תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 03 יולי 2025, 09:09

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 76 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל יום רביעי 9/1 [דיונים]
הודעהפורסם: 09 ינואר 2013, 05:51 
סמל אישי של המשתמש
מעריב

חובת מגן
מכבי והפועל ת"א נכנסות היום רשמית לחלון ההעברות. מקצה השיפורים שלהן כולל התלבטות על העמדה הכי מוזנחת בכדורגל הישראלי: המגן הימני \ על-פי תקדים ,2003 מישהו חייב להיכנס לבלטה כדי להביא אליפות
עידן סגל
צילומים: דני מרון, עדי אבישי, אלן שיבר
על האליפות האחרונה של מכבי ת"א, במאי ,2003 התחילו הצהובים לפנטז רק בשלהי ינואר. הקבוצה של ניר קלינגר בדיוק חיברה שלושה ניצחונות רצופים מאז הספסול ההוא של אבי נמני בקרית אליעזר, והמאמן חיפש חיזוק. קלינגר שיחק עד אז עם שלושה בלמים ולפעמים עם אבי סטרול - הזכר היחיד בקבוצה הנוכחית מהאליפות ההיא - כמגן ימני. חלון ההעברות היה דל והביא רק בשורה אחת: ג'ון פיינטסיל. אלא שהסילון הגנאי היה בדיוק מה שצד ימין של ההגנה היה צריך. המגן השתלב כמו מזראטי במשחק ההתקפה, ובאותה עונה מכבי נתנה ברקס רק במאי, עם הצלחת.
עשר שנים קדימה ואותו פיינטסיל, הפעם באדום של הפועל ת"א, שוב לוקח תפקיד משנה בסיפור של חלון ההעברות. עכשיו הגנאי כבר מעבר לשיא ובכלל לא בטוח שיש לו לאן לחזור מגביע אפריקה. במקום גלי קור בת"א, כנראה שהוא יוקפא במשרדי ההתאחדות בר"ג. בהפועל כבר הספיקו לצרף על הבלטה שלו את ניר נחום מבני יהודה )שיחק רק 270 דקות מתחילת העונה, כקשר .)
צירוף נחום, כמו גם הדיווחים על מעמדו המשתנה של סטיב גורי במכבי ת"א, והחיזורים אחרי אלעד גבאי מקרית שמונה, מעלים שאלות לגבי משמעות המגן במאבק האליפות שצפוי לנו. האם שוב העמדה הפחות נוצצת תהיה זו שתכריע את זהות הנציגה שלנו בצ'מפיונס בעונה הבאה?
"מי כמוני יגיד שצמד המגנים תמיד היה מאוד דומיננטי בכל אליפות," מספר שמוליק לוי, ששיחק מגן ימני בבית"ר ירושלים בשנות התשעים וקטף שלוש אליפויות כשבאגף השני מכדררים אילן אלהרר ודוד אמסלם. "יש תיאוריות מקצועיות שאפשר לדבר עליהן חצי שנה, אבל בשורה התחתונה כבר לא מחפשים מגן שיחכה למטה ויגן, אלא כאלה שיתקיפו. אנשים נוטים לזלזל, אבל מגנים כאלה הם חלק בלתי נפרד מאלופה. היום רק חיים מגרלשוילי עולה לי בראש כמגן בעל שם. קבוצה שרוצה להישאר בליגה תחפש חלוץ או קשר קדמי, אבל אני בהחלט מבין למה הגדולות מחפשות חיזוק בעמדת המגן."
שימו לב גם לשמאל
בעשורים האחרונים לאלופה באמת היו מגנים מעל הליגה. דוד סלמן ומשה עלו )בני יהודה ;) אבי כהן הירושלמי 17( שערים באליפות של מכבי ת"א ב;) 92- אלון חרזי ומשה גלאם ואבישי ז'אנו ואדורם קייסי )מכבי חיפה ;) עופר טלקר ונג'ואן גרייב )הפועל חיפה ,) אילן בכר ויגאל אנטבי )הפועל ת"א .)
בשנים האחרונות זכורה ההשפעה של כריסטיאן אלבארס על בית"ר, 11 שערי הליגה של דדי בן דיין בדאבל של הפועל ת"א, והדחיפה שקיבלה מכבי חיפה עם חזרתו מפציעה של פיטר מאסיללה. רק בעונה שעברה גבאי ודושאן מאטוביץ' היו חלק בלתי נפרד מהקסם של קרית שמונה.
בקבוצות הגדולות תפקיד המגן תמיד התכתב עם תפקיד החלוץ, והיווה סכנה תמידית על השער. אלא שהעונה קשה מאוד להתרשם מהאגפים של המועמדות לאליפות. מכבי ת"א יחסית שקטה בצד שמאל, אבל בימין שרפה את עומר ורד, ניסתה את שרן ייני ובסוף צירפה את גורי, שאת רוב הקריירה בכלל עשה כבלם. בהפועל ת"א נותנים אמון במגן שמאלי בן 38 ובימין עשו רולטה שבועית בין נאאל חוטבא ופיינטסיל. אפילו אלרואי כהן קיבל הזדמנות בתפקיד. בבית"ר אלי כהן הפך את שי חדד מקשר למגן ימני, ודווקא הריצה של מכבי חיפה בתקופת אריק בנאדו הגיעה כשהקבוצה קיבלה יציבות באגפים.
"אם יש שתי עמדות בכדורגל הישראלי שלא צריך בהן רכש אלה הבלם והמגן הימני," קובע מאמן הפועל ראשל"צ, אייל לחמן. "אנחנו צריכים להידמות לכדורגל הסרבי, הקרואטי והאפריקאי, שם מייצאים ולא רוכשים. כשמאמן נבחרת סרביה בא להרכיב נבחרת למונדיאל או ליורו יש לו מבחר של עשרות שחקנים ביבשת בזכות המדיניות הזו. אנחנו צריכים לייצר שחקנים."
לא מעט מגנים גדולים בכלל התחילו כחלוצים: מומו שירזי, בכר, גלאם, גרייב ופיינטסיל הם רק חלק קטן. אפילו גבאי שיחק קשר במרמורק לפני שעבר הסבה למגן. "בכדורגל האירופי קבוצות שרוצות להיות דומיננטיות מביאות את המגנים שלהן במשחק ההתקפה לעמדת מוצא הרבה יותר גבוהה אפילו מהקשר האחורי," מסביר לחמן. "בכנף שמים שחקנים שמסוגלים לחתוך ולשחק בצפיפות של האמצע, והקו שייך למגנים. זו עמדה של שחקנים שיודעים לטפל בכדור, אבל הלכו לאיבוד מקדימה. את אותם שחקנים מזיזים 15 מטר לאחור ואפשר להרוויח מגן מצוין."
על המצב בהפועל ת"א יש ללחמן קביעה נחרצת: "עמרי קנדה היה מגן יותר התקפי מכולם ומשום מה נידו אותו. תמיד באו אליו בטענות שהוא מזניח את הצד ההגנתי וזה פשוט חבל. אם לוקחים את כל החבילה שיש בהפועל - חוטבא, פיינטסיל ונחום - קנדה מגן יותר טוב מכולם."
רגל כבדה
עוד הרבה לפני שסחף את "גולסטאר" לפסגת טבלת רייטינג, שייע פייגנבוים לקח שתי אליפויות עם הפועל ת"א כמגן שמאלי. את שער האליפות של האדומים ב,1969- מול שעריים, כבש שייע מהעמדה הכי אחורית של אגף שמאל, ורק אז התפנה להפוך לחלוץ אימתני.
"האליפות עוברת דרך המגן," הוא קובע. "זה מהתפקידים הבודדים שמשחקים תמיד עם הפנים לשער וזה פלוס ענק. מאז ומתמיד דגלתי בשני מגנים שצריכים לעלות להתקפה 20 פעמים ולעשות 20 מצבים. בארץ אין מגנים שמסוגלים לעשות גול כי זו עמדה מוזנחת. בתפקיד הזה צריך להבקיע ולדעת להכניס כדור חכם. תראה את דני אלבס בברצלונה, גם אני הייתי כזה."
את המרדף של קבוצות הצמרת אחרי שחקן כמו גבאי שייע לא מבין. "קבוצות אוהבות לראות שאצל השני גדל מישהו ואז לקחת אותו. שיעבדו על זה במחלקות הנוער, שילמדו לתת בעיטה מלאה או פאלש כי היום מגביהים בפוקס. קרית שמונה חזקה כי יש לה שניים שיודעים את המלאכה. ועדיין, אתה אומר לעצמך מי זה אלעד גבאי? אחד שלא קרע זוג נעליים, רק יצא מהקליפה של הביצה וכבר כולם רוצים אותו. כשאין, כל אחד יהלום."
פייגנבוים היה זה שהנחית בארץ את גורי באמצע עונת .1999/2000 ואם תשאלו אותו, הוא לא מבין למה הבחור מחוף השנהב בכלל משחק מגן. "אצלי הוא היה חלוץ מרכזי ופתאום שבעה מאמני ברצלונה מגלים את אמריקה. זה מצחיק אותי. אני מוכן להתערב שאם הוא משחק בשפיץ אז מכבי תחתוך את היריבות. איזה מבנה גופני יש לו, רק מהכדורים שייפלו עטר וראדי יעשו ים גולים. כבלם הוא אולי פנטסטי, אבל הוא לא מגן, הוא מגושם. אם הוא היה קליל כמו גבאי אז לא היה פנדל בדרבי. הוא שלח רגל כבדה, וגם אם הוא לא נגע בשחקן אז השופט אומר שהוא נגע. גם ייני בחיים לא יהיה מגן. הוא אולי קשר ובלם פצצה, אבל שמים אותו במקום שהוא לא מתאים אליו גופנית ובסגנון משחק."
ואיך המגנים של יתר המועמדות לאליפות?
"מגנים צריכים להיות שחקנים מרכזיים בקבוצה אלופה. בהפועל ת"א כל דקה מחליפים. פעם אנטבי, פעם דנין ובימין פיינטסיל, חוטבא ושמוטבא. כמה מגנים קבוצה צריכה? להפועל ההתקפה הכי טובה בארץ, אבל בגלל המגנים היא לא שוטפת. גם במכבי חיפה כל הזמן התעסקו והחליפו: עלי עותמאן, אוראל דגני, טאלב טואטחה. ככה בדיוק היא היתה נראית. היום שיימן ומשומר משחקים די קבוע והם מצליחים. התרשמתי מאוד משיימן. מהיר, דוחף, בועט. כל הבלאגן של הקבוצות מתחיל ממגנים, לטוב ולרע."
חלון ההעברות של ינואר 2013 ייפתח היום. אם המאמנים יזכרו את מקרה פיינטסיל מ,2003- ייתכן שגם מאבק האליפות יקבל טוויסט. בחודש מאי הקרוב, אל תתפלאו אם הימין יהיה שוב זה שיעלה מישהו לשלטון. •

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום רביעי 9/1 [דיונים]
הודעהפורסם: 09 ינואר 2013, 06:09 
סמל אישי של המשתמש
מה איזה שחקנים בדיוק אבוקסיס הביא שמתאימים לליגה לאומית? השחקנים היחידים שהוא הביא הם פאביצביץ' וניר נחום ורק הזמן יגיד לאיזו ליגה הם מתאימים.
את הביקורת על שחקני הפח שנחתו פה בקיץ צריך להפנות למנג'ר המהולל ניצן שירזי ולצמד הסקאוטים אפרתי את הילל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2013, 06:25 
סמל אישי של המשתמש
ניצן שירזי זה מנג׳ר שובר שיוויון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2013, 07:24 
סמל אישי של המשתמש
בישראל היום מפציצים בציטוטים. הפעם על כל נושא היה להם דובר מקורב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2013, 07:31 
ש"גורם מקורב למועדון", "בקרב השחקנים" ו"בסביבתו של השחקן" יישרפו, בסדר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2013, 07:38 
סמל אישי של המשתמש
השחרור של מרעי בכמעט חינם :PUKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2013, 08:22 
dino כתב:

אותו דובר שכואב את מעמדם של השחקנים המוגבלים בכל יום מחדש, למרות שזה כבר מתחיל להראות שהציטוטים הם פרי הדימיון של העיתונאי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2013, 09:00 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
dino כתב:

אותו דובר שכואב את מעמדם של השחקנים המוגבלים בכל יום מחדש, למרות שזה כבר מתחיל להראות שהציטוטים הם פרי הדימיון של העיתונאי .

זה ממש מתחיל להרגיש ככה.
על כל ידיעה על החלטה כלשהי, יש גם תגובה מבקרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2013, 09:01 
עמלות למאמנים.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4330088,00.html
נושא ידוע מאוד בפורום ובכלל וההסבר היחיד שידוע לי איך בן יוסף הגיע אלינו.
כרגיל אני מחזיק בדעה ששירזי הוא אפס עם חיוך כובש שאותי לא כבש. מצליח בהתחלה על בסיס עבודה של אחרים עם חיוכים ובלי גלים ואז מתחיל די מהר להראות שהוא חרא מכל הבחינות. וכן, אני עדין בטוח שכל פרשת קנדה-טוטו-ידין-שיש זה שירזי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2013, 09:30 
סמל אישי של המשתמש
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 14&lang=HE
הפועל תל אביב שיחררה את מרעי. צפוי להגיע למכבי פ''ת

אפילו שקל וחצי לא הצליחו לקבל עליו, וגם כשהוא שחקן חופשי רוצים אותו רק בליגה השניה. זה שהוא שיחק אצלנו כמחליף זה חתיכת מחדל.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2013, 09:36 
גבעתיים כתב:
עמלות למאמנים.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4330088,00.html
נושא ידוע מאוד בפורום ובכלל וההסבר היחיד שידוע לי איך בן יוסף הגיע אלינו.
כרגיל אני מחזיק בדעה ששירזי הוא אפס עם חיוך כובש שאותי לא כבש. מצליח בהתחלה על בסיס עבודה של אחרים עם חיוכים ובלי גלים ואז מתחיל די מהר להראות שהוא חרא מכל הבחינות. וכן, אני עדין בטוח שכל פרשת קנדה-טוטו-ידין-שיש זה שירזי.

אתה הולך ישר למי שהכי נוח להיכנס בו.
אני דיי בטוח שהתופעה הזו רחבה וחותכת ולדעתי היא נקשרת גם למאמנים יותר מוערכים שאימנו את הפועל בזמן האחרון והביאו לפה יצורים שלא ברור איפה מצאו אותם .
רק שאת אלה יותר נוח לשכוח ...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל יום רביעי 9/1 [דיונים]
הודעהפורסם: 09 ינואר 2013, 09:43 
שי רביבו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2013, 10:08 
סמל אישי של המשתמש
http://www.one.co.il/Article/211152.html
עם הראש למטה: ליגת העל רק במקום ה-44 בעולם
זה רשמי: הכדורגל הישראלי בירידה תלולה, הליגה נמצאת מתחת לליגות בסודן וטוניסיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2013, 11:04 
סמל אישי של המשתמש
הליגה פה תשתפר בשנים הקרובות. יותר ויותר ליגיונרים שעזבו בשנים האחרונות בהמוניהם חוזרים ויחזרו. הם השאירו חלל אחריהם וכעת יחזרו לפה. נכון שיהיו כאלה שיעזבו אבל היה גל גדול מאד של עוזבים והיום לא כל אחד אוטומטית רץ לאירופה. תוך מספר שנים זה יתאזן.
חוצמזה, יש יותר ויותר מתקנים חדשים וראויים, עם כל הצחוק שלנו יש בלא מעט קבוצות הרבה יותר השקעה במחלקות הילדים והנוער, ולדעתי גם יורידו את מס' הקבוצות בליגת העל ל-12 ויקבעו סף מינימום לתקציב. אני חושב שגם מתחילה פה התפכחות מהזרים, עובדים אחרת באיך להביא וכו' (ואני לא מתייחס כרגע לבדרק של הפועל בקיץ האחרון בתפר שבין טביב לרמון).

עד הסוף העשור, אם יעבדו נכון, המנהלת וכו', והמגמה הקיימת תימשך (וכמובן שהמחליף של אבי לוזון יהיה נורמלי) אין לי ספק שהליגה פה תתרומם מחדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2013, 11:06 
סמל אישי של המשתמש
לדעתי כשהקהל מאבד ענין, מאד קשה להחזיר אותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2013, 11:24 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:

שיהיה כדורגל טוב, העניין יחזור... במיוחד במידה ובאמת המחירים ירדו ל50 ש"ח לכרטיס, דבר שעלול להוסיף מעגל אוהדים גדול ליציעים. השאלה אם זה באמת יקרה.
אגב, בנוגע לכמות הכשרונות העולים בליגה בעשור הקרוב, אני די פסימי. עם העובדה שאנחנו מתחילים לקבל בגילאי הנוער את דור המחשבים, שבו אחוז הילדים שיצאו לשחק כדורגל רק הלך וקטן, קשה להיות אופטימי לגבי כמות הכשרונות שהולכים לצמוח כאן בעשור הקרוב. אבל נקווה שאני טועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2013, 12:31 
אני בד"כ בצד של ההנהלה, אבל חייבים לציין שההתנהלות בנושא הרכש בזיונית
אי אפשר להעלות שמות של שחקנים שאמורים לעזוב במשך שבועות, ובנוסף בכל שבוע לשתף אותם
בהתחלה זה היה אלרואי, עכשיו דנין
איך מצפים מדנין להיות מרוכז במשחק מול סכנין כשיכול להיות שכמה ימים אחרי הוא בכלל ישחק אצל אותה סכנין?
או שתעשו עסקאות מיידיות על שחקנים או שאל תעשו בכלל. אי אפשר למשוך דברים כאלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2013, 12:32 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:

ברור שאם חלילה מיץ' בונה לנו משהו כמו בכדורסל אז לא יעזור כלום והכדורגל פה ימות.

אבל אם לא, והכדורגל ישתפר, המתקנים ישתפרו, המחירים בסימן ירידה וכו' - אני דווקא מאמין שהליגה הישראלית תתקדם. לא "נחזור להיות" הליגה ה-6 בטיבה ביבשת... אבל אני חושב שנהיה ליגה סבירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2013, 12:34 
למה אנחנו צריכים את רביד גזל לעזאזאל?

שי חוזר עכשיו
יש לנו על העמדה שלו גם את גורדנה וממן
ודג'מבה באנקר בקישור האחורי

מה נעשה איתו?
תביאו כבר מגן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2013, 12:43 
NARKOTIKA כתב:

שי חוזר עכשיו
יש לנו על העמדה שלו גם את גורדנה וממן
ודג'מבה באנקר בקישור האחורי

מה נעשה איתו?
תביאו כבר מגן.

אתה לא באמת בונה על שי אבוטבול לעונה הזאת, אחרי הפציעה שהוא עבר יקח לו המון זמן עד שיחזור לכושר, אם בכלל.
צריך שמישהו יחליף את גורדנה בדקה 35 שנגמר לו החמצן, או לחילופין אחרי עוד כרטיס אדום או צהוב מיותר
ודג'מבה, לא ממש באנקר, הוא באנקר כי אין לו מחליף.
אני אקח את העמדה הלא פופולרית ואכתוב שאני חושב שגזל יכול להתאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2013, 12:46 
NARKOTIKA כתב:

ן.

לא מצאתי שום תיעוד בגוגל, אבל אני כמעט זוכר בוודאות שבאחת מעונות ההישרדות שלנו (לא זוכר אם בעונת גיא לוזון או גילי לנדאו), הפועל רצתה אותו והוא אמר שהוא לא שחקן של קבוצות קטנות.
אם אני זוכר נכון ואם הוא באמת אמר את זה, בן-זונה מי שמביא אותו להפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2013, 12:46 
NARKOTIKA כתב:

ן.

לא מצאתי שום תיעוד בגוגל, אבל אני כמעט זוכר בוודאות שבאחת מעונות ההישרדות שלנו (לא זוכר אם בעונת גיא לוזון או גילי לנדאו), הפועל רצתה אותו והוא אמר שהוא לא שחקן של קבוצות קטנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2013, 13:00 
villa crespo כתב:
NARKOTIKA כתב:

ן.

הוא רצה לשחק אצלנו כמעט בחינם בעונת טביב, לדעתי הוא לא אמר את מה שאתה מייחס. הגיוני שזה היה בעונת לנדאו כי הוא אימן אותו בנתניה. דוקא מי שסירב לעבור אלינו כשהיינו בתחתית היה אליניב ברדה.

בלי קשר, מקווה מאוד שזה לא נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2013, 13:08 
villa crespo כתב:
NARKOTIKA כתב:

ן.

אני לא זוכר שום דבר כזה. אני חושב שאתה מתכוון לעונת שייע שהפועל רצו שחקנים מחיפה ושחקן בעילום שם אמר שיש לו סיוטים בלילה מהמחשבה שהוא ישחק בקבוצה שנלחמת על החיים שלה. אז היו שמועות שמדובר דווקא בברדה (שהגיע עונה אחרי)

בקשר לגזל. שנה שעברה נתן עונה גדולה בק"ש. אבל אני לא חושב שהוא מה שהפועל צריכה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2013, 13:19 
סמל אישי של המשתמש
בוואן פורסם שעכו רוצה את תומר בן יוסף או חיימוביץ'
בסופרט5 פורסם שסכנין תנסה להחתים את אבו ריע כמחליך של הרוש אם הוא יימכר להפועל

בן יוסף מהפועל לעכו ---> אבו ריע מעכו לסכנין ---> הרוש מסכנין להפועל ונאמר אמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2013, 13:21 
סמל אישי של המשתמש
הגיע הזמן להתחיל להרחיק משתמשים כמו roman ו- shaharot

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2013, 13:29 
ירדן כתב:

אפשר לדעת מה עשיתי שאתה רוצה להרחיק אותי? :SHOCK:

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2013, 13:58 
ירדן כתב:

מסכן,הם פגעו לך באשכול החדשות הקדוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2013, 14:02 
שונא את גזל,שחקן מסריח ובן אדם מגעיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2013, 14:26 
סמל אישי של המשתמש
אחח... אבן עזרא הזה חולה עלינו.
מחמם את הלב ביום קפוא כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 76 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: