא עובר מגיע לו, ואני מקווה מאד שהוא לפני השיא שהוא עצמו יצר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 16:05 
סמל אישי של המשתמש
אישטוון, וואלה לא קראתי את כל ה5 עמודים פה.
מה שכן אני יכול להגיד, זה שהמניעים של ארקדי לא רלוונטים. הגבול הזה שנחצה, הוא לא בגלל שמישהו במועדון החליט להרים את הכפפה. הגבול הזה נחצה כי לקחו את המועדון הזה והרימו אותו כמו ילד קטן, ושמו אותו בארגז חול עם שאר הילדים ואמרו לו "תשחק איתם". המועדון מוצא את עצמו עם הגב לקיר, כאשר הם מבינים לשם שינוי, שאי אפשר לשים מוזיקה או להמשיך לבצע גניבת דעת פעם אחר פעם. כמובן שזה לא עצר אותם מלנסות בהתחלה עם ההתבטאויות האומללות של אלי כהן וקורנפיין, אבל עכשיו שהם מבינים שהבלוף נחשף, אין פתרון אחר מאשר מלחמה חסרת פשרות. ופה מגיעה מילה טובה לקורנפיין, כי אני חושב שהוא באמת אוהב את המועדון, והוא מבין (וכמובן שלעליהום התקשורתי יש חלק לא מבוטל בנושא) שעכשיו אור הזרקורים חזק מתמיד, וההשלכות לנסיון של הסתרת המצב או השלמה איתו עלולות להביא איתן הרס חסר תקדים למועדון. רק חבל שזה מגיע ממניעים לא טהורים (או אם תרצה- ערכים אוניברסליים).

חוץ מזה, אני מניח שיהיה מעניין לראות מה יקרה עכשיו ואיך זה ייגמר. אני מודה שאין לי הימור והרבה דברים יכולים לקרות, אבל אני דיי בטוח שביעור מוחלט (או אפילו חלקי) של גזענות בקהל זה לא תסריט ריאלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 16:09 
נו באמת, הרי אתה בעצמך כותב שאין כאן שום תהליך, אלא משהו מקרי שנובע מאינטרסים של הבעלים. הרי אם היו רוצים באמת להילחם, לא היו מביאים שני ניצבים אומללים שנבחרו להיות מוקרבים על מזבח הריאליטי של גיידמאק וקורנפיין, אלא כוכב אמיתי, או ערבי.
יתרה מזאת, שאדם שניצל טורים בעיתונות כתובה ואלקטרונית על מנת להתסיס כנגד אוהדי הפועל ת"א, יבוא בטענות לאוהדים שלנו שלא משתתפים בריאליטי המזוייף הזה, זו כבר צביעות מסוג מיוחד מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 16:22 
קורנפיין רוצה לשמור לעצמו על הכסא ועל המשכורת.העתיד של הקבוצה(והמשכורת שלו)תלויים בקומבינות של גאידמק עם הצצנים.
בגלל זה הוא עומד מול ה"קומץ".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 16:40 
סמל אישי של המשתמש
מה אתם עונים לו?
שיילך לחנך את החברים שלו ליציע, ושלא יזיין פה את המוח עם האפולוגטיקה בשקל שלו.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 17:14 
כשמגיע אז מגיע
לא משנה מה המניעים ומה האינטרסים
לגאידמק ולקורנפיין מגיע ישר כח גדול על המלחמה
שהם מנהלים עכשיו בזוהמה הגזענית שהתפשטה בביתר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: ביתר מענישה את עצמה
הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 17:28 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
כשמגיע אז מגיע
לא משנה מה המניעים ומה האינטרסים
לגאידמק ולקורנפיין מגיע ישר כח גדול על המלחמה
שהם מנהלים עכשיו בזוהמה הגזענית שהתפשטה בביתר

גאידמק לא מנהל שום מלחמה.
הןא זרק את השחקנים על קורנפיין והשריף שיתמודדו עם ההשלכות.
רצית להוביל מהלך אידאולוגי מהפכני ?
בוא, תוביל, תהיה פה, תתראיין, תעמוד בחזית.
חוכמה מאוד קטנה לשבת לו איפה שהוא לא יהיה ולתת לעובדים שלו להתמודד עם ההשלכות. זה לא מנהיג ולא מנהל, זה פוליטיקאי עלוב.
לגבי קורנפיין, איפה הוא היה כל השנים שהוא מנהל בפועל את בית"ר ? איך הוא נתן לגזענות הזו להתפשט ולאכול כל חלקה במועדון ? אם הוא באמת היה רוצה להילחם בגזענות, היו לו מספיק הזדמנויות.
את עצימת העין שלו מאירועי טוטו וטדי למשל, הוא אוכל עכשיו בענק. מי שנתן פרס לגזענים שלא יופתע מאף פעולה שלהם.
הוא וכל שאר המערכת הכשירו את השרץ שנקרא היציע המזרחי וניסו ככל יכולתם להימנע מלהתמודד איתם. עכשיו כבר אין לו ברירה. או שהוא נלחם או שהוא בחוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 17:32 
לא שמעו שם במועדון על בד יוטה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 17:36 
סמל אישי של המשתמש
אגב אישטוופלוצ, אחרי הגול של זהבי והנפת הצלחת ע"י באדיר בטדי יצאת באשכול קינה בפורום הבית"רי.
זה הזמן שלכם לנקום ולהביא את הרגל שלו בגביע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 17:38 
במקום שבו בעלי תשובה עומדים גם צדיקים גמורים אינם עומדים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 17:40 
למה האפס הזה עדיין כותב פה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 17:49 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
במקום שבו בעלי תשובה עומדים גם צדיקים גמורים אינם עומדים

הכל טוב ויפה, רק מי פה בעל התשובה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 17:52 
מי שנלחם בזוהמה הגזענית של המזרחי
ושוב,
לא משנה למה ולא משנה שבאיחור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 18:00 
סמל אישי של המשתמש
כן אישטוון, קורנחרא נזכר "להלחם בגזענות", רק שאסף שקד , דובר הקבוצה(שגם הוא, בדיוק כמוך, או אפילו יותר ממך, מיד לאחר משחקים עם הפועל תל אביב מבקש סרטונים שהכין הקהל על מנת להשתמש בהם בבית הדין, לזה עוד לא הגעת) קיבל פתאום עשרות פניות מאירופה (לדבריו), והזדעדע מהמצב שבו נמצאת הקבוצה וכיצד מתייחסים אליה בעולם. גידלתם חרב פיפיות, מי ייתן והחרב הזאת תכלה אתכם.
אני בעד האוהדים שלכם, שימשיכו לשמור על הגזע ולא יוותרו, מי ייתן וזה מה שיכחיד את הקבוצה שבעצמה זרעה את הרוע הרקוב הזה.
ציטוט:
בשנת 2005 הוקם בקרב אוהדי הקבוצה תא אוהדים בשם לה פמיליה שהואשם מספר פעמים במעשי אלימות. לתא האוהדים יש אוריינטציה ימנית‏‏[1] . השם "לה פמיליה" נבחר בהשראת סרטים על המאפיה האיטלקית[1] . חברי התא והמעשים המיוחסים להם שנויים במחלוקת בקרב אוהדי הקבוצה‏‏[2] . לטענת אנשי הארגון, בתחילת 2006 הכירה קבוצת בית"ר ירושלים בתא כארגון האוהדים הרשמי, בעת פגישה של ראשי התא עם בכירים בהנהלתה‏‏[3] . ההנהלה סיפקה ל"לה פמיליה" סיוע מול המשטרה, והקצתה להם חדר לציוד באצטדיון טדי.
בכתבת תחקיר שהתפרסמה ב"דה מרקר" נטען כי יוסי מילשטיין, עוזרו האישי של ארקדי גאידמק באותו זמן, נמצא בקשר כמעט יומיומי עם "לה פמיליה" וכי בתמורה למימון הסעות ועזרי עידוד מקבלים ממנו חברי התא הוראות בימוי, כמו לקרוא קריאות עידוד בנוסח "גאידמק המלך"‏‏[4] .
ב-4 בנובמבר 2007, במשחק של בית"ר נגד מכבי חיפה באצטדיון קריית אליעזר, שרקו מרבית אוהדי בית"ר בוז וקראו בשמו של יגאל עמיר כאשר נתבקש הקהל לכבד את זכרו של יצחק רבין בדקת הדומייה.
שמו של תא האוהדים נקשר מספר פעמים לאירועי אלימות.
בדצמבר 2007 הותקפו אוהדים של קבוצת הפועל כפר סבא על ידי אוהדים המזוהים עם "לה פמיליה"‏‏. המשטרה עצרה שבעה חשודים במעשה[5] .
בינואר 2008 הושלך בקבוק תבערה לעבר משרדי ההתאחדות לכדורגל, על הקירות רוססו כתובות "לה פמיליה". אנשי לה פמיליה הכחישו שהם מעורבים‏‏[6] .
באפריל 2008 התלוננו במשטרה מספר אוהדי מכבי נתניה כי שמונה אוהדי בית"ר, חלקם עם חולצות של "לה פמיליה", שדדו אותם באיומי סכין‏‏[7] .
בית"ר היא הקבוצה היחידה בליגת העל, שמעולם לא שיחק בשורותיה ערבי[8] .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2013, 18:03 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
מי שנלחם בזוהמה הגזענית של המזרחי
ושוב,
לא משנה למה ולא משנה שבאיחור

בחייאת, מי לעזאזל נלחם פה בגזענות?
הדבר היחיד שהם נלחמים בו זה לא להוציא את החרא החוצה לגופים בינלאומיים.
מבחינתם המצב הזה יכל להמשך לנצח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 319 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 11  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: