תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 07:59

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 70 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שני 7/1 [דיונים]
הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 12:34 
שחר כתב:
redrony כתב:
סומך כתב:
בסוף יחליטו להשאיר את אלרואי מגן ימני

אני מצטער מראש שאני אומר את זה ואני יודע שזה לא פופולרי, אבל זה הפתרון שכרגע הייתי בוחר בו.
זה נכון שהוא לא מגן טבעי ונכון שהוא עדיין לא השחקן הכי חכם, אבל יש 2 יתרונות עיקריים שלדעתי מצדיקים את ההימור הזה:
1. שהוא מגן ימני יש לו נוכחות באגף. הוא מהיר, יודע לעשות דאבל פס עם הקשר וגם לעבור שחקן.
2. אני כמעט בטוח שבתור מגן הוא יהיה הרבה יותר מודע למגבלות שלו ויעשה הרבה פחות שטויות.

גם נגד הפועל חיפה וגם ברבע שעה נגד רמה"ש שהוא שיחקֿ פתאום היה אגף ימין. ואם יש איתו קשר גם על הצד, זה בכלל מצוין. כמו שטב"ח היה נגד חיפה וממן שהלך ימינה נגד רמה"ש.
כל מגן אחר שתביא זה בכל מקרה הימור. פה אתה גם מרוויח מגן ימני וגם צריך קשר התקפי ברמה גבוהה במקום אלרואי שזו לדעתי עמדה לא פחות חשובה שצריכים להתחזק בה בטח בהתחשב בכושר של סלים וממן.

אין לו שום קשר למשחק הגנה, הוא לא יודע לרדת לגליץ' הוא מפסיד כל כדור גובה, הוא לא יודע לצאת לנבדל בזמן ולשחק על קו אחד, הוא לא יודע לסגור שחקן, לא עושה סגירה אלכסונית (והאמת שהוא גם לא אשם כי זה ממש לא התפקיד שלו), לא מבין איך אחרי המשחק המביך שלו בתור מגן מול הפועל חיפה עוד אנשים ממשיכים להעלות את הרעיון המופרך הזה, אבל מה אני מבין??

שהוא שיחק נגד מגן מול הפועל חיפה, הפועל היו טובים. זה נכון שיש לו ויהיו לו ליקויים במשחק ההגנה (כאילו שלחוטבא ולפיינסטיל אין), אבל אלה דברים שאפשר ללמד.
ברור שאפשר ללכת ולהביא מגן, אבל כרגע זה לא הולך וכשתביא, אין לך מושג מה תקבל.
הבעיה של הפועל היא לא ההגנה. הבעיה היא שמשחק ההתקפה לא שוטף. זה לא שאלרואי כמגן יפתור את זה, אבל זו עוד אופציה באגף בהתקפה רק בגלל הנוכחות שלו. יש לו כח, מהירות ודריבל. משחק הגנה אפשר ללמד, בטח את האלמטים הבסיסיים שלו. אז נכון, מדי פעם יהיו חורים, אבל כרגע אני לא רואה אופציה טובה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 13:04 
סמל אישי של המשתמש
מתי יגיע תורנו :cry:

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 35457.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 13:06 
EZMAN כתב:

כדי שיגיעו תורנו צריך קודם לעמוד בתור..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 13:07 
redead כתב:
EZMAN כתב:

כדי שיגיעו תורנו צריך קודם לעמוד בתור..

ולהפסיק לשיר שירי שואה :LAGUH!:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 13:11 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
redrony כתב:
סומך כתב:

אני מצטער מראש שאני אומר את זה ואני יודע שזה לא פופולרי, אבל זה הפתרון שכרגע הייתי בוחר בו.
זה נכון שהוא לא מגן טבעי ונכון שהוא עדיין לא השחקן הכי חכם, אבל יש 2 יתרונות עיקריים שלדעתי מצדיקים את ההימור הזה:
1. שהוא מגן ימני יש לו נוכחות באגף. הוא מהיר, יודע לעשות דאבל פס עם הקשר וגם לעבור שחקן.
2. אני כמעט בטוח שבתור מגן הוא יהיה הרבה יותר מודע למגבלות שלו ויעשה הרבה פחות שטויות.

גם נגד הפועל חיפה וגם ברבע שעה נגד רמה"ש שהוא שיחקֿ פתאום היה אגף ימין. ואם יש איתו קשר גם על הצד, זה בכלל מצוין. כמו שטב"ח היה נגד חיפה וממן שהלך ימינה נגד רמה"ש.
כל מגן אחר שתביא זה בכל מקרה הימור. פה אתה גם מרוויח מגן ימני וגם צריך קשר התקפי ברמה גבוהה במקום אלרואי שזו לדעתי עמדה לא פחות חשובה שצריכים להתחזק בה בטח בהתחשב בכושר של סלים וממן.

אין לו שום קשר למשחק הגנה, הוא לא יודע לרדת לגליץ' הוא מפסיד כל כדור גובה, הוא לא יודע לצאת לנבדל בזמן ולשחק על קו אחד, הוא לא יודע לסגור שחקן, לא עושה סגירה אלכסונית (והאמת שהוא גם לא אשם כי זה ממש לא התפקיד שלו), לא מבין איך אחרי המשחק המביך שלו בתור מגן מול הפועל חיפה עוד אנשים ממשיכים להעלות את הרעיון המופרך הזה, אבל מה אני מבין??

כל מילה בסלע!

אנשים פה נדלקו מהמשחק האחרון שהיו לו 3 מהלכים טובים, רק שהם מתעלמים מהעובדה שהוא נתן את ה-3 מהלכים הטובים האלה כשהוא היה קשר ימני, לפני ששרם נכנס והוא הוסט לעמדת המגן, ואז הוא לא היה רלוונטי בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 13:21 
סמל אישי של המשתמש
אף אחד לא עומד בתור לקנות קבוצות כדורגל.
צריך להודות לאלו שהצילו אותנו מפירוק ומטביב.
האנשים שבראש הפועל ת"א רואים רק את טובתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 13:28 
האדס כתב:

לא ברור אם אתה ציני, אבל לפחות שתי השורות הראשונות הן המציאות האובייקטיבית, והשורה השלישית - נתונה לפרשנות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 13:31 
EZMAN כתב:

בשביל מה אנחנו צריכים?אנחנו קבוצת אוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 13:34 
סמל אישי של המשתמש
בר קולמוסא כתב:
האדס כתב:

לא ברור אם אתה ציני, אבל לפחות שתי השורות הראשונות הן המציאות האובייקטיבית, והשורה השלישית - נתונה לפרשנות

המציאות שמכרו לך ולדומיך שקנו מניות כמו עדר פרים.
זה לא כדורסל פה, אנחנו לא רוצים לעלות מליגה ב' לליגת העל.
אנחנו רוצים אליפות. אנחנו מועדון גדול. נמאס כבר מהזבל הזה שמכרו לאנשים פה בשנה האחרונה.
הפועל ת"א הוא המועדון עם הניקוד הגבוה ביותר באירופה, עם ממוצע הקהל הגבוה ביותר בליגה ב-10 השנים האחרונות, עם הקהל הכי תומך בליגה.
מקום נפלא לכל רוכש פוטנציאלי. אבל אף אחד לא באמת רוצה לתת לאנשים אחרים להתקרב.

זו דעתי, כמובן שיכול להיות שאני טועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 13:36 
האדס כתב:
בר קולמוסא כתב:
האדס כתב:

אנחנו רוצים אליפות. אנחנו מועדון גדול. נמאס כבר מהזבל הזה שמכרו לאנשים פה בשנה האחרונה.
הפועל ת"א הוא המועדון עם הניקוד הגבוה ביותר באירופה, עם ממוצע הקהל הגבוה ביותר בליגה ב-10 השנים האחרונות, עם הקהל הכי תומך בליגה.

מה זה לא רוצה לתת לאנשים להתקרב?

אתה חושב שלטביב היה אכפת ממשהו אם הוא היה מקבל מה שהוא רוצה?
הוא הציע את הקבוצה למכירה בערך ב18 מליון שקל.
חוץ מאותם אנשים, שהיו זקוקים לפריסת תשלומים של 5 שנים, אף אחד לא בא.
אם מישהו היה שם לטביב 15 מליון שקל ביד, הוא היה מוכר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 13:44 
האדס כתב:
בר קולמוסא כתב:
האדס כתב:

העיקר שהסתייגת מהנחרצות שלך בסוף :D
בכל מקרה, אני ממש מצר על כך שנמאס לך. ושאתה רוצה אליפות.
עכשיו, כשאנחנו מבינים את זה, אפשר סופסוף להביא את הרוכשים הפוטנציאלים.

בקיצור, במאקרו, הכדורגל הישראלי והפועל בפרט לא מקום אידיאלי לשום דבר ושום איש עסקים שהוא לא חצי ערס, בטח לא בתקופת לוזון.
אם אתה באמת מאמין שיש רוכשים ופשוט לא נותנים להם להתקרב - אתה הוזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 13:45 
IdanTheLittle כתב:
שחר כתב:
redrony כתב:
סומך כתב:

כל מילה בסלע!

אנשים פה נדלקו מהמשחק האחרון שהיו לו 3 מהלכים טובים, רק שהם מתעלמים מהעובדה שהוא נתן את ה-3 מהלכים הטובים האלה כשהוא היה קשר ימני, לפני ששרם נכנס והוא הוסט לעמדת המגן, ואז הוא לא היה רלוונטי בכלל.

אף אחד לא נדלק על כלום. תביא אלטרנטיבה טובה יותר, סבבה.
בהתקפה הוא שיפור משמעותי לעומת חוטבא ופיינסטיל ובהגנה הוא בטח לא פחות טוב.
וכמו שהסברתי קודם, העניין הוא לא מהלכים טובים או לא, אלא הנוכחות שלו בהתקפה והיחס של הגנת היריב כלפיו. שהוא משחק מגן, לקשר מצד ימין יש עם מי לשחק בניגוד למה שהיה עד היום העונה.
זה בדיוק מה שראית נגד הפועל חיפה עם כל החורים שהוא עשה. טב"ח שיחק באגף שלו וחגג כי היו שם שני שחקנים במקום אחד בד"כ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 13:48 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
בר קולמוסא כתב:
האדס כתב:

לצערי, אחרי המניפולציות והספינים שעשו עלינו בסיבוב הקודם של רמון ותאומים, ששיכנעו כאילו אין רוכש ובעצם הדפו את מי שהתעניין והנחיתו עלינו את מוני טמבלוני
אני כבר חשדן מטבעי ונוטה להסכים עם האדס...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 13:49 
בסדר, את חוטבא ראיתי מול עטר, זה הספיק לי כדי לדעת שאפשר להחליף אותו גם באדל בעמדה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 13:59 
סמל אישי של המשתמש
שמעון הרוש מגן שמאלי מאוד התקפי, שחקן שבכל פעם שראיתי אהבתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 14:05 
בר קולמוסא כתב:

בקיצור, במאקרו, הכדורגל הישראלי והפועל בפרט לא מקום אידיאלי לשום דבר ושום איש עסקים שהוא לא חצי ערס, בטח לא בתקופת לוזון.
אם אתה באמת מאמין שיש רוכשים ופשוט לא נותנים להם להתקרב - אתה הוזה .

ואללה צודק (1).
כשהענינים עם לבייב התחילו להתחמם, פתאום החלו להופיע כתבות עלומות שם שאיך זה שלקבוצה שמשחקת בשבת יהיה בעלים דתי ואיך הסביבה שלו רואה את זה בעויינות.
לבייב הבין את הרמז התקפל ונעלם.

ואללה צודק (2).
כשהענינים עם בן זקן התחילו להתחמם, פתאום הופיעו כתבות עלומות שם שבמועדון לא מתים על המחשבה שבן זקן יהיה הבעלים של מועדון כמו הפועל תל אביב כי הוא מזרחי.
בן זקן נפגע עד עמקי ועד היום לא שוכח לנו את זה.

מענין למי היה אינטרס למנוע את מכירת הקבוצה?
מענין מי ידע לפגוע בנקודה הכי רגישה של הרוכשים הפוטנציאלים ולהבריח אותם?
מענין מי ידע שמרגע שהמועדון יעבור לבעלים רציניים, המכסימום שהוא יקבל זה כרטיס כבוד והוא יכול לשכוח מלהמשיך לבחוש בקבוצה, ה "my precious" שלו.

לא חמודי, אתה הוזה.

ואללה צודק (3).
"אני וסמי סגול חיפשנו בעלים לקבוצה אפילו בחינם ולא מצאנו".

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 14:10 
למי אתה רומז? לרמון?
למה איזה רווח יש לו מלהחזיק את הפועל?

אתה מדבר איתי על סיפורים מלפני עידנים. אולי אז באמת היה להם רצון ושאיפות להחזיק את הפועל.

אם ככה, אז למה טביב הוכנס להפועל? מי הלך על כזה מהלך אם הוא כ"כ רוצה לשמור על הפועל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 14:12 
סמל אישי של המשתמש
בר קולמוסא כתב:
אם ככה, אז למה טביב הוכנס להפועל? מי הלך על כזה מהלך אם הוא כ"כ רוצה לשמור על הפועל?

התשובה שלך בגוף השאלה. טביב הוכנס להפועל בקומבינה כדי שמי שלא היה לו כסף להחזיק בהפועל יוכל להמשיך להחזיק בהפועל.

חתול אדום, אני איתך "היסטורית" אבל רוצה להאמין שהפעם אף אחד לא יסרב לבעלים חדש ומלא.

אני גם חוזר על הקריאה: מבוקר ה-23 בינואר, הדבר היחיד שחיים רמון צריך לעסוק בו זה מציאת אחד כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 14:14 
איך כל זה מתיישב עם זה שרמון מחפש בעלי בית חדשים?
מילא "מחפש", אבל בנתיים גם מצא כמה כאלו ומכר להם חלקי בעלות.
והם לא "מוני הראל", אלא אנשים מחוץ לחונטה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 14:15 
RedFox כתב:
שמעון הרוש מגן שמאלי מאוד התקפי, שחקן שבכל פעם שראיתי אהבתי.

דורה הטיל וטו על המעבר
ורה לא משחרר את הרוש: רוצה לשחק בהפועל
מאמן סכנין הטיל וטו על טרייד של המגן תמורת מרעי, ואף מתכנן להביא חלוץ. הרוש: "שיתנו לי להתקדם, רוצה לשחק במועדון שמתחרה על תארים"

http://www.one.co.il/Article/211071.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 14:17 
סמל אישי של המשתמש
בר קולמוסא כתב:
איך כל זה מתיישב עם זה שרמון מחפש בעלי בית חדשים?
מילא "מחפש", אבל בנתיים גם מצא כמה כאלו ומכר להם חלקי בעלות.
והם לא "מוני הראל", אלא אנשים מחוץ לחונטה

כל עוד הקבוצה נמכרת בשברירי אחוזים, כאילו לא נמכרה בכלל.

רמון לא צריך לחפש בעלי בית (ברבים), אלא בעל בית ביחיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 14:17 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
ארבייטמן מועמד בהשאלה
חלוץ גנט עשוי לעבור בהשאלה, במקרה שטוטו תמוז יעזוב בחלון ההעברות. הקבוצה מנהלת מו"מ עם סכנין על המגן שמעון הרוש
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4329421,00.html

יש משפט בלעז שאומר: fool me once shame on you fool me twice shame on me

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל יום שני 7/1 [דיונים]
הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 14:34 
סמל אישי של המשתמש
EZMAN כתב:
ציטוט:
ארבייטמן מועמד בהשאלה
חלוץ גנט עשוי לעבור בהשאלה, במקרה שטוטו תמוז יעזוב בחלון ההעברות. הקבוצה מנהלת מו"מ עם סכנין על המגן שמעון הרוש

אם אתה מתייחס לחצי העונה שלו בהפועל אז הוא דווקא היה לא רע. בלי קשר, למי ששכח- ארבייטמן נתן 28 גולים בעונת הדאבל שלנו. קונה חצי מזה עד סוף השנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 14:50 
אני חושב שצריך לעשות קיבולת לכמה שחקנים מטומטמים יכולים לשחק בעת ובעונה אחת באותה הקבוצה .
נראה לי שאנחנו כבר על קצה בנושא הזה כך שארביטמן יאלץ להישאר בחוץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל יום שני 7/1 [דיונים]
הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 14:53 
kobster כתב:
EZMAN כתב:
ציטוט:
ארבייטמן מועמד בהשאלה

אם אתה מתייחס לחצי העונה שלו בהפועל אז הוא דווקא היה לא רע. בלי קשר, למי ששכח- ארבייטמן נתן 28 גולים בעונת הדאבל שלנו. קונה חצי מזה עד סוף השנה

+ גם בן בסט עשה אצלנו תקופה חיוורת יחסית. לא זו הבעיה.
הפריצה של שניהם היתה אחרי ששיחקו אצלנו. אלא שארביטמן, שנחשב בתקופה בה שיחק בליגת העל כמוכשר יותר, לא התבסס בבלגיה באותה גנט בה גם גילי לא התבסס אלא שהיה חכם יותר לחזור אחרי עונה אחת. הלוואי שישחק אצלנו כמו שגילי שיחק אחרי שחזר מגנט (אם טוטו יעזוב).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 15:13 
redrony כתב:
שחר כתב:
redrony כתב:
סומך כתב:

שהוא שיחק נגד מגן מול הפועל חיפה, הפועל היו טובים. זה נכון שיש לו ויהיו לו ליקויים במשחק ההגנה (כאילו שלחוטבא ולפיינסטיל אין), אבל אלה דברים שאפשר ללמד.
ברור שאפשר ללכת ולהביא מגן, אבל כרגע זה לא הולך וכשתביא, אין לך מושג מה תקבל.
הבעיה של הפועל היא לא ההגנה. הבעיה היא שמשחק ההתקפה לא שוטף. זה לא שאלרואי כמגן יפתור את זה, אבל זו עוד אופציה באגף בהתקפה רק בגלל הנוכחות שלו. יש לו כח, מהירות ודריבל. משחק הגנה אפשר ללמד, בטח את האלמטים הבסיסיים שלו. אז נכון, מדי פעם יהיו חורים, אבל כרגע אני לא רואה אופציה טובה יותר.

אתה כל הזמן חוזר על ה"אפשר ללמד" הזה. אחת ולתמיד- שחקנים בוגרים אי אפשר ללמד, שחקן בוגר אמור לתרגל במהלך השבוע את היכולות שלו והיסודות שלו, לשמר אותן ולשאוף להגיע לשיא היכולות שלו לכמה שיותר זמן. אפשר לעבוד כמובן על נושאים טקטיים כמו יציאה מתוזמנת לנבדל , החלפת מקומות, חיפוי וכו'.. אבל אי אפשר ללמד שחקן שמוגבל מואד ביכולות הגנתיות להיות מגן בגיל כזה, בדיוק כמו שאי אפשר ללמד שוער להיות חלוץ ולהפך, לשחקנים שעושים הסבה במגרש כבר יש יסודות לשחק בתקפידים שעושים להם הסבה. לאלרואי אין ולא יהיו...גם אם אתה חושב ששחקנו טוב במשחק שהוא היה מגן ימני. גם השנה שחקנו כמה משחקים טובים בהם פנסטיל וחוטבא היו במגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 15:17 
סימרוטיץ כתב:
אני חושב שצריך לעשות קיבולת לכמה שחקנים מטומטמים יכולים לשחק בעת ובעונה אחת באותה הקבוצה .
נראה לי שאנחנו כבר על קצה בנושא הזה כך שארביטמן יאלץ להישאר בחוץ

לגמרי..זה מתחיל להתקרב לעידן ראובן עובד, אסולין, סרור וכו'...לא צריך להזכיר איך זה נגמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 15:33 
חתול אדום כתב:
בר קולמוסא כתב:

אם אתה באמת מאמין שיש רוכשים ופשוט לא נותנים להם להתקרב - אתה הוזה .

ואללה צודק (1).
כשהענינים עם לבייב התחילו להתחמם, פתאום החלו להופיע כתבות עלומות שם שאיך זה שלקבוצה שמשחקת בשבת יהיה בעלים דתי ואיך הסביבה שלו רואה את זה בעויינות.
לבייב הבין את הרמז התקפל ונעלם.

ואללה צודק (2).
כשהענינים עם בן זקן התחילו להתחמם, פתאום הופיעו כתבות עלומות שם שבמועדון לא מתים על המחשבה שבן זקן יהיה הבעלים של מועדון כמו הפועל תל אביב כי הוא מזרחי.
בן זקן נפגע עד עמקי ועד היום לא שוכח לנו את זה.

מענין למי היה אינטרס למנוע את מכירת הקבוצה?
מענין מי ידע לפגוע בנקודה הכי רגישה של הרוכשים הפוטנציאלים ולהבריח אותם?
מענין מי ידע שמרגע שהמועדון יעבור לבעלים רציניים, המכסימום שהוא יקבל זה כרטיס כבוד והוא יכול לשכוח מלהמשיך לבחוש בקבוצה, ה "my precious" שלו.

לא חמודי, אתה הוזה .

ואללה צודק (3).
"אני וסמי סגול חיפשנו בעלים לקבוצה אפילו בחינם ולא מצאנו".

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אתה לא יודע כמה אתה צודק וכמה בעצם ימים אלה הוא מזיק, האיש מנהל את מדיניות הרכש של המועדון, שמונה שנים אחרי שכינס מסבית עיתונאים והודיע שהוא מפנה את מקומו בהנהלה כי אין לו מושג בניהול כדורגל. כמו אז, גם היום הוא 'פינה' את מקומו לחיים רמון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 15:41 
שחר כתב:

אתה כל הזמן חוזר על ה"אפשר ללמד" הזה. אחת ולתמיד- שחקנים בוגרים אי אפשר ללמד, שחקן בוגר אמור לתרגל במהלך השבוע את היכולות שלו והיסודות שלו, לשמר אותן ולשאוף להגיע לשיא היכולות שלו לכמה שיותר זמן. אפשר לעבוד כמובן על נושאים טקטיים כמו יציאה מתוזמנת לנבדל , החלפת מקומות, חיפוי וכו'.. אבל אי אפשר ללמד שחקן שמוגבל מואד ביכולות הגנתיות להיות מגן בגיל כזה, בדיוק כמו שאי אפשר ללמד שוער להיות חלוץ ולהפך, לשחקנים שעושים הסבה במגרש כבר יש יסודות לשחק בתקפידים שעושים להם הסבה. לאלרואי אין ולא יהיו...גם אם אתה חושב ששחקנו טוב במשחק שהוא היה מגן ימני. גם השנה שחקנו כמה משחקים טובים בהם פנסטיל וחוטבא היו במגרש.

כן, זה בדיוק כמו שאי אפשר ללמד שוער להיות חלוץ, אחלה דוגמא.
פנסטיל וחוטבא לא אופציות בהתקפה. זו עובדה מוגמרת. קבוצה כמו הפועל, בליגה הזו, שאמורה לעשות לחץ על היריב, יכולה לחיות עם כמה חורים של המגן בתנאי שתהיה לו נוכחות בהתקפה. כרגע אין משהו יותר טוב.
ברור שאם היית מביא לי מגן ימני טוב ומוכח הייתי לוקח בשתי ידיים. כרגע אין כזה ולא רואה באופק מי זה יכול להיות. אם אין מישהו אחר, אני שם את אלרואי בתור מגן ומחפש מגן שמאלי וקשר התקפי טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2013, 15:44 
רוני, הביאו היום כזה, אתה יכול לסגור את הדיון...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 70 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: