unknown כתב:
תתאבד כבר כתב:
א. במחצית הראשונה עשיתם להם בית ספר (עשיתם כי לא יצא לי לעודד כל כך), הם שתקו. שמעו רק את היצור עם המגאפון
ב. במחצית השנייה עצם זה שלא נשמעו שריקות בוז זה בגדר נס (מתכוון אחרי הגולים)
די כבר לזיין תשכל על הקהל, נמאס כבר מהדיונים המפגרים האלה
אתה מסכים איתי שהשערים האחרים לא יצטרפו אפילו פעם אחת לשירה כמו שצריך?
אתה מסכים איתי שלא היתה אווירה של משחק גדול אצלנו בשבוע שלפני?
אתה מסכים איתי ששחקנים כמו טוטו שעושים טובה שלובשים את החולצה האדומה צריכים לקבל מאיתנו שיעור?
אתה מסכים איתי שהשופטים מזיינים אותנו קבוע בבית והמושג "לחץ על השופט" כבר לא קיים במחוזותינו?
אתה מסכים איתי שכל בלומפילד חוץ מ5, 10 דקות לסוף כבר היה בדרך לאוטו?
אתה מסכים איתי שבלומפילד כבר לא מרים את השחקנים, שבלומפילד כבר איבד מאפקט המבצר ושהשחקנים כבויים וכבר משחקים ככה משנה שעברה ואנחנו לא עושים עם זה כלום?
שער 7 אחושילינג הצטרף לשירה בתחילת המשחק. זה שאתה מצפה ששער 7/השוליים בשער 5 יעודדו כל המשחק זה כי הכנסת לעצמך לראש שפעם זה היה ככה. אני אמנם לא דינוזאור ביציעים, אבל תן לי דוגמא מה5 שנים האחרונות ששער 7 עודד כל המשחק.
לא יודע מה היה שבוע לפני, אבל אני כשהגעתי לאנג'ל שעה וחצי לפני המשחק מיד נכנסתי לאווירה של משחק גדול, מאות אוהדי הפועל כבר היו באיזור והמשיכו להגיע עוד ועוד.
מה זה "לקבל שיעור"? לשרוט לו תאוטו? לא לשיר לו? ללמד אותו 1+1? טוב לדעת שזה שטוטו לא משחק טוב זה גם באשמת הקהל.
לא שמתי לב לשיפוט לא תקין במשחק, מודה שלא רשמתי כל מהלך ומהלך, אבל טעויות קורות, וגם אם היו טעויות, הן בטח לא הסיבה לאיך שהקבוצה משחקת.
בלומפילד אתמול במחצית הראשונה היה מרגש מאוד, אני יושב מתחת לשער 11 ושמעו אתכם חזק מאוד, מה לעשות שכשהקבוצה משחקת כמו עגלה אז יוצא האוויר? הקהל הוא לא רובוט, כרטיס מבוגר משלם בממוצע יותר משקל על כל דקה שהבני זונות האלה מבזבזים לנו מהחיים.
בחייאת עזוב אותך מהויכוח הזה, רשמתי כבר בקנסו ואני אדגיש את זה פה, הסיבה להפסד היא ללא ספק הכרוז המעצבן ביותר שלנו. דווקא אותו הייתי שולח חזרה לשער 5