תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 03 יולי 2025, 16:37

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 36 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: דני דבורין תלה את המיקרופון
הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 08:16 
סמל אישי של המשתמש
איפה הימים שבהם רינה מצליח גם הייתה שותפה לחוויה,וחרכה את המגרש בב"ש אחת לשבועיים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 09:49 
עפר דגמי לעולם כתב:
מצטער להפר את הפסבדו נוסטלגיה.
שירים ושערים זו תכנית שנפטרה מהעולם לפני למעלה מעשור . המחליפה שלה, בדיוק באותו שם, היה גיבוביה של נוסטלגיה, פרשנות מלומדת במבטא בלתי ברור ואפס ניוז.

התכנית המיתולוגית הונהגה על ידי עמי פזטל וגדעון הוד והיו בה שדרים מופלאים כגון:

חנוך קינן (הגדול מכולם בעל קול הקטיפה).
שלום ואנו (מחיפה)
יעקב הוזיאס (מנתניה)
יואל כץ (מכפר סבא)
משה רוזנדורן (מימק"א)
יגאל בוטון (מקטמון)
עמי הרמן (מראשון לציון)
זוהייר בהלול (מעכו)
ועוד.
גם התכנית בהנהגת מאיר איינשטיין שבה כיכבו מוטי חביב ופרימו וקמי ברץ ועוד רבים וטובים, כולל השדר המצויין דני דבורין, היתה טובה הרבה יותר מהתכנית הנוכחית עם המגיש הבלתי אפשרי, פרשנו ושאר השדרים.

בדיוק.

כוכב התוכנית והשדר הראשי היה רמי יצהר.
מוטי חביב היה גם חלק חשוב מהצוות של הוד ופזטל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 10:43 
סמל אישי של המשתמש
שער 7 הוא אדום כתב:
איפה הימים שבהם רינה מצליח גם הייתה שותפה לחוויה,וחרכה את המגרש בב"ש אחת לשבועיים?

לא להאמין שהיא שידרה בזמנו כדורגל מוסרמיל. היום היא יושבת באולפנים החמימים של הערוץ ה-2 ככתבת פוליטית בכירה ואני מניח שגם עם משכורת יפה.
בסופו של דבר, התכנית הזו מתה בגלל 2 דברים:
1. תחילה פיצול משחקי הליגה שבעבר היו ברובם חופפים והיום אין כמעט 2 המשוחקים באותה השעה וממילא המחזור מתפרש על פני 3 ימים.
2. בעידן האינטרנט והסלולרי, אתה כבר לא צריך לשמוע את מוטי חביב מאותת לך, אתה יכול לברר טלפונית - או לגלוש לאתר ספורט או להרים טלפון למישהו / או לקבל מיסרון עדכון ממישהו וכיו"ב.

לפני זמן מה יצא לי לשמוע שידור של משחק ע"י בני פייסיק. הוא סיפר שם כי לאחר שאמר לדבורין באולפן משהו על "האיש עם הטרנזיסטור" שאל אותו בנו בן ה-10 של פייסיק שישב לידו, מה זה טרנזיסטור.... אני הייתי מחובר לטרנזיסטור שלי. מאזין אדוק של "קול השלום" המיתולוגית. היינו מתווכחים חברים בשכונה איזו תחנה טובה יותר - רשת ג' (אז עוד שידרה מוסיקה לועזית בעיקר) או קול השלום ויש שאהבו את גלי צה"ל (צה"ל 2 משעות אחה"צ....).

היה לי רגע של "עדנה" במשחק ההוא בטדי, כאשר חיברתי אזניות לסמארטפון שלי והקשבתי ביציע לשידור של בהלול מבלומפילד. אחרי הגול של זהבי עשרות אנשים "עמדו עלי" וביקשו שאדווח להם מה קורה ביפו עם מכבי חיפה. זה החזיר אותי 25 שנה אחורה, שהייתי בא עם טרנזיסטור לבלומפילד ומרגיש "חשוב" שכל "המבוגרים" כל הזמן היו פונים אלי בשאלות מה קורה פה או שם והייתי מדווח להם. וכשהיה האות של השער.... מיד אנשים היו מצטופפים לנסות ולשמוע איפה "נפל הגול". היו ימים ללא ספק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 23:38 
בהצלחה רבה בהמשך הדרך.

בתור ילד הייתי מכור לתכנית כמו נרקומן על סמים.
כאשר היו אומרים יש לנו איתות מבלומפילד היה יכול לנחות לידי טיל סקאד ולא הייתי מרגיש.

זכור לי אותו יום ארור במבצע שלמה שהעלו את האתיופים לארץ,ובאותו יום אני בטיול עם משפחתי לצפון מחכה ברכב בשקיקה לשירים ושערים וכאשר הגיעה השעה שלה להתחיל עדיין מדווחים על המבצע הזה(חשש שהיה לי כבר שעה לפני) אז אמרתי לעצמי טוב זה בטח עוד מעט יתחיל וזה לא התחיל אף פעם.ואני כל כך התעצבנתי וובכיתי ונהייתי אדום ואמרתי לאבא שלי אז תעביר לשירים ושערים בערבית,ופשוט לא היתה תכנית באותה שבת.
בסוף ניצחנו את באר שבע 1:0 משער של קוסטל לזר אבל תכלס זה היה אחד המעצבנים.
תתבייש לך דני דבורין שהסכמת שיהיה את הבזיון הזה באותה שבת ושיהיה לך הצלחה רבה
על כל רגעי "יש לנו איתות מבלומפילד,אלייך בני" :ROSE:

"העצבות נועלת שערי שמיים,התפילה פותחת שערי שמיים והשמחה בכוחה לשבור חומות"(הבעש"ט)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 23:44 
סמל אישי של המשתמש
[quote="romario"]זכור לי אותו יום ארור במבצע שלמה שהעלו את האתיופים לארץ,ובאותו יום אני בטיול עם משפחתי לצפון מחכה ברכב בשקיקה לשירים ושערים וכאשר הגיעה השעה שלה להתחיל עדיין מדווחים על המבצע הזה(חשש שהיה לי כבר שעה לפני) אז אמרתי לעצמי טוב זה בטח עוד מעט יתחיל וזה לא התחיל אף פעם.ואני כל כך התעצבנתי וובכיתי ונהייתי אדום ואמרתי לאבא שלי אז תעביר לשירים ושערים בערבית,ופשוט לא היתה תכנית באותה שבת. :ROSE:[/quote]

קודם כל, לגבי המודגש, מקווה שזאת בדיחה על הקטע של זה שלא היה שירים ושערים או משהו. ולא משהו חמור.

חוץ מזה, אולי היו שני מבצעים שונים. אני זוכר שכשהודיעו על אחד המבצעים הייתי באוטו בדרך לשכונת התקווה למשחק שלנו שם. לא זוכר את התוצאה. (אלא אם כן זה היה משחק הירידה, אבל אני בספק ששני האירועים האלו היו באותו יום).

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 23:45 
bloodbrother כתב:
[ quote="romario"] זכור לי אותו יום ארור במבצע שלמה שהעלו את האתיופים לארץ,ובאותו יום אני בטיול עם משפחתי לצפון מחכה ברכב בשקיקה לשירים ושערים וכאשר הגיעה השעה שלה להתחיל עדיין מדווחים על המבצע הזה(חשש שהיה לי כבר שעה לפני) אז אמרתי לעצמי טוב זה בטח עוד מעט יתחיל וזה לא התחיל אף פעם.ואני כל כך התעצבנתי וובכיתי ונהייתי אדום ואמרתי לאבא שלי אז תעביר לשירים ושערים בערבית,ופשוט לא היתה תכנית באותה שבת. :ROSE:

קודם כל, לגבי המודגש, מקווה שזאת בדיחה על הקטע של זה שלא היה שירים ושערים או משהו. ולא משהו חמור.

חוץ מזה, אולי היו שני מבצעים שונים. אני זוכר שכשהודיעו על אחד המבצעים הייתי באוטו בדרך לשכונת התקווה למשחק שלנו שם. לא זוכר את התוצאה. (אלא אם כן זה היה משחק הירידה, אבל אני בספק ששני האירועים האלו היו באותו יום).[/quote]

מדובר על המבצע הראשון.
יום ארור מכיוון שלא היתה תכנית.
אין לי כלום נגד אתיופים הרי הם לא סודנים ;)

"העצבות נועלת שערי שמיים,התפילה פותחת שערי שמיים והשמחה בכוחה לשבור חומות"(הבעש"ט)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 36 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: