לירון האדום כתב:
/quote]
אתה באמת משווה בין מי ששילם 500 ש"ח לבין בכור צבאן גולדהאר או רמון? אין קשר בכלל בין הדברים !!
וסלח לי מראש, אבל אם אתה טוען שמי ששילם 500 שח זכרי לעדיפות על כל אוהד אחר שהולך לכל המשחקים בית וחוץ למשל והוא לא חבר עמותה אז באמת שאין לנו על מה לדבר.
ההשוואות שלך לא במקום.
יש 2,500 חברי עמותה (לפי מה שערן כתב באשכול אחר) יש בערך 8,000 מנויים, מדוע אתה חושב שיש יותר מנויים מבעלי עמותה?
מדוע בכדורסל היחס הוא הפוך?
אני לא משווה (לכן כתבי "אלפי הבדלות"), אבל כן, הוא זכאי יותר, מאותן סיבות שכתבתי לרדפוקס.
ולגבי השאלה שלך, יש לזה הרבה סיבות:
א. בשביל מנוי בכדורסל כמעט היה חובה חברות.
ב. בכדורסל יש הרבה כמוני שמסמפטים את הקבוצה אבל לא הולכים למשחקים כי הם הולכים לכדורגל.
ג. בכדורסל יש פחות מקומות מבכדורגל.
ד. בכדורסל יש השפעה גדולה יותר של העמותה.
ה. בכדורסל העמותה כבר הוכיחה את עצמה .[/quote]
פה טמון הכלב, ברגע שהעמותה בכדורגל תהיה כמו בכדורסל אז אצדיק את מכירת הכרטיסים קדם כל לחברי עמותה+מנויים (כמו בכדורסל).
בינתיים כמו שאמרת, העמותה בכדורגל לא קרובה לזה בכלל.[/quote]
מה זה קשור כמה העמותה טובה לעיקרון עצמו?
תתאבד כבר, אני לא אומר שמי שהתחייב כלכלית (שאגב, זה מינוח שגוי, הוא קנה חלק (מאוד מאוד מאוד מאוד קטן) של הפועל תל אביב, גם חיים רמון רק "התחייב כלכלית" ומכאן באה ההשוואה) שווה יותר, חתיך יותר, יותר אוהד, יותר טוב, אדם נעים לבריות וכדומה.
אלא רק שמגיע לו יותר כי הוא קנה חלק בהפועל תל אביב.
אגב, בהקשר הזה, אין לי בעיה שכמו שתדמור אמר זה יהיה קודם כל למי שהתחייב גם כלכלית וגם אישית (למרות שבטח יצאו עלי כי אני נהנה מזה), אבל לטעמי הקניה של הקבוצה היא יותר משמעותית מההגעה לכל משחק.
(אגב, ביום שבו מספר חברי העמותה בעלי המנויים יגדל על מספר הכרטיסים, אני בעד נתינת עדיפות למי שמגיע למשחקי חוץ, למרות שבקטגוריה הזו אני נופל).