תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 01 יולי 2025, 12:02

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5843 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111 ... 195  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הולכים לבחירות
הודעהפורסם: 03 ינואר 2013, 23:27 
סמל אישי של המשתמש
אלפקה וערן,
1) אין לי שום מחשבה לגבי גבי אשכנזי ואני לא רואה בו את המושיע הבא. המקרה הכי קיצוני שאני יכול להעלות על הדעת במקרה שהעבודה תרכיב את הממשלה זה מינוי של פואד כשר ביטחון ש"ישמור" על התיק לאשכנזי עד שהוא יצא מהפריזר. לא נותן לזה יותר מדי סיכוי בכל מקרה.
2) אלפקה כ"כ אוהב לאפיין את עמישראל ולרדת עליו אבל הוא שוכח את הדבר שתמיד מהווה את הדלק במנועים, את הדבר שעמך ישראל הכי שונא להיות - פראיירים. אם יפול לאנשים האסימון שאותה יד שהם מאכילים היא גם היד שנותנת להם את הסטירה אז דברים יזוזו לכיוון הנכון. איך עושים את זה ואיך משנים משהו שלא זז עד עכשיו זו שאלה טובה. אם אני אחראי על התשדירים של העבודה הייתי חופר לאנשים כל היום עם המסר "אל תהיו הפראיירים של ביבי וליברמן".
3) בכלל, ליברמן הוא מטרה יותר נוחה לתקיפה מביבי. אם יהיה קמפיין שיפנה ישירות למצביעי ליכוד ויגיד להם שליברמן גונב להם את המפלגה גם זה יכול לעורר בלאגן בקרב הימין שגם ככה מבורדק עם המלחמות בין בנט וש"ס לליכוד. בלאגן בגוש הימין תמיד טוב. זה פחות או יותר מה שהוביל לניצחון של ברק ב 99 למרות שהיה רוב לימין על פני השמאל.
4) המהלך ששלי עשתה היום מתחיל לצבור תאוצה ומושך את תשומת הלב שבעבודה קיוו להשיג מהליכוד. הוכח כבר כמה פעמים במערכת הבחירות הזו שכשהליכוד מגיב למשהו או למישהו הוא יוצר את האפקט ההפוך. הסיכוי לעשות את השינוי לא גדול, שלי הודתה בכך בעצמה, אבל כל עוד הוא קיים שווה להילחם עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2013, 23:30 
סמל אישי של המשתמש
סליחה,
לפני הכל:

kobster כתב:
הדבר שעמך ישראל הכי שונא להיות - פראיירים.

:LOL2: :LOL2: :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2013, 23:31 
סמל אישי של המשתמש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2013, 23:31 
סמל אישי של המשתמש

הרגת אותי.
זה היה יותר מצחיק הקאחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2013, 23:38 
סמל אישי של המשתמש
אתה בחור טוב.
לי ולך ברור שכבר עכשיו הם פראיירים אבל האסימון עדיין לא נפל.
אנחנו מדברים פה על עם שכשהוא יוצא לקלאבים בטורקיה וביוון הוא חייב לנסות את כל מה שיש בבר ואת כל מה שמחלקים בחינם העיקר לא לצאת פראייר. על עם שכשהוא יוצא לקניות בסופר ומחלקים דוגמיות בחינם אז הוא יטעם מכל דבר העיקר לא לצאת פראייר. על עם שכשהוא חושב שמגיע לו חצי שקל הנחה על משהו והוא לא קיבל אותו אז הוא יקרא למלצרית ויעשה סקנדל מול כל המסעדה העיקר לא לצאת פראייר. על עם שהכי קל בעולם למכור לו מבצעים של קנה אחד וקבל עוד אחד בחינם ועל הדרך נשחיל לך מחיר מופקע, העיקר לא לצאת פראייר.
המטרה היא לגרום להם להרגיש ככה. כשאומרים לישראלי מספיק פעמים שהוא פראייר, הוריד של העצבים מתחיל להתנפח.
מנסיון אישי, מאוד קל לשחק על הדבר הזה כשרוצים למכור משהו לישראלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2013, 23:47 
סמל אישי של המשתמש
אבל אתה טועה, עובדתית.
עם ישראל הוא פראייר בצורה כמעט מושלמת, ואני ממש לא מדבר על ההצבעה לביבי. זה נכון בכל רגע, בכל סיטואציה, בלי קשר לפוליטיקה.

בגלל זה כמעט חנקת אותי למוות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2013, 23:49 
ערן, אני מתקשה להבין מה הבשורה הגדולה שאתה מוצא בדברים (הדי מעורפלים) של לפיד.
מתוך הנחה שהסקרים יתממשו, גוש הימין חרדים יכלול 66-67 מנדטים אז לביבי יהיו המון אפשרויות. הוא יוכל להקים ממשלת ימין צרה. אני לא ממש רואה איך לחץ בינ"ל יזיז לממשלה הזאת יותר מידי למרות שמבחינה כלכלית זה לא יהיה פשוט.
הוא יוכל להזמין של לבני ולפיד לממשלה והם יבואו. ואז הוא יוכל לנסות להקים ממשלה סופר רחבה של קרוב ל90 מנדטים או ממשלה יותר צרה בלי הימין הקיצוני והתיאוריה בלי ש"ס (מאוד מאוד לא סביר בעיני אבל אפשרי).
מה שיפה כאן זה שהוא יוכל גם לזגזג בין האפשרויות האלו. הוא יכול להקים היום ממשלה עם ש"ס ובעוד שנה שנתיים שהם יעשו קולות (או שבאמת יהיה לחץ בינ"ל שיזיז לו) להכניס את לבני ולפיד.

לא חסרות אופציות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2013, 23:58 
סמל אישי של המשתמש
.

נערך לאחרונה על ידי kobster בתאריך 03 ינואר 2013, 23:59, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2013, 23:58 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
אבל אתה טועה, עובדתית.
עם ישראל הוא פראייר בצורה כמעט מושלמת, ואני ממש לא מדבר על ההצבעה לביבי. זה נכון בכל רגע, בכל סיטואציה, בלי קשר לפוליטיקה.

בגלל זה כמעט חנקת אותי למוות.

אתה רואה שאתה יכול להיות בן אדם שמח וטוב לב ? רק צריך לדבר איתך על עמישראל. תמיד ידעתי שיש איזו מירי רגב פטריוטית אצלך עמוק עמוק בפנים.
אני לא מדבר על המצב האמיתי אלא על על מה הישראלי הממוצע עושה כשהוא מרגיש שהוא יוצא פראייר, וזה ללכת נגד כל הגיון אפשרי ורציונלי, רק כדי לנער מעצמו את ההרגשה הזו.
בכל מקרה, אלו דיבורים באוויר. נחכה לראות מה האפקט של המהלך מצד שלי היום ואם הוא משנה משהו בתמונת הגושים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2013, 00:01 
סמל אישי של המשתמש
גיא, איפה אתה רואה אותי יוצא בהכרזות לגבי בשורה גדולה?
אני לא מאמין ללפיד וגם ההצהרות של לבני בשבוע האחרון יותר ממרמזות שהיא מתה להיות שרת החוץ בממשלת נתניהו.

מה שכן, בניגוד אליך אני מאמין שנתניהו לא יכול להרשות לעצמו ממשלה ללא עלה תאנה מרכזי. גם הוא מבין את המשמעויות של ממשלה ימנית-חרדית נטו. כמו שציינתי, פנימית ובינלאומית.

אני לא יודע כמה אתה עוקב אחרי מהדורות חדשות ישראליות ופרשנים מקומיים, אבל לאורך הערב היתה די הסכמה שאם - אם! - נתניהו ייאלץ לבנות ממשלה ללא העבודה, יש עתיד והתנועה, הוא בצרות. הן מבחינת מנדטים, הן מבחינה ערכית והן מבחינת יציבות שלטונית.

שאגב, אני סבבה עם זה. חותם בשתי ידיים על התסריט שכתב היום בעניין גדעון לוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2013, 00:19 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
אני לא מאמין ללפיד וגם ההצהרות של לבני בשבוע האחרון יותר ממרמזות שהיא מתה להיות שרת החוץ בממשלת נתניהו.

מה שכן, בניגוד אליך אני מאמין שנתניהו לא יכול להרשות לעצמו ממשלה ללא עלה תאנה מרכזי. גם הוא מבין את המשמעויות של ממשלה ימנית-חרדית נטו. כמו שציינתי, פנימית ובינלאומית.

אני לא יודע כמה אתה עוקב אחרי מהדורות חדשות ישראליות ופרשנים מקומיים, אבל לאורך הערב היתה די הסכמה שאם - אם! - נתניהו ייאלץ לבנות ממשלה ללא העבודה, יש עתיד והתנועה, הוא בצרות. הן מבחינת מנדטים, הן מבחינה ערכית והן מבחינת יציבות שלטונית.

שאגב, אני סבבה עם זה. חותם בשתי ידיים על התסריט שכתב היום בעניין גדעון לוי.

התכוונת ולדימיר איליץ' לוי ;)
תאורית ה"ככל שיהיה יותר רע, יהיה יותר טוב" לגיטימית אבל קצת מסוכנת, בטח שבמקרה הזה היא יכולה להביא להשתלטות של חמאס גם על הגדה ואז לא תהיה אינתיפאדה אלא מלחמה של ממש. ובמלחמה, אתה יודע איך אתה נכנס אבל אתה לא יודע איך אתה יוצא. תחבר את זה לחוסר היציבות השלטונית אצל שכנינו שישמחו גם הם להצטרף לחגיגה כדי להסיט את תשומת הלב מהעניינים הפנימיים שלהם ותקבל פה לא חבית נפץ אלא ימ"ח שלם מלא בתחמושת שעולה באש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2013, 00:25 
סמל אישי של המשתמש
גדעון לוי כתב:
עד שהשיגעון לא ימומש, כל זה לא יקרה. אין מדובר בגישה המרקסיסטית הפשטנית, שככל שרע יותר כן ייטב . מדובר בצורך לדבר אמת ולפעול לאורה. להציג סוף סוף את פני המאוויים האמיתיים של המדינה ולראות לאן זה מוביל אותה.

גם אני אומר: זה מה שהציבור רוצה, בואו פעם אחת ניתן לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2013, 00:39 
סמל אישי של המשתמש
זה יוביל אותה לאבדון שבחיים לא נתאושש ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2013, 00:55 
סמל אישי של המשתמש
היי היי היי,
אני אמרתי את זה הרבה לפני לנין.
(אח"כ הרוסי המסריח הזה גם גנב לי את הזקן)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2013, 08:46 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
גדעון לוי כתב:
עד שהשיגעון לא ימומש, כל זה לא יקרה. אין מדובר בגישה המרקסיסטית הפשטנית, שככל שרע יותר כן ייטב . מדובר בצורך לדבר אמת ולפעול לאורה. להציג סוף סוף את פני המאוויים האמיתיים של המדינה ולראות לאן זה מוביל אותה.

גם אני אומר: זה מה שהציבור רוצה, בואו פעם אחת ניתן לו.
אם כבר באמת הולכים על זה, צריך להתפלל שהטראומה שנגרמה לאמריקאים עם בוש תקרה לישראלים עם ביבי וליברמן. ורק שלא ייגרם נזק בלתי הפיך.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2013, 09:07 
סמל אישי של המשתמש
אין תקווה לדבר כזה.
לא מאמין שלפיד ולבני לא ייכנסו, גם שלי תיכנס בתנאים מסויימים.
ואם יקרה נס, אז מדובר במפלגות עם אנשים ששמים זין על המפלגה ועל אידאולוגיה, שלא תהיה לכמה מהם שום בעיה, להתפצל מהמפלגה ולהצטרף לממשלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2013, 09:28 
חיזוק לקובסטר. בתשובה לשאלה אם יתמכו באשה לראשות ממשלה, ענה מישהו בש"ס: למה לא, הרי זה המצב גם עכשיו :)
חוץ מזה סקרי הבוקר לא מלמדים על שום דבר חדש, חוץ מהמגמה הרגילה של עשרות אלפי קולות מהמרכז שהולכים קיבינימאט על קדימה, אמסלם, ארץ חדשה, הירוקים, עלה ירוק ומי לא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2013, 10:25 
ועוד כמה מאות אלפי קולות של כאלה שלא הולכים בכלל להצביע מכל מיני סיבות או סתם ככה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2013, 10:28 
סמל אישי של המשתמש
אם כבר חיזוק, זה מה שדיסקין אומר,
אבל איבדתי תקווה שאפילו דברים כאלה יעזרו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: הולכים לבחירות
הודעהפורסם: 04 ינואר 2013, 11:32 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
ועוד כמה מאות אלפי קולות של כאלה שלא הולכים בכלל להצביע מכל מיני סיבות או סתם ככה

זו בדיוק הנקודה שאני חופר עליה ובגללה פחות מתרגש מהסקרים.
אחוזי הצבעה גבוהים של גוש השמאל מרכז יכולים לצמצם את הפער מגוש הימין והצבעת העדר שלו למפלגות סקטוריאליות כמו יהדות התורה,עוצמה לישראל ובמידה מסוימת יכולים לנטרל במעט את הכוח של ש"ס.

לגבי דיסקין, הוא כבר התבטא נגד ביבי וברק בפורום בכפ"ס ואמר שהם אנשים מסוכנים ושהוא לא מאמין להנהגה בישראל. לא יודע עד כמה תהיה לזה השפעה אבל זה בהחלט משהו שמפלגות השמאל-מרכז יכולות להשתמש בו בתשדירים שלהן .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2013, 11:43 
חבל שלא מגייסים דמויות כמו דיסקין ומאיר דגן
כדי שיביעו את דעתם על הזגזגן הפחדן שחושב שהוא צ׳רצ׳יל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2013, 11:48 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
ערן כתב:
קודם כל, תקרא הכל. זה לא מאמר מבריק במיוחד אבל לא יזיק.

למה פנימית? כי אמנם הציבור זז ימינה אבל כפי שרואים בשלוש מערכות הבחירות האחרונות, עם ישראל הוא לא אינטליגנטי במיוחד ונוטה לזרום עם טרנדים ועם "תחושת הרחוב". אם יתחיל סחף בינלאומי נגד ממשלת ימין קיצונית, זה יחלחל גם פה ל-20-30 אחוז שהם לא שמאל ולא ימין מובהק, שהיום חושבים שנתניהו עושה בסך הכל עבודה לא רעה.

מבחינת פרסונות שהם אלטרנטיבה לנתניהו, קשה קצת לשער מה יכול להיות בעוד שנה-שנתיים. בניגוד למה שקובסטר מקווה, גבי אשכנזי הולך לחטוף מכה ביום ראשון אחה"צ עם פרסום דו"ח המבקר הסופי על פרשת הרפז. הציבור לא יזכור לו את זה תוך לא הרבה זמן הודות לזיכרון הישראלי הקצר, אבל יהיה לו קשה להיות ראש ממשלה עם הכתם הזה. אני מניח שהסוג של ליפקין-שחק הבא יאומץ יותר בחום על ידי השמאל-מרכז. מי זה יהיה? כרגע אי אפשר לדעת.

1. קודם כל, זאת טעות שאני רואה את רובכם עושים, הציבור לא זז ימינה,
זה לא פוליטי. זה עניין של אופי.
הציבור נהפך להיות פסימי בעליל לגבי הערבים ותהליך השלום,
הוא נהפך לציבור שונא הרבה הרבה יותר (ערבים, אבל לא רק),
הוא נהפך לציבור הרבה פחות סובלני,
הוא נהפך לציבור הרבה יותר פטריוטי. (לא במובן החיובי, אלא של מפלטו של הנבל)
2. שוב, חוסר הבנה של העמישראל, סחף בינלאומי יגרום לכך ששוב הגויים נגדנו,
ביבי הגבר תכנס בהם.
3. שנתיים זה לא רחוק, אם הייתה אלטרנטיבה, היא כבר הייתה צריכה להתחיל לצמוח.
4. לא רואה שבשנים הקרובות הליכוד מתקרבים ללהפסיד, הסיכוי לאלטרנטיבה צריך להתחיל משם, אבל זה נע בין בלתי אפשרי לאופציות יותר גרועות.

להיות פסימי לגבי הערבים ולגבי תהליך השלום, להיות פחות סובלני, להיות יותר פטריוטי, להיות יותר שטוף שנאה - צר לי לבשר לך, אבל מאז ומעולם אלה היו היסודות שהימין נסמך עליהם.
ככה שלשיטתך שלך, הציבור בישראל הפך לימני יותר או לפחות ליותר susceptible להפיכה לימני.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2013, 15:17 
איזה שבוע עוצמתי לישראל! .. בשבוע הקרוב נעשה מאמצים חדשים עם כוחות חדשים ורעננים כדי שתהיה, סוף סוף, עוצמה לישראל! שבת שלום אדומים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2013, 15:32 
שבוע הסכינים הארוכות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2013, 15:41 
סמל אישי של המשתמש
שווה לקרוא את אמיר אורן מפרשן את דברי דיסקין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2013, 15:46 
סמל אישי של המשתמש
המשתמש ערן,
למה הפסקת עם המנהג המבורך של לשים את הטור של יוסי ורטר?

http://www.haaretz.co.il/news/elections/1.1900074

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2013, 15:47 
סמל אישי של המשתמש
כי הבוקר קראתי אותו מהאייפון...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2013, 16:30 
ערן כתב:

...

אני מודה שאני עוקב ברפרוף אחרי פרשנים פוליטיים בישראל. מרובם המכריע מעולם לא התרשמתי כמציאות גדולות. אני עדיין לא רואה את הבעיות האדירות של נתניהו בממשלת ימין. הרי גם כיום "עלה התאנה" השמאלני שלו הוא כמעט בלתי נראה (מפלגת עצמאות הקטנה, החבוטה והלא רלוונטית). הוא מסתדר די יפה עם ממשלה שכזאת במשך שנים. נכון שאחרי הבחירות הקואליציה שלו תהיה ימנית יותר אבל אני לא רואה בזה משהו שהוא לא יכול להתמודד איתו אם ירצה. אני לא חושב שלנתניהו יש כוונה לבצע ולו שבריר של מהלך מדיני, הוא מתכוון להמשיך לבנות התנחלויות ואף אחד מהשותפים שלו בימין לא באמת מצפה שהוא יספח את הגדה. בסה"כ ממשלת ימין תעשה פחות או יותר את מה שנתניהו כבר ככה עושה בשנה שנתיים האחרונות.
מעבר לזה, לבני לא אמרה שהיא לא תצטרף לנתניהו וגם לפיד לא אמר שבשום מקרה הוא לא יישב בממשלה בראשות נתניהו. לכן זה לא רלוונטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2013, 16:41 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
הרי גם כיום "עלה התאנה" השמאלני שלו הוא כמעט בלתי נראה (מפלגת עצמאות הקטנה, החבוטה והלא רלוונטית)

פה אתה כבר לא מביע דיעה אלא קובע עובדה שאין שגויה ממנה. שוב, מצטער, אתה כנראה לא עוקב באדיקות אחרי המפה הפוליטית-מדינית בישראל. אהוד ברק - עזוב מה אני חושב עליו - היה חומת מגן ענקית של נתניהו וממשלתו בארבע השנים האחרונות, מול אירופה ובעיקר מול ארצות הברית. למעשה - ולא אני המצאתי את זה, כמובן - הוא שימש לא רק שר ביטחון (שאחראי על הדיאלוגים הקריטיים בין ישראל למדינות אחרות) אלא גם כשר חוץ בפועל, כיוון שליברמן לא התקבל כמעט באף ממשל אירופי או האמריקאי. הוא נסע אחת לחודש בממוצע לארה"ב במהלך הקדנציה שלו גם למשימות שאליהן נשלח בדרך כלל שר חוץ. ולפחות פעמיים-שלוש הוא פישר בין הממשל האמריקאי לנתניהו. זו עובדה.

במשפט האחרון שלך אתה סתם מתעקש לחזור על משהו שהבהרתי כבר בהודעה הראשונה שלי, עוד לפני שנכנסת לדיון - גם אני מאמין שלבני ו/או לפיד יהיו בממשלה. מוזר שאתה מנסה להציג את זה כאילו טענתי ההיפך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2013, 16:48 
בנסיבות שנוצרו בתיק ליברמן נראה שאהוד ברק ימשיך בתפקידו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5843 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111 ... 195  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 23 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: