תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 14:43

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 178 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

מי המפלגה עבורה תצביע בבחירות
מרצ 31%  31%  [ 65 ]
עבודה 14%  14%  [ 30 ]
יש עתיד 9%  9%  [ 20 ]
התנועה 3%  3%  [ 6 ]
חד"ש 10%  10%  [ 21 ]
הליכוד ביתנו 3%  3%  [ 6 ]
הבית היהודי 3%  3%  [ 7 ]
עוצמה לישראל 1%  1%  [ 3 ]
ש"ס 0%  0%  [ 1 ]
יהדות התורה 0%  0%  [ 0 ]
קדימה 2%  2%  [ 4 ]
עם שלם 0%  0%  [ 1 ]
ארץ חדשה 17%  17%  [ 37 ]
עלה ירוק 4%  4%  [ 9 ]
בל"ד 0%  0%  [ 0 ]
רע"מ תע"ל 0%  0%  [ 0 ]
דע"ם 0%  0%  [ 1 ]
לא מצביע 0%  0%  [ 1 ]
סך הכל הצבעות : 212
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: סקר בחירות (3)
הודעהפורסם: 19 ינואר 2013, 22:39 
סמל אישי של המשתמש
יש פה חמישה קולות לליכוד. מישהו אחד יכול להסביר למה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2013, 23:16 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
אדום עד לגרדום כתב:
עוצמה לישראל בלי לחשוב פעמיים אפילו..

אל תשכח לשבת איתם גם ביום שני.

נו אז הם יבואו ביום שני ו..? מה הקשר?
לי חשוב יותר ארץ ישראל, את זה שמחבלים כמו זועבי וטיבי ימח שימם, או בוגדים מבית יעמדו לדין, שהרתעה של צה"ל תחזור ולא יאלצו חיילים חמושים לברוח ממחבלים בני זונות ימח שימם שזורקים אליהם אבנים ורודפים אחרים עם מקלות, את זה שלערבים בצפון ובדרום הארץ בונים בלי אישורי בנייה ולא עושים להם כלום, ובכלל הבנייה הלא חוקית במזרח העיר ובכפרים שמסביב שלוקחים עוד ועוד מאדמות העם ובין היתר יש מקומות שמתנתקים ישובים אחד מהשני ודרכים נהיות מסוכנות, ולנו היהודים אסור לבנות בארץ שלנו ועל כל סוכה מתפוררת שולחים חצי יס"מ לשבור ידיים ורגליים, וישמרו על הארץ מפני הצפות של מסתננים לא חוקיים מאפריקה.
וגם כדי שימרו על בנט וביבי.
מאשר את זה שהם יהיו ביום שני במשחק כדורגל.
(ולא אל תגיד לי נראה אותך מדבר אחרי שהם ידקרו ילד אוהד הפועל, כי את זה השרמוטות האלה עושים עם או בלי קשר לבן ארי וכו'..)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2013, 23:41 
סמל אישי של המשתמש
סיכוי רב שאלך להצביע לשלי, ככה הסיכוי להפיל את ביבי גבוה יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2013, 00:03 
יש לי תחושה שהמפלגות הקטנות ובנט הולכות מאוד להפתיע על חשבון הליכוד, דעתי האישית- יש עתיד לדוגמא עם 12-13 לפחות, באמת שאל תהיו מופתעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2013, 00:33 
Redfan כתב:
יש לי תחושה שהמפלגות הקטנות ובנט הולכות מאוד להפתיע על חשבון הליכוד, דעתי האישית- יש עתיד לדוגמא עם 12-13 לפחות, באמת שאל תהיו מופתעים.

למה שזה יפתיע אותנו אם זה גם מה שכל הסקרים מנבאים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2013, 01:07 
לפחות, זה אומר שיכול להיות גם יותר.
אולי זה קצת מופרז אבל אני לא אהיה מופתע אם העבודה תהיה עם קצת יותר, כולל בנט ויאיר לפיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2013, 01:15 
סמל אישי של המשתמש
Redfan כתב:
לפחות, זה אומר שיכול להיות גם יותר.
אולי זה קצת מופרז אבל אני לא אהיה מופתע אם העבודה תהיה עם קצת יותר, כולל בנט ויאיר לפיד.

ההימור שלי - העבודה גג 16.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2013, 01:20 
צריך באמת לפתוח אשכול הימורים רשמי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2013, 01:37 
מרץ.

וואו, לא יאומן איזה רוב מוחץ יש לנו פה בפורום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2013, 02:03 
אדום עד לגרדום כתב:
NARKOTIKA כתב:
אדום עד לגרדום כתב:

לי חשוב יותר ארץ ישראל, את זה שמחבלים כמו זועבי וטיבי ימח שימם, או בוגדים מבית יעמדו לדין, שהרתעה של צה"ל תחזור ולא יאלצו חיילים חמושים לברוח ממחבלים בני זונות ימח שימם שזורקים אליהם אבנים ורודפים אחרים עם מקלות, את זה שלערבים בצפון ובדרום הארץ בונים בלי אישורי בנייה ולא עושים להם כלום, ובכלל הבנייה הלא חוקית במזרח העיר ובכפרים שמסביב שלוקחים עוד ועוד מאדמות העם ובין היתר יש מקומות שמתנתקים ישובים אחד מהשני ודרכים נהיות מסוכנות, ולנו היהודים אסור לבנות בארץ שלנו ועל כל סוכה מתפוררת שולחים חצי יס"מ לשבור ידיים ורגליים, וישמרו על הארץ מפני הצפות של מסתננים לא חוקיים מאפריקה.
(ולא אל תגיד לי נראה אותך מדבר אחרי שהם ידקרו ילד אוהד הפועל, כי את זה השרמוטות האלה עושים עם או בלי קשר לבן ארי וכו'..)

ההרתעה של צה"ל תחזור? בשביל זה שהבוחרים של עוצמה לישראל יפסיקו לזרוק אבנים על חיילים ולהרוס ציוד צבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2013, 05:11 
סמל אישי של המשתמש
במבה אדומה כתב:
אדום עד לגרדום כתב:
NARKOTIKA כתב:
אדום עד לגרדום כתב:

ההרתעה של צה"ל תחזור? בשביל זה שהבוחרים של עוצמה לישראל יפסיקו לזרוק אבנים על חיילים ולהרוס ציוד צבא.

למה ככה? את זה גם המצביעים של בנט עושים (פלוס כמה מהמתמודדים ברשימה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2013, 07:36 
סמל אישי של המשתמש
http://www.israelvote2013.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2013, 10:40 
סמל אישי של המשתמש
Serp und Molot כתב:

אני לא הצבעתי לביבי
אבל אני אנחש למה (התשובות החוזרות של אנשים שמצביעים לליכוד )

כי הוא חזק בביטחון
כי הוא יודע לדבר טוב
כי אין מישהו אחר
כי זה ביבי
כי הליכוד זה הבית
ראית איך הוא מדבר אנגלית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2013, 10:40 
וואו
קואליציית הפורום - 86-87 מנדטים של מר"צ-חד"ש-עבודה-אלדד יניב.
היינו משנים את ההמנון ל"אדום עולה בבלומפילד" ומחליפים את יום העצמאות ל-1 במאי.
מרגש ביותר.
הפורום :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: סקר בחירות (3)
הודעהפורסם: 20 ינואר 2013, 10:44 
סמל אישי של המשתמש
הבלונדיני עם הנעל האדומה כתב:
מרגש ביותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2013, 10:47 
וואו
קואליציית הפורום - 86-87 מנדטים של מר"צ-חד"ש-עבודה-אלדד יניב.
היינו משנים את ההמנון ל"אדום עולה בבלומפילד" ומחליפים את יום העצמאות ל-1 במאי.
מרגש ביותר.

בן גוריון אמר שהוא רוצה ליצור "יהודי חדש"
שווענץ.

בוואי נט הראו מה כל ראש מפלגה עושה בשבת חוץ מהדתיים,איך אפשר לבחור ראש ממשלה שלא נוטל ידיים בבוקר?
שלא אומר מודה אני לפנייך..
טעון בירור העניין הזה.

בכל מקרה להערכתי בן ארי יפתיע בבחירות ויזכה ב5 מנדטים.
יגנוב בין 1-2 מנדטים מהליכוד ועוד 1 מהבית היהודי.

"העצבות נועלת שערי שמיים,התפילה פותחת שערי שמיים והשמחה בכוחה לשבור חומות"(הבעש"ט)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2013, 10:54 
רומאריו, אני תמהה איך אדם כמוך המשתדל לראות את הטוב והחיובי שבדברים (מיצים - אם להזכיר רק דוגמא בולטת אחת) - יכול לתמוך במפלגה שכל מהותה שנאה וחרחור מדון כלפי אנשים אחרים.
נניח יהדות התורה, אני יכול להבין. אבל מיכאל "אני רוצה 15 גיחות ו-2000 הרוגים" בן ארי?
"חביב אדם שנברא בצלם"?
"לא תונה את הגר ולא תלחצנו"?

מאכזב מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2013, 11:01 
רומאריו, אני תמהה איך אדם כמוך המשתדל לראות את הטוב והחיובי שבדברים (מיצים - אם להזכיר רק דוגמא בולטת אחת) - יכול לתמוך במפלגה שכל מהותה שנאה וחרחור מדון כלפי אנשים אחרים.
נניח יהדות התורה, אני יכול להבין. אבל מיכאל "אני רוצה 15 גיחות ו-2000 הרוגים" בן ארי?
"חביב אדם שנברא בצלם"?

מאכזב מאוד.

להפך אחי.
ראשית כל אומר שאני אישית מצביע לנפתלי בנט.
אך רבי נחמן מברסלב אומר שדווקא היתרון זה למצוא את הנקודה טובה אצל כל אחד אז לצד דברים שאני לא מסכים עם בן ארי אני בהחלט יכול לראות נקודות חיוביות שתואמות את השקפתי.
בסוף הכולל אתה בוחר אדם גם לפי האישיות שלו ולפי האמינות שלו ולדעתי בן ארי זה אחד הבודדים שלא ימסור חלקים מארץ ישראל ואחד היחידים שאדון אלדד יניב שאני מאוד מכבד את מה שהוא עושה לא ימצא עליו רבב פוליטי אז אני כן יכול למצוא נקודות חיוביות גם אצל בן ארי.
אני יכול להבין גם את אלה שמצביעים לחד"ש(אני בהחלט בדיעה הפוכה מתוך ראייה רציונאלית לדעתי) ואני חושב שחשוב שתהיה נציגות לכל מפלגה בכנסת שמייצגת את כל גווני הציבור.
אני אישית רוצה להצביע למפלגה שאני חושב שתוכל גם לאחד את כולם וגם לשמור על האינטרסים שלדעתי הם חשובים בשביל כלל האומה.

"העצבות נועלת שערי שמיים,התפילה פותחת שערי שמיים והשמחה בכוחה לשבור חומות"(הבעש"ט)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2013, 11:03 
סמל אישי של המשתמש
"חביב אדם שנברא בצלם"?

מאכזב מאוד.

מה לא ברור פה?
רומאריו מגדיר עצמו "יהודי עם נשמה אלוקית".
עד היום, פחות או יותר כל מי שנתקלתי בו שהגדיר את עצמו כך היה מונע משנראה כלפי כל מי שהגדיר עצמו אחרת.
יש מצב שזאת המהות של הנשמה האלוקית הזאת, אבל אני מודה שלא ערכתי מחקר מעמיק, ויש מצב שגורם שלישי גורר אחריו את שתי התופעות גם יחד.
:ROSE:

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2013, 11:05 
teknoboy כתב:
"חביב אדם שנברא בצלם"?

מאכזב מאוד.

מה לא ברור פה?
רומאריו מגדיר עצמו "יהודי עם נשמה אלוקית".
עד היום, פחות או יותר כל מי שנתקלתי בו שהגדיר את עצמו כך היה מונע משנראה כלפי כל מי שהגדיר עצמו אחרת.
יש מצב שזאת המהות של הנשמה האלוקית הזאת, אבל אני מודה שלא ערכתי מחקר מעמיק, ויש מצב שגורם שלישי גורר אחריו את שתי התופעות גם יחד.
:ROSE:

אני לא מגדיר את עצמי כך.
לכל יהודי יש נפש אלוקית ונפש בהמית.
אפשר לאמר שזו עובדה מדעית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2013, 11:10 
סמל אישי של המשתמש
:LOL2: :LOL2:

איזה איש ענק

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2013, 11:34 
romario כתב:
"חביב אדם שנברא בצלם"?

מאכזב מאוד.

להפך אחי.
אך רבי נחמן מברסלב אומר שדווקא היתרון זה למצוא את הנקודה טובה אצל כל אחד אז לצד דברים שאני לא מסכים עם בן ארי אני בהחלט יכול לראות נקודות חיוביות שתואמות את השקפתי.
בסוף הכולל אתה בוחר אדם גם לפי האישיות שלו ולפי האמינות שלו ולדעתי בן ארי זה אחד הבודדים שלא ימסור חלקים מארץ ישראל ואחד היחידים שאדון אלדד יניב שאני מאוד מכבד את מה שהוא עושה לא ימצא עליו רבב פוליטי אז אני כן יכול למצוא נקודות חיוביות גם אצל בן ארי.
אני יכול להבין גם את אלה שמצביעים לחד"ש(אני בהחלט בדיעה הפוכה מתוך ראייה רציונאלית לדעתי) ואני חושב שחשוב שתהיה נציגות לכל מפלגה בכנסת שמייצגת את כל גווני הציבור.
אני אישית רוצה להצביע למפלגה שאני חושב שתוכל גם לאחד את כולם וגם לשמור על האינטרסים שלדעתי הם חשובים בשביל כלל האומה.

יפה. אני שמח שאינך מצביע להם.
בעניין ארץ ישראל כמובן שאינני מסכים - אבל זה לא ממש רלוונטי. גם כל מיני נוצרים קיצוניים שונאי ישראל תומכים בתפיסת אף שעל בארץ ישראל מתוך תפיסתם הדתית שהדבר יוביל למלחמת גוג ומגוג שבסופה ישו יבוא והיהודים יתנצרו. אני בטוח שלא היית תומך בהם ובטח שלא מצביע להם - משום שהם אנטישמים שונאי ישראל.
זה שאיש כזה או אחר מחזיק בעמדות שדומות לאלה שלך בנושא ארץ ישראל - לא אומר שהוא לא רשע. במקרה של בן ארי - הוא גם טיפש וגם רשע מרושע, שאילו הייתי מאמין בגהינום ובעולם הבא הייתי בטוח במאה אחוזים שמקומו שם משוריין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2013, 11:42 
סמל אישי של המשתמש
כשבן ארי ישלוט פה, הראשונים שהוא ייקח זה חברי הפורום כולל קומוניסים. כי מי שהולך לישון עם כלבים שלא יתפלא שהוא קם עם פרעושים
פורום של שמאלנים מניאקים עוכרי ישראל יפי נפש כולנו פה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2013, 11:45 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
התכוונת תודה לאל.

לא, לא התכוונתי תודה לאל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2013, 11:51 
romario כתב:
"חביב אדם שנברא בצלם"?

מאכזב מאוד.

להפך אחי.

יפה. אני שמח שאינך מצביע להם.
בעניין ארץ ישראל כמובן שאינני מסכים - אבל זה לא ממש רלוונטי. גם כל מיני נוצרים קיצוניים שונאי ישראל תומכים בתפיסת אף שעל בארץ ישראל מתוך תפיסתם הדתית שהדבר יוביל למלחמת גוג ומגוג שבסופה ישו יבוא והיהודים יתנצרו. אני בטוח שלא היית תומך בהם ובטח שלא מצביע להם - משום שהם אנטישמים שונאי ישראל.
זה שאיש כזה או אחר מחזיק בעמדות שדומות לאלה שלך בנושא ארץ ישראל - לא אומר שהוא לא רשע. במקרה של בן ארי - הוא גם טיפש וגם רשע מרושע, שאילו הייתי מאמין בגהינום ובעולם הבא הייתי בטוח במאה אחוזים שמקומו שם משוריין.

קודם כל במסגרת עבודתי וכל מיני קורסים שלקחתי וכמובן עיון בכתבים הקדושים
ההבנה שעולה היא שאין כזה דבר אדם רשע.
יש אנשים שנוהגים בדפוסי התנהגות בגלל טראומות שהם חוו בצעירותם,בעוברותם או בגלגול קודם,צריך להבין שכל אחד הוא טהור בנקודה מסוימת אך יש הרבה חספוס על אותה נקודה
בן אדם טהור זה בן אדם בלי אגו שכל רהרצון שלו זה להשפיע החוצה וכמו שאנחנו תופסים זה להביא את הרצון האלוקי כמו שהוא ורק לשמש צינור אשר מעביר את המסר הזה.
אך עד שיגיע צדיק כזה בדוגמת הרבי מילובביץ נניח,אנחנו צריכים להסתפק בכל מיני מועמדים שכל אחד מביא את רעיונותיו ואז המוח שלנו אומר לנו אם אנחנו מזדהים איתם או לא
ומי שלא לרוחנו אז הוא הרשע הכי גדול ומי שלצידנו הוא הצדיק הכי גדול.
למרות שאנחנו לא מכירים אותם בכלל.
כי אם בן אדם היה נוסע עם משפחתו וחס ושלום לא עלינו עובר תאונה ואותו בן ארי היה עובר ועוזר לו אפילו מושיט לו כוס מים הוא כבר לא היה מתבטא עליו בצורה כזו.
לכן לדעתי גם אם לא מסכימים עם דעות של מישהו עדיין צריך לדון אותו לכף זכות ולכבד את האדם אך עם הרעיונות אולי אפשר להתוכח.עדיף לקלל רעיונות מאשר לקלל אנשים
וצריך לזכור שיש נקודה בנפש ששם כולנו אותו דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2013, 12:33 
רומאריו - אני מכבד את מה שכתבת ואת ההשקפה שאין משמעות אמיתית למונח "רשע" משום שהטוב והרע משמשים בערבובייה בכל אדם.
אך יחד עם זאת תסכים איתי שמעשיו של האדם מצטברים ומסתכמים לכאן או לכאן (בעיניך אני מניח שהם גם נרשמים למעלה). אני בטוח שגם היטלר ימ"ש קם לא פעם לפנות מקום לאשה מבוגרת באוטובוס, ועוד מעשי חסד כאלה ואחרים - בכל זאת הוא נחשב בעינינו כרשע, כי ככל שיש משמעות למילה הזו היא דנה במעשים, ומעשיו הרעים של האיש גוברים בנקל על כל נקודת זכות שיש לו.
מיכאל בן ארי מפיץ שנאה לכל עבר, מקדם אלימות ואיבה כלפי גויים וגם כלפי יהודים - אי אפשר לפטור אותו בלא כלום בנימוקים פילוסופיים אבסטרקטים (גם אם הם עמוקים ונכונים) כמו אלה שנתת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2013, 12:36 
teknoboy כתב:
:LOL2: :LOL2:

איזה איש ענק

:) רומאריו חמוד. אבל האמת שאם תחשוב על זה לעומק - הוא צודק. בכל אדם ישנן נטיות לטוב ונטיות לרע, יצר ורוח, תשוקה והגיון - שמימושם תלוי בנסיבות, בחינוך ובתנאים פיזיים ונפשיים.
במילותיו: אפשר לומר שבכל אדם יש נפש אלוקית ונפש בהמית.
זו אמת מאוד טריוויאלית ונושנה.
לא צריך להאמין באל כדי לחשוב ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2013, 12:46 
רומאריו - אני מכבד את מה שכתבת ואת ההשקפה שאין משמעות אמיתית למונח "רשע" משום שהטוב והרע משמשים בערבובייה בכל אדם.
אך יחד עם זאת תסכים איתי שמעשיו של האדם מצטברים ומסתכמים לכאן או לכאן (בעיניך אני מניח שהם גם נרשמים למעלה). אני בטוח שגם היטלר ימ"ש קם לא פעם לפנות מקום לאשה מבוגרת באוטובוס, ועוד מעשי חסד כאלה ואחרים - בכל זאת הוא נחשב בעינינו כרשע, כי ככל שיש משמעות למילה הזו היא דנה במעשים, ומעשיו הרעים של האיש גוברים בנקל על כל נקודת זכות שיש לו.
מיכאל בן ארי מפיץ שנאה לכל עבר, מקדם אלימות ואיבה כלפי גויים וגם כלפי יהודים - אי אפשר לפטור אותו בלא כלום בנימוקים פילוסופיים אבסטרקטים (גם אם הם עמוקים ונכונים) כמו אלה שנתת.

למיכאל בן ארי יש את האגנדה שלו ל"איך מבחינתו יהיה טוב בעולם או טוב ליהודים"
אני לא חושב שבמצע שלו כתוב משהו על אלימות כלפי כל סוג של בעל חי.
גם ליאיר לפיד יש את הדרך שלו "לאיך מבחינתו יהיה טוב בעולם או טוב ליהודים" ע"י זה שהוא נניח בשביל הדוגמא רוצה לפגוע במגזר החרדי.
גם ביבי פוגע במגזרים מסויימים וגם בנט וגם שלי וגם ציפי וגם זהבה גלאון.
אז כל אחד הוא בעצם סוג של רשע כלפי מישהו אחר ואז אין לדבר סוף.
בינינו גם כל אחד מפתח איזשהי זהות בדויה כדי להתחבר לרעיון ברמ"ח אבריו ושס"ה גידיו
אז הוא נהיה קצת יותר פנאט.
למשל אוהד הפועל שכל המהות שלו זה הפועל יעשה מעשים קיצוניים יותר כדי שיגידו שהוא אוהד הפועל כי זה בעצם לכאורה(מבחינתי דמיון) הזהות שלו ואפילו עם אין לו באמת כח ללכת למשחק הוא בכל זאת ילך כי הוא צריך לשמור על זהות מסוימת.
ככה גם בדעות פוליטיות יש אנשים שזה כל חייהם אז הם צריכים גם לעשות מעשים כדי שזה יהיה חלק ניכר מהעניין שלהם(אבל הם לא רשעים,הם פשוט מנסים למצוא לעצמם זהות)
ויש כאלה שלא צריכים את זה באותו מקום לכן הם נראים כמתונים אך הם מחפשים את זה במקומות אחרים.
האדם השלם שמגיע בעצם לזהותו האמיתית(כך לדעתי קיבלתי מאנשי אמת שהגיעו למעלה הזאת) זה האדם שביטל את האגו שלו לחלוטין ורק כך הוא יכול להבין מיהו באמת ובנתיים שלאנשים כמונו אין את היכולת לבטל את האגו לחלוטין ולהיות בביטול למקור יותר גבוה
אז יש המון זהויות שאנחנו מלבישים על עצמינו שהם לא באמת אנחנו, לכן קשה לדעתי לשפוט מי רשע ומי לא רשע. אולי אפשר להסתכל מי בן אדם שליבו ופיו שווים או מי יותר אמיתי או פחות אמיתי. אך אני מאמין שכולם למרות ריבוי הדעות ולמרות ריבוי התכונות שואפים לטוב האמיתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2013, 19:44 
סמל אישי של המשתמש
אל באנדי כתב:
Serp und Molot כתב:

אני לא הצבעתי לביבי
אבל אני אנחש למה (התשובות החוזרות של אנשים שמצביעים לליכוד )

כי הוא חזק בביטחון
כי הוא יודע לדבר טוב
כי אין מישהו אחר
כי זה ביבי
כי הליכוד זה הבית
ראית איך הוא מדבר אנגלית?

עזוב, אלו הסטיגמות שלך על מצביעי ביבי.
תן להם להתבטא בעצמם.
אני עדיין מחכה בקוצר רוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2013, 22:26 
סמל אישי של המשתמש
מסקרן אותי לדעת כמה מ- 170 המשתתפים בסקר הנם מעל 18 ובעלי זכות הצבעה.
וכן, מה היו התוצאות אם רק בעלי זכות הצבעה היו משתתפים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 178 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: