תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 03 יולי 2025, 16:43

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 10 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: סיכום המשחק
הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 19:36 
סמל אישי של המשתמש
מאז שאבוקסיס הגיע והשושיב את ממן על השחקן בשביל לתת לחברים שלו לשחק הילד לא פוגע.
כשממן חושך, טועמה משחק מול שחקנים עם חמצן באונות המוח, ובאדיר אנטבי ופטקוביץ' מתחרים מי מבשל יותר כדורים ליריב,
כשאדל עוזר להם לשפר את הסטסטיקה אין לנו באמת מה לחפש, ומול כל קבוצה.

מבחינת שחקנים:
אדל, אנטבי, באדיר, פטקוביץ, וטועמה לא הראו דקה אחת של יכולת מעבר לגרועה.
ממן, אלרואי, חוטבא, דג'מבה וטוטו הראו יכולת סבירה לפרקים בודדים.
ודאמרי סביר בערך לכל המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: סיכום המשחק
הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 19:46 
סמל אישי של המשתמש
סיכום המשחק : כפכפים וצחוקים באימון ובנאדם קיבוצניק מהדרום שרץ כל יום בעבודה,הרבה יותר מכל השחקנים ביחד ומשום מה מקבל פחות כסף מהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 19:49 
סיכום המשחק : תמשיכו לצלם גולים,עגלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 20:00 
באמת שדמארי היה פשוט גרוע היום
היום טוטו היה דווקא טוב אבל נקלע להחמצות וגם לחבורה של אידיוטים לידו בלי קשר מסכים איתך בנוגע לזה שיש לנו 4 מתוך 5 שחקני הגנה שהיום שיחקו עם בני יהודה, אם ממן יחשוב קצת לאט יותר יהיה אפשר להכריז עליו רשמית כבעל בעיה נפשית, טועמה מנסה להראות שהוא טמבל בכח, אלרואי מנסה ולא הולך לו כלום, ודמארי, היום היה נפקד, אם הוא לא יתבגר הקבוצה הזאת לא יכולה לאיים על אליפות, קצת ביצים עומר, קח כדור מהצד כנס למרכז ותבעט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 20:43 
הדבר שהכי בולט הוא שאין מי שיוציא את העגלה מהבוץ , אין גם משחק ליגה אחד שתה בא אליו ואומר ננצח היום אפילו לא נגד המקום האחרון... זה אומר שאיבדנו את ההרתעה...
באופן ספציפי יותר כל השחקנים לא בכושר במיוחד אדל וממן ושתוסיף לזה את אנטבי חוטבא פטקוביץ ואלרואי שאף פעם לא היו טובים נוצר מצב שאין צאנס לנצח...
למרות זאת עם מאמן טוב יותר שהיה לו שיטה וחיבור יכולת להוציא יותר... וגם השופטים לא עוזרים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2012, 13:20 
טועמה לא היה סתם "גרוע"- הוא פשוט זרק זין. אם ל17 שלהם קוראים גורי וזה דרבי הוא לא עוזב אותו בכזאת קלות בגול. ליציע ומהר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2012, 13:39 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
מאז שאבוקסיס הגיע והשושיב את ממן על השחקן בשביל לתת לחברים שלו לשחק הילד לא פוגע.

אתה מבין, לפעמים יש תחושה שאתה לא קורא מה שעונים לך, או קורא ושוכח, או קורא ומתעלם.

נגיד אתמול, כתבת את אותו דבר ותראה מה ענו לך:
אבי כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:
el dudernio כתב:
איזה עמוד שדרה...

מאז שהדביל הרכיז לפני חודש שהוא מחליף את כל שחקני ההגנה מלבד באדיר ההגנה הפסיקה לתפקד,
במקום להביא חיזוק שיחזק אותנו, הדביל הרג את כל מי שמשחק עכשיו וגמר לנו את העונה.
שהתחיל עם הסיפסול המטומטם של ממן והמשיך מאז בכל רגע נתון.

אה? מתי הוא ספסל את ממן?

נגד רמת השרון כשהוא עלה עם קישור אחורי הזוי של דגמבה ורוטיניו
אה בעצם זה היה שירזי

אז היום כתבת את זה שוב.

ואני, מה אני יודע, הלכתי ובדקתי.

אבוקסיס הגיע אחרי רמה"ש (שם שירזי סיפסל את ממן, אבל את זה כתבו לך פה קודם, אני רק מזכיר אם פספסת), למשחק נגד סכנין.

ומאז:
חנן ממן פתח נגד סכנין.
חנן ממן פתח נגד מכבי חיפה (וכבש).
חנן ממן פתח נגד בית"ר (ובישל).
חנן ממן פתח נגד נתניה (ובישל).
חנן ממן פתח בדרבי (ו"בישל" כרטיס אדום).
חנן ממן פתח נגד קרית שמונה.
חנן ממן פתח נגד באר שבע (ובישל).
חנן ממן פתח נגד אשדוד (ובישל).
חנן ממן פתח נגד עכו.
חנן ממן פתח נגד הפועל ר"ג.
חנן ממן לא שיחק נגד הפועל חיפה. למה? כרטיסים צהובים.
חנן ממן פתח נגד בני יהודה (ובישל).

אז אולי די?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2012, 17:52 
סמל אישי של המשתמש
האמת שכתבתי את זה אתמול פעמים ובאמת פיספסתי את את התשובה שנתנו לי.
אז נכון גם אני בדקתי עכשין וטעיתי, אבוקסיס לא סיפסל את ממן אלא הפך אותו לחילוף הקבוע.

בכל מקרה זה לא כזה משנה, לי זה נראה שטב"ח וממן מקבלים הרבה פחות קרדיט מיוסי מאשר זה שהם קיבלו מניצן. ומכיוון שהם היו השחקנים הכי טובים שלנו בתחילת העונה ויש ירידה חדה ביכולת שלהם בחודשיים האחרונים, אני משליך את זה על חילופי המאמנים.
יתרה מזאת אני מזהה גם ירישה ביכולת אצל טועמה, לכן יתכן והבעיה היא בשיטת המשחק ולא ביחסים בין אישיים.
יכול להיוצ שגם ההגנה החלשה שלנו התחילה לספוג כי היה ברור שזה יקרה מתישהו והתזמון של זה יחד עם הודעת שחרור כלל שחקני ההגנה הןא מקרי בהחלט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2012, 18:49 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
האמת שכתבתי את זה אתמול פעמים ובאמת פיספסתי את את התשובה שנתנו לי.
אז נכון גם אני בדקתי עכשין וטעיתי, אבוקסיס לא סיפסל את ממן אלא הפך אותו לחילוף הקבוע.

בכל מקרה זה לא כזה משנה, לי זה נראה שטב"ח וממן מקבלים הרבה פחות קרדיט מיוסי מאשר זה שהם קיבלו מניצן. ומכיוון שהם היו השחקנים הכי טובים שלנו בתחילת העונה ויש ירידה חדה ביכולת שלהם בחודשיים האחרונים, אני משליך את זה על חילופי המאמנים.
יתרה מזאת אני מזהה גם ירישה ביכולת אצל טועמה, לכן יתכן והבעיה היא בשיטת המשחק ולא ביחסים בין אישיים.
יכול להיוצ שגם ההגנה החלשה שלנו התחילה לספוג כי היה ברור שזה יקרה מתישהו והתזמון של זה יחד עם הודעת שחרור כלל שחקני ההגנה הןא מקרי בהחלט.

הוא הוחלף רק 4 פעמים (אין לי כוח לבדוק מה היה באיזה תקופה), בכל מקרה, גם אם אבוקסיס עשה את כל החילופים זה עדיין רק שליש מהמשחקים, ממש לא חילוף קבוע.
אגב, הירידה באה רק מהמשחק מול עכו, לפני זה שיחקנו בשיפור יחסי, יותר מחצי מהמשחקים של יוסי היו ב"עלייה"

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2012, 16:06 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מסכים איתך. העליה היתה בגלל גורדנה, אבל יש לזה סיבה, שלא אכנס אליה והיא גם מסביר את הירידה. במשחקים האלו בדרך כלל ממן הוחלף במהלך המחצית השניה, אם אני זוכר נכון.

בכל מקרה אם אתם בדעה שממן וטב"ח מציגים את אותם איכויות כמו במשחקים הראשונים אין לי מה להגיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 10 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: