תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 03 יולי 2025, 14:52

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 136 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל יום שני 31/12
הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 05:45 
סמל אישי של המשתמש
מעריב

הפועל ת"א. ניקולה פטקוביץ' מסיים חוזה, סאבו פאביצ'ביץ' יחליפו. בהפועל ת"א הקפיאו את ג'ון פיינטסיל, שממריא לאליפות אפריקה וישחק במדי נבחרת גאנה. המגן וינסנט רופליי עדיין מבוקש במועדון לקראת חלון ההעברות הקרוב. [יניב טוכמן]

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שני 31/12
הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 05:47 
סמל אישי של המשתמש
ידיעות אחרונות

ההנהלה אישרה לאבוקסיס להביא 3 שחקנים חוץ מפאביצביץ'.
אבוקסיס מעוניין לצרף מגן ימני זר, קשר אחורי.
הפועל הציעה לק"ש את חוטבא וחיימוביץ' תמורת גבאי אבל שירצקי רוצה את אלרואי שלא מוכן לחזור לק"ש.
הפועל תקפיא את פנטסיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 05:47 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום

משבר אמון בהפועל ת"א
שחקנים בקבוצה לא אהבו את הדברים שאמר להם המאמן יוסי אבוקסיס באסיפה וטענו: "יותר אימונים עדיפים על פני הטפות"
אביתר לנג
המשבר בהפועל ת"א נמשך,
ולא נראה שיש אור בקצה המנהרה. במועדון מדברים על אווירה קשה בעקבות ההפסד לבני יהודה (1:2) בבלומפילד שלשום, שחתם חודש של תוצאות חלשות מאוד שמנעו מהקבוצה אפשרות לפתוח פער ולהתבסס בצמרת.
את המאמן יוסי אבוקסיס כנראה לא מטרידה היכולת החלשה של השחקנים שלו, אלא הדיבורים והלכלוכים באמצעי התקשורת. אתמול החליט המאמן לנזוף בשחקניו, ואמר להם באסיפה: "תפסיקו להתעסק בלכלוכים ולהוציא דברים אחד על השני בתקשורת, תתעסקו בכדורגל ולא בשטויות." השחקנים לא אהבו את הדברים של אבוקסיס, בלשון המעטה, ואחד מהם אמר בעילום שם: "הפוסל במומו פוסל. יותר אימונים עדיפים על פני הטפות."
נושא הרכש תקוע כרגע, כיוון שההנהלה טרם הצליחה לסכם עם קבוצת סרבט ז'נבה השוויצרית על שחרורו של וינסנט רופלי, המגן הימני שאותו אבוקסיס מתעקש להביא.
אסי דומב, בלם העבר של האדומים ומאמן בהווה, אמור לקבל היום את השחרור שלו מהפועל כפר סבא ולהצטרף מחר באופן רשמי למועדון כעוזרו של אבוקסיס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 06:01 
Telkiyski כתב:
ידיעות אחרונות

הפועל הציעה לק"ש את חוטבא וחיימוביץ' תמורת גבאי אבל שירצקי רוצה את אלרואי שלא מוכן לחזור לק"ש .
הפועל תקפיא את פנטסיל.

:bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 06:16 
סמל אישי של המשתמש
amirgk כתב:
Telkiyski כתב:
ידיעות אחרונות

הפועל הציעה לק"ש את חוטבא וחיימוביץ' תמורת גבאי אבל שירצקי רוצה את אלרואי שלא מוכן לחזור לק"ש .
הפועל תקפיא את פנטסיל.

:bang:

אתה יכול להשוות את החיים בעיר הגדולה על פניי קריית שמונה, ובטח שיר אמרה שלא תבוא לבקר אותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 06:45 
אין שום קשר, לאלרואי יש סכסוך עם שרצקי, הוא לא יחזור לשם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 07:42 
Telkiyski כתב:
ישראל היום

משבר אמון בהפועל ת"א
שחקנים בקבוצה לא אהבו את הדברים שאמר להם המאמן יוסי אבוקסיס באסיפה וטענו: "יותר אימונים עדיפים על פני הטפות"
אביתר לנג
המשבר בהפועל ת"א נמשך,
ולא נראה שיש אור בקצה המנהרה. במועדון מדברים על אווירה קשה בעקבות ההפסד לבני יהודה (1:2) בבלומפילד שלשום, שחתם חודש של תוצאות חלשות מאוד שמנעו מהקבוצה אפשרות לפתוח פער ולהתבסס בצמרת.
את המאמן יוסי אבוקסיס כנראה לא מטרידה היכולת החלשה של השחקנים שלו, אלא הדיבורים והלכלוכים באמצעי התקשורת. אתמול החליט המאמן לנזוף בשחקניו, ואמר להם באסיפה: "תפסיקו להתעסק בלכלוכים ולהוציא דברים אחד על השני בתקשורת, תתעסקו בכדורגל ולא בשטויות." השחקנים לא אהבו את הדברים של אבוקסיס, בלשון המעטה, ואחד מהם אמר בעילום שם: "הפוסל במומו פוסל. יותר אימונים עדיפים על פני הטפות."
נושא הרכש תקוע כרגע, כיוון שההנהלה טרם הצליחה לסכם עם קבוצת סרבט ז'נבה השוויצרית על שחרורו של וינסנט רופלי, המגן הימני שאותו אבוקסיס מתעקש להביא.
אסי דומב, בלם העבר של האדומים ומאמן בהווה, אמור לקבל היום את השחרור שלו מהפועל כפר סבא ולהצטרף מחר באופן רשמי למועדון כעוזרו של אבוקסיס.

אני מצטער, אבל מי שאמר את זה פשוט שונא את הפועל תל אביב.
וכן, אני מאמין שתמיד המדליף זה אותו שחקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 07:55 
הטינופת הזו, ששלשום אמר בראיון אחרי המשחק "זה מה שאנחנו שווים", הוא מטיף לשחקנים לא ללכלך? צבוע מתועב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 07:57 
אז מי יותר אמין
המפגר שהדליף שאבוקסיס לא יקבל חיזוק בינור
המטומטם שהדליף שאבוקסיס יתחזק ב3 שחקנים
?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 08:14 
joshsoos כתב:
הטינופת הזו, ששלשום אמר בראיון אחרי המשחק "זה מה שאנחנו שווים", הוא מטיף לשחקנים לא ללכלך? צבוע מתועב

למה ככה? הוא אמר שכשיהיה חיזוק אז נראה דברים אחרים, עד אז, זה מה שאנחנו שווים, אוטוטו ינואר מה אתה סתם מחפש? (...)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 08:31 
סמל אישי של המשתמש
אפשר בבקשה לתפוס את הדובר בקבוצה של ליאב נחמני ולהעיף אותו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 08:36 
הגלמוד מלוד כתב:
Telkiyski כתב:
ישראל היום

משבר אמון בהפועל ת"א
אביתר לנג
המשבר בהפועל ת"א נמשך,

אני מצטער, אבל מי שאמר את זה פשוט שונא את הפועל תל אביב.
וכן, אני מאמין שתמיד המדליף זה אותו שחקן.

יש מצב שכאשר ישחררו את שחקני ההגנה בינואר, כמות ההדלפות תקטן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 08:58 
אלרואי פראייר או שאנחנו פראיירים בעצם אם אני במקום ההנהלה אני אומר לו שאין לו מקום בהפועל וזה יציע או קרית שמונה תבחר

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 09:02 
אין סיכוי שאלרועי יחזור לקרית שמונה אחרי כל הליכלוך שיצא בין איזי למשפחה שלו,
לפי מה שנכתב אבא של אלרועי גם תבע את איזי בינואר השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 09:10 
chimpfive כתב:
joshsoos כתב:

למה ככה? הוא אמר שכשיהיה חיזוק אז נראה דברים אחרים, עד אז, זה מה שאנחנו שווים, אוטוטו ינואר מה אתה סתם מחפש? (...)

הפועל בסגל הנוכחי שווה יותר מאיך שהיא נראת בחודש האחרון..
וגם אם הוא צודק , יש דברים שמאמן לא צריך להגיד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 09:41 
סמל אישי של המשתמש
אני רוצה להאמין שהפועל עובדת על טריידים שלאו דווקא מפורסמים בתקשורת. מדברים על אלרואי לק"ש כשברור שהשחקן לא יחזור לשם - הוא לא רוצה ואני בספק אם איזי רוצה. מכבי זו אפשרות, בהנחה שמי שמושך בחוטים של קרויף הוא המאמן הבא - רב"ש, שאצלו אלרואי פרח. אלא שעם מכבי אני לא רואה אפשרות לטרייד, רק רכישה של אלרואי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 09:44 
סמל אישי של המשתמש
טרייד על אלרואי זה לפי מחיר מחירון עדכני שלו, או שזה 50-60 אחוז מתחת למחירון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 10:08 
סמל אישי של המשתמש
Charlie כתב:
אני רוצה להאמין שהפועל עובדת על טריידים שלאו דווקא מפורסמים בתקשורת. מדברים על אלרואי לק"ש כשברור שהשחקן לא יחזור לשם - הוא לא רוצה ואני בספק אם איזי רוצה. מכבי זו אפשרות, בהנחה שמי שמושך בחוטים של קרויף הוא המאמן הבא - רב"ש, שאצלו אלרואי פרח. אלא שעם מכבי אני לא רואה אפשרות לטרייד, רק רכישה של אלרואי.

דווקא היו דיבורים על עומר ורד שלא מוצא את עצמו שם כי יינית מתופקד כמגן ימני.
לא ראיתי אותו מספיק אבל אני זוכר שהוא נתן לנו גול בדרבי טוטו בתחילת העונה שעברה והיה נראה דווקא כמו מגן לא רע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 10:11 
kobster כתב:
Charlie כתב:

לא ראיתי אותו מספיק אבל אני זוכר שהוא נתן לנו גול בדרבי טוטו בתחילת העונה שעברה והיה נראה דווקא כמו מגן לא רע.

זה אורי כהן נתן לנו גול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 10:28 
סמל אישי של המשתמש
מולי לוי כתב:
kobster כתב:
Charlie כתב:

זה אורי כהן נתן לנו גול

נכון. הוא זה שחגג עם הדגל של מכבי אחרי "דרבי הפוגרום", התלבלבתי בינהם.
שחקן סביר. בכל מקרה נראה שיוסי נעול על הרופלי הזה, מקווה שהוא לא יהיה פלופ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 10:36 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
Charlie כתב:

1. ממה שהבנתי מאוהדי מכבי, עומר ורד זה ה"עומרי קנדה" של מכבי (רק בלי ההימורים...). כלומר שחקן מהיר עם יכולות התקפיות טובות יותר מהמגן הישראלי הטיפוסי, אבל משחק הגנה לוקה בחסר ולכן אוסקר לא סופר אותו בכלל. אפשר להביא אותו ולהחזיר את בונדר ולהחיות את הויכוח הישן נושן של הפורום - האחד טוב בהתקפה והשני בהגנה (זה עדיף אגב על הקיים, שני המגינים הנוכחיים לא טובים לא הגנתית ולא התקפית).

2. אם כבר טרייד, הרי שמדברים על כך שעומר ורד יצפין לק"ש תמורת אלעד גבאי ועוד כמה לירות שמיץ' ישלם. וכמו שאמרו פה, נראה שיוסי די נעול על השוויצרי הזה, נראה אם ישוחרר בסוף להפועל ונקווה שהוא שווה את ההמתנה והכסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 10:44 
סמל אישי של המשתמש
אגב, בהמשך למה שכתבתי אתמול על כמות האימונים השבועית המביכה בהפועל, לפי מה שכתוב בידיעות אפילו השחקנים מתלוננים שאין מספיק אימונים.
לא יודע עד כמה זה נכון (ואולי צנציפר קורא פה ומשליך את זה לשחקנים) אבל אני מקווה שזה יזיז משהו למישהו בהנהלה.
10 שעות אימון שבועיות ברוטו כשאנחנו נראים כמו שאנחנו נראים זו בושה, לא פחות. רובנו המכריע עובד את כמות השעות האלו ביום עבודה אחד ומקבל הרבה פחות ממה שהשחקנים האלו מקבלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 10:50 
סמל אישי של המשתמש
במכבי יש יותר אימונים וטוענים שהם יותר קשים משל שאר קבוצות הליגה. רואים שהקבוצה לא סובלת מבעיית כושר גופני לקוי בלשון המעטה.
ככה זה בישראל. אני זוכר שבשעתו בית'ר הפסידה איזה משחק וקשטן כל כך כעס שלמחרת באימון הוא "העניש" את השחקים ונתן לרוץ 2000 או משהו כזה. מה שבאירופה חימום בישראל זה עונש של מאמן קריזיונר.

ואולי פשוט אין ליוסי מה להעביר לשחקנים מעבר לכמה שעות השבועיות האלה. הוא פשוט לא יודע יותר מזה.... ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 11:04 
סמל אישי של המשתמש
אלי גוטמן משכנע את קרויף להחתים את ערן זהבי
http://www.one.co.il/Article/210701.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 11:07 
סמל אישי של המשתמש
One האלה חולי נפש.
כותרת: "אלי גוטמן משכנע את קרויף להחתים את זהבי"
מה שקרה בפועל לפי הכתבה, קרויף התקשר לדבר על הא ודא ולשאול על זהבי, גוטמן אמר לו "שחקן טוב".

(היה ברור שאחד כמו נירוג יאכל את זה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 11:19 
סמל אישי של המשתמש
אלי גוטמן הוא מאמן הנבחרת. הוא צריך לעשות מה שטוב לנבחרת. אם טוב לנבחרת שזהבי ישחק והאופציה היחידה הריאלית עבור השחקן כיום היא מכבי ת"א, אז שיהיה מכבי. כך לפחות בעיניו של גוטמן.
אלי גוטמן לא גדל בהפועל ולא "שייך" להפועל ואם אחד כמו זהבי שהיה בהפועל מהילדים מוכן לעבור ולשחק במכבי, גם גוטמן יכול להמליץ שישחק שם. גוטמן בסופו של דבר אימן 3 וחצי שנים בהפועל. סיני, שווייצר וקשטן אימנו יותר שנים ממנו בהפועל. העובדה שהוא אימן והצליח בהפועל לא הופכת אותו ל"אחד משלנו". משום מה יש פה אנשים שמצפים מגוטמן להמשיך ולהתנהל כאילו הוא עדיין חלק מהמערכת בוולפסון, למשל מועד הדרבי הראשון העונה או עכשיו עניין זהבי. תכניסו לראש - גוטמן הוא לא הפועל ת"א. לא היה ואולי גם לא יהיה. גוטמן מאמן הנבחרת הלאומית ויעשה כל מה שטוב לה, ולו אישית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל יום שני 31/12
הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 11:44 
סמל אישי של המשתמש
לא היה ולא נברא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 11:54 
סמל אישי של המשתמש
תפסיקו כבר לתת כניסות (מהסוג השני שהיא רגילה אליו) לאופירע השטן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 12:21 
kobster כתב:
אגב, בהמשך למה שכתבתי אתמול על כמות האימונים השבועית המביכה בהפועל, לפי מה שכתוב בידיעות אפילו השחקנים מתלוננים שאין מספיק אימונים.
לא יודע עד כמה זה נכון (ואולי צנציפר קורא פה ומשליך את זה לשחקנים) אבל אני מקווה שזה יזיז משהו למישהו בהנהלה.
10 שעות אימון שבועיות ברוטו כשאנחנו נראים כמו שאנחנו נראים זו בושה, לא פחות. רובנו המכריע עובד את כמות השעות האלו ביום עבודה אחד ומקבל הרבה פחות ממה שהשחקנים האלו מקבלים.

לא קראתי מה שכתבת לגבי האימונים ואין לי מושג מה הכמות השבועית
ועדיין , רק לפי צפייה במשחקים אני הגעתי למסקנה שהקבוצה לא מתאמנת
השחקנים בקושי מסוגלים לרוץ, אחרי דקה 60 מפסיקים לגמרי לזוז, כמות פציעות לא נורמאלית
בנוסף בעיה בפעולות בסיסיות כמו מסירות, הגבהות ובעיטות לא מדויקות חוסר יכולת בסיסית להשתלט על כדורים ועוד
לקבוצה הזו חסרות עשרות שעות של אימונים ואני לא מבין למה מחכים בהנהלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 12:50 
להבהיר לאלרואי שהוא לא בתוכניות,
פשוט מחרפן אותי שהוא מה שעוצר עסקה שתביא את גבאי להפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 136 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: