תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 01 יולי 2025, 21:12

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 46 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: החלטות אמיצות
הודעהפורסם: 27 ינואר 2013, 23:48 
pogi כתב:
Oleg Neduda כתב:
איך יחליפו מאמן? מי ישלם לו פיצויים? מי ישלם למאמן החדש? כל העסק הזה עולה בערך מליון שקל כשהמועדון בגירעון של הרבה יותר

מי שאישר לשלם על דומב
מי שאישר לשלם על נחום
מי שאישר לשלם על פאביצביץ
מי שאיש לשלם על הרוש

שעכשיו יארגן כסף לפיצויים
זה מה קרואים אותו תכנון ליותר מ2 מטר קדימה
כי במקום כל החבורה הזו שציינתי עכשיו היו צריכים להביא מאמן
הכי קל זה לפזר כספים ואחרי זה לומר שאין כסף

עכשיו עם כל הצער שבדבר הכי חשוב זה להביא מאמן
גם אם זה אומר שאם אכן טוטו יימכר אז לא יביאו לו מחליף , מאמן כרגע זה יותר חשוב כי פשוט אין לנו
אם לא השנה , אז לפחות לשנה הבאה

חביבי זה מה יש או יותר נכון מה אין. אבוקסיס יסיים את העונה בהפועל.
האופציה היחידה שאני יכול לחשוב עליה היא פיטורי אבוקסיס וחזרה של שירזי לקווים. ואני חייב להגיד את האמת- זה יהיה שיפור משמעותי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2013, 00:01 
Oleg Neduda כתב:
pogi כתב:
Oleg Neduda כתב:
איך יחליפו מאמן? מי ישלם לו פיצויים? מי ישלם למאמן החדש? כל העסק הזה עולה בערך מליון שקל כשהמועדון בגירעון של הרבה יותר

מי שאישר לשלם על דומב
מי שאישר לשלם על נחום
מי שאישר לשלם על פאביצביץ
מי שאיש לשלם על הרוש

שעכשיו יארגן כסף לפיצויים
זה מה קרואים אותו תכנון ליותר מ2 מטר קדימה
כי במקום כל החבורה הזו שציינתי עכשיו היו צריכים להביא מאמן
הכי קל זה לפזר כספים ואחרי זה לומר שאין כסף

עכשיו עם כל הצער שבדבר הכי חשוב זה להביא מאמן
גם אם זה אומר שאם אכן טוטו יימכר אז לא יביאו לו מחליף , מאמן כרגע זה יותר חשוב כי פשוט אין לנו
אם לא השנה , אז לפחות לשנה הבאה

חביבי זה מה יש או יותר נכון מה אין. אבוקסיס יסיים את העונה בהפועל.
האופציה היחידה שאני יכול לחשוב עליה היא פיטורי אבוקסיס וחזרה של שירזי לקווים. ואני חייב להגיד את האמת- זה יהיה שיפור משמעותי

זה מה יש , זה מה אין
אני לא יודע.. אבל בדבר אחד אני בטוח
העונה זה לא משמעותי כי אגרנו איכשהו נקודות (ותאמין לי שאני עד עכשיו לא יודע איך) ולכן אנחנו לא בסכנת ירידה
אבל כמו שצפיתי מה יקרה השנה, ברור לי ששנה הבאה עם אבוקסיס על הקווים זה לא ייגמר טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2013, 00:12 
סמל אישי של המשתמש
pogi כתב:
unknown כתב:
איזה מאמן אתה מציע להביא בשלב הזה של העונה?
אני גם תומך נלהב בלהפסיק את הקרדיט, אבל באמת שאין לי אף מועמד שאני רואה אותו כהחתמה עם מחשבה לטווח ארוך.

סתם בשלוף , איווניר

הצעה נוראית.
מאמן חלש, מכביסט. אם היית מנהל קבוצה וזה המהלך שהיית לוקח על עצמך, הייתי חושב שאתה צריך ללכת לפני אבוקסיס.
עוד שמות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2013, 00:15 
unknown כתב:
pogi כתב:
unknown כתב:
אני גם תומך נלהב בלהפסיק את הקרדיט, אבל באמת שאין לי אף מועמד שאני רואה אותו כהחתמה עם מחשבה לטווח ארוך.

סתם בשלוף , איווניר

הצעה נוראית.
מאמן חלש, מכביסט. אם היית מנהל קבוצה וזה המהלך שהיית לוקח על עצמך, הייתי חושב שאתה צריך ללכת לפני אבוקסיס.
עוד שמות?

רן בן שמעון - אם רק נאמין.
ראובן עטר (מאמין שהוא יכול להצליח, אפילו בחיפה השנה הראה יותר כדורגל ממה שאנחנו מציגים).
אלי כהן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2013, 00:23 
unknown כתב:
pogi כתב:
unknown כתב:

סתם בשלוף , איווניר

הצעה נוראית.
עוד שמות?

מה שמות בשביל להחליף את אבוקסיס ? זו לא בעיה

אלי כהן 1 ,אלי כהן 2, יצחק שום, דרור קשטן, גילי לנדאו, רוני לוי, שלום תקוה, שייע, בן שמעון, מאמן זר, שלמה שרף , גרנט , כל מאמן בחוג לכדורגל

כשהמאמן שלך הוא לא מאמן אז זו לא בעיה למצוא לו מחליף
אם אתה מחפש כבר מעבר כדי לבנות משהו לטווח ארוך ולהיות בצמרת אז כבר צריך להשקיע יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2013, 00:36 
pogi כתב:
unknown כתב:
pogi כתב:
unknown כתב:

סתם בשלוף , איווניר

הצעה נוראית.
עוד שמות?

מה שמות בשביל להחליף את אבוקסיס ? זו לא בעיה

אלי כהן 1 ,אלי כהן 2, יצחק שום, דרור קשטן, גילי לנדאו, רוני לוי, שלום תקוה, שייע, בן שמעון, מאמן זר, שלמה שרף , גרנט , כל מאמן בחוג לכדורגל

כשהמאמן שלך הוא לא מאמן אז זו לא בעיה למצוא לו מחליף
אם אתה מחפש כבר מעבר כדי לבנות משהו לטווח ארוך ולהיות בצמרת אז כבר צריך להשקיע יותר

אני מניח שאתה מבין שהרעיון הוא לא להחליף כדי להחליף.
הנה לך דוגמא חיה בדמות החלפת שירזי באבוקסיס, וזאת עוד תחת התקווה שבאבוקסיס יש פוטנציאל, אחרי עונה סימפטית בבני יהודה.

או שמביאים מאמן בעל שיעור קומה, או שלא מביאים.
שום זה קשקוש, ואסור להביא ליצנים כאלו. כנ"ל גילי לנאדו שנכשל במספיק קבוצות כולל הפועל, שלום תקווה שעדיין לא אימן קבוצה, שייע...

וואלה, למרות חוסר הסימפטיה אני מצרף גם את רוני לוי לרשימה. לא גדול, אבל הצליח לבנות קבוצות לאליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2013, 00:41 
הייתי מביא את ראובן עטר בשמחה.
תזכרו רק איך חיפה שיחקה במחזורים הראשונים,לפניי שהשחקנים התמרדו נגדו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2013, 01:23 
שם שמשום מה נשכח והיום עלה ככה בשיחה- גיא לוי.
מה איתו היום?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2013, 01:27 
אתם באמת חושבים שבנאדו למשל, כזה מאמן גדול? כי גם אלישע לוי היה מאמן גדול במכבי חיפה.
יש פה עניין של מערכת שלמה, של יציבות ניהולית, של מקצוענות. בהפועל גם כשהיה בלאגן היו מאמנים ריכוזיים כמו קשטן וגוטמן שידעו לבודד את כל הצד המקצועי, ממה שקורה מסביב ולהוציא מהסגל מאה אחוז.

כל עוד לא יהיה לנו ניהול מקצועי ורציני, לא יהיה תכנון לשלב ארוך ומערכת מסודרת עם היררכיה ברורה שמנותקת מכל מה שמסביב, המאמנים יהיו הבעיה השולית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2013, 01:28 
Redfan כתב:
שם שמשום מה נשכח והיום עלה ככה בשיחה- גיא לוי.
מה איתו היום?

וטוב שהוא נשכח...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2013, 09:53 
שחר כתב:
אתם באמת חושבים שבנאדו למשל, כזה מאמן גדול? כי גם אלישע לוי היה מאמן גדול במכבי חיפה.
יש פה עניין של מערכת שלמה, של יציבות ניהולית, של מקצוענות. בהפועל גם כשהיה בלאגן היו מאמנים ריכוזיים כמו קשטן וגוטמן שידעו לבודד את כל הצד המקצועי, ממה שקורה מסביב ולהוציא מהסגל מאה אחוז.

כל עוד לא יהיה לנו ניהול מקצועי ורציני, לא יהיה תכנון לשלב ארוך ומערכת מסודרת עם היררכיה ברורה שמנותקת מכל מה שמסביב, המאמנים יהיו הבעיה השולית.

אל תערבב בשר וחלב
זה שהמועדון מנוהל בצורה שכונה ברמות שלא נראו פה מאז שנות ה90 המוקדמות כולנו יודעים
זו בעיה בפני עצמה אבל זה לא קשור לזה של"מאמן" הנוכחי אין מושג ואיתו הקבוצה רק מידרדרת ותמשיך להידרדר
גם קבוצות שמנוהלות בצורה של פח יכולות לשחק כדורגל חצי נורמלי אם הן תהיינה מאומות כמו שצריך ותהיה שיטת משחק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2013, 10:14 
סמל אישי של המשתמש
ההחלטה עכשייו הינה פשוטה פלאי אוף תחתון או עליון זה כל מה שיש. יוסי עם כל האהבה אליו? יש מצבים ששהחיים חזקים מהחיים. כמו שהדבר הזה ניראה חייבים מישהו דווקא שיע אהבתי . שימעדו בצד ויצעק יאלה יאלה כבר יותר טוב. להעלות מהנוער מה שיש וזהו. מה שכן הייתי מוציא את הקבוצה לשבוע גיבוש חברתי במלון סגור עם פסיכולוג אולי יזיז משהו בלבות הערלים....שני הגולים של קינן אתמול היו כמו מסמרות מלובנים בלב. להעלות את שי להעלות את טועמה לשחרר את אדל אם אפשר, בכלל לשחרר כל מה שמביא כסף. מקום שמיני מכובד יהיה השיג ענק לקבוצה כפי שהיא ניראת היום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2013, 10:23 
החלטות אמיצות צריכות להלקח ע"י אנשים אמיצים, ובמקרה הזה גם מחוייבים למערכת ושלוקחים אחריות.

יש לנו כזה?
חיים רמון לא באמת פה
היו"ר המהולל מסתובב כל היום באקדמיה
אמיר לובין הוא לא בדיוק איש אמיץ ובעל אחריות
והמאמן קושר שרוכים

אז מה נשאר?

נשארנו אנחנו. הבעלים של המועדון הזה שצריכים להראות שמעבר לקהל תומך, אנחנו גם בעלים חותך. לצערי לא הייתי באסיפת חברי העמותה השבוע,
אבל חייבת להיות מעורבות אמיתית של האוהדים בקבוצה, אחרת אנחנו סתם תורמים עוד כמה שקלים מעבר למנוי.

והאמת?
לא צריך החלטות אמיצות עד כדי כך. זה לא ניר קלינגר שהעיף את נמני, זה לא מוריניו שמספסל את קסיאס. זה להביא איש מקצוע שינהל את המועדון, ושהמאמן יפתח עמודה שדרה. באמת שלא בשמיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2013, 10:25 
סמל אישי של המשתמש
pogi כתב:
שחר כתב:

אל תערבב בשר וחלב
זה שהמועדון מנוהל בצורה שכונה ברמות שלא נראו פה מאז שנות ה90 המוקדמות כולנו יודעים
זו בעיה בפני עצמה אבל זה לא קשור לזה של"מאמן" הנוכחי אין מושג ואיתו הקבוצה רק מידרדרת ותמשיך להידרדר
גם קבוצות שמנוהלות בצורה של פח יכולות לשחק כדורגל חצי נורמלי אם הן תהיינה מאומות כמו שצריך ותהיה שיטת משחק

אבל הוא צודק.
הכל מתחיל ונגמר בניהול, בטח כשמדובר במאמן צעיר בלי ניסיון בהובלת קבוצה בסדר גודל של הפועל.
ההתנהלות שלו בחודשיים האחרונים היא שערוריה אחת גדולה.
ההנהלה היא זו שהיתה צריכה להפסיק את הדיבורים על השופטים שרק הגבירו את הלגיטימציה לדפוק אותנו
ההנהלה היא זו שצריכה להגדיר למאמן שלא מקובל עליה שיהיו 4 אימונים בשבוע, שעה וחצי כל אימון.
ההנהלה היא זו שצריכה להגדיר למאמן שיש לו איקס כסף לרכש ושיבחר את העמדות הדחופות לחיזוק (עמדת המגן השמאלי למשל היא לא אחת מהן)
ההנהלה היא זו שהאריכה למאמן את החוזה לעוד שנה כדי "לחזק אותו מול השחקנים" ומה שהיא יצרה בדיעבד זה מאמן עם אפס מחויבות שעושה במועדון ככל העולה על רוחו, כולל מינוי של עוזר מאמן עם אפס ניסיון מוכח.
ההנהלה היא זו שיצרה את אי הודאות בסגל. חצי קבוצה מועמדת לעזוב, איך מצפים ששחקנים יתנו את כל מה שיש להם כשהם יודעים שבכל יום נתון הם עפים ? אפילו דנין שהיה נראה כבאנקר בחודש האחרון קיבל משומקום את הרוש על העמדה שלו, ובמקום לשחרר שחקן בן 39 שכבר לא רלבנטי לכלום, מעדיפים לשחרר את דנין.
ההנהלה היא זו שמוציאה ספינים על שחקנים מתחילת העונה. ידין,טוטו ועכשיו אלרואי. הדה לגיטימציה שעושים לשחקנים האלה, שחלקם נתנו להפועל 120% בכל שניה שלהם על הדשא, זה משהו נוראי. אם אתם חושבים ששחקנים בתוך ומחוץ למועדון לא מבינים ומפנימים את זה, אז אתם טועים. אני לא הייתי רוצה לעבוד במקום שיכולים להתהפך עלי בשניה ולבעוט אותי החוצה בדרכים לא דרכים.
ההנהלה היא זו שעשתה מהלך כמו שחרור של מרעי בחינם ללוזונים ביום הראשון של ההעברות מבלי לתת הסבר מינימאלי איך קבוצה עם אפס תקציב לרכש משחררת שחקן בחינם אחרי שכבר היו עליו הצעות של מליון שקל בערך מקבוצות אחרות.

אז כן, יוסי הוא כלום אחד גדול אבל בכל מקום מסודר יש מנהלים שדורשים מהעובדים שלהם תוצאות ויודעים מה לעשות כשהתוצאות האלו לא מושגות. אצלנו יש מועדון חברים.
עד שזה לא ישתנה, אין לנו בכלל מה להסתכל על המחלה וחיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2013, 10:27 
איתי כתב:
החלטות אמיצות צריכות להלקח ע"י אנשים אמיצים, ובמקרה הזה גם מחוייבים למערכת ושלוקחים אחריות.

יש לנו כזה?
חיים רמון לא באמת פה
היו"ר המהולל מסתובב כל היום באקדמיה
אמיר לובין הוא לא בדיוק איש אמיץ ובעל אחריות
והמאמן קושר שרוכים

אז מה נשאר?

נשארנו אנחנו. הבעלים של המועדון הזה שצריכים להראות שמעבר לקהל תומך, אנחנו גם בעלים חותך. לצערי לא הייתי באסיפת חברי העמותה השבוע,
אבל חייבת להיות מעורבות אמיתית של האוהדים בקבוצה, אחרת אנחנו סתם תורמים עוד כמה שקלים מעבר למנוי.

והאמת?
לא צריך החלטות אמיצות עד כדי כך. זה לא ניר קלינגר שהעיף את נמני, זה לא מוריניו שמספסל את קסיאס. זה להביא איש מקצוע שינהל את המועדון, ושהמאמן יפתח עמודה שדרה. באמת שלא בשמיים.

קראתי לזה החלטות אמיצות לפני כמה חודשים כשראיתי שזה לא הולך אחרי המשחק הראשון
היום זו כבר לא "החלטה אמיצה" זו "החלטה מצילה"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2013, 11:27 
סמל אישי של המשתמש
Red&White כתב:
שיש לך מחלקת נוער שמעלה שחקן לגיטימי אחת ל 5 שנים בקושי אז גם תיקח אליפות בפוקס פעם ב 10 שנים.
הייתי שמח אם היו משקיעים בנוער 10 מיליון שקל במקום להביא דג'מה וקוטיניו שהם עם כל הכבוד שחקני חילוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 46 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: