תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 00:48

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5843 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145 ... 195  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הולכים לבחירות
הודעהפורסם: 20 ינואר 2013, 13:27 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
לא תתפוס אותי כתב:
דווקא לא שוחט אותם במיוחד.
הדבר היחיד שהוא מתעסק בו באמת זה הסיכוי שלהם לעבור את אחוז החסימה.

זה בערך האישו היחידי בקמפיין שלהם.
שלא לדבר על זה שההבטחה לפוליטיקה חדשה ונקייה מוארת באור לא נעים, עם כל חצאי האמיתות ורבעי ההטעיות האלה.

וגם אני, כמו אישתון, חושד מאוד באלדד יניב ובטוהר כוונותיו.

עריכה: אני מסכים עם מי שיגיד שהטקסט הזה נגמר בצורה פחות מרשימה מאשר הוא מתחיל.

ואני חושד באישתון ובטוהר כוונותיו.
מסתדר יופי עם הנבואות וההתראות של ארץחדשה לגבי הקמפיין שהולך לצאת נגדם מצד מפלגות המרכז והשמאל ותומכיהן (להזכירכם, אישתון הביע תמיכה פומבית במפלגת העבודה).

*עוד לא קראתי את המאמר. לא בטוח שאני אקרא או אצליח לסיים, את המאמר שלו על התמיכה במפלגת העבודה לא הפסקתי באמצע מרוב שהוא היה מביך וברמה נמוכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2013, 13:33 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
teknoboy כתב:
לא תתפוס אותי כתב:

שלא לדבר על זה שההבטחה לפוליטיקה חדשה ונקייה מוארת באור לא נעים, עם כל חצאי האמיתות ורבעי ההטעיות האלה.

מסתדר יופי עם הנבואות וההתראות של ארץחדשה לגבי הקמפיין שהולך לצאת נגדם מצד מפלגות המרכז והשמאל ותומכיהן (להזכירכם, אישתון הביע תמיכה פומבית במפלגת העבודה).

*עוד לא קראתי את המאמר. לא בטוח שאני אקרא או אצליח לסיים, את המאמר שלו על התמיכה במפלגת העבודה לא הפסקתי באמצע מרוב שהוא היה מביך וברמה נמוכה.

הפוסט שאתה מדבר עליו אכן היה מביך, בדיוק מאותן סיבות שאישתון מצביע עליהן בהקשר של ארץחדשה.
הוא גם מצהיר מראש על הכוונות שלו (כתב שהוא לא תומך בארץ חדשה, ומן הסתם רוב קוראיו זוכרים את הפוסט שכבר הזכרת).

אני אחסוך לך קריאה:
תכלס, אפשר להגיד כל הניתוח המספרי שלו שווה לתחת, כי כמו שהוא בעצמו מראה, אם לוקחים את ההערכה האופטימית יותר של המספרים הקיימים, אז ארץ חדשה באמת נמצאת על סף אחוז החסימה.
אבל אני איתו בחשד באלדד יניב, באנשיו, השיטות שלהם וכו' וכו'.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2013, 13:34 
teknoboy כתב:
עוד לא קראתי, אבל הרגע אישתון פרסם תחקיר על ארץחדשה: http://eishton.wordpress.com/2013/01/20/eretz2013/

עריכה: עדיין לא נשמעה שריקת הסיום (קראתי רק חצי מהטקסט) אבל נראה שכבר אפשר לסכם, יורם.
בקיצור, הוא שוחט את ארץחדשה מכל הכיוונים.
יהיה מרגש (לכאן או לכאן) לקרוא את התגובות.

אין שם כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2013, 13:35 
סמל אישי של המשתמש
ארץ חדשה שמה את הלינק בדף שלה

הקיצר,באמת אין שם כלום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2013, 13:45 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
יובל כתב:
teknoboy כתב:
לא תתפוס אותי כתב:

הפוסט שאתה מדבר עליו אכן היה מביך, בדיוק מאותן סיבות שאישתון מצביע עליהן בהקשר של ארץחדשה.
הוא גם מצהיר מראש על הכוונות שלו (כתב שהוא לא תומך בארץ חדשה, ומן הסתם רוב קוראיו זוכרים את הפוסט שכבר הזכרת).

אני אחסוך לך קריאה:
תכלס, אפשר להגיד כל הניתוח המספרי שלו שווה לתחת, כי כמו שהוא בעצמו מראה, אם לוקחים את ההערכה האופטימית יותר של המספרים הקיימים, אז ארץ חדשה באמת נמצאת על סף אחוז החסימה.
אבל אני איתו בחשד באלדד יניב, באנשיו, השיטות שלהם וכו' וכו'.

לגבי הקטע של הפופולריות שלהם, אין לי ספק שהם מאדירים את כוחם בכוונה, הם לא מאמינים בעצמם שמיליון איש ראו את הסרטונים שלהם ושהם הולכים לקבל 5-6 מנדטים. גם אני סקפטי לגבי סיכוייהם לעבור את אחוז החסימה. לגבי הלגיטימיות של ההאדרה הזו - תעמולת בחירות לגיטימית לחלוטין.
לכל אלה שחושדים באלדד יניב, תגידו לי רק דבר אחד. אם המניעים שלו אינם באמת כפי שהוא מצייר אותם, אז מה כן המטרה שלו? אמור לצאת לו מזה בסופו של דבר? אני לא מחפש תשובה סבירה, רק תשובה שיכולה להיות הגיונית. שלא תסתור את כל הפעולות שלו בתקופה האחרונה, את זה שהוא ויתר על העבודה שלו וסגר את המשרד שלו, שרף את כל הגשרים שלו, ואת הכסף שלו, והקיף את עצמו באקטיביסטים שלגביהם אין ספקות (לפחות לא ממה שידוע לי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2013, 13:53 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
לכל אלה שחושדים באלדד יניב, תגידו לי רק דבר אחד. אם המניעים שלו אינם באמת כפי שהוא מצייר אותם, אז מה כן המטרה שלו? אמור לצאת לו מזה בסופו של דבר? אני לא מחפש תשובה סבירה, רק תשובה שיכולה להיות הגיונית. שלא תסתור את כל הפעולות שלו בתקופה האחרונה, את זה שהוא ויתר על העבודה שלו וסגר את המשרד שלו, שרף את כל הגשרים שלו, ואת הכסף שלו, והקיף את עצמו באקטיביסטים שלגביהם אין ספקות (לפחות לא ממה שידוע לי).

1. הוא מכור לאדרנלין של השפעה על גורל המונים.
2. הוא מחפש דרך אלגנטית לצאת מהתסבוכת שהוא הביא על עצמו (כולל חובות שהוא אומר שיש לו).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2013, 14:04 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים ומפלגתו לא לבד: אוהדי הרב אמנון יצחק שרפו ספרים ("כתבי קודש") שכתבו הרב עובדיה יוסף\בני ביתו.
http://www.haaretz.co.il/news/elections/1.1910599

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2013, 14:06 
אוהדי הרב אמסלם? הם אוהדי הצלחות ולא אוהדים אמיתיים.
נראה איפה הם יהיו כשהם לא יעברו את אחוז החסימה. אני אגיד לך איפה, בבית, על הכורסא, צופים בערוץ הכנסת בחמימות ובכיף, זה איפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2013, 14:07 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
אוהדי הרב אמסלם? הם אוהדי הצלחות ולא אוהדים אמיתיים.
נראה איפה הם יהיו כשהם לא יעברו את אחוז החסימה. אני אגיד לך איפה, בבית, על הכורסא, צופים בערוץ הכנסת בחמימות ובכיף, זה איפה.

טעיתי ומדובר באוהדי אמנון יצחק.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2013, 14:11 
משוגעים vs משוגעים.
גדול, כמו מכבי-בית"ר. בהצלחה לכולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2013, 14:22 
סמל אישי של המשתמש
קראתי את התחקיר של אישתון (מתיש,כרגיל).
הפואנטה היחידה שלו היא שארץ חדשה צריכה להסיר את הפתקים שלה כפי שהבטיחו כי הם לא באמת עוברים את אחוז החסימה וכל השבועיים האחרונים עם הסקרים האינטרנטיים והדיבורים על 100-120 אלף איש שהולכים להצביע עבור ארץ חדשה הם אחיזת עיניים אחת גדולה.
בתור אחד שיש לו אינטרס שיצביעו למפלגות הגדולות בגוש ושקולות לא ילכו לפח, לא רואה סיבה שארץ חדשה יסירו את הקולות שלהם יותר מקדימה למשל.
מה שונה הקמפיין של ארץ חדשה מקמפיין ה"חזק בביטחון,אחד משלנו" של קדימה ? הם מתרכזים באיש אחד ומנסים על הדרך להכניס עוד כמה אנשים שספק אם הציבור בכלל שמע עליהם. ארץ חדשה מנסים לשנות את השיטה ולהביא משהו חדש. קמפיין הרבה יותר ראוי בעיני מפולחן האישיות למופז.
אני חושב שמי שהשתכנע מאלדד יניב ורוצה להצביע לארץ חדשה שיעשה את זה כי הסיכוי שלהם שווה לקדימה, עוצמה לישראל והרב אמסלם ואולי אף טוב יותר.
בעיני, מי שחושב שיש עדיין סיכוי ובאמת רוצה לשנות שיצביע עבודה ויחזק את האלטרנטיבה היחידה לביבי אבל מי שרוצה הצבעת מחאה, שילך בכל הכוח על ארץ חדשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2013, 14:30 
teknoboy כתב:
קומוניסים ומפלגתו לא לבד: אוהדי הרב אמנון יצחק שרפו ספרים ("כתבי קודש") שכתבו הרב עובדיה יוסף\בני ביתו.

לא הייתי ממהר להכריז על אשמים כי זה יכול להיות מכל מיני ציבורים.
תחושה אישית תמיד קשה לראות ספרי קודש שרופים,עצוב מאוד ואין מילים.
חבל שזה מגיע לרמות כאלה נמוכות.

"העצבות נועלת שערי שמיים,התפילה פותחת שערי שמיים והשמחה בכוחה לשבור חומות"(הבעש"ט)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2013, 14:38 
סמל אישי של המשתמש
romario כתב:
teknoboy כתב:

לא הייתי ממהר להכריז על אשמים כי זה יכול להיות מכל מיני ציבורים.
תחושה אישית תמיד קשה לראות ספרי קודש שרופים,עצוב מאוד ואין מילים.
חבל שזה מגיע לרמות כאלה נמוכות.

אני לא הכרזתי על כלום.
ע"פ הכתבה זה מה שאנשי ש"ס טוענים.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2013, 14:44 
http://mobile.mako.co.il/nexter-interne ... page_jumbo

מוד הפייסבוק שהפך את כהנא לשמאלן
טרנספר למאדים, הרעלת המים במדינת תל אביב והשמדת כל הסודנים, הם רק חלק מההצעות שמעלה "פרופ' אל"מ אריה בן ארי", בעל קבוצת הפייסבוק "פי 1000 יותר עוצמה לישראל". אריה אלדד: "זאת קבוצת שמאל רדיקלי שהתלבשה על השם שלנו"
אלינור פוקס | mako | פורסם 14/01/13 14:27:34
א|א|א (שנה גודל)
ציטוט:

פרופ' אלמ' אריה בן ארי(facebook)
פרופ' אלמ' אריה בן ארי
הוא מציג את עצמו כפרופ' אלמ' אריה בן ארי והחליט לעשות בית ספר למפלגות הימין בישראל תחת המוטו "עוקפים מימין את השמאלנים הבוגדים מעוצמה לישראל" וכעת הוא מציב בפנינו שתי אפשרויות: "שימו תמנון ענק בקלפי או תתאבדו כי אתם בוגדים".

בעל עמוד הפייסבוק "פי 1000 יותר עוצמה לישראל" אינו מעוניין לחשוף את שמו האמיתי ובכל זאת מקווה שתקראו את המסר בין השורות. אחרי שצבר כמעט 5,000 עוקבים בעמוד הפייסבוק שלו, הוא העניק ראיון ל-mako בדמותו של אריה בן-ארי.

מתוך עמוד הפייסבוק "פי 1000 עוצמה לישראל" (צילום: mako ,facebook)
השקיע ואפילו עיצב חולצה. מתוך עמוד הפייסבוק "פי 1000 עוצמה לישראל"

פרופ' אל"מ, מה מביא אותך להקים מפלגה משלך?
"הבושה. פשוט מביך אותי מה שקורה בישראל. חבורה של בוגדים גייז מנהלים את המדינה ואנשים נשארים בבית ולא טובחים אף אחד. מפלגות סמול כגון 'עוצמה לישראל' ו'הבית היהודי' מניפות ללא בושה דגל ימני כוזב ומתפשרות על דברים. רק ילדות מתפשרות על דברים! ובאמת, לכהנא אתם קוראים עוצמה?! הרי כהנא הוא סמולני שרצה לעשות טרנספר לערבים כמו תינוקת בת שנתיים עם גלגלי עזר. מה עוצמתי בטרנספר? בתוכנית הטרנספר למאדים שפיתחתי – ואני לא רוצה לעשות ספוילר – אבל כולם מתים בסוף. לזה קוראים עוצמה".

מתלבטים? אריה בן ארי מבצע השוואת המצעים
עכשיו נזכרים? שבוע לבחירות?
"עד לא מזמן כל הקטע של דמוקרטיה נראה לי קצת כמו לשכב עם גברים – לא טבעית ודינה מוות בסקילה – אבל כשגיליתי שמפלגת 'עוצמה לישראל' רצה השנה לכנסת, ועוד מתיימרת לייצג את הימין האמיתי במקום את הסמול הקוקסינלי אליו הם שייכים, החלטתי להקים את 'פי 1000 יותר עוצמה לישראל', שיש להם אינסוף יותר עוצמה מעוצמה לישראל, אבל מנהלי הקמפיין שלי ייעצו לי ש-1000 הוא מספר קליט יותר אז זרמתי".

במסגרת המצע של פרופ' אל"מ אריה בן ארי הוא מבטיח: "ארעיל את המים במדינת תל אביב, אשמיד את כל הסודנים בארץ וגם בסודן, כדי למנוע הגירה עתידית, ואז אצא לכבוש את אירופה, שהיא תכלס ארץ ישראל השלמה, לפי מתווה תוכנית אוסלו ג'".

אתה מאוד מילטנטי. בכלל שירתת בצבא?
"התגייסתי לצבא בגיל 8 וזייפתי תעודות זהות. לילה אחד, נקלענו להתקלות בסחנה, והצלחתי להשמיד מחבל חמוש ולהציל את הפלוגה שלי. מאוחר יותר, הליצנים הבוגדים בבג"צ החליטו שמכיוון שהמחבל היה רק בן 3, וזה לא באמת היה נשק אלא מוצץ, צריך להדיח אותי. בגיל תשע הקמתי את צבא ההתקפה לישראל, שזה כמו צה"ל, רק לא סמולני גייז של אפסים שלא זוכרים את השואה וחושבים שהם ערבים".

:BOW: :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2013, 14:52 
סמל אישי של המשתמש
יש לו כבר יותר לייקים מעוצמה לישראל המקורית. עוצמה!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2013, 15:00 
kobster כתב:
הפואנטה היחידה שלו היא שארץ חדשה צריכה להסיר את הפתקים שלה כפי שהבטיחו כי הם לא באמת עוברים את אחוז החסימה וכל השבועיים האחרונים עם הסקרים האינטרנטיים והדיבורים על 100-120 אלף איש שהולכים להצביע עבור ארץ חדשה הם אחיזת עיניים אחת גדולה.
בתור אחד שיש לו אינטרס שיצביעו למפלגות הגדולות בגוש ושקולות לא ילכו לפח, לא רואה סיבה שארץ חדשה יסירו את הקולות שלהם יותר מקדימה למשל.
מה שונה הקמפיין של ארץ חדשה מקמפיין ה"חזק בביטחון,אחד משלנו" של קדימה ? הם מתרכזים באיש אחד ומנסים על הדרך להכניס עוד כמה אנשים שספק אם הציבור בכלל שמע עליהם. ארץ חדשה מנסים לשנות את השיטה ולהביא משהו חדש. קמפיין הרבה יותר ראוי בעיני מפולחן האישיות למופז.
אני חושב שמי שהשתכנע מאלדד יניב ורוצה להצביע לארץ חדשה שיעשה את זה כי הסיכוי שלהם שווה לקדימה, עוצמה לישראל והרב אמסלם ואולי אף טוב יותר.
בעיני, מי שחושב שיש עדיין סיכוי ובאמת רוצה לשנות שיצביע עבודה ויחזק את האלטרנטיבה היחידה לביבי אבל מי שרוצה הצבעת מחאה, שילך בכל הכוח על ארץ חדשה.

באמת אין סיבה
חוץ מזה שהבטיחו זאת במפורש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2013, 15:00 
סמל אישי של המשתמש
:LOL2: :LOL2: :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2013, 15:18 
סמל אישי של המשתמש
http://www.zeta-tools.co.il/?p=1499

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2013, 15:49 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
kobster כתב:

באמת אין סיבה
חוץ מזה שהבטיחו זאת במפורש

למיטב זכרוני ההבטחה היתה שאם הם יראו שאין שום סיכוי שהם עוברים אז הם יסירו את הפתקים.
כמעט כל הסקרים בשבוע האחרון (בעיקר האינטרנטיים) אומרים שהסיכוי הזה קיים, כשאפשר להתווכח על לגיטימיות הסקרים שהוא מציג ועד כמה הם נכונים, אבל אם זו השורה התחתונה מבחינתו אז שיהיה.
הבאזז קיים, על זה אין ספק, והוא קיים בעיקר ברשת. האם הבאזז הזה יספיק בשביל לעבור את אחוז החסימה זו שאלה אחרת.
גם אני לא מת על האפשרות שעשרות אלפי קולות ילכו לפח, ביחוד בכזה מצב רגיש שבו כמעט כל קול קובע, אבל זו דמוקרטיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2013, 16:49 
מה שאישתון עשה זה בושה וחרפה.
עולם פוליטי שכולו ספינים על ספינים, שקרים וגניבות דעת, והוא בא בטענות על יצירת באזז?
שרלטן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2013, 17:28 
https://m.facebook.com/?refsrc=http%3A% ... 5&__user=0

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2013, 17:40 
ארץ חדשה זאת גניבת דעת נקודה.
כל מי שיתפתה לשים זין בקלפי יקבל אותו אחרי הבחירות
ואין בנמצא שום סקר שלפיו הם נכנסים , אפילו לא קרוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2013, 17:51 
סמל אישי של המשתמש
דנינוימן1, הבנו, אתה ממש לא אוהב את ארץחדשה.
חלאס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2013, 18:12 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
ארץ חדשה זאת גניבת דעת נקודה.
כל מי שיתפתה לשים זין בקלפי יקבל אותו אחרי הבחירות
ואין בנמצא שום סקר שלפיו הם נכנסים , אפילו לא קרוב

מצד שני אין בנמצא שום סקר שסוקר את הצעירים, קהל היעד שלהם, באופן רציני. אפילו לא אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2013, 18:15 
כן, תכניס את הארכי מושחת דני עטר לכנסת. זו הצבעה נכונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2013, 18:38 
סמל אישי של המשתמש
אם לא הייתי נעול על חד"ש, כל ניסיון התקפה על ארץחדשה הייתה גורמת לי לרצות יותר להצביע להם. מקווה שזה ככה עם כל המצביעים הפוטנציאלים שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2013, 18:41 
יחימוביץ' העלובה מעלה בדף שלה תמונה שטוענת שקולות למפלגות שלא עברו את אחוז החסימה הולכות למפלגה הגדולה בגלל חוק באדר עופר - אין שקר גדול יותר מזה, קולות למפלגות שלא עברו את אחוז החסימה זורקים לפח. באדר עופר מתייחס רק למפלגות שעברו את אחוז החסימה ואין להן הסכם עודפים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2013, 18:42 
יובל כתב:
אם לא הייתי נעול על חד"ש, כל ניסיון התקפה על ארץחדשה הייתה גורמת לי לרצות יותר להצביע להם. מקווה שזה ככה עם כל המצביעים הפוטנציאלים שלהם.

עם כל יום שמתקרבות הבחירות אני שומע מעוד ועוד אנשים שהתכוונו להצביע להם, שהם עוברים להצביע משהו אחר.
לא מאמין שהם עוברים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2013, 18:50 
סמל אישי של המשתמש
לא תתפוס אותי כתב:
יחימוביץ' העלובה מעלה בדף שלה תמונה שטוענת שקולות למפלגות שלא עברו את אחוז החסימה הולכות למפלגה הגדולה בגלל חוק באדר עופר - אין שקר גדול יותר מזה, קולות למפלגות שלא עברו את אחוז החסימה זורקים לפח. באדר עופר מתייחס רק למפלגות שעברו את אחוז החסימה ואין להן הסכם עודפים.

טוב, קראתי את מה שהיא אמרה.
יש שתי אפשרויות, שלפחות אחת מהן נכונה: או שהיא שקרנית מטונפת, או שהיא אחד האנשים הכי טיפשים שיש.
בעצם, אנחנו יודעים שהאפשרות הראשונה נכונה בכל מקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2013, 18:53 
יובל כתב:
לא תתפוס אותי כתב:

טוב, קראתי את מה שהיא אמרה.
יש שתי אפשרויות, שלפחות אחת מהן נכונה: או שהיא שקרנית מטונפת, או שהיא אחד האנשים הכי טיפשים שיש.
בעצם, אנחנו יודעים שהאפשרות הראשונה נכונה בכל מקרה.

זה בדיוק מה שזה הזכיר לי ומאז אני מסתובב במשרד בעצבים.
מזכיר להרבה אנשים כמה מפלגת העבודה היא מפלגה רקובה ומסריחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5843 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145 ... 195  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: