תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 03 יולי 2025, 07:14

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 80 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: דג'מבה
הודעהפורסם: 22 ינואר 2013, 13:26 
לא משנה איזה מערך תשים זה לא ישנה את העובדה שדג'מבה בתפקידו הנוכחי מיותר , פחות שחקן בהתקפה עוד שחקן באמצע ושלא נדבר על הפערים העצומים בין הקישור להתקפה בחסות מגיני העל שלנו שלא יודעים לפתוח (גם כאן דג'מבה לא עושה את העבודה ומושך אותם אחורה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2013, 13:28 
אין לך שום בעיה בהתקפה. הבעיה היא נטו בקישור האמצעי ואגפים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2013, 13:31 
סמל אישי של המשתמש
איך דג'מבה מושך אותם אחורה אם זה שהוא יורד להיות "בלם" שלישי מאפשר להם לעלות קדימה?
זה שחוטבא טיפש זה לא אשמה של דג'מבה.
זה שממן וגורדנה לא מסוגלים למסור כדור ולפתוח לקבל בחזרה מקדימה זה לא אשמה של דג'מבה.
זה לא קשור למערכים ולא קשור לאיפה אריק משחק.
זה קשור לזה שממן, גורדנה וחוטבא כרגע הם 3 מ 4 השחקנים שאמורים לחוף את המשחק של הפועל קדימה והם פשוט לא מתאימים.
זה הכל. דג'מבה הוא הבעיה האחרונה שלנו השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2013, 13:36 
אז עכשיו דג'מבה בלם שלישי בהגדרה...
בסדר, אתה צודק. זה אנחנו שלא מבינים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2013, 13:36 
אוגוסטוס היל כתב:

הבעיה היא לא ההתקפה אלא המרחקים העצומים בין הקישור להתקפה שנובע מכך שממן וגורדנה יורדים אחורה עד דג'מבה כדי לקחת כדור (חבל שהם גם עושים זאת בו זמנית)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2013, 13:40 
שהפועל מתקיפה זה ככה נראה.

-------סאבו--------------------
--דג'מבה-------באדיר-----------
--------ממן גורדנה--------חוטבא
דנין------------------------
--------------------------נחום
טב"ח
------------דמארי------------

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2013, 16:22 
סימרוטיץ כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

הבעיה היא לא ההתקפה אלא המרחקים העצומים בין הקישור להתקפה שנובע מכך שממן וגורדנה יורדים אחורה עד דג'מבה כדי לקחת כדור (חבל שהם גם עושים זאת בו זמנית)

הם עושים את זה כי המאמן שלהם אמר להם לרדת אחורה וכי הוא לא מתקן אותם. מאותה סיבה שהוא לא עובד עם ממן על תנועה ולשחק תכליתי ובלי כל התחכום והאלגנטיות המזדיינים שלו, מאותה סיבה שהוא לא עובד עם גורדנה על קבלת החלטות נורמלית, עם טב"ח על התנהגות, מאותה סיבה שלא העלה את טוטו אתמול ואחרי שכן שם אותו בצד ימין. כי אין לו מושג. אז ג'ונגה שחקן מוגבל אבל כשהקבוצה שאיתו מוגבלת אף יותר זה רק יחשוף את ההגבלה שלו עוד יותר, הוא לא הבעיה הגדולה שלנו, אלא הקבוצה הטיפשה עם המאמן חסר המושג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2013, 16:59 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:

שחר ככל שמדברים איתך יותר על כדורגל אתה מסתמן כמבין פחות, צר לי אבל אני מרגיש שאני מדבר עם קיר אטום ולא אם מישהו שבאמת מחפש להתדיין.
כן כאשר הפועל מתקיפה דג'מבה יורד אחורה והוא אחד משלושת השחקנים האחוריים שלנו, אם אתה לא רואה את זה או שאתה עיוור או שאתה מחפש איך לנגח אותי
אישית,
בשני המקרים טוב ומבין בכדורגל אתה לא יוצא.

וכל מילה של סוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2013, 17:24 
el dudernio כתב:
שחר כתב:

שחר ככל שמדברים איתך יותר על כדורגל אתה מסתמן כמבין פחות, צר לי אבל אני מרגיש שאני מדבר עם קיר אטום ולא אם מישהו שבאמת מחפש להתדיין.
כן כאשר הפועל מתקיפה דג'מבה יורד אחורה והוא אחד משלושת השחקנים האחוריים שלנו, אם אתה לא רואה את זה או שאתה עיוור או שאתה מחפש איך לנגח אותי
אישית,
בשני המקרים טוב ומבין בכדורגל אתה לא יוצא.

וכל מילה של סוס.

סבבה, קטונתי. יום יבוא ואני אלמד כדורגל כמוך ואז אוכל להתדיין איתך בנושאים מקצועיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: דג'מבה
הודעהפורסם: 22 ינואר 2013, 17:25 
לשחרר את כל הזרים הבינוניים האלה בסוף העונה!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2013, 18:02 
סמל אישי של המשתמש
אנחנו עולים עם שלושה בלמים ביום ראשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2013, 18:30 
סמל אישי של המשתמש
שחר, לא צריך להתקטן, אבל להתנהג בזלזול והתנשאות כלפי דעות האחר זה עצוב.
יכול להיות שגם אני חטאתי בזה עכשיו אבל כל הודעה שלי באשכול הזה וכל דעה שלי על אלרואי כהן מסולפת ע"י וזוכה לתגובה מזלזלת ומתנשאת מבלי התייחס
"מקצועית" לכתוב. או בגלל שאתה לא יכול, או בגלל סיבות אחרות שגם הן לא "עושות עמך חסד", וחבל שכך. אמרתי בהתחלה שמבחינתך כל אשר קורה עם
דג'מבה דג'מבה יוציאו אותו לא טוב, והאשכול הזה רק מוכיח את טענתי, גם בהוגעתך האחרונה בחרת להתייחס לתגובתי לצורת הדיבור שלך ולא לקטע המקצועי,
שים לב לזה.

יובל,
אני אישית מקווה שכל יקרה, כאשר שיחקנו עם שלושה בלמים עד עכשיו נראינו לא רע, נכון שזה אומר שיהיה לנו מרכז מגרש מאוד חלש ולמעשה אנחנו מוותרים
עליו לחיפה, אבל גם ככה אנחנו לא מצליחים לעשות שם כלום. לצערי אני חושב שלא כך יהיה הדבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2013, 19:16 
אתה אומר לי שככל שאתה מדבר איתי על כדורגל אני מסתמן כמבין פחות ומדבר עם קיר אטום ואח"כ אתה מתבכיין שאני מדבר בזלזול והתנשאות?

עזוב, תתעסק במערכים שלך במקום לחנך אנשים, הכי טוב לכולם, באמת שאין לנו שפה משותפת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2013, 19:31 
סמל אישי של המשתמש
pogi כתב:
בחיים שלי אני לא זוכר שקיבלנו כל כך הרבה אדומים בשנה
כמעט בכל משחק
נכון שקיבלנו אותם בצורות שונות ומגוונות אבל בסופו של דבר יש נתונים והם ברורים
אין בקבוצה הזו משמעת בגרוש

בדרך כלל לקבוצות חלשות יש יותר מורחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2013, 20:51 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:

יש סיכוי שאחד הבלמים, אני מהמר על האחרון שהגיע, יחליף את דג'מבה בקישור האחורי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2013, 23:30 
יובל כתב:

שיעלה עם 10 בלמים,רק שיביא 3 נקודות.
וסליחה מכל אלו שמקווים שחיפה ינצחו כדי שמכבי לא יזכו באליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2013, 00:56 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
דג'מבה הוא המלכוד 22 של הפועל ,כולם חושבים כמה הוא טוב בתור קשר אחורי , מתקל בזמם ובדרך כלל אחראי , אבל !!!
הוא בעצם בלם שלישי , הוא מחייב את הקבוצה לשחק עם שני שחקנים לפניו ומושך את כל הקבוצה אחורה .
כל המשחק גורדנה וממן עומדים 10 מטר ממנו עם הגב למשחק והפנים אליו ואז קורה הדבאל פס המדהים שלהם , הוא מוסר מטר קדימה והם בלית בררה מוסרים חזרה אליו,הוא מסתובב אחורה ומוסר או לאדל או לבלמים .
אפשר לראות שהוא גם לא מצליח להסתובב לצד ימין .

בקיצור תקוע ,תוקע בזבוז של שחקן באמצע , אנחנו עם שלושה קשרים באמצע ותמיד האמצע נשלט על ידי היריב , מה שהיה צריך להיות במקומו זה שחקן דמוי פרננדס ואז כל הקבוצה היתה נראית אחרת .

דג'מבה משחק קשר אחורי. זה לא בושה. יש לנו 2 מגנים נוראיים שהוא צריך לכסות עליהם ולדאוג שיהיה חיפוי לבלמים אם אחד מהם הולך קדימה לקשר ההתקפי, כי הוא לא נצמד לשחקנים.
הדבר הראשון שכל בן אדם שהוא לא אידיוט(זה אפילו לא קשור להבנה בכדורגל) היה אמור לראות ממנו, במיוחד אחרי המשחקים הראשונים, זה שהבן אדם מסוגל לתת כדורים ארוכים. "דג'מבה מוסר כדורים על 5 מטר כי הוא לא יודע אחרת ותוקע את המשחק" זה פשוט שקר. בפועל יש לנו 2 מגנים שלא יודעים לעלות, 2 קשרים באמצע שעולים בלי הוראות וWell, נראים כמו 2 קשרים באמצע שעולים בלי הוראות. הם לא יודעים מה לעשות, הם לא יודעים מה זה דאבל פס, הם לא בועטים מרחוק, הם לא זזים, הם תקועים כל המקום באותו ריבוע של 5*5 מטר בלי להחליף מקום ביניהם פעם אחת.
והטענה הכי מעצבנת זה שדג'מבה דג'מבה לוקח מקום של שחקן התקפה. אפשר לתת משחק התקפי יפה גם עם 3 שחקנים שפעילים בהתקפות, לנו יש בפוטנציה 7.

בקיצור הכול חוזר לאבוקסיס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2013, 03:32 
הפועל לא צריכה מנהל משחק מאחור הוא פשוט תוקע את כל המשחק
אבוטבול לפחות היה נותן כדורים לגולים ובועט חופשיות וקרנות ומחפה על האיטיות שלו
מעניין אותי כמה באמת נרגיש בחיסרון שלו אם הוא לא ישחק כי הרבה פה אומרים שהוא תורם המון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2013, 09:22 
דג'מבה הוא שחקן מרכז שדה דפנסיבי עם יתרונות וחסרנות ידועים שאין עליהם מחלוקת משמעותית.
1 הוא מתאים יותר למערך עם 3 שחקני מרכז שדה כאשר ה-2 האחרים אופנסיבים. ממש שכמו אצלנו כאשר במשחקים רבים משותפים 2 מבין ממו, גורדנה וטועמה.
בהקשר הזה הוא לא אשם שאחרי נסיקה :ROSE: ביכולתם של ממן וגורדנה, היכולת שלהם צללה :cry:
2 לגבי ממציאי מערכים חדשים, מציע לנסות את זה קודם במשחקים לא חשובים החל מגביע הטוטו. ואם יצליח חנוכל לרשום נקודת מבנה בכדורגל שמן הסתם תשתווה למה שקוריף האבא עשה למרכז השדה בבארסה.
לא ידוע על מרכז שדה רציני של קבוצה רצינית לארוך זמםן משמעותי (ולא כהתעלות חד פעמים שנקווה שתיקרה מול מכבי חיפה וגם אז זה יהיה כאשר שחקנים אחרים ישחקו בניגוד להגדרה הקלאסית של תפקידם ויחפו על החור) שאין בה שחקן מרכז שדה דפנסיבי אופייני אחד לפחות.

ואגב, אין לבלבל זאת עם שי - הוא שחקן מרכז שדה אופנסיבי.

בגדול הוא אינו הסיבה לבעיות שלנו העונה ואינו הסיבה להצלחות שלנו העונה (מזגכיר, שהיו כאלה). עושה את העבודה שלו, מה שאיני יכול להגיד על כל הבלמים (נקווה שסאבו ישנה זאת), המגנים ולאחרונ הגם השוער. בקיצור, נושא מישני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2013, 12:55 
Red Nightmare ו - why תעופו כבר מהפורום , הבנו שאתם אוהדי מכבי , ולא בא לנו לשמוע את הפה המלוכלך שלכם .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 80 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: