שער 7 הוא אדום כתב:
איפה הימים שבהם רינה מצליח גם הייתה שותפה לחוויה,וחרכה את המגרש בב"ש אחת לשבועיים?
לא להאמין שהיא שידרה בזמנו כדורגל מוסרמיל. היום היא יושבת באולפנים החמימים של הערוץ ה-2 ככתבת פוליטית בכירה ואני מניח שגם עם משכורת יפה.
בסופו של דבר, התכנית הזו מתה בגלל 2 דברים:
1. תחילה פיצול משחקי הליגה שבעבר היו ברובם חופפים והיום אין כמעט 2 המשוחקים באותה השעה וממילא המחזור מתפרש על פני 3 ימים.
2. בעידן האינטרנט והסלולרי, אתה כבר לא צריך לשמוע את מוטי חביב מאותת לך, אתה יכול לברר טלפונית - או לגלוש לאתר ספורט או להרים טלפון למישהו / או לקבל מיסרון עדכון ממישהו וכיו"ב.
לפני זמן מה יצא לי לשמוע שידור של משחק ע"י בני פייסיק. הוא סיפר שם כי לאחר שאמר לדבורין באולפן משהו על "האיש עם הטרנזיסטור" שאל אותו בנו בן ה-10 של פייסיק שישב לידו, מה זה טרנזיסטור.... אני הייתי מחובר לטרנזיסטור שלי. מאזין אדוק של "קול השלום" המיתולוגית. היינו מתווכחים חברים בשכונה איזו תחנה טובה יותר - רשת ג' (אז עוד שידרה מוסיקה לועזית בעיקר) או קול השלום ויש שאהבו את גלי צה"ל (צה"ל 2 משעות אחה"צ....).
היה לי רגע של "עדנה" במשחק ההוא בטדי, כאשר חיברתי אזניות לסמארטפון שלי והקשבתי ביציע לשידור של בהלול מבלומפילד. אחרי הגול של זהבי עשרות אנשים "עמדו עלי" וביקשו שאדווח להם מה קורה ביפו עם מכבי חיפה. זה החזיר אותי 25 שנה אחורה, שהייתי בא עם טרנזיסטור לבלומפילד ומרגיש "חשוב" שכל "המבוגרים" כל הזמן היו פונים אלי בשאלות מה קורה פה או שם והייתי מדווח להם. וכשהיה האות של השער.... מיד אנשים היו מצטופפים לנסות ולשמוע איפה "נפל הגול". היו ימים ללא ספק.